• Aikuinen Kankaanpää

  Anaalin valkaisu sinkut suomi

  anaalin valkaisu sinkut suomi

  Trendi on saanut alkunsa bikinivahauksen yleistymisestä. Kun alapään karvoitus poistetaan, erottuu peräaukon tummempi iho aiempaa selvemmin. Ilmiö on tavallinen ja vaaraton, mutta se ärsyttää joitakin.

  Erityisesti pornotähdet suosivat valkaisua, ja moni taviskin on kiinnostunut asiasta heidän innoittamanaan. Cosmopolitan kertoo, että valkaisun suosia on kasvanut selvästi viimeisten kahden vuoden aikana.

  Gynekologit ja ihotautilääkärit ovat villityksestä huolissaan. Toimenpide ei nimittäin ole riskitön, vaan lääkärit ovat joutuneet hoitamaan valkaisun aiheuttamaa ärsytystä ja palovammoja. Pahimmillaan peräaukon alue on arpeutunut. Tämä vaikeuttaa suolen toimintaa ja voi aiheuttaa jopa repeämiä. Lisäksi hoitolaolosuhteet eivät aina ole riittävän hygieenisiä, minkä vuoksi asiakas on vaarassa saada bakteeritulehduksen.

  Dayn mukaan ihmiset myös reagoivat valkaisuaineeseen yksilöllisesti: Toisilla taas käy päin vastoin, ja toimenpide lisää pigmentaatiota. Anaalialue tummuukin siis entisestään. Oletko törmännyt epätavalliseen kauneustrendiin tai kokeillut itse esimerkiksi erikoista kauneuskirurgista toimenpidettä? Jos tunnet poltetta, kirvelyä tai muuta epämiellyttävää tunnetta, pese aine heti pois ja lopeta sen käyttö. Kun tuote on vaikuttanut selosteessa vaaditun ajan, pese alue miedolla saippualla.

  Jotta syömäsi värjäävät aineet eivät värjäisi aluetta uudelleen, pyyhi tarpeittesi jälkeen anus kostealla liinalla. Vauvojen kosteuspyyhkeet toimivat parhaiten. Toista toimenpide niin usein kuin halutun tuloksen ylläpito vaatii. Miks se pitää valkaista? Siis se reikä vaiko koko vako? Mitä sillä sit tehdään? Katsellaanko sinne että näkyykö paremmin? Mitä on jutun takana? Thaimaasta ostin kerran vahingossa kainalot valkaisevaa dödöä, käviskö se?

  Tykkään x 1 List. Miksi anaali pitäisi valkaista??! Tuleeko siitä sitten niin nätti, että unohtuu se oikea tarkoitus? Eikö olisi helpompaa sitoa perskarvoihin rusetti? Onhan se siisti ja ihonvärinen peräaukko siistimmän näköinen kuin ruskea, tuijottava silmä kannikoiden välissä. Häh, mä oon nähnyt vain sellaisia aika ihon värisiä peräpäitä. En ole tajunnutkaan että tuollaista on Fine van Brooklyn med pieno Aktiivinen jäsen.

  anaalin valkaisu sinkut suomi Lisäksi hoitolaolosuhteet eivät aina ole riittävän hygieenisiä, minkä vuoksi asiakas on vaarassa saada bakteeritulehduksen. Se ei ainakaan ole kivannäköistä kun tulee joku iho- tai vulvasyöpä esimerkiksi. Onhan se siisti ja ihonvärinen peräaukko siistimmän näköinen kuin ruskea, tuijottava silmä kannikoiden välissä. Ohjeet anuksen valkaisuun Peseydy ja anna ihon kuivua. Mutta Amerikoista tilaamalla ainakin saisit näitä tuotteita tampere prostituutio matkaseuraa Monet ihmiset eivät ymmärrä tilannettasi sillä: Mitä sillä sit tehdään?

  Etsi vain tästä viestiketjusta Etsi vain tästä osiosta Näytä hakutulokset viestiketjuina. Olen jo pitkään etsinyt tietoa miten saisin intiimialueen tumman ihon vaalennettua. Ja pyydän ettei tähän kommentoida, että: Paikkoja joissa tämä vaalennus tehdään. Olen tähän mennessä vain löytänyt ulkomailta näitä tuotteita. Mutta ne tulevat todella kaliiksi eivätkä välttämättä tehoa. Haluaisin nauttia intiimeistä tilanteista enemmän. Olen 20v Nainen Kiits.

  Lopeta itsesi peilailu siltä alueelta. En vaatn ajuu, että minkälaisen vertailupohjan omaat, kun kuvittelet paikkojesi olevan jotenkin erityisen tummia. Itse käytän ulkomailta tilaamaa. Suomesta en ole vielä löytänyt. Alkaa tyttö pesemään alapääs! Mulla on siniset silmät, millä saisin ne valkaistua? Ja tosi noloo, mun huulet ja suu sisäpuolelta on punaiset,olisko jotain voidetta millä ne sais valkastuu. Siis mitä valkaisuainetta sä ajattelit tunkee vaginaas ja anaaliis?

  Ihan yhtä tyhmää ja luonnotonta kuin suun valkaiseminen. Miten valkaisuaine voi muka muuttaa intiimialueen ihon täsmälleen saman väriseksi kuin ympäröivä iho on? Ihan varmasti tulee läikkiä. Ja sinä puhuit vaginan ja anaalin vaalentamisesta, siis niiden reikien, ei ympäröivän ihon. Mutta ei hiusten vaalentamisellakaan saa täsmälleen samaa sävyä kuin hiusten oma sävy on.

  En usko, että tuolla vaalennusaineellakaan saa semmoista jälkeä, ettei raja erottuisi. Olen kyllä kuullut noista aineista, mutta tuntuu jotenkin säälittävälle, että joku tommoista tekisi. Ei ole varmaan Suomeen vielä tulleet ja toivottavasti ei tulekaan. Ne aineet on meinaan karsinogeenisia, eli syöpää aiheuttavia. Se ei ainakaan ole kivannäköistä kun tulee joku iho- tai vulvasyöpä esimerkiksi. Lisäksi ne aineet imeytyy ihon läpi ja voi aiheuttaa maksa- ja munuaisongelmia.

  Ja jos muu ei vakuuta, ne myös vanhentavat ihoa. Suurin syy miksei niitä kannattaisi käyttää: Se on vaarallista, en kyllä just nyt muista miks. Etkö oo nähnyt Bruno-leffaa? Tai voisit hommata vaikka uuden ukon tai pyytää häntä mukaan valkaisuun. Lienee hänenkin ryppyreikä sen verran musta. Ohjeet anuksen valkaisuun Peseydy ja anna ihon kuivua. Valitse alkuun hellävarainen tuote.

  Vältä aineita, jonka tuoteselosteessa lukee "hydroquinone", "kojic acid" tai "mercury", eli elohopea. Jos tunnet poltetta, kirvelyä tai muuta epämiellyttävää tunnetta, pese aine heti pois ja lopeta sen käyttö. Kun tuote on vaikuttanut selosteessa vaaditun ajan, pese alue miedolla saippualla. Jotta syömäsi värjäävät aineet eivät värjäisi aluetta uudelleen, pyyhi tarpeittesi jälkeen anus kostealla liinalla. Vauvojen kosteuspyyhkeet toimivat parhaiten.

  Toista toimenpide niin usein kuin halutun tuloksen ylläpito vaatii. Miks se pitää valkaista? Siis se reikä vaiko koko vako? Mitä sillä sit tehdään? Katsellaanko sinne että näkyykö paremmin? Mitä on jutun takana? Thaimaasta ostin kerran vahingossa kainalot valkaisevaa dödöä, käviskö se? Tykkään x 1 List.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *