• Bordelleja Rauma

  Seksi on ilmaista verkossa keskustelu suomi

  seksi on ilmaista verkossa keskustelu suomi

  Hengen häätö talosta Lily-Rose , Vaihtoehtoiset hoitomuodot Vaihtoehtoiset hoitomuodot kirvoittavat keskustelua ja mielipiteitä. Kerro omat kokemuksesi Viestiketjuja: Kastelu ongelma vierailija , Ennustukset Ennustaja, selvänäkijä tai meedio - pyynnöt ja vastaukset löydät tältä palstalta. Kortteja tärkeään asiaan vierailija , Ennustusten vaihdot Ennustusten vaihtoa Viestiketjuja: Vaihtoja koko juhannuksen ajan vierailija , Kanava Täällä voit pyytää tai antaa kanavointeja, katselmuksia entisistä elämistä, energianvälitystä, aurankatsomista tai vaikka parantamista.

  Harrastukset Urheilu, tanssi, soittotunnit, kirjastoretket. Perheen lapsilla riittäisi tekemistä, mutta mitä mikin maksaa ja kuka kakrut kuskaa? Täällä jännätään raskaustestien tuloksia ja keskustellaan lisääntymisen perusteista: Rypäleraskaus Tainna , Odotusaika Tällä palstalla ihmetellään ja ihastellaan kasvavaa mahaa. Kerro odotusajastasi ja kysele muiden kokemuksia! Kätilöopisto yritti riistää lapseni Elämämme pilattiin , Vauvan hoito Konkreettiset neuvot ovat tarpeen kun vauva itkee öisin tai maitoa ei tule.

  Esikoistaan hoivaava tai kokeneempikin vanhempi voi saada palstalta korvaamatonta apua. Ei kannata Suomessa lapsia hankkia vierailija , Lapsettomuus Lapsettomuus on yhä useampien ongelma. Vaihda ajatuksia hoidoista ja ratkaisuista. Lyhyet kuukautiset vierailija1 , Vanhempana Täällä keskustellaan vanhemman roolista yleensä. Miten teillä isän ja äidin roolit eroavat ja miten omat vanhempanne aikoinaan jakoivat kotityöt?

  Tytär 12 v raskaana ehtii täyttää 13 v Sellaista se on , Kasvatus Onko lapsen kurittaminen oikein? Mikä on sopiva viikkoraha? Miten saada lapsi kiinnostumaan muustakin kuin tietokonepeleistä? Koululaiset Esiopetus, peruskoulu, Steiner, Montessori Tänne ovat tervetulleita niin lasten vanhemmat kuin opettajatkin. Erityislapset Erityislapsen huoltajan elämään mahtuu niin rikastuttavia kokemuksia kuin vaikeuksiakin, jotka voit jakaa muiden samassa tilanteessa olevien kanssa.

  Erityislapsen kotiopetus Vanha Ope , Yksinhuoltajuus ja uusperheet Oli yksinhuoltajuutesi tietoisesti valittua tai ei, täällä huomaat, että yksinhuoltajia on paljon ja samat ongelmat koskettavat monia. Miehen ex vierailija , Isovanhemmat Onko isovanhemmuus vain auringonpaistetta vai liittyykö siihen myös paljon vastuuta ja asioita, joista haluaisit keskustella muiden isovanhempien kanssa?

  Lastentaudit Allergiat ja nuhakuumeet, vatsataudit ja yökastelut. Täällä vanhemmat voivat vaihtaa tietämystään lastensa vaivoista. Auttakaa en tiiä mitä tehdä! Julkkisjuorut Täällä ihmetellään ja ihastellaan hyväntahtoisesti julkkisten värikästä elämää. Muistathan noudattaa hyvää tapaa ja lakeja, jotta keskusteluilmapiiri säilyy asiallisena ja miellyttävänä. Melania Trump, Yhdysvaltain ensimmäinen nainen Melanian takkimoka , Leffa- ja tv-friikit Leffa- ja tv-friikit keskustelevat niin valkokankaiden viimeaikaisista villityksistä kuin tv-sarjojen juonenkäänteistäkin.

  Lemmen viemän tulevat jaksot Timontti , Musiikki Ihmisille, jotka elävät musiikille. Kuka menee Kasmirin keikalle La Runopuu Anna runosuonen sykkiä ja vuodata sydämesi säkeet muiden iloksi! Runoblogi vierailija , Kauneus ja kosmetiikka Sensuelli raottaa näkemyksiä sisäisen ja ulkoisen kauneuden saloista.

  Kropan kohentajat Karvojen ajelua ja nyppimistä, rei'ityksiä ja tatuointeja, rasvaimua ja kauneusleikkauksia, solariumia ja hiustenpidennyksiä. Muotifriikit Muodin suurkuluttajat ja tarkkaavaiset seuraajat keskustelevat täällä uusimmista villityksistä.

  Ballerinat haisevat pohjalliset , Avioero Avo- tai avioero on aina rankka prosessi. Kerro tunteistasi, tarjoa vertaistukea. Kysy ja anna käytännön neuvoja miten elämä järjestyy eron jälkeen. Ihmissuhteet Keskustele ystävyydestä, perhesuhteista, työtovereista – kaikesta ihmissuhteiden laajaan kirjoon kuuluvasta.

  Parisuhteessa Parisuhteessa riittää pohtimista. Jaa huolesi ja kysy neuvoja. Ihmissuhdeasioissa jokainen on omien tunteidensa asiantuntija. Parempi avioliitto katse kertoo , Sinkun elämää Sinkun elämää viettää noin miljoona suomalaista. Onko se tietoisesti valittua, villiä vapautta vai ei-toivottua, epätoivoista rakkauden etsintää? Seksi Tällä palstalla käsitellään asiallisesti erotiikan saloja erilaisuutta ymmärtäen ja iloitteluun rohkaisten.

  Seksiä sisarpuolen kanssa vierailija , Oletko tilanteessa, jossa sinulla olisi tilaa uusille ystäville? Tällä alueella voit etsiä sähköpostiystäviä tai ystäviä tosielämän tilanteisiin. Suhteita ja kohtaamisia Vilkkaan suhde-elämän raportointia monelta kantilta. Vapaaehtoinen lapsettomuus Tämä palsta on tarkoitettu niille, jotka ovat joko valinneet lapsettoman elämän tai muuten hyväksyneet oman lapsettomuutensa. Läski lapsi , Kahvitunnilla Kahvitunnilla turistaan työpaikan arjesta, ilmapiiristä ja uralla etenemisestä.

  Lidl vierailija , Ajankohtaista Parlamentti on yhteiskunnallisen keskustelun paikka. Ota kantaa maailman menoon! Ministerien mainiot eläkkeet Kompiainen. Ihminen hädässä Työttömyys, syrjäytyminen ja kehitysmaiden ongelmat. Elämä ei ole yhtä ruusuilla tanssimista, mutta yhdessä vaikeatkin asiat tuntuvat helpommilta käsitellä. Läheisen menetys Ikävä ikuinen , Ulkosuomalaisena Keskustelukanava ulkosuomalaisille, maasta muuttoa suunnitteleville ja maailmalta palanneille naisille!

  Pakistanilainen elämänkumppanina vierailija bruce , Elämänkatsomus Pohdi ja perustele, ihmettele ja ihastele eri elämänkatsomuksia avoimesti ja suvaitsevasti. Raamattu kannesta kanteen ohjelmat kesäkuu , Valo ei enää palanut ja näin liikettä ikkunassa. Kiirehdin takaisin sohvalle kulli pystyssä ja laiton videon pyörimään.

  Samalla tihrustin silmäkulmain takaa vastapäistä ikkunaa joka oli pari kerrosta korkeammalla omaamme. Ikkunareunan takaa kurkisteli sama vaalea tyttönen jonka olin monta kertaa bongannut päivisin työajalla. Hän selvästikin katseli touhujani. Tilanne oli todella kiihottava.

  Hellitin aina välillä ihan pakostakin ja annoin kullini sojottaa hänen katseltavaksi. Runkkasin taas itseni melkein valmiiksi ja hellitin viime vedoilla.

  Käännyin sohvalla selälleni ja nostin toisen jalkani selkänojalle ja toisen annoin taipua lattialle tarjoten näin katselijalleni vielä paremmat näkymät. Näin kuinka tyttö hieroi rintojaan toisella kädellä puseron päältä. Valitettavasti en nähnyt hänen toista kättään koska hän oli tuon pari kerrosta ylempänä. Kuvittelin että tuo toinen käsi hyväili nuoren tytön märkää pillua.

  Lopulta kontrollini petti ja menin rajan yli. Orgasmi tuli voimakkaana ja kouristelin alapäätäni kun runsaat spermat roiskuivat vatsalleni. Jouduin nopeasti ottamaan talouspaperin ja yritin estää spermanoroja valumasta pitkin kylkiäni sohvalle. Kun uudestaan katsoin ikkunaa, tyttö oli mennyt. Yritin aina tilaisuuden tullen katsella josko häntä näkyisi, mutta tuo kerta jäi valitettavasti ainoaksi. Toisen kerran minua onnisti ollessamme lomalla Maspalomasissa Kanarian saarilla.

  Vaimoni oli saanut jonkun vatsapöpön ja sain luvan lähteä käymään yksin rannalla. Olin tietoinen touhuista mitä ko. Pornosivustolta löytyy amatöörien ottamia kuvia ja filmejä sivustolla Dunes Maspalomas. Päivä oli vielä aluillaan kun taapersin dyynejä ylös alas.

  Olin jo luovuttaa ja suunnistin kohti rantaa kun huomasin naisen pusikon suojassa. Totesin hänen makaavan selällään alasti. Lähemmäksi tultuani näin kohteeni olevan jo vanhemman ja tuhdin puoleisen. Näillä amatöörisivuilla kaverit ovat vastaavassa tilanteessa pudottaneet shortsinsa ja alkaneet runkkaamaan itseään. Koska muualla näköpiirissä ei näkynyt muita ihmisiä, päätin kokeilla vastaavaa.

  Ilta- ja aamupanot oli jääneet väliin vaimon taudin takia ja kullini jämähti napakasti pystyyn. Lähestyin kohdetta joka makasi selällään jalat hieman koukussa. Rinnat eivät enää olleet terhakkaasti pystyssä vaan enemmänkin lättyinä. Isot ja tummat nännit olivat mukavasti kurtussa. Näköala oli suoraan hänen karvaiseen jalkoväliinsä. Nainen oli huomannut minut jo aikaisemmin, mutta vasta nyt hän laittoi kätensä vitulleen ja alkoi hyväillä itseään.

  Siirryin vielä hieman lähemmäksi ja kuulin ihanan kiimaisen lätinän hänen runkatessa itseään. Nainen vinkkasi sormellaan ja taputti paikkaa hänen vieressään. Siirryin ja polvistuin hänen viereensä. Nainen, saksalainen, tarttui kovaan kulliini ja alkoi runkkaamaan. Rohkaistuin ja vein sormeni hänen vitulleen. Saimme sen verran kommunikoitua, että hän ei päästänyt naimaan ilman kumia. Kyllä harmitti kun en ollut varautunut asianmukaisesti.

  Vaimon kanssa kun voi painaa paljaalla mäihät sisään. Lopulta annoin spermojen lentää hänen rinnoilleen. Samalla totesin, että olimme saaneet katselijan. Joku paikallinen adonis oli iso musta muna kourassa tulossa tilalleni. Vedin shortsit jalkaani ja jatkoin matkaani kohti rantaa.

  Ja taas se tapahtui, Vastaukset on maksimissaan kaksi sanaa. Ei mitään kysymyksiä takaisin. Pitääkö sinne mennä etsimään seuraa jos kommunikoinnin taso on tuota luokkaa? Ja profiili suurimmalla osalla tyhjä. Vähän naiset yritystä edes Etsi Toggle navigation Valikko.

  Keskustelu24 Suhteet Nettideittailu Seksiä netistä? Vastatkaapa nyt hyvät ihmiset mahdollisimman rehelllisesti haetteko seksiä netistä?

  Itselleni on kovin uutta tällainen nettideittailu ja aika tuore erokin on takana pitkän suhteen jälkeen, joten en oikein tiedä miten täällä tulisi toimia. Yhden miehen olen tätä kautta kotiini kelpuuttanut ja harrastettiin seksiä.. Kyllähän täällä tuntuu noita puutteessa olevia miehiä olevan ihan riesaksi asti Olen muutaman ihan asiallisenkin tätä kautta tavannut.

  Onko moraalitonta harrastaa seksiä tällaisen nettihoidon kanssa? Uskon kyllä, että sitä tapahtuu aika paljon.. Minun on myös vaikea suhtautua näihin miehiin, jotka ehdottelevat avoimesti ja kertovat mieltymyksistään, niistä sitten kiinnostavimpien kanssa saatan viestitellä ehkä sopia tapaamisenkin Mutta kertokaas muut kokemuksistanne!!!

  Läskiä piisaa Ehdottaisin että nettideitti palveluista tehtäisiin virallisen valvojan alainen sivusto jossa liian kauan viihtyneet jämä-ämmät karsittaisiin pois heti kättelyssä. Hieno kokemus taas Pitkästä aikaa joku nainen viitsi edes vastata viestiin.

  Ei täällä mitään sääntöjä ole ja jos olisikin, niin kuka niistä välittää. Eli jokainen tekee niinkuin parhaakseen näkee ja minun kohdalla se menee niin, ettei seksiä tipu, ennenkuin ollaan kunnolla tutustuttu ja nähty tuleeko meistä jotain. Jep, ei seksiseuran hakemiseen ole mitään kaikkiin pätevää oikeaa toimitatapaa. Joillekin seksin haku netistä tuo elämään mukavaa jännitettä, ja toiset taas eivät voisi kuvitellakaan sitä tekevänsä.

  Joten tavallaan asiaa on vähän hassua keskustelupalstalla tiedustella. Mutta jos yhden kokemuksen jälkeen edelleen tekee mieli pelkkää seksiä, niin eipä kai muuta kuin uutta pökköä pesään. Moraalitonta se ei tietenkään ole, jos kaksi ihmistä sitä seksiä haluaa ja ollaan avoimia sen suhteen, että kyseessä on vain seksisuhde. Itse olen useasti hakenut netistä seksiseuraa. Olen huomannut että nimenomaan seksiseuran hakuun tarkoitetut palstat ovat toimineet parhaiten.

  Ei tule sitten ainakaan väärinkäsitystä, minkälaisesta suhteesta on kyse. Itselleni seksiseuran löytäminen tuntuu jostain syystä paljon helpommalta kuin vakituisen vakikumppanin löytäminen. Ehkä sitä sopivaa vaan ei ole vielä sattunut kohdalle.

  Vaikka enpä sitä kyllä viime vuosina ole erityisesti etsinytkään. Vaikka olenkin hyvin tyytyväinen tilanteeseeni, niin välillä käy mielessä, että voisi olla jo aika vakiintuakin. Noh, mene ja tiedä.

  Toisaalta arvostan myös paljon vapautta. Ja kaipaan myös paljon vaihtelua seksin suhteen. Miten näissä maksullisissa peruutus toimii? Tulee paljon rahallisesti takkiin jos noihin sekoaa Vaikka itsekin etsin lähinnä seksisuhdetta, haluan kuitenkin tutustua mieheen ensin, enkä myöskään "kokeile" muita ennenkuin ollaan selvitetty tuleeko tästä hyvä seksisuhde Samaa mieltä, että ensin on ihan hyvä vähän tutustua.

  Kyllä se siitä sitten vähitellen etenee seksisuhteeksi, jos kummallakin kiinnostus herää. Parempi ensin kuitenkin vähän katsoa, minkälainen tyyppi se toinen osapuoli oikein on. Luulisin, että parempi seksisuhde syntyy näin.

  Muuten voi tulla kaikenlaisia yllätyksiä myöhemmin. Tässä on hyvin kerrottu, miten seksiseuraa kannattaa hakea netistä: Parempihan se on yhdessä selvinpäin tietoisena ja tajuissaan sopia kupletin juonikuvioista etukäteen, kun kaatokännissä raahata baarista joku hoito. Moraalitonta on vain varattuihin sekaantuminen ja ilman kumia porsastelu.

  No ei mulle kyllä ole mitään törkyehdotuksia tuolla nettideitissä tullut olen siis nainen , ja jos tulisi, niin en moisiin vastaisi, koska ihan elämänkumppania olen sieltä etsiskelemässä. Mutta kuten todettu, tehkää kukin miten haluutte. Samoin minä olen netistä aina hakenut vain ja ainoastaan elämänkumppania. Toki on tullut vastaan naisia joiden kanssa tilanne eteni vain seksisuhteeseen asti, joko pidempään tai lyhyempään.

  Joskus asiat vaan menee niin, en mä niistä mitään moraalisia tuskia aio kantaa koska en tehnyt sitä silloinkaan kun ikä alkoi kakkosella ja hain etupäässä seksiä.

  Seksin saaminen sinänsä ei ole koskaan ollut ongelma, ennemminkin se todellisen elämänkumppanin löytäminen on ollut haastavaa. Että kun mun profiilissa aikoinaan luki että haen elämänkumppania niin kyllä se oli helvetin faktaa ja totta, siihen pyrin rehellisesti. Tosin harjoittelukin oli ihan kivaa, en sitä kiellä.

  Nyt olen uskoakseni maaliviivan ylittänyt. En saanut yhtään törkyehdotusta. En tiedä johtuiko kuvastani ei seksikäs asu tai otos.. Koska ymmärtääkseni niitä vain seksiä hakevia miehiä naisiakin on paljon liikkeellä. Voivat esittelyssä hakea jotain muuta. Ihan oikeesti, nyt sulla menee jo yli, mee hoitoon! Ei kai sillä ole mitään väliä harrastaako sitä seksiä jonkun kanssa, jonka tapaa kaupassa, baarissa, työpaikalla tai netissä.

  Kunhan kaikki sujuu yhteisestä halusta ja ilman pakottamista. Mies ja nainen on tarkoitettu yhteen ja harrastamaan seksiä. Ja ne joiden välillä kipinöi ja on vetovoimaa, ne voivat harrastaa seksiä jos niin haluavat ja ketään kolmatta tai neljättä osapuolta ei loukata tai vaikka loukattaisiinkiin ja olivatpa nämä tyypit tavanneet sitten vaikka hississä.

  Seksi on kauneinta, mitä voi kahden ihmisen välillä tapahtua. Uuttera mies Utelast 8. Olen kyllä aika ajoittain hakenut ihan vain seksiseuraakin netistä. Kyllähän se onnistuu, kunhan ei vain ole liian nirso tai epätoivoinen ja on välillä valmis vähän sietämään niitä joidenkin naisten pieniä "oikkuja". D Seksiseuraa etsiessä kannattaa suunnata katseensa seksuaalissävytteisiin chätteihin esim. Toki sitä seksiseuraa saa muualtakin, mutta esim.

  Myös se on tärkeää että kyseisessä palvelussa on paljon käyttäjiä, sillä se helpottaa sitä seksiseuran löytämistä sieltä omalta alueelta missä asuu. Netissä on aina naisten markkinat, joten oman profiilin teki nettideittiin ei vielä paljoa auta vaan pitää olla aktiivinen.

  Ei saa kuitenkaan olla liian epätoivoinen tai liian suora, vaan pitää olla rauhallinen ja kohtelias, käyttäytyipä se toinen osapuoli sitten ihan miten tahansa. Itse toimin aina niin että ensin otan naiseen yhteyttä, sitten juttelen rauhallisesti ihan niitä näitä, muttei kuitenkaan mitään seksiin viittaavaa, ellei nainen itse ota aihetta puheeksi.

  Aikani juteltua yritän kysyä hienovaraisesti että onko nainen a sinkku, b missä asuu c mitä etsii, ja jos nämä kaikki vastaukset ovat edes hieman siihen suuntaan viittaavia että naisen kanssa voisi harrastaa seksiä, niin yritän saada kuvat vaihdettua.

  En koskaan sovi mitään seksiin viittaavaa tapaamista lefffailtaa, unikaveri yms. Jos eka tapaaminen menee hyvin ja nainen on yhä kiinnostunut minusta, niin koetan saada sovittua toisen tapaamisen, yleensä tämä on jo sitten se seksitapaaminen, ellei nainen sitten ole ollut poikkeuksellisen arka tapaus, jolloin voin kyllä odottaa vielä tapaamistakin ennen seksiä.

  Kaikki ne naiset joiden kanssa nuo tapaamiset ovat johtaneet aina siihen seksiin saakka ovat olleet erittäin miellyttäviä tapauksia ja heistä on vain positiivista sanottavaa. Mutta matkalle on kyllä jäänyt melko monta naista, osa jo ihan heti ekan kirjoitun rivin jälkeen, osa vasta ekan kasvotusten tapaamisen jälkeen. Nyt jäi kyllä kiinnostamaan, että mitähän nämä naisten pienet oikut mahtavat olla?? Mielenkiintoinen myös tuo pointti, ettet pysty harrastamaan seksiä, jos nainen ei henkisesti kiinnostava..

  Itseäni on juuri askarruttanut tuo, että pystyykö mies kuin mies harrastamaan seksiä kenen tahansa naisen kanssa kunhan vaan saa tarpeensa tyydytettyä.. Vai täytyykö seksisuhteeseenkin löytyä henkinen yhteys ja kemia vai kelpaako kuka tahansa ja kuinka viehättävä naisen täytyy olla?? Uuttera mies Utelast 9.

  Eikä nuo "pienet oikut" koske vain naisia, tunnen kyllä sellaisia miehiäkin ihan hetero pohjalta: D jotka käyttäytyvät samoin. Listaan tähän nyt muutaman "pikku oikun" mihin olen törmännyt viimeisen 5 vuoden aikana seksiseuraa netistä etsiessäni. Osa katoaa lopullisesti, osa taas vain hetkiseksi ja ilmoittamatta yhtään mitään. Tätä pitää vain sietää, mutta aina tietenkin asia on tapauskohtainen ja jos tuntuu siltä että asia on ok, niin ei muuta kuin vain uutta tapaamista sopimaan ja toivoa että seuraavalla kerralla ei tulisi taas mitään katoamisia, sillä onhan se toista kohtaa todella törkeää käytöstä, vaikka kyse olisikin vain seksiseurasta.

  Ja jos sitä seuraa ei ole luvassa, niin sitten hän soittaakin jollekin muulle ja seuraavalla kerralla et olekaan enää hänen puhelimessaan se ensimmäinen numero jolle soitetaan. Myös se että toinen ei tule sovittuihin tapaamisiin, myöhästelee todella paljon tai vaikka valvottaa toista aamu 4 saakka vaikka toisella olisi aamu 8: Toinen voi myös vaatia tapaamisia silloin kuin ne eivät ole toiselle sopivia muita menoja yms ja suuttua ja kiukutella sitten kun ei saakaan tahtoaan läpi asian suhteen.

  Myös siihen törmää aina välillä että toinen vaatii sinua maksamaan taksin luoksesi kun bussilla kestäisi esim. Toinen kuitenkin laantuu melkein yhtä nopeasti kuin on suuttunutkin ja sen jälkeen kaikki pitäisi taas olla ihan ok kun kiukuttelu johtui vain siitä että toinen sanoo olevansa "vain tällainen vähän temperamenttisempi" -tapaus.

  Seksisuhteessa voi ajautua helposti siihen että kaikki tapahtuu toisen ehdoilla ja jos alkaa haastamaan toisen mielipiteen niin voi jäädä helposti ilman seksiä sillä kertaa tai pahimmassa tapauksessa ilman koko seksisuhdetta. Kyllähän nainen kuin nainenkin harrastamaan seksiä kenen tahansa miehen kanssa, mutta eri asia sitten tuleeko ne omat tarpeet siinä tyydytettyä.

  Sama koskee minusta myös useimpia miehiä. Kyllä seksisuhteessa pitää olla myös sitä "henkistä yhteyttä", mutta siinä on vain valmis sietämään enemmän sellaisia asioita jotka eivät normaalissa suhteessa välttämättä tulisi kysymykseenkään.

  Jos sitä henkistä yhteyttä ei ole, niin miksi edes harrastaa seksiä toisen kanssa? Kyllä minä itse ainakin liitän sen henkisen kiinnostavuuden ja yhteyden myös siihen seksiin. Ei se seksi ole vain fyysistä suoritusta, tai jos on, niin siitä saatu nautinto ja mielihyvä jäävät melko heikoiksi. Se kuinka viehättävä sen naisen täytyy olla, riippuu tietenkin siitä miehestä itsestään. Seksisuhde on kuitenkin yleensä kompromissi, ehkä moni haluaisi suhteeseen paremman näköisen kumppanin kuin seksisuhteeseen, mutta se ulkonäkö on sellainen asia että saadakseen säännöllisesti hyvää seksiä siitä on ehkä valmis tinkimään hieman.

  Itse en ainakaan pysty naisena harrastamaan seksiä kenen tahansa miehen kanssa, en todellakaan! Joku vanha tai muuten vastenmielinen tapaus, niin kiitos, EI! Ulkoisesti miehen kyllä täytyy vähintäänkin miellyttää omaa silmää tai olla komea mikään kiiltokuvapoika ei nyt kuitenkaan tarvi olla.

  Ja hommat täytyy oikeesti osata tuolla makuukamarin puolella. Eli itse en todellakaan suostu vaan tyydyttämään miestä, haluan kyllä itsekin täyden tyydytyksen! Eli miehen tulee osata huomioida naista ja olla hellä ja kohtelias. Muutenkin täytyy osata käyttäytyä eli olla ystävällinen sillä ei ole väliä miten puhelias on kunhan suunsa saa auki. Kyllä itselläni ainakin on aika kova vaatimustaso, jos jonkun panokaveriksi kelpuutan ja noita pieniä oikkuja sietää, jos odotettavissa on kuitenkin laadukasta puuhaa makuukamarin puolella!

  Eli kyllä suostun odottelemaan miehen yhteydenottoja, jos homma kuitenkin sängyssä toimii Uuttera mies Utelast Minulla on ongelmana se, että en halua seksisuhdetta vieraan kanssa ollenkaan.

  Naisena haluan itse määritellä ajankohdan milloin suhde muuttuu intiimiksi, jos ylipäänsä ollenkaan sellaiseksi muuttuu. Netissä tapaamani miehet vonkaavat liian heppoisesti ja tuovat itseään tyrkylle vastenmielisesti, ja se on tunkeilevan ällöttävää. En todellakaan ole mikään puhelintyttö, jolle kuolataan toista näkemättä.

  Skippaan veke moiset idiootit jo intuitiolla. Kertokaa- please, mitä te tekisitte? Onneksi voi olla kesän eri paikkakunnalla. Kiihottava runkkaus kun nainen katselee Olen vain kerran päässyt runkkaamaan siten, että nainen on katellut touhujani. Tämä tapahtui asuessamme keskustassa. Vastapäätä meitä oli toimistorakennus jossa työt päättyivät normaalisti neljän aikaan.

  Vaimoni oli matkustanut ystävättärensä luokse viikonlopuksi ja katselin olohuoneen sohvalla pornoa ja runkkailin samalla hiljaa itseäni. Ilta hämärsi ja olin sytyttänyt valot. Verhot olivat sivussa kuten tavallisesti. Olin aikaisemmin huomannut, että toimistorakennuksen yhdessä huoneessa oli ollut valo. Ajattelin, että se oli unohtunut päälle.

  Valo ei enää palanut ja näin liikettä ikkunassa. Kiirehdin takaisin sohvalle kulli pystyssä ja laiton videon pyörimään. Samalla tihrustin silmäkulmain takaa vastapäistä ikkunaa joka oli pari kerrosta korkeammalla omaamme. Ikkunareunan takaa kurkisteli sama vaalea tyttönen jonka olin monta kertaa bongannut päivisin työajalla.

  Hän selvästikin katseli touhujani. Tilanne oli todella kiihottava. Hellitin aina välillä ihan pakostakin ja annoin kullini sojottaa hänen katseltavaksi. Runkkasin taas itseni melkein valmiiksi ja hellitin viime vedoilla. Käännyin sohvalla selälleni ja nostin toisen jalkani selkänojalle ja toisen annoin taipua lattialle tarjoten näin katselijalleni vielä paremmat näkymät.

  Näin kuinka tyttö hieroi rintojaan toisella kädellä puseron päältä. Valitettavasti en nähnyt hänen toista kättään koska hän oli tuon pari kerrosta ylempänä. Kuvittelin että tuo toinen käsi hyväili nuoren tytön märkää pillua. Lopulta kontrollini petti ja menin rajan yli. Orgasmi tuli voimakkaana ja kouristelin alapäätäni kun runsaat spermat roiskuivat vatsalleni.

  Jouduin nopeasti ottamaan talouspaperin ja yritin estää spermanoroja valumasta pitkin kylkiäni sohvalle. Kun uudestaan katsoin ikkunaa, tyttö oli mennyt. Yritin aina tilaisuuden tullen katsella josko häntä näkyisi, mutta tuo kerta jäi valitettavasti ainoaksi. Toisen kerran minua onnisti ollessamme lomalla Maspalomasissa Kanarian saarilla. Vaimoni oli saanut jonkun vatsapöpön ja sain luvan lähteä käymään yksin rannalla.

  Olin tietoinen touhuista mitä ko. Pornosivustolta löytyy amatöörien ottamia kuvia ja filmejä sivustolla Dunes Maspalomas. Päivä oli vielä aluillaan kun taapersin dyynejä ylös alas. Olin jo luovuttaa ja suunnistin kohti rantaa kun huomasin naisen pusikon suojassa. Totesin hänen makaavan selällään alasti.

  Lähemmäksi tultuani näin kohteeni olevan jo vanhemman ja tuhdin puoleisen. Näillä amatöörisivuilla kaverit ovat vastaavassa tilanteessa pudottaneet shortsinsa ja alkaneet runkkaamaan itseään. Koska muualla näköpiirissä ei näkynyt muita ihmisiä, päätin kokeilla vastaavaa. Ilta- ja aamupanot oli jääneet väliin vaimon taudin takia ja kullini jämähti napakasti pystyyn. Lähestyin kohdetta joka makasi selällään jalat hieman koukussa. Rinnat eivät enää olleet terhakkaasti pystyssä vaan enemmänkin lättyinä.

  Isot ja tummat nännit olivat mukavasti kurtussa. Näköala oli suoraan hänen karvaiseen jalkoväliinsä. Nainen oli huomannut minut jo aikaisemmin, mutta vasta nyt hän laittoi kätensä vitulleen ja alkoi hyväillä itseään. Siirryin vielä hieman lähemmäksi ja kuulin ihanan kiimaisen lätinän hänen runkatessa itseään.

  Seksi on ilmaista verkossa keskustelu suomi -

  Kuvittelin että tuo toinen käsi hyväili nuoren tytön märkää pillua. Oliko puoliso rehellinen, vai valehteleeko, kun selityksetkin muuttuvat. Kateelliset naiset yrittävät estää toistensa onnen tuppaamaalla joka paikkaan ja kertomalla älyvapaita mielipiteitään kaikesta. Mun seksielämästäni sinä et voi todeta yhtään tosiasiaa, koska en ole kertonut siitä tällä yhtään mitään. Hullua olla tilivelvollinen aikuisena 45 vuotiaana miehenä jollekin jolle ei ole luvannut mitään. Ja on selvää, että jotkut miehet ja naiset haluavat olla sinkkuja, koska avioliittoon sitoutumisessa on omat rasitteensa. Täällä voit jutella kondyloomasta, e-pillereistä, papasta ja monesta muusta anonyymisti ja avoimesti. Eli pitää olla 4. Rottinki ulkona vierailija Pitää tuota maxx-flirttiä vielä testata. seksi on ilmaista verkossa keskustelu suomi

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *