• Bordelleja Rauma

  Tallinna bordelli deittiseuraa

  Prostituutio ei ole kadonnut tykkänään tästä kaupungista - se on vain muuttanut uusiin osoitteisiin. Tallinnan viranomaisten mukaan Tallinnassa ei enää ole bordelleita. Tämä tuntuukin pitävän paikkansa, etenkin jos bordelleilla tarkoitetaan varta vasten prostituutiolle varattuja taloja tai muita vastaavia rakennuksia.

  Prostituutio, eli seksikauppa, onkin pesiytynyt nyky-Tallinnassa asuntoihin - mutta ennen kaikkea internettiin. Internetin välityksellä tapahtuvan prostituution tarjonta on Tallinnassa suorastaan räjähtänyt. Se on paukahtanut käsiin kuin pullataikina, jossa on liikaa hiivaa parin paketin verran. Ne, joiden mielestä Tallinnassa on nyt enemmän seksitarjontaa kuin koskaan, eivät välttämättä ole väärässä. Virolainen seksin nettikauppa on suorasukaista, karua touhua. Asiaan mennään suoraan, kiertelemättä.

  Näinhän asian laita tosin on muissakin maissa. Virolainen ääriesimerkki tästä suuntauksesta on nettisivusto nimeltä Prostituut, eli Prostituoitu. Prostituutissa Tallinnassa ja muualla Virossa seksiä myyvät tarjoavat palvelujaan kuin nykyajan orjakaupassa konsanaan. Seksin nettikaupassa on markkinatilanne Tallinnassa tällä hetkellä, loppukesästä , sellainen, että tunti seksiä naisen kanssa maksaa tyypillisimmillään — euroa.

  Sivustolla on esillä seksiä tarjoavien henkilöiden puhelinnumerot, joihin tarjonnasta kiinnostunut sitten rimputtelee. Strip-tease-yökerhoissa harvemmin harjoitetaan prostituutiota, mutta osa tanssijoista saattaa olla halukkaita sopimaan treffejä työajan jälkeen.

  Virulla on viikonloppuiltaisin ja —öisin — ja usein päiväaikaankin - aina prostituoituja, jotka tarjoavat aktiivisesti palveluksiaan etenkin ulkomaalaisille miehille. Sauna-baarit ovat tallinnalainen erikoisuus.

  Niitä on yllättävän paljon aivan keskustassakin ja ne ovat usein auki yötäpäivää. Jos ei tyttöjä ole paikalla, heitä soitetaan paikalle. Jotkut sauna-baarit myös tarjoavat huoneita tuntiveloituksella.

  Suosituin kauppapaikka on internet. Tallinnassa suomalainen voi törmätä prostituoituihin, ilotyttöihin, nykyään näissä paikoissa: Silja Europalla seksirikos — STT: Tuomio lyheni, koska naapurivessassa oli ihminen 2. Kommentit 1 Kommentit Arvoisa toimittaja unohti Arvoisa toimittaja unohti mainita myös entiseltä nimeltään olevan Karla Marksa-kadun. Nykyinen nimi on varmaan toimittajan tiedossa.

  Taksilla mentiin kristinekeskuksen ohi ja ajettiin pitkää suoraa katua, joka muistutti mustamäentietä. Menin vaan kaverin kanssa, mut ei sekään halunnut kun kuuli hinnan.. Pikkusen pelotti en mahtaako päästä ollenkaan ulos kun ei otettukkaan.. Ylemisten ostoskeskukseen Millä kannattaa mennä D-terminaalista ja hinnat-vaikka ei sillä merkitystä niin-.

  Oho, hieman oin inflaatio iskenyt palvelualalle. Tämä setä on sitä mieltä, että Virossa kuin muuallakin on aina myös ilmaista saatavissa kun vaan vähän näkee vaivaa.

  Ja tässäpä esimerkki maksullisesta viime Joulukuulta: Oli ihan perussiisti kämppä keskustassa jossa pari paikallista nuorta tyttöä noin 20 vuotiaita. Suihkuun, hommat ja taas suihkuun. Aikaa kului noin 45 minuuttia ja kaikki asentoja sai kokeilla. Vastaa alkuperäiseen viestiin olihan tallinnassa bordelli Taksilla mentiin kristinekeskuksen ohi ja ajettiin pitkää suoraa katua, joka muistutti mustamäentietä. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi.

  Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Hotelli Virun yökerho on tässäkin suhteessa vilkkain, sillä se on Tallinnan suosituin. Strip-tease-yökerhoissa harvemmin harjoitetaan prostituutiota, mutta osa tanssijoista saattaa olla halukkaita sopimaan treffejä työajan jälkeen.

  Virulla on viikonloppuiltaisin ja —öisin — ja usein päiväaikaankin - aina prostituoituja, jotka tarjoavat aktiivisesti palveluksiaan etenkin ulkomaalaisille miehille.

  Sauna-baarit ovat tallinnalainen erikoisuus. Niitä on yllättävän paljon aivan keskustassakin ja ne ovat usein auki yötäpäivää. Jos ei tyttöjä ole paikalla, heitä soitetaan paikalle. Jotkut sauna-baarit myös tarjoavat huoneita tuntiveloituksella. Suosituin kauppapaikka on internet. Tallinnassa suomalainen voi törmätä prostituoituihin, ilotyttöihin, nykyään näissä paikoissa: Silja Europalla seksirikos — STT: Tuomio lyheni, koska naapurivessassa oli ihminen 2.

  Kommentit 1 Kommentit Arvoisa toimittaja unohti Arvoisa toimittaja unohti mainita myös entiseltä nimeltään olevan Karla Marksa-kadun.

  Prostituutio on Virossakin sinänsä laillista, mutta sutenööraus, eli paritus, on kielletty. Seksi videot ilmaisia panoja, Jutta urpilainen sex baarit. Hintaskaala on siis yhtä laaja ja polveileva kuin potentiaalisen asiakkaan otsaluu. Tallinnassa puhutaan tänään, Ylemisten ostoskeskukseen Millä kannattaa mennä D-terminaalista ja hinnat-vaikka ei sillä merkitystä niin.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *