• Aikuinen Kankaanpää

  Parittaja huora kuopio

  Missä muka Hulkontiellä on paikkoja??? Tulen heti sinne,jos siellä on? Eilen koitin käydä vuorikadulla olevassa Thai hieroja paikassa mutta kukaan ei tullut avaamaan ovea vaikka ovikelloa rimputtelin.. Millaisia palveluita noissa paikoissa tarjotaan?

  Ihanko todella tuhmaa sitä itseään vai? Itse kävin siinä ajurin kadulla olevassa hieronnassa normi 30e hieronnan otin ja sitte lopussa kun oli hetken hieronu niin kysy hierotaanko täältä ja otti munasta sanoin että joo mitä maksaa nii sain 30 tingittyä ja tyttö löi rasvat heppiin ja otti käteni ja vei sen reidelleen ja samalla hieroin housujen päältä sen pimpsaa kun se hoiti mällit irti todella taitavasti kiitin ja sanoin tulevani ensi kerralla ja maksan enemmän ja halua. Nussia tätä neitoa ; olen koittanut kyllä muutkin kpo hieronnat kaikissa ollut lähes sama homma: P jos ensi kerralla yrittäisi saada facesittingit siltä ;.

  Paljo sille taikkuvitulle kustantaa suikkarit spermat pitkin naamaa ja tukkaa, persreikänainti ja nyrkkipanot? Se on about samaa luokkaa, kun millä sun mutsis antaa tehdä noi temput.

  Joskus oon saanu mutsiltas pikkasen halvemmalla, kun oon jaksanu vaivautua tinkaamaan. Mut muuten samassa hintaluokassa yleensä. Puijokadulla kävin ja vastaavanlainen palvelu. Tosi makeet tissit oli ja pillun huulen mukavasti törhöllään. Monta kertaa pyyteli josko olisin halunnut kokohoidon. Tulliportinkatu 19, Kuopio oikeaa hieronta. Tää nainen ei suostunu ku käsillä veivaamaan heppiä. Sitten ku homma oli valmis se tarjos omenamehua ja geishakarkin Siis häh onko noin eipä ole mitään tommosta tapahtunu.

  Onpa tainu paikan taso laskea vaikka mainostaa ikkunassa perinteinen hieronta johon ei yleensä kuulu kyseinen. Arvaappa mikä taho lukkee näitä keskusteluja myös , saattaa saaha nainen ogelmia jossain vaiheessa. Tänään soitin erääseen lehti ilmoituksessa olevaan numeroon ja siellä vastasi thai nainen joka kertoi osoitteeksi Tulliportinkatu.

  Kysyin palveluita ja sieltä vastattiin että kaikki kyllä hoituu siis ihan kaikki.. Onko se paikka perinteinen thai hieronta noi jos on niin ei oo ikinä tyrkyttäny kyllä mitään muut. Ei käy asiakkaita rittävästi ilmeisesti jos moinen totta tai sitten tarvii rahaa thaimaan matkaan.

  Sitten se vielä kyseisellä naisella ei ole ku vuotta viisumia jäljellä joten saatta se thaimaa kutsua lopullisesti pian. Haluaisin thaikku tytön kusevan mun naamalle samalla kun se runkkaa mua kertokaa osoitteita mistä näitä huoria löytää. Puijon katu 26 hieronta ei kannata käydä. Paikalla 2 hierojaa joista kumpikaan ei ole mitään ammatti hierojia eivätkä osaa oikein hieroa. Saattaa torin laidan paikan hieronta loppua tai loppunu jo ainakin mitä eräs ystävä tiesi asiasta siheen malliin kertoa ongelmia tilojen omistajan kanssa sekä jotain muut.

  Sitten ei enää näy mainostavan missään. Hieronta puijonkatu 26 paikkaa kannattaa välttää menossa mahdollinen paritus. Ne mitää hierontapaikkoi oo!! Jos olis, nii eivät lähtis joka kaupungist äänettömäst sen jälkee kuu ovat vetäneet ukot kuivii rahallisest ja muutekii. Näihän se on ovat myös osa kovia kiertämään veroja ja siitä ne paikat yleensä ekana narahtaapi. Taitavat valehtelun todella hyvin sitten vielä luulevat et kaikki uskoo mitä sanovat.

  Eli mitä paikkaa suositellaan? Noi perinteinen thai hieronta osaa oikein hieroa vois sanoa ehkä kaupungin paras hieronta ystävällinen hieroja ei tyrkytä mitään muuta nii ku jossain muualla.

  Joo meee vaan sinne omaan ulkovessaan siellä saat parhaan nautinnon ja talvella irtoo mälli nopeemmin ja pääset tä'nne sitten kehuskelemaan Tulliportinkatu 27 uusi thai hieronta paikka tyypillinen piparin tyrkytys lisämausteilla paikka hieroa osaa kyllä.

  Perseen myynillä paikkahan pysyy pystys. Taikkuloiden kuitin kirjotus mitenköhän onnistuu kaikilta paikoilta tammikuun alusta. Poliisi ja verohallinto valvoo tarkastuksilla onko kuittia kirjotettu palvelusta sanktiot luokkaa ee jos kuitteja ei löydy. Sitä saa mitä tilaa Kiel'miehenä väänsin simpsakalle tytölle, että "cock hoeto, thanks".

  Tämä vissiin luuli minun vääntävän savvoo, ja käski het aluksi mahasilleen. Heijari mitä oli verta kerenny pakkaamaan jo pelkästä naatinnollisesta ajatuksesta, kaatui ku laho honka myrskytuulessa. Tämä akka oli vallan kova kourainen, ja tais pirruuttaan rusinan kohalle lurrauttaa öljyä vähä liikaa, ja peukkuhan siltä pirulta sinne lipes. Tämä ukko kiljas, hyppäs ja pinko pakkoon mitä kintuistaan pääs. Tämä tarina on tosi. Ja uskaltannee kait sille nyrkkikyllikille lähettää tän palstan kautta "viileät kiitokset" viilen dank viimeistä.

  Kokeike sanoa ensi kerran bum bum ni saat mitä oot tilannu. Taitaa olla hieronnat kuopiossa hierottu Menkää lomalle Thaimaaseen ja tuokaa kylän komein emäntä. Sitten saa joka ilta omat thai hieronnat ja vieläpä ilmaiseksi!

  Lappua taitaa olla jokaisella luukulla: Joka paikka auki nyt jo 9 paikkaa. Thaihieojat ovat yleensä ihania ihmisiä. Hierontaon hyvää ja ihmisläheistä ja ammattitaitoista.

  Olenkäynytr monissa paikoissa Kuopiossa , eikä missään ole oluit huonoa tarjoilua. Seklsi on siten erikauppaa, jota ehkä tarjotaan, Mutt pakkohan ei ole sitä ostaa. Tällä hetkellä Haapaniemenkadulla on uudet nuoret ja kauniit hierojat. Kuulemma ovat tällä vain muutama viikko. Kova hinta mutta kun kaunis tyttö ja Hyvä palvelu niin suosittelen. Oliko sellainen hammasraudallinen thaikku.. Olikohan tuo viimeistä edellinen huono mainos,kirjoitusvirheineen kaikkineen.

  Nythän sitten voimme tasa-arvon nimissä vaatia myös naisille maksullista hieromalaitosta. Aina voi vaatia Mutta kun tämäkin taikkuhuoraviritys palvelee äijiä, kaikki annetaan mennä sormien läpi! Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Sieltä ostetaan mistä halvimmalla saadaan! Halvalla ei saa hyvää eikä köyhän kannata halpaa ostaa. Ei voi mitään, mistäs noista enää kunnollista harvinaistakin taikkuämmää erottaa? Tässä tapauksessa viranomainen poliisi nimenomaan huomasi thaihieromossa myytävän seksiä ja reagoi siihen.

  Toinen viranomainen syyttäjä nosti syytteen ja asia käsiteltiin oikeudessa. Suomen oikeuslaitoksen päätöksen mukaan toiminta oli laillista. Asiasta ei tietääkseni ole valitettu ylempään oikeusasteeseen, joten myös syyttäjäviranomaiset ja poliisi tyytyivät tuohon ratkaisuun. Laillista toimintaa ei tarvitse katsella sormien läpi. Toki thaihieromoiden ja vastaavien sivutoimisten seksimyymälöiden toimintaa tulee valvoa jatkossakin, jotta siellä ei pääse tapahtumaan ihmiskauppaan tai paritukseen rinnastuvaa toimintaa.

  Perusasia on nyt kuitenkin selvä: Suomeen on mahdollista perustaa nykyisenkin lain puitteissa sivutoimisia bordelleja, joissa saman katon alla useamman seksialan työntekijää myy palveluitaan ilman pelkoa paritustuomioista.

  Päätös on oikean suuntainen ja parantaa seksityöntekijöiden työturvallisuutta. Toivottavasti ajan kuluessa samat työturvallisuuteen ja oikeusturvaan liittyvät edut tulevat koskemaan myös päätoimista seksin myyntiä, kuten on käytäntö monessa muussa Euroopan Unionin jäsenvaltiossa.

  Lao-rouvan mies 33v Ja ne jotka seksipalveluita omana työnään harjoittavat, tekevät vain hyvää tarkoittavaa yksinäisille miehille, ehkä naisillekin, mitä pahaa siinä? Vaikeatahan kunnollisia on enää noista erottaa. Taikkuhuorien asiakkaat ei suinkaan aina ole mitään reppanoita luusereita ym.

  Huorat rikkoo niin perheitä kuin kotejakin. Pysytkö koskaan luottamaan täysin eukkoosi, joka on tullut seksiturismimaasta? Tilasto kertoo karua kieltään. Jossakin vaiheessa elämäänsä joka kolmas suomalainen nainen ryhtyy rinnakkaissuhteeseen.

  Puolet heistä tekee sen useampaan kertaan. TIlanne on ollut sama jo kauan. Turha yrittää hehkutella erityisesti thaimaalaisten naisten epäluotettavuudella kun siitä ei sinulla ole esittää mitään tutkimustietoa. Suomalaisista naisista tuo sen sijaan tiedetään kun asiaa on tutkittu useampaankin kertaan vuosien varrella. Lakien mukaan toimivalla seksityöntekijällä on Suomessa aina oikeus valita asiakkaansa. Paritukseen suhtaudutaan täällä hyvin nihkeästi siksi, että parituksen uhreilla ei ole mahdollisuutta itse valita seksikumppaneitaan.

  Paritus vie heiltä itsemääräämisoikeuden. Toi "huora ei voi valita asiakastaan" on tyhmä heitto eikä todellakaan ole yleistettävissä koskemaan edes suurinta osaa ulkomaalaisia keikkaprostituoitujakaan, vaikka he ovat ulkomaalaislain vuoksi hankalassa tilanteessa.

  Hekin valikoivat asiakkaansa jo pelkästään oman työturvallisuutensa vuoksi. Suomalaisten harrastamasta asiakkaiden valinnasta täällä on kirjoitelu aiemminkin. Ihan varmasti löytyy sellaisia seksityöntekijöitä, jotka eivät valikoi asiakkaitaan.

  Samalla lailla löytyy ravintoloista seuraa etsiviä taviksia, jotka eivät valikoi seksikumppaniaan vaan kaikki käy tautitakuulla. Kummastakaan ei kannata yrittää vääntää jotakin yleispätevää sääntöä. Eurooppa on vapaa EU pakottaa Suomen avaamaan prostituutikentänkin vapaalle kilpailulle. EU pakottaa purkamaan kaikki laittomat monopolit ja kartellit.

  Vapaan Euroopan pelisäännöt tulee myös Suomeen. Nämä ovat Suomen vaihtoehdot: Haluammeko purkaa prostituutiokiellot vai erota EU: Tavallaahan naisille on tarjontaa. Romanialaisia epäillään törkeästä parituksesta Helsingissä viime syyskuun ja helmikuun välisenä aikana. Seksipalveluita tarjosi yksi 22 - vuotias nainen ja neljä miestä on pidätettynä. Uutisen perusteella kuullostaa siltä, että ainakin osa paritusepäilyistä liittyy naisen majoitttamiseen. Tästä voisi päätellä, että toiminta on tapahtunut parittajien ja paritettavien osalta yhteisymmärryksessä eli epäilty paritus on liittynyt työtilojen ja kontaktien järjestämiseen.

  Romanialaisten törkeältä vaikutavasta paritustoiminnasta oli juttua toisessa keskustelussa. En tiedä onko tapaus sama vai joku toinen. Tälläisten orja - "palveluiden" käyttäjät rikkovat itsekin lakia, sillä seksinosto parituksen uhreilta on syystäkin kiellettyä. Loppupeleissä paritukseen syyllistyneet saivat pitkän vankeustuomion kuten kuuluukin.

  Mutta jos meillä seisoo paremmin ulkomaalaisten, varsikin aasialaisten naisten kanssa. Siksi emme voi mitenkään taata että suosimme suomalaisia. He ovat nyt syytteessä parituksesta ja ihmiskaupasta. Toimintaan näyttää uutisen perusteella liittyvän muutakin rikollisuutta. Asiakkaiden kannalta tilanne on hankala. Thaihieromo voi toimia laillisesti, kuten Vantaan tapauksessa oikeudessa todettiin.

  Lahdessa toiminta oli kuitenkin laitonta, jolloin asiakkaat syyllistyivät seksin ostamiseen ihmiskaupan uhrilta. Kummassakin tapauksessa palveluita tarjosi "tavallinen" thaihieromo. Seksikaupan sääntelyyn olisi selkeästi tarvetta. Nykyinen laki asettaa seksin ostajan tilanteeseen, jossa seksin ostaminen on tietyin ehdoin laillista mutta ostajalla ei ole mitään käytännön keinoa tarkistaa toteutuvatko nämä ehdot. Tällä hetkellä näyttää siltä, että thaihieromoista seksiä ostetaan omalla riskillä.

  Kun yleensä aina tollaset paskajutut tapahtuu Lahden ja sen alueen puolella nii tarkottaaks se sitä, et sielläpäin ollaan vaan nii tyhmii et ei tajuta sitä, et mitä tahansa ei voi eikä saakaan tehdä?

  Mun mielestä on ihan vaan hyvä et asiakkaat joutuu hankalaan tilanteeseen noiden thaikkuhieromojen kanssa, sillä eiköhän miesasiakkaat oo osaltaan vaikuttanu siihen omalla toiminnallaan.

  Niinku yks mies kehuskeli toisessa thaikkuavauksessa, et kanzii mennä thaikkupaikkaan ja riisuuntuu ja esitellä estotta stondistaan thaikkuhierojattarelle.

  Nimittäin seksin oston ja myymisen täyskieltoa. Parituksen uhreja on ollut kymmeniä ja ilmeisesti naiset ovat tehneet sadan tunnin työviikkoa 1. Taloudellista hyötyä toiminnasta on uutisen mukaan saatu - euroa.

  Tämä kuullostaa aika klassiselta orjuudelta. Seksialalle tarvittaisiin säätelyä nykyisen poispäin katsomisen sijaan. Valitettavasti ei ole todennäköistä, että kukkahattutädit pystyisivät muuhun kuin vaahto suupielistä roiskuen tapahtuvaan kieltolakien ehdotteluun. Tämä siitä huolimatta, että muun Euroopan ja Uuden Seelannin kokemusten perusteella tiedetään sääntelystä koituva hyöty. Aivan asiakkaat arvostaa seksityöläisiä. Lahden radiosta tuli kuunneltua sekalaisin miettein juttua Thaihieromoiden ihmiskaupasta.

  Johan tässä maassa suositellaan ilmaista työntekoa työvoimatoimiston vaikeasti työllistettävillä asiakkaille. Että tietäkää mieht, ikävään aikaan on tulossa yhteydenottoja poliisin taholta tämän asian tiimoilta. Satoja miehiä on ollut näiden thaihierojattarien asiakkaina. Tämä asia osoittaa yhden asian, tässä maassa tarvittaisiin bordelleja. Nyt bordellit ovat rikollista toimintaa. Nyt samme mediasta seurata seuraavat kuukaudet, että mitä kauheaa näissä lahtelaisissa thaihieromoissa on tapahtunut.

  Kivahan se tietenkin olisi, ettei thainaisten tarvitsisi lähteä pois kotikonnuiltaan. Mutta se tuo leivän hankinta. Et kai ole tosissasi? Sata tuntia työtä viikossa tarkoittaa 14 tunnin työpäiviä viikon jokaisena päivänä ilman viikonloppuja.

  Jos nukkumiseen, syömiseen ja hygieniaan menee 8 h niin vuorokaudesta jäisi peräti 2 h muuhun kuin työhön. Puhtaasta orjatyöstä Lahdessa oli kysymys eikä mistään muusta. En usko että kukaan tuollaiseen ryhtyy omasta vapaasta tahdostaan. Tässä tapauksessa yrityksen omistaja sai tuntia kohti arvatenkin noin 50 euroa ja työntekijä 1.

  Parittaja huora kuopio -

  Päätös on oikean suuntainen ja parantaa seksityöntekijöiden työturvallisuutta. Viesti on mainos tai massapostitus. Jossakin kuulemma on hyvä hieronta ilman käteenveto jutskia, vaan missä? Siis häh onko noin eipä ole mitään tommosta tapahtunu. Miksi yrittäjä harjoittaisi yritystoimintaa, jos hän ei pyrkisi tekemään tulosta?

  Olet niin ruma, että et saa rahallakaan. Joku raja se on huarillakin, ne ei kato anna eläimille. Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Missä muka Hulkontiellä on paikkoja??? Tulen heti sinne,jos siellä on? Eilen koitin käydä vuorikadulla olevassa Thai hieroja paikassa mutta kukaan ei tullut avaamaan ovea vaikka ovikelloa rimputtelin.. Millaisia palveluita noissa paikoissa tarjotaan?

  Ihanko todella tuhmaa sitä itseään vai? Itse kävin siinä ajurin kadulla olevassa hieronnassa normi 30e hieronnan otin ja sitte lopussa kun oli hetken hieronu niin kysy hierotaanko täältä ja otti munasta sanoin että joo mitä maksaa nii sain 30 tingittyä ja tyttö löi rasvat heppiin ja otti käteni ja vei sen reidelleen ja samalla hieroin housujen päältä sen pimpsaa kun se hoiti mällit irti todella taitavasti kiitin ja sanoin tulevani ensi kerralla ja maksan enemmän ja halua.

  Nussia tätä neitoa ; olen koittanut kyllä muutkin kpo hieronnat kaikissa ollut lähes sama homma: P jos ensi kerralla yrittäisi saada facesittingit siltä ;. Paljo sille taikkuvitulle kustantaa suikkarit spermat pitkin naamaa ja tukkaa, persreikänainti ja nyrkkipanot? Se on about samaa luokkaa, kun millä sun mutsis antaa tehdä noi temput. Joskus oon saanu mutsiltas pikkasen halvemmalla, kun oon jaksanu vaivautua tinkaamaan. Mut muuten samassa hintaluokassa yleensä. Puijokadulla kävin ja vastaavanlainen palvelu.

  Tosi makeet tissit oli ja pillun huulen mukavasti törhöllään. Monta kertaa pyyteli josko olisin halunnut kokohoidon. Tulliportinkatu 19, Kuopio oikeaa hieronta. Tää nainen ei suostunu ku käsillä veivaamaan heppiä.

  Sitten ku homma oli valmis se tarjos omenamehua ja geishakarkin Siis häh onko noin eipä ole mitään tommosta tapahtunu. Onpa tainu paikan taso laskea vaikka mainostaa ikkunassa perinteinen hieronta johon ei yleensä kuulu kyseinen. Arvaappa mikä taho lukkee näitä keskusteluja myös , saattaa saaha nainen ogelmia jossain vaiheessa.

  Tänään soitin erääseen lehti ilmoituksessa olevaan numeroon ja siellä vastasi thai nainen joka kertoi osoitteeksi Tulliportinkatu. Kysyin palveluita ja sieltä vastattiin että kaikki kyllä hoituu siis ihan kaikki.. Onko se paikka perinteinen thai hieronta noi jos on niin ei oo ikinä tyrkyttäny kyllä mitään muut.

  Ei käy asiakkaita rittävästi ilmeisesti jos moinen totta tai sitten tarvii rahaa thaimaan matkaan. Sitten se vielä kyseisellä naisella ei ole ku vuotta viisumia jäljellä joten saatta se thaimaa kutsua lopullisesti pian.

  Haluaisin thaikku tytön kusevan mun naamalle samalla kun se runkkaa mua kertokaa osoitteita mistä näitä huoria löytää. Puijon katu 26 hieronta ei kannata käydä. Paikalla 2 hierojaa joista kumpikaan ei ole mitään ammatti hierojia eivätkä osaa oikein hieroa.

  Saattaa torin laidan paikan hieronta loppua tai loppunu jo ainakin mitä eräs ystävä tiesi asiasta siheen malliin kertoa ongelmia tilojen omistajan kanssa sekä jotain muut. Sitten ei enää näy mainostavan missään. Hieronta puijonkatu 26 paikkaa kannattaa välttää menossa mahdollinen paritus.

  Ne mitää hierontapaikkoi oo!! Jos olis, nii eivät lähtis joka kaupungist äänettömäst sen jälkee kuu ovat vetäneet ukot kuivii rahallisest ja muutekii.

  Näihän se on ovat myös osa kovia kiertämään veroja ja siitä ne paikat yleensä ekana narahtaapi. Taitavat valehtelun todella hyvin sitten vielä luulevat et kaikki uskoo mitä sanovat. Eli mitä paikkaa suositellaan? Noi perinteinen thai hieronta osaa oikein hieroa vois sanoa ehkä kaupungin paras hieronta ystävällinen hieroja ei tyrkytä mitään muuta nii ku jossain muualla. Joo meee vaan sinne omaan ulkovessaan siellä saat parhaan nautinnon ja talvella irtoo mälli nopeemmin ja pääset tä'nne sitten kehuskelemaan Tulliportinkatu 27 uusi thai hieronta paikka tyypillinen piparin tyrkytys lisämausteilla paikka hieroa osaa kyllä.

  Perseen myynillä paikkahan pysyy pystys. Taikkuloiden kuitin kirjotus mitenköhän onnistuu kaikilta paikoilta tammikuun alusta. Poliisi ja verohallinto valvoo tarkastuksilla onko kuittia kirjotettu palvelusta sanktiot luokkaa ee jos kuitteja ei löydy. Sitä saa mitä tilaa Kiel'miehenä väänsin simpsakalle tytölle, että "cock hoeto, thanks". Tämä vissiin luuli minun vääntävän savvoo, ja käski het aluksi mahasilleen.

  Heijari mitä oli verta kerenny pakkaamaan jo pelkästä naatinnollisesta ajatuksesta, kaatui ku laho honka myrskytuulessa. Tämä akka oli vallan kova kourainen, ja tais pirruuttaan rusinan kohalle lurrauttaa öljyä vähä liikaa, ja peukkuhan siltä pirulta sinne lipes. Tämä ukko kiljas, hyppäs ja pinko pakkoon mitä kintuistaan pääs. Tämä tarina on tosi. Ja uskaltannee kait sille nyrkkikyllikille lähettää tän palstan kautta "viileät kiitokset" viilen dank viimeistä.

  Kokeike sanoa ensi kerran bum bum ni saat mitä oot tilannu. Taitaa olla hieronnat kuopiossa hierottu Menkää lomalle Thaimaaseen ja tuokaa kylän komein emäntä. Sitten saa joka ilta omat thai hieronnat ja vieläpä ilmaiseksi!

  Lappua taitaa olla jokaisella luukulla: Joka paikka auki nyt jo 9 paikkaa. Thaihieojat ovat yleensä ihania ihmisiä. Hierontaon hyvää ja ihmisläheistä ja ammattitaitoista. Olenkäynytr monissa paikoissa Kuopiossa , eikä missään ole oluit huonoa tarjoilua.

  Seklsi on siten erikauppaa, jota ehkä tarjotaan, Mutt pakkohan ei ole sitä ostaa. Tällä hetkellä Haapaniemenkadulla on uudet nuoret ja kauniit hierojat.

  Kuulemma ovat tällä vain muutama viikko. Osoitteen niin tehdään ryhmä ja vaihdetaan numerot. Kuinka miehet on niin tyhmiä että panevat huoria ilman kumia. Mietinpähän vain, koska olen itse saanut kahdesti omalta mieheltäni taudin.

  Minä tyhmä vielä annoin hänelle luvan tähän muualla vierailuun. Nykyinen exä, toivottavasti hän kuolee aidsiin. Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Seksi Onko prostituutio väärin?

  Parituksesta seuraa Suomessa ehdotonta vankeutta http: Kyseessä oli siis selkeä paritus. Tuomio tuli törkeästä parituksesta ja kirjanpitorikoksista ja päälle mätkäistiin 5 v liiketoimintakielto. Jälkimmäisessä tapauksessa thaihieromon omistaja maksoi seksiä myyville naisille palkkaa näiden tekemästä hierontatyöstä, josta asiakkaat maksoivat yritykselle hinnaston mukaan.

  Seksipalveluista saadut korvaukset eivät päätyneet omistajalle, joka sai tulonsa hierontapalveluista. Näyttää siis siltä, että seksipalveluita voi myydä yhteisessä liiketilassa niin kauan, kun yrityksen päätoimiala ei ole seksin myynti ja yritys elää tuolla päätoimialallaan. Thaihieromon tapauksessa asiakkaat tulivat liikkeeseen todennäköisesti vain ja ainoastaan seksipalveluiden vuoksi mutta koska he niiden lisäksi ostivat myös laillisen hierontapalvelun niin lain kirjain täyttyi.

  Mitkä kaikki yritysyhdistelmät ovat sallittuja? Pitääkö sen laillistavan toiminnan olla jotakin muuta kuin aikuisviihdepalvelua? Onko laillista privaattistrippaus seksikaupan takahuoneessa ja sen päälle seksin myynti samassa tilassa, jos liiketilan omistaja saa rahaa vain strippauksesta? Aikoinaan suomalaisissa ravintoloissa ei voitu myydä viinaa kaikille asiakkaille. Alkoholijuomia sai anniskella vain ruokailun yhteydessä eli ryyppäämään tulleet joutuivat ostamaan ruoka-annoksen.

  Ruoka-annoksen laadulla ei ollut väliä eikä maullakaan kun sitä ei syöty. Sen ostaminen teki alkoholin myynnistä laillista. Ajat muuttuivat ja jossakin vaiheessa laki korjattiin vastaamaan todellista tilannetta. Nykyään alkoholia saa ostaa ilman että samalla joutuisi ostamaan ruoka-annosta.

  Asiaan liittyi aikanaan suuria tunteita ja moralisointia. Elän toivossa, että jossakin vaiheessa seksikaupan suhteen tapahtuu samanlainen muutos. Pitäisi päästä eroon kaksinaismoralismista ja yrittää ratkaista yhteiskunnan ongelmia käytännössä toimivilla tavoilla. Seksikaupan sääntely olisi tuollainen ratkaisu, jota vastaan radikaalifeministit tietenkin hyökkäävät kaikin mahdollisin tavoin.

  Jostakin syystä johtuen heille teoreettinen mutta toimimaton ideologia on tärkeämpi asia kuin seksityötä tekevien naisten henkilökohtainen hyvinvointi ja työturvallisuus. Onko Maria S lopettanu vai? Paljaalla huorissa Kuinka miehet on niin tyhmiä että panevat huoria ilman kumia. Jos me suomalaiset miehet EMME ostaisi seksipalveluja venäläisiltä emmekä virolaisilta naisilta, parittajat jäisivät nuolemaan näppejään.

  Tänään nussinut mies Silloin kun on kyseessä yksityisyrittäjä, joka harjoittaa vuokraamassaan tai omistamassaan liiketilassa vaikka seksipalveluita, ja kun hän myös hoitaa yhteiskunnalliset velvoitteensa mm.

  Ei voi olla laillista toimintaa! Asiaahan on käsitelty oikeudessa eikä siitä ole langetettu rangaistuksia. Tarkemmin kirjoitin aiheesta täällä http: Vanha vitun mies Thai-naisilla on toinen toistaan paremmat pillut. Olen tyytyväinen antiin, valmis aina maksamaan, kunhan ei älyttömiä pyydetä. Itse olen vanha mies, mutta vielä kovasti vitun perään, ja ne tytöt saavat vanhaltakin seisomaan hyvin suin ja käsin. Miksi kokonainen ketju poistettiin eilen, missä vaadittiin mamuhieroskelijoita naisillekin?

  Nythän sitten voimme tasa-arvon nimissä vaatia myös naisille maksullista hieromalaitosta. Aina voi vaatia Mutta kun tämäkin taikkuhuoraviritys palvelee äijiä, kaikki annetaan mennä sormien läpi! Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Sieltä ostetaan mistä halvimmalla saadaan! Halvalla ei saa hyvää eikä köyhän kannata halpaa ostaa. Ei voi mitään, mistäs noista enää kunnollista harvinaistakin taikkuämmää erottaa? Tässä tapauksessa viranomainen poliisi nimenomaan huomasi thaihieromossa myytävän seksiä ja reagoi siihen.

  Toinen viranomainen syyttäjä nosti syytteen ja asia käsiteltiin oikeudessa. Suomen oikeuslaitoksen päätöksen mukaan toiminta oli laillista.

  Asiasta ei tietääkseni ole valitettu ylempään oikeusasteeseen, joten myös syyttäjäviranomaiset ja poliisi tyytyivät tuohon ratkaisuun. Laillista toimintaa ei tarvitse katsella sormien läpi. Toki thaihieromoiden ja vastaavien sivutoimisten seksimyymälöiden toimintaa tulee valvoa jatkossakin, jotta siellä ei pääse tapahtumaan ihmiskauppaan tai paritukseen rinnastuvaa toimintaa.

  Perusasia on nyt kuitenkin selvä: Suomeen on mahdollista perustaa nykyisenkin lain puitteissa sivutoimisia bordelleja, joissa saman katon alla useamman seksialan työntekijää myy palveluitaan ilman pelkoa paritustuomioista. Päätös on oikean suuntainen ja parantaa seksityöntekijöiden työturvallisuutta. Toivottavasti ajan kuluessa samat työturvallisuuteen ja oikeusturvaan liittyvät edut tulevat koskemaan myös päätoimista seksin myyntiä, kuten on käytäntö monessa muussa Euroopan Unionin jäsenvaltiossa.

  Lao-rouvan mies 33v Ja ne jotka seksipalveluita omana työnään harjoittavat, tekevät vain hyvää tarkoittavaa yksinäisille miehille, ehkä naisillekin, mitä pahaa siinä? Vaikeatahan kunnollisia on enää noista erottaa. Taikkuhuorien asiakkaat ei suinkaan aina ole mitään reppanoita luusereita ym.

  Huorat rikkoo niin perheitä kuin kotejakin. Pysytkö koskaan luottamaan täysin eukkoosi, joka on tullut seksiturismimaasta? Tilasto kertoo karua kieltään. Jossakin vaiheessa elämäänsä joka kolmas suomalainen nainen ryhtyy rinnakkaissuhteeseen.

  Puolet heistä tekee sen useampaan kertaan. TIlanne on ollut sama jo kauan. Turha yrittää hehkutella erityisesti thaimaalaisten naisten epäluotettavuudella kun siitä ei sinulla ole esittää mitään tutkimustietoa. Suomalaisista naisista tuo sen sijaan tiedetään kun asiaa on tutkittu useampaankin kertaan vuosien varrella. Lakien mukaan toimivalla seksityöntekijällä on Suomessa aina oikeus valita asiakkaansa.

  Paritukseen suhtaudutaan täällä hyvin nihkeästi siksi, että parituksen uhreilla ei ole mahdollisuutta itse valita seksikumppaneitaan. Paritus vie heiltä itsemääräämisoikeuden. Toi "huora ei voi valita asiakastaan" on tyhmä heitto eikä todellakaan ole yleistettävissä koskemaan edes suurinta osaa ulkomaalaisia keikkaprostituoitujakaan, vaikka he ovat ulkomaalaislain vuoksi hankalassa tilanteessa.

  Hekin valikoivat asiakkaansa jo pelkästään oman työturvallisuutensa vuoksi. Suomalaisten harrastamasta asiakkaiden valinnasta täällä on kirjoitelu aiemminkin. Ihan varmasti löytyy sellaisia seksityöntekijöitä, jotka eivät valikoi asiakkaitaan. Samalla lailla löytyy ravintoloista seuraa etsiviä taviksia, jotka eivät valikoi seksikumppaniaan vaan kaikki käy tautitakuulla. Kummastakaan ei kannata yrittää vääntää jotakin yleispätevää sääntöä.

  Eurooppa on vapaa EU pakottaa Suomen avaamaan prostituutikentänkin vapaalle kilpailulle. EU pakottaa purkamaan kaikki laittomat monopolit ja kartellit.

  Vapaan Euroopan pelisäännöt tulee myös Suomeen. Nämä ovat Suomen vaihtoehdot: Haluammeko purkaa prostituutiokiellot vai erota EU: Tavallaahan naisille on tarjontaa. Romanialaisia epäillään törkeästä parituksesta Helsingissä viime syyskuun ja helmikuun välisenä aikana.

  Seksipalveluita tarjosi yksi 22 - vuotias nainen ja neljä miestä on pidätettynä. Uutisen perusteella kuullostaa siltä, että ainakin osa paritusepäilyistä liittyy naisen majoitttamiseen.

  Parittaja huora kuopio -

  Lahdessa toiminta oli kuitenkin laitonta, jolloin asiakkaat syyllistyivät seksin ostamiseen ihmiskaupan uhrilta. Jossakin vaiheessa elämäänsä joka kolmas suomalainen nainen ryhtyy rinnakkaissuhteeseen. Eilen koitin käydä vuorikadulla olevassa Thai hieroja paikassa mutta kukaan ei tullut avaamaan ovea vaikka ovikelloa rimputtelin. Pahinta tämä on niiden naisten kannalta, parittaja huora kuopio, joilta vietiin tulonlähde ilman että olisi tarjottu mitään tilalle. Seksipalveluista saadut korvaukset eivät päätyneet omistajalle, joka sai tulonsa hierontapalveluista.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *