• Casual Dating Oulainen

  Alapään sheivaus perseeseen veto

  alapään sheivaus perseeseen veto

  Kyllähän se muna siellä karvapuskan keskelläkin toimii, mutta on se nyt vaan vastenmielinen. Ja suuseksiä on turha pyytää. Ja hei, nykymaailmassa lämmittämiseen käytetään vaatteita -karvoja tarvittiin jääkaudella.

  Karvattomuus on muoti-ilmiö, joka menee pian ohi kuten tatuoinnit ja lävistykset. Evoluutio ei aina etene samaa tahtia kuin käytäntö. Tämän takiahan ihminen on yhä usein impulssiensa vietävänä ja vetää liikaa safkaa, koska evoluutio on jäljessä - keho tuottaa aivoille signaaleja haluamaan rasvaista ruokaa enemmän kuin on tarpeen. Karvojen suhteen meillä on myös esimerkiksi säärikarvat, kainalokarvat jne. Niillä ei ole ollut selviytymisen kannalta mitään väliä aikoihin.

  Ne ovat jäänteitä, kuten vaikkapa häntäluu. Hyödyttömiä, eläviä reliikkejä kehossamme. Alapään karvoituksella sen sijaan on etenkin naisten kohdalla merkityksensä bakteerien sisäänpääsyn ehkäisemisenä.

  Jos siis joku ajaa karvoitustaan, mieluiten olkoon miehet. Mun naisystävät ei oo koskaan ajellu ja hyvä niin: Itsekkään en ajele pätkääkään karvoja, antakoot rehottaa Masu- ja rintakarvoja on sen verran reilusti et jos alapään ajelisi karvattomaksi niin näyttäisi jotenkin vajaalta Jotenkin epänormilta joten antaa olla Jos naiset ei tykkää nii olkoot tykkäämättä Jos deittailee naista jolle miehen karvattomuus on ehdottomuus nii siinäpä mun tapauksessa se muija deittaa väärää jätkää Aikuinen mies puhuu masusta?

  Sitä vaan en ymmärä miks helkkarissa pitäis niitä palleja suuhun tunkea!!! Mitenkä ne karvat miljoonia vuosia rehoitettuaan yht'äkkiä inhottaviksi olisivat muuttuneet? Inhottavuuden ajatus on sinun omassa päässäsi ja siitä pääset siedätyshoidolla eroon. Jos "miehesi" on erehtynyt omaa feminisyyttään ja epävarmuuttaan mukaan tuohon nykyajan posliinihömpötykseen niin voit aloittaa siedätyshoidon välittömästi avaamalla pölynimurin pölypussin ja kahmaisemalla täyskourallisen pölykarvapalloa suuhun ja pureskelemalla sitä suussasi n.

  Myös koiran-, kissan-, lampaan ym. Paras vaikutus tietenkin saavutetaan käyttämällä eläimen häpykarvoitusta. Kiwi-hedelmällä kun aikansa harjoittelee siihen varmasti tottuu.

  Hedelmää kun kuljettaa päivän pari alushousuissaan niin se saa asiaankuuluvan hajunkin. Suosittelen kokeilemaan ensi kerralla imutellessa varovasti ja ilman hampaita, tietenkin.

  Kyllä minulle kainalokarvoille kuten alapääkarvoille on käyttöä, ne estävät ihoa hankaamasta vastakkain. Anaalin nuoleminen on paljon mukavampaa, kun karvoja ei ole. Ja toivon että naiseni poistaa myös. Sileä posliini on mun fetissi. Posliini on yleensä sileää.

  En ole nähnyt karvaista posliinia. Eiköhän kukin saa itse päättää omasta ihostaan. En vaadi karvatonta naista ja itselleni tulee ahdistunu olo jos ei karvoja ole. Mä olen 41 vuotias ja ollut jo vuosia timmattu; Pallit ja kalun varsi sileet ja edessä vain pieni viiva ja kalu on oikeesti haluttava.. Eräskin nainen sanoi,että paras näkemänsä kalu; Nykyinen vaimo tykkää ja hänellä täysi posliini..

  Mitä muuhun karva osaatoon tulee niin rintakarvat sheivaan aina ja yläpää on kalju.. Tietty leukaparta kruunaa koko helahoidon!! Suomalaiset miehet herätkää oikeesti tähän päivään ja pitäkää itsestänne huolta niin teistäkin pidetään!!

  Miehet eivät aja karvoja missään päin maailmaa niin ahkerasti kun täällä pohjois-Euroopassa ja pohjois-Amerikassa Naiset tarvitsee karvaisen miehen, joka on mies ,eikä miehen korvike.

  Ei ne mitään posliinia halua ,olisko taipumususta lespouteen. Karvoja saattaa olla vaikka missä mutta kyllä itse kulli kuitenkin on karvaton. Sinulla tietysti klittakin on karvojen peitossa?? Omalla ukolla ainakin kasvaa kalun alku juuressa karvoja. Ja kun tähän lisää heidän mentaalisen järjentason ja "ajatusmaailman" niin voin sanoa täysin vilpittömästi, ettei voisi tippaakaan vähempää kiinnostaa.

  Mutta tähänhän he varmaan pyrkivät: Näin nämä "luonnonsuojelijat" tekevät jälleen kerran luonnonvastaisuudelle palveluksen. Mikään ei ole ällöttävämpää kuin posliiniksi ajeltu mies. Tulee neitimäinen vaikutelma kun pallit ja rintakehä on kuin lapsella. Olen 67v mies ja ajelen kainalot, pallit, pakaroiden välin, siinä patukan juuresa cheivattu lyhyt mm karvoitus.

  Raikas siisti olo, tykkään. Olemme olleet posliineja noin 30v. Ja jos 6-kymppisistä puhutaan, niin ois varmaan jo ihan tarpeenkin Se on vastassa luultavasti itselläsikin. D Muista sitten nauraa itsellesi. Aja sinä Carita ne viikset pois ettei ne kutita karvattomia munia. Siisti karvaneliö kalun yllä.

  Käyn säännöllisesti brassi sokeroinnissa ja olen karvaton sekä edestä että takaa. Jee, karvat pois säännöllisesti. Puskat ovat järkyttäviä molemmilla osapuolilla. Yllättävän moni nainen pitää karvattomasta. Väärin, meillä ollaan tästä nais kaveriporukassa juteltu ja kyllä posliinimiehelle heruu.

  Ellei sitten satu olemaan entuudestaan tuttu. Kysyttekö te aina miehiltä tavatessa ootko posliini..? Mitä vähemmän karvoja sitä mukavampi ja miellyttävämpi on ottaa poskeen. Menee meinaan vähän oma fiilis pilalle jos joutuu onkimaan häpykarvoja hammasväleistä Joku vitsaili että "nature's own floss", mutta kyllä se epämukavaa kumminkin on. Muuten mies saa olla karvainenkin, enkä mä ole jättänyt ottamatta suihin keneltäkään karvoituksen takia, mutta lyhyemmäksi poskihoidot tuppaavat jäämään jos haarovälissä on järjetön viidakko.

  Sheivaan itseni muuten kokonaan, mutta eteen jätän siistin kolmion. Olen ajellut jo vuosia - mm. Lifemocker on yhä edelleen törkyturpa. Joo tottakai posliini poliisi on kaikkein paras olkoon sitten mies tai nainen. Ajelin vähän aikaa sitten kaikki pois. Olin aluksi ajelemassa kainalokarvoja ja kivespussia kun sain päähäni että voisi muuten ajaa kaikki häpykarvat pois. Hetken mielijohteesta sitten ajelin koko alapään paljaaksi, ja täytyy sanoa että näyttipä typerältä.

  D Ei sovi toi posliini kyllä ainakaan mulle sitten yhtään. Karvoitus on osa miehuuttani, ja näytän suhteellisen urpolta ilman sitä. Enkä tarkoita karvoituksella mitään tajutonta pehkoa, vaan yleensä tapana on ollut leikata enimmät pois saksilla. Kyllähän moni sanoo että paljaana kalu näyttää isommalta, ja niinhän se kai vähän näyttikin.

  Se ei silti ole riittävä syy posliiniksi ajamiseen, sillä mulla on ihan ok kokoinen penis muutenkin. Ainoa mukava juttu siinä oli se kun satuin silloin posliinina päätymään petipuuhiin erään vuotiaan kanssa. Hän näytti kyllä tykkäävän ja seksi oli oikein hyvää kun oltiin molemmat täysin karvattomia. Silti en suostu ajamaan enää posliiniksi, ja syy on se, että se näyttää liian oudolta.

  Jos ei kelpaa karvojen kanssa, olkoot sitten ilman. Vitsit täältä saa kyllä maailman parhaat naurut. Jokaisella ihmisellä on omat mieliteot, toiset tykkää ykkösestä ja toiset kakkosesta, karvasesta tai vähemmän karvaisesta.

  Itselläni on todellakin karvainen MIES. On ihanat rintakarvat ja niitä on ihana siloitella nukkumaan mennessä ja seksin jälkeen. Alapää ei ole välttämättä tarvitse olla karvaton, vaan riittää ettei siellä ole mitään cm pitkää pöheikköä, eli siis sellainen "sopiva" karvoitus.

  Itse sheivaan vain pillunposket ja se saa riittää, ylempää on vain "trimmattu" nätiksi jottei tule mitään viiden kilsan soikeroita pikkuhousujen seasta. Onhan se mahtava näky tosiaan kun menet jonnekin rannalle tai uimahallille ja vastaan tulee joku uimapuvussaan ja reisien välistä tulee sellanen pöheikkö että ajattelee; onkohan sinne perkele kuollu joku eläin.

  Jokainen ihminen on erilainen. Ja toisille kasvaa karvoja, toisille ei. Edes vaikka ikää olis 50 vuotta niin naama saattaa olla kuin vauvan pylly.

  Ihmiset miksi ihmeessä kysytte mielepidettä johonkin tälläiseen, en edes ymmärrä, Maailmassa on paljon tärkeämpääkin ajateltavaa kuin karvoitus. Jos joku ei miellytä, kannattaisko vaan vaihtaa eikä kitistä?? Minä sheivaan kertaa viikossa.

  Ihan sileenä kainaloista alaspäin. Tuntuu tosi hyvältä ja uimahallissa kiva näyttäytyä. En vaan tajuu Kuka idiootti menee varta vasten näyttäytymään jonnekin uimahalliin?? Carita eikhää keep fun,ja mut siloseksi. Mä löysin just Tallinnasta paikan, jossa Olga suorittaa brasilialaisen sokeroinnin miehille 20 eurolla.

  Paljon halvempaa kuin Suomen euroa. Siellä pitää alkaa käydä jatkossakin samalla kun hakee juomalastin. Karvojen ajelu kasseista ja kepin varresta kuuluu joka viikkoiseen ohjelmaan. Ja joka ikisen sheivauksen jälkeen pakko hakata tumppuun, kiihottaa itteäki niin tuo ajelu ja paljas alapää: Tulee toki tumputeltua muutenkin.

  Täytyy kyllä todeta, että kyllä naisenkin siistimätön alapää saa halut kaikkoamaan aika vauhdilla. Jaa, en ole koskaan lapsen kanssa sekstannu niin en osaa kyllä sanoa tuntuuko se siltä.

  Älä sinäkään kerro siitä enempää! No , voi , ettå en ole todellakaan huomannut tuota. Kyllä sitä on tullut nähty jos jonkinlaista silliä, turskaa, karvaista, karvatonta, epäsiistiä, rumaa, piirakkaa. Kyllä niissä naisissakin on todella rumia alapäitä. Ilman karvoja ja karvojen kera.

  Vanhemmatkin naiset luulevat olevansa niin cooleja stringeissä. Mutta tavara rehottaa yli ja ihan oikeasti nauhat hukkuvat läskiin.

  Vanhat akat luulevat olevansa niin nuorekkaita. Hajuhaittoja naislla hyvinkin usein ja tavara yksinkertaisesti pesemättä. Tämä koskee myös nuroempiakin, sillä he eivät ilmeisemmin osaa pitää hygieniastaan huolta.

  Kesäisin ihan sillin hajua. Paljon lapsia vääntäneet naiset ja yleensä eri miesten kanssa ovat kyllä hirvittävä näky alakerrasta. Kyllä niistä naisistakin suurin osa voisi pitää huolta siitä riemurasiastaan. Miehetkin voisi ne juuston kökäreet putsata joskus pois.

  Happanee se juustokin siinä missä silli. Höpö höpö koko hygianista. Ihminen on elänyt tässä maailmassa jo senkin verran ,ettei kenenkään tarvirse tähän ylimäämäistä hykieniaa lisäsätä, normaali hykienia riittää. Kaikki on joutavaa paskanjauhantaa Kaikki seksitaudít ovat lisääntyneet, kun ihmiset ovat ns.

  Siinä ei karvoilla ole mitään merkitystä. Edellisessä avioliitossa vaimollani oli ihmeellisiä pinttymiä etten sanoisi neurooseja. Yksi oli, etten saanut ajella alapään karvoja, koska se muistuttaisi liikaa pikkupojan alapäätä. Eikä hän voinut kuvitella harjoittavansa seksiä lapsen kanssa. Toinen outo ajatus oli, etten olisi saanut pitää ruutupaitoja, koska hänen työmiesisänsä piti sellaisia. Enkä minä ollut mikään työmies vaan jotain aivan muuta.

  Paljon muitakin outoja käsityksiä oli, mutta jääköön. No kun ne vehkeet ovat niin rumat ja vähintään hupaisan näköiset, että on hyvä että ne ovat piilossa karvoituksen alla. Naisillakin ihan kuin vääristynyt hýmy.

  Siihen sitten on rasvoja apteekit pullollaan. Voi sitä olla puhdas ilman karvojen ajeluakin. Itse en miehenä odota, että naisen pitää olla ajeltu.

  Jos pelkää että se nyt kummissaan katselee miestä joka tulee karvansa poistamaan, ei huolta. Näen päivittäin ihan kaikkea. En enää kiinnitä edes huomiota. Mää en voi sietää mitään pikku tyttömäistä posliini 'pikku pilua'. Haluan että naisella on kunnon puska. Enkä liiemmin ajele itsekkään. Se on aika lapsellista toimintaa. Tajuan kyllä alapääkarvojen ajelun, mutta mitä ihmeen tekemistä sillä viriiliyden kanssa on? No minä en taas sitten yhtään tykkää jos mies on karvaton alapäästään.

  Kyllä ihmisellä karvt kuuluu olla!!! Ai , heh olen turhaan luullut olevani itsekkäästi "outo" mutta empä ole ainoa: D olo on taatusti seksympi ja tapaamani Naiset tykkää.. Hyi kauheata täysin karvaton mies! Kyllä karvoja saa ja pitääkin olla jonkin verran miehellä mutta ei hoitamaton puska , jos hygieniasta on muuten huolehdittu.

  Siis onko se muka niin kauhean kamalaa jos naisella on kiharaa haaroissa? Itse olen sitä mieltä etten halua näyttää pikkutytöltä, silloin ei olo ole kauhean seksikäs kun mieleen tulee tarhaikä Ja ei muuten ole ihmisillä tiedossa että ns "kalan haju" on normaalia joilllakin naisilla, että siitä on ihan turha valittaa.

  Kalan haju alapäässä ei todellakaan ole normaalia! Kyseessä on useimmiten bakteerivaginoosi. Terve alapää on suht hajuton ja mauton. Eipä tuntuis mukavalle jos mies yrittäais vähän ujuttaa kielensä kärkeä viidakkoon, nyrpistellen!

  Siloisena saa parempaa hoitoa Varmaan hyvinkin oleellinen- suomalainen keskustelee aina mielellään asian vierestä kuin asiasta. Karvattomuus eikä karvallisuus takaa ymmärtääkö vastakkaisesta sukupuolesta yleensäkään mitään. Hygienia sen sijaan kuuluu yleissivistykseen. Karvat eivät naImista haittaa, päinvastoin ne kiihottaa niin miehillä, kuin naisiilla.

  Jos hepin varressa ja palleissa rehottaa reilusti karvoja tuntoherkkyys kärsii, itse olen ajellut ne jo vuosia veke. Homma tuntuu intiimimimmltä ja tuntee naisen alapään ja suunkin hyväilyt herkemmin, että jos haluaa oikeesti nauttia touhusta niin karvat ainakin näiltä alueilta veke. Edellinen avopuolisoni vaati karvatonta alapäätä mukavuussyistä koska itselläänkin on. Olen nyt pitänyt karvattomana sitä yli viisi vuotta ja karvat nykyään kyllä ällöttävät. Helppo ajella partakoneella pois heti kun alkaa tulla, joten ei tarvitse kikkailla mitenkään vaikean kautta.

  Naisella pitää myös olla ehdottomasti posliini, oli ikää 20 tai Nykyään tulee totaalinen turn off kun pääsee sänkyyn uuden naisen kanssa, jos hänellä on karvat. Olen 59 mies ja ajelen vartaloni muuten paljaaksi mutta lyhyt pieni trimmattu ale hepin päällä.

  Pallit ja sen takainen alue posliinin sileä. Välillä koitan antaa kasvaa mutta on niin epäsiistin näköinen ja viriili pari kun olemme niin ei pidä vaimonikaan minun karvoistani.

  Makuasia toki joten jokainen hoitakoon karvoituksensa tavallaan. Ajan karvat sääristä, reisistä, alapäästä, takapuolesta, mahasta ja naamasta. Kyllä minäkin vaadin kumppaniltani peräpään karvattomuutta. Ei ole kiva hommailla, jos peräpäässä roikkuu pumppernikkeleitä. Tämä näin maskuliinisesta näkökulmasta. Varmaan isälläsi oli tosi vaikeaa kun äidilläsi oli pumppernikkeleitä.

  Ei silloin vuonna nakki harrastettu karvattomuutta. Yksi tykkää karvoista, toinen karvattomista. Valitsen luonnollisen karvoituksen jos mahdollisuus on. Häiritsevän pitkän karvoituksen voi tietysti trimmata mutta intiimialueiden karvapeite kuuluu aikuisuuteen.

  Onhan minulla partakin, siisti ja hoidettu enkä sellaista naista tapaa jonka vuoksi suostuisin siitä luopumaan. Sänkyhommat hoidetaan lauantaina saunan jälkeen pimeässä oli karvoja tai ei. Vain siisti tupsu kalun päällä. Kaikki naiset on ihastelleet! Eiole mitään iljettävämpää näkyä kuin posliini naisen alapää! Toiseksi iljettävintä on karvaton miehen alapää. Tosi vakava sairaus jommassa kummassa päässä pitää olla jos ei ole karvoja! Itse asiassa ainakin naisilla karvat ovatkin hygieenisemmät kuin karvaton alapää.

  Karvat luovat ilmavan tilan alushousujen väliin eikä tavara haudu. Onko kukaan muuten huomannut kuinka kaikki hiivasieni- ja hajunpoistolääkkeiden mainokset ovat lisäntyneet telkassa karvattoman alapään yleistyessä Lääkärireissut on lisääntyny karvattomilla. Oli juuri jommalla kummalla iltapäivälehdellä gynekologin haastattelu aiheesta. Mahtaiskos nää mainokset olla jotenkin yhteydessä tähän??

  Jaa-a, ei se iästä ole kiinni. Minun kohdallani muutaman vuoden minua nuoremmilla eli tässä tapauksessa tarkoittaa vuotiaita on ollut kauhea pusikko, onneksi vain yksi niistä nuoremmista kuitenkin pyysi suihinottoa Riittävän inhottavaa kyllä se yksikin tuollainen partneri, varsinkin kun oli pitkäaikainen ex-poikaystävä. Sen sijaan parhaiten ajettu on ollut 4 vuotta vanhemmalla, koskaan ei jättänyt ajamatta pitkän tuntemisemme aikana.

  Ainoa ero tuossa trimmaajassa ja timmaamattomissa oli se, että trimmaaja oli täydellisen näköinen ja erittäin suosittu, ne kaksi muuta olivat aika perusjamppoja ulkoisesti eivätkä mitenkään erityisen suosittuja.

  Olisikohan se niin, että kun kysyntää ei aikoihin ole, niin tulevat jättäneeksi sitten ne karvansakin ajamatta kun ei ole tottunut seksiä harrastamaan Kaikilla ei kasva ne karvat vaikka jättäiskin. Minulla ainakin rumaa jos ei pillukarvat kasva vaan töyhtistä vain vaon seinämillä. Kyllä silloin on parempi ajaa kaikki pois. Meillä mies haluaa nuolla aina kun tulen suihkusta tai saunasta.

  Olemme joskus kokeilleet suuseksiä yhdynnän jälkeen. Kyllä tekee hyvää nuolla pimpsaa, kun on juuri lauennut sinne. Samoin "kusiletkussa" on oma vivahteikkuus yhdynnän jälkeen, erityisesti anaali.

  Etkö se pyyhi pilluasi kun käy vessassa ja mistä sitä paskaa sinne muuten pääsee? Ihan päivittäin käydään suihkussa, muttei tulis meleenkään antaa ennen pesua, hyi stana: X Melko sikasta porukkaa täällä. Luuletko että pillun pitää tuoksua "ei miltään"?

  Kyllä sinne kuuluu aivan ominainen tuoksu, ihan ihminen itsessäänkin tuoksuu. Joka päivä kjehhhh Vieras. Huhhei, vai että pimppiä ja munaa pesemättä täällä nautitaan.

  Pissaa, valkovuotoa, sissijuustoa, nammm, kylläpä siinä on luonnollisia aromeja kerrakseen. Joka päivä kjehhhh , Edes käsisuihku ei saa välttämättä pestyä alapäätä kunnolla, sinne jää sitä tavaraa. Kokeilepa joskus työntää pääsi sinne anukseen pelkän pyyhinnän jälkeen, katsotaan että muuttuuko mieli!

  Toisekseen naisen emätin ja peräaukko on aika lähellä toisiaan, kyllä sen pyyhityn pepun haistaa hyvin lähelle. Hyi olkoon , Meneekö sulla jotain multaa tai pölyä pilluun päiväsaikaan? Lisäksi mitä persaukko ja paska liittyy seksiin ylipäätään? Näin siis jos pussit on todella karvaiset.

  Ei sen koneen kanssa iholle koska se tosiaan leikkaa kiinni. Käytännön vinkkejä; -Gillette paras, eikä mitään kertakäyttöjuttuja. Mielellään uusi paketista ekalla kerralla. Kannattaa miettä 2 kertaa, ennen kun perskarvoja rupeat ajalemaan, nimittäin ne ovat siinä hygienian takia. Vehkeen ja pallien ajelu partaterällä ei ole niin vaikeaa, kuin luulet.

  Tee se suihkussa, kuin ihosi ja karvasi ovat pehmeitä. Kokeile veetiä ja tosiaan ne persekarvat on "rastapampuloita" varten. Meni maku palstasta joten lakkasin seuraamasta itse, varmaan tunnistit.

  alapään sheivaus perseeseen veto

  Mun mielestä yks kiihottavimmista jutuista on kun miehellä menee se pieni karvavana navasta housuihin. Siistiä toki voi mutta mä en kyllä kestäisi täysposliinia. Samaten naisella se on mielestäni ruman ja typerän näköinen. Kyllä vaikeaks menee elämä. Kannattaa varmaan kysyä ensimmäiseksi onko sulla karvat vai ei, jos tapaa uuden tuttavuuden. Karvat suojaa alapäätä hankauksilta ja tulehduksilta ym. Tietty joillakin naisilla kasvaa liikaa, on napaan ja polviin asti ja viiksetkin tummilla näkyy helpommin.

  Kyllä karvaton mies lähinnä huvittaisi. Kaljua miestä en ymmärrä, jos omistaa hiukset ja ajaa ne pois. Mut kamalaa jos löytää mukavan kaverin ja se kaatus karvoihin tai niiden puutteeseen. Bläh, eihän se ole edes kiihottavaa, jos toisella ei ole mitään karvoja. Itse ainakin haluan, että naisella on häpykarvoitus, toki pieni harvennus on aina paikallaan, jos peittää täysin koko alueen.

  Paras on sellainen kiva kämmentä pienempi alue. Ja itse en todellakaan ole ajamassa karvojani. Joskus olen ajanut kokeeksi, mutta näytti tyhmältä ja ei tuntunut hyvältä karvattomana. Karvaton antaa epäkypsän signaalin. Mies on mies ja nainen on nainen, vasta, kun löytyy jotain karvoitusta alapäästä.

  Ajan vain partani kerran viikossa. Onneksi normaaleista karvaisista miehistä pitäviä naisia riittää maapallolla: Nimenomaan ne karvat ovat se suola, ei paljas nulju. Hyvät miehet kenellä karvoja on älkää ihmeessä ajako niitä pois!!!!! Kyllä on karvoihin katsomista Samaa mieltä karvat kunniaan, vaikka aloituksessa sanottin että täysikarvaisuus on ongelma. Miehet, älkää missään nimessä ajako karvojanne jos niitä teillä on, nimittäin kaikilla ei ole!!!!! Jos miehellä ei ole karvoja, lihaksia ja miehen mittaa on se poijan loppi.

  Kyllä mulla ainakin tulee sellainen mieleen että jos miehellä ei ole karvoja, se hyppää vaik missä sitä posliiniaan näyttämässä. Oon aatellu että jos ei siistitty kelpaa niin olokaatten iliman! Onneks meitä on joka lähtöön ja on erilaisia makuja. Jokainen tekee tämän asian suhteen mitä tykkää, ei ole oikeeta eikä väärää. Mut tosiaan lääkäri kyl sanoi että kyllä niillä karvoilla on tarkoituksensa, eivät ihan turhaan siellä ole.

  Eikä liity mitenkään hygieniaan jos sillä sitä joku haluaa selitellä. Posliini on pornofilmeistä opittu jutska varmaan jo mainittukkin nämä asiat jo aikaisemmissa kirjotuksissa. Kyllä miehen pitää olla mies,eikä karvaton poikanen.

  Karvoja saa ja pitää olla. Luulenpa että tässä ei ajeta täyskarvattomuutta. Heh he, karvattomuus ei kerro viriiliydestä yhtään mitään, onpahan vain muoti-ilmiö. Luonto on tarkoittanut karvoituksen ihmisen alapäähän, juuri suojaamisen takia. Jos ei saa pidettyä alapäätään puhtaana, kannattaa lisätä pesutiheyttä. En ole koskaan karvojani ajellut eikä naisenikaan.

  Juuri luin gynegologin kommenttia lehdestä koskien karvoja ja karvattomuutta. Gynegologi korosti sitä, että karvoilla on tehtävänsä: Ne suojaavat sukuelinten aluetta pitäen sen ilmavana ja terveenä. Karvojen ajelu taas aiheuttaa monenlaisia ongelmia sukuelinten alueelle. Pornoteollisuus alkoi luvulla tuottaa pornoa, jossa naisilla oli ajellut pimpsat. Tarkoituksena oli näyttää enemmän ja selvemmin, mutta myös palvella pedofiiliaan taipuvaisia miehiä. Pornoteollisuuden mahdista kertoo se, että nykyään Suomessakin ihmiset ovat sisäistäneet pornoteollisuuden kauneusihanteet.

  Ja tällaisilla palstoilla sadat ihmiset "keskustelevat" siitä, kuka millakin lailla karvojaan ajelee ja "hyi miten epähygieenistä" muka luonnollinen karvoitus on. Miesystäväni sheivaa kainalokarvat ja alapään ihan käskemättäkin. Hänen mielestään on mukavempi olla! Itsekin pidän siitä että hän ajelee karvojaan~ Itsekin huolehdin alapääni sheivaamisesta säännöllisesti.

  Mielestäni seksi on mukavampaa kun ei karvat turhia kutittele ja ole tiellä. Jos alkaa karvat olemaan liian pitkiä itsellä niin alkaa oikeasti kuvottamaan. En ole moniin vuosiin karvoja alapäähän kasvattanut En ole oikeastaan koskaan sietänyt niitä. Aloitin karvojen lyhentämisen jo kun ensimmäisiä karvoja alkoi ilmetä Mulle riittää kunhan saan omat karvat ajella pois jos haluan. Ite kyllä otan mieluiten suihin jos on täysin karvaton mutta eipä se haittaa jos on jonkin verran karvaa kasvanut.

  Silloin se kyllä haittaa jos on ihan kunnon kasvatettu puska Jos mies on muuten karvainen, esim rintakarvat ja mahakarvat niin sehän on se a ja o! Karvaa ja villaa Näin kovilla pakkasilla täytyy olla kunnon tröijy, muuten jäätyy pallit.

  Karvat pois ja sukkahousut jalkaan. Täytyypi sanoa että tuleehan suihinotostakin paljon maukkaampaa kun ei tartte vähän väliä kakoa miehen karvoja suusta! Ja kuka mölhö nyt karvasia palleja menis nuolemaan.. Siinä tarvii jo olla naisessa jotain sm piirteitä jos niin tekee.

  Tietysti voihan olla että nämät pariskunnat jossa ei mies ajele niin eivät harrastakkaan biljardi-leikkejä. Ja sitten kaluakin haukataan vaan muutama sentti päästä ettei karvat joudu illan menuuhun. Epä tuo naisen alapäänkarvoitus minua häiritse , kunhan on edes pideellä huuhdeltu ;; Eikös karva hampaiden välissä kuulu vain asiaan: P Eikä se tällaisen pienimunaisen värkki siitä sen kummemmaksi muutu , oli karvoja ympärillä tahi ei!!

  Ennenvanhaan puhuttiin kaksiteräisestä miekasta Nyt Meni jo aika pitkälle, jos naisella on karvoitus ,sitä saa niellä vielä seuraavallakin viikolla. Miehen karvoitus kasvaa siittimen juuressa, olisi kiva nähhdä ks.

  Ei meni perille, jos tämä pitäisi paikkansa, väkiluku olisi jo pitkään ollut laskusuunnassa. Tämä on vain yksittäinen hienohelma, jota yksi karva jäi vaimaamaan. Onpa jännä, että juuri tänään mietin tätä kysymystä, ja nyt se hyppää vastaan suomi Minua on jo pitemmän aikaa mietityttänyt, että elän vain todeksi suurta käsikirjoitusta maailmassa, missä kaikki muut ovat näyttelijöitä.

  Nyt tälle terorialle tuli taas yksi painava aihetodiste. Oma mieltymykseni on että mies ajelee karvat alhaaltakin. Kivekset kokonaan paljaaksi ja peniksen varsi, yläpuolella ehkä n.

  Itse en ihan posliinista tykkää, mutta on sekin parempi kuin täys pehko. Kainalokarvoja voi lyhentää mutta ei kokonaan ajella pois.

  Rintakarvoihin ei saa koskea, eikä myöskään "sytytyslankaan"! Kyllä miehellä karvoja pitää olla, muutenhan sitä puhuttais pojasta. Ei sellainen ole mies eikä mikään, kuka alapäänsä paljaaksi ajaa. Liikaa sievistelyä miehisille miehille.

  Paljon ja usein Naiset, jotka höpisee karvojen ajelusta, ovat pelkkiä kananpäitä. Ei ole naisenkaan syytä ajaa karvojaan, eivät ole yhtään tiellä nuolemisessakaan, kyllä sieltä komeasti tulee kaikki esille, klitorista myöten. Ehkä sitten, jos on vain suttuisen karvan peittämä veltto viiva, aivan umpisämpylä. Paaaljon tärkeämpää on, että naiset treenaavat alapään lihaksiaan. Ja synnytykset pitää ehdottomasti jättää pois.

  Kukaan kunnon nainen ei sellaisilla roppaansa rupsahduta. Monet miehet ovat kyllä sellaisia pikkulapsia, jotka niin kipeästi kaipaavat uutta äitiä, että nainen yritetään sitoa hellan ääreen, painamalla heti paksuksi. Ne miehenkuvatukset eivät naista ja naimista arvostakaan, etsivät vaan sitä vellinkeittäjää ja pyykinpesijää.

  Sellaiset ajelevat karvojaankin ja leikkivät kaikin tavoin pikkupoikaa, että naisella ne äidinvaistot heräisivät. Ja useampi sellainen tässä ketjussa jo kirjoittikin, vaikka tuskin itsekään ymmärtävät tilaansa. Pääsin juuri armeijasta ja vaikka nyt en sen enempää ole miesten karvoituksista kiinnostunutkaan, niin kyllä siellä oli kaikilla karvat tallella, niin kainaloissa kuin nivuksissa.

  Myös uimahallissa en ole tainnut koskaan nähdä karvatonta kaveria, muutakuin päälaelta, joten kyllä tuo karvattomuutenne on ihan muutamien narsistien juttuja.

  Olen käynyt eräässä suositussa uimahallissa lähes viikottain jo parin vuoden ajan ja olen nähnyt tasan kaksi posliinikalua sen ikäisillä joilla karvat oletettavasti kasvavat molemmat keski-ikäisiä miehiä. Ei tuo ajelu taida niin kauhean suosittua kuitenkaan olla Se on sellainen ihanuus karvoineen kaikkineen.

  On ihana painaa kasvot karvaista rintaa vasten. Hyi että olisi inhoittavaa jos mieheni ajeleisi itseään. Mutta kun ei ole ajellu ikinä, niin karvatkin ova silkin pehmeitä. En huolisi karvansa ajavaa miestä. Oli suuri yllätys, miten paljon ukot puljaa alapäänsä parissa. Tuollaisesta tulee väkisinkin mieleen? Itse ajele karvat säännöllisesti. Ei mulla kokonaan posliini ole mutta ei mitään viidakkoakaan. Sellaset siisti tosi lyhyet joten varmaan kehtaa nainen ottaa suihin.

  Ei kenelläkään ole oikeutta vaatia muita ajamaan karvojaan. Senkun sheivaat ja altistat limakalvosi infektioille ja kärsin muista vaivoista ja senkun olet huolimatta luonnontilaisia tai välimaaston ihmisiä sänkyysi mutta ei sinulla ole oikeutta vaatia ketään karvojaan ajelemaan. Suuseksi on ala-arvoisen naisen tarve Näitä keskusteluja ei voi ottaa kovin vakavasti.

  Jos suutelu olisi miellyttävämpää hampaattoman kanssa - onhan hampaattomuuskin hygieenisempää - kaikki olisivat repimässä hampaitaan. Jos et hampaitasi revi itse, anna lääkärin hoitaa. Ehkä huono esimerkki, mutta koko keskustelu perustuu aika pitkälle mieltymyksiin, tottumuksiin ja kulttuuriin.

  Vielä kolmekymmentä vuotta sitten taisi aika harvalla olla minkäänlaista halua alkaa nyhtämään karvojaan. Se oli luonnollista ja se, mitä nyt pidetään luonnollisena, olisi silloin ollut mielenvikaista. Kulttuurihan on muuttunut, paljon parempaan suuntaan? Pornoelokuvia on paljon kiittäminen siitä, että yhtäkkiä aikuisen naisen sukuelin alkoi näyttää ihan alaikäisen elimeltä.

  Paljon miellyttävämmän tuntuinen ja sileä. Vaatimus on alkujaan lähtenytkin miehiltä, joten sen voi ihan syyllä palauttaa. Ongelma vain on, että kaikki miehet eivät elä missään pornouniversumissa, johon naisetkin haluavat mukaan. Johan naiset ovat tulleet mukaan alkoholi-, huume- ja ties mihin muihin universumeihin. Sehän on vain positiivista. Siksi, että miehet ovat tomineet, ja miesten esimerkki on hyvä. Tosin näin miehenä, olen asiasta eri mieltä. Toivottavasti tuo karvattomuus on naisillakin marginaali-ilmiö.

  Todella harvan naisen pimppi on luonnostaan kaunis. Ja harvalla naisella on sellainen tuhero, että sitä tarvitsisi sen kummemmin pois leikellä.

  Karvaton mies ei näytä mieheltä ollenkaan. No, huh huh Mikään ei ole niin kamalaa, kuin pissan polttamat häpykarvat tai naisella perskarvapöheikkö. Mitä harmaammaksi muutun, sitä enemmän saa jouhet lähteä. Mies saa olla karvaton tai karvallinen, ed mainitulla trimmaus paikallaan.

  Eiköhän jokainen normaalijärkinen tiedä aloittaessaan sänkypuuhat, minkä ikäinen se kumppani on. Mutta suotakoon, että jokainen taablaa tavallaan Eipä ole multa pois ajatte tai ette: Vai muka karvattomuus on viriilisyyttä. Karvattomuushan on vain puolipedofiilistä fantasiaa, jonka lobbaaminen alkoi pornolehdistä, jotta vehkeet näkyy paremmin.

  Todella pakko-oireista tuollanen karvattomuuden ihailu. AIkuisessa ihmisessä kuuluu olla karvoja. En ymmärrä, miksi miehet haluavat ajella rintakarvansa ja kainalonsakin, minusta se ei ole yhtään seksikästä. Myös kalju alapää on todella epäseksikäs. En ymmärrä tuommoista karvafobiaa. Ja se sheivaaminen ei muuten mitenkään paranna hygieniaa, vaan aiheuttaa joskus pahojakin tulehduksia. Pieni trimmaus on ok, mutta kyllä se naisen vehje vaan on ruma joko karvojen kanssa tai ilman.

  Eipä sillä, ei se miestenkään vastine erityisen esteettinen ole, mutta eipä se taida olla pääasia. Itse pidän karvat kurissa ja sheivaan alaosastoa Muutamien kavereiden kanssa oltiin saunassa ja yks heitti toiselle että pitäiskö tehdä jotain ja jopa miehenä kehui mun settiä alapäässä Mielestäni jos vaatii naaraspuolelta jotain voi itsekin tehdä jotain Naimisissa 22 vuotta että silleen En kyllä odota itse naiselta karvattomuutta - mielummin siistitty.

  Itse ajaisin karvattoman alapään - nykyisen muodin mukaan. Ainoa vaan, että karvoitus alkaa leuasta ja loppuu jalka terään. Sen päivittäinen höylääminen ei vain onnistu. Kaikkien naisten oneksi olen ATM, eikä kukaan nainen edes kiinnitä huomiota minuun.

  Ei tarvitse tuottaa pettymysta kenellekkään. Nokka kohti uusia vastoinkäymisiä ja pientä siistimistä alapäähän ja vielä juttua naisisille niin Miehenkuvotukselle sellaista rohkeaa asennetta ja kyllä se sieltä löytyy kun ei hae sitä "muka" missiä Olen mies ja siistin alapäätä jatkuvasti. Olen sitä mieltä että jos ajaa hiukset ja parran, niin myös alapää pitää siistiä.

  Juurikin näin ja naiset tykkää Miehen karvainen alapää on ehdottomasti cool! Mitä enemmän karvoja, sen parempi. Minusta se on osoitus miehekkyydestä ja viriilistä ja sytyttää paljon paremmin. Itse en naisena kyllä alapäästä karvoja ala raapimaan! Jos ei kelpaa karvaisena, niin olkoon minun puolestani. Naisen ajaletu alapää on ihan karmean näköinen!! Kyllä karvat pitää molemmilla olla, se on naisen ja miehen merkki!

  Mielipiteitä on monia ja henkilökohtaisia asioita Mies tai nainen voi olla mitä vaan karvoista riippumatta Onneksi oma vaimo ymmärtänyt Jo inhottaa koko keskustelu! Kun tykkää niin paljon että nauttii pelkkä istumisesta vieressä, niin ei ajattele ajaako karvat vai ei! Kukaan vielä ei rakastunut vaan pil.. Mutta sitä mieltä vahvasti olen ja pysyn! Ihan sairasta lutkuttaa kenenkään jalkoväliä, vaikka olis pesty mäntysuovalla.

  No se on voi voi, jos olet niin takakireä, että seksinkin pitää olla pelkkää lähetyssaarnaajaa varmaan vielä pimeässä ja peiton alla. Me muut myös me parisuhteessa olevat osaamme nauttia. Seksi mukaan luettuna suuseksi on yksi romanttisen rakkauden parhaista muodoista. Mikä olisi parempaa kuin tyydyttää oma rakas niin perusteellisen hyvin, että koko kroppaa kihelmöi ja puoleen tuntiin ei halua tehdä mitään muuta kuin maata aloillaan idioottimainen hymy naamallaan?

  Ihanaa - ja täysin ilmaista. Ei tarvitse ostaa mitään tai sytytellä kynttilöitä tai väkertää jotain vaahtokylpyä. Sorry että erehdyin koko topiciin Perus seksisetillä menty yli 20 vuotta vaimon kanssa Omassa seksielämässä ei mitään valittamista mutta aina voi parantaa ja keksiä jotain Jos mies latelisi samalla tavalla edellytyksiä naisen alapään suhteen, niin johan parahtaisi feministi.

  Ja siis mähän en nuole edes naisen kakkareikää. Pyllystä tulee skeidaa, sinne ei mennä nuoleskelemaan. Ja pimpsaloora on vain sentin päässä kakkareiästä.

  Mies vain kasvaa karvaa huomattavasti enemmän kuin nainen ja sen hoito on pitkästyttävää. Mihen ja naisen karvat kun ovat lopultakin niin erinlaisia. Myönnettäköön että puskan voi vetää lyhyeksi ja se näyttää ok: Vettä riittää ja saippuakin on keksitty. Vaikka olis kuinka karvaton, mutta jos ei peseydy, niin kyllä siinä käryää vähemmästäkin.

  Kyllä hiiva, tulehdukset ja vaippaihottuma tulee naisille stringeistä, pikkuhousunsuojista, yksittäispakatuista terveyssiteistä, sekä keinokuiduista alushousuissa. Niinkuin ripset estää roskien ja muiden sinne kuulumattomien pääsyä silmiin. En kyllä koskisi tongeillakaan "viriiliin" naiseen. Joko olet niin tyhmä, ettet edes tiedä mitä viriili tarkoittaa tai sitten todella olet viriili eli miesmäinen!

  Kasvaako sulla rintakarvat ja onko klitoriksesi suurentunut? Kannattaisi mennä lääkäriin tutkituttamaan hormonihäiriön syy. Ranskan hovissa rouvat,neidit ja herrat siistivät alapäätään,naisilta oikein nypittiin karvat alapäästä. Se johtui vain siitä, että arvon hoviväki ei ikinä käynyt pesulla. Täit ja kirput oli tietysti helpompi tappaa paljaalta iholta kuin karvojen seasta.

  D mikä sota täälläki syttyy jostai karvoista. On se silti ällöä että valkovuoto ja menkkaveret tarttuisivat karvoihin kiinni, YÄK ;X. Satiaiset kuolevat sukupuuttoon jos kaikki sekä miehet että naiset sheivaavat!

  Nyt olisi korkea aika järjestöjen bannata sheivauksen! Täysi sheivaus on out. Nainen ei saa näyttää kynityltä kalkkunalta. En oo ikinä sheivannut eikä kukaan ole sitä edes esittänyt, pillun kiinnostavuus ei riipu siitä onko karvoja vai ei. Taidanpa kuitenkin yllättää naisystäväni parin viikon kuluttua, ajan karvat pois, saas nähdä minkälaisen vastaanoton saan.

  Eikai viriilisyys liity mitenkään karvoihin: D karvoja tai ei niin en ota poskeen piste. Jos joku siis väittää minulle että pillun sheivaus on hygieenista D noh menkää ottamaan ihmiset selvää asioista ennekuin valeita väitätte tosiksi!

  Kylli ny naisille sopii posliini mutta ukkeleiden karvojen poistot puppeleiden hommaa. Mistä v i t u s t a akat ovat saaneet tyhmään päähänsä, että miehet muka tykkäisivät siitä, että ne ajavat karvat v i t u s t a a n? Olin 70 -vuotis karvainen seniili. Sydän alkoi reistailla ja terveyskekuksessa ottivat sydänfilmin. Mutta sitä ennen sairaanhoitaja täti ajoi karvat pois. Nyt karvattomana olenkin siis viriili.

  Ei, miesten ei tarvi ajaa. Nippelitietoa, jos tuli on sammunut. Naisillakin luonnollisuus on kivempi, ah- on se kohollaan. Hiemanko tekisi mieli silittää Mirriä. No, ehkä uikkarirajat ennen heinäkuuta. Karvat tuntuvat mukavilta napsutellessa, vaikka silloin, kun tekee kasia.

  Kuule täällä on 50 vuotias mies ja ajelen alapäästä siistimmäks karvat ja naisetkin tykkää siitä enemmän. Muualta en sitten ajakkaan. Kyllä naisella pitää karvoja pillussa olla mutta siistiähän niitä voi. Itse oon 49 vuotias mies ja siistin vaan vähän munan ympäriltä mutta muualta en ajele ollenkaan. Satanen vetoa, että Hynynenkin on kaappiposliini. Jokamiehen oma asia Enkämuutne tykkää kaljuiksi ajelluista naista tai heidän sänkipelloistaan.

  Kyllä sen karvainen kuuluu ollakin ja kainalokarvojenkin ajelu on ihan turhaan. Pohkeidenajelunymmärrän, ne kun näkyvät. Miehille semmonen pikku vinkki luin jostain että kun ajaa karvat niin näyttää isommalta ; toki itse pidän pienestä karvasta siellä kuhan ei mikään jättimäinen afro pomppaa ku housut laskee: Mistähän sais jättimäisen afroperuukin muniin, ostaisin heti.

  Ja sitten naisten pillunposkia kylille metsästämään, karvaisia tai sheivattuja, ihan sama. Naisten tis-sejä verrataan usein nahkarukkasiin, mutta karvattomat pallit on kyllä yhtä tyhjän kanssa Hairy as Monkey En taatusti aja karvojani.

  Olen todella ylpeä siitä että olen karvainen kuin apina. Karvaton mies ei ole mikään mies. Se on samaa kuin vapaamuurareiden tervalla valetut mulkut. Miten tervatulla peniksellä naidaan? Kukas osaisi näiden porvaripellejen hiekkalaatikkoleikkejä selittää. Miehen on hyvä vähän saksia sitä pahinta pöheikköä, koska monet miehet ovat huomattavan pitkä- ja tuuheakarvaisia "sieltä". Mielestäni pieni siistiminen saa "sen" näyttämään pidemmältä ja kookkaammalta sekä koko hoito vaikuttaa hygieenisemmältä takuulla helpompi pitää puhtaana ja ilman ylimääräisiä epämääräisiä tuoksahduksia.

  Täysin karvaton alapää saa sekä miehen että naisen näyttämään joltain seksin yltiöharrastajalta ja tämän lisäksi vähän hassulta, lapsenomaiselta, eli en kannata. Mikä on Carita 42v.: Laskettiinko suusta kerättyjen karvojen lukumäärä vai miten? Karvaton alapää, aivoton yläpää. Vain lapset ovat karvattomia. Johan on taas saatu keskustelua aikaan. Minä laitan lusikallisen pirtua pallien tienoille ja tulitikkua pesään!

  Yks humaus ja karvat kärys! En kyllä suosittele tumpeloille kun siinä saattaa tulla palovammoja! Ekan kerran kun kokeilin, niin tankoon piti laittaa juurelle laastari ja vähän rasvaa "keskivartaloon" ja keulillakin oli vähän niin ja näin.

  Talonmiehen nainen ja naapurin rouva joutuivat venaamaan pari viikkoa. On siihen ajeluun ihan käytännön syyki. Tuntuu hyvältä kun nainen imee sileetä pallia. Varsinki vasta ajeltua aristaa niin että, meinaa heti tulla ku kosketaanki.

  Ei minua ainakaan häiritse miehen alapää karvat. Voihan ne aina siirtä edestä pois. En voisi edes kuvitella, että miehellä olisi posliini alapää. Kyl mä pidän kyrvän karvattomana kesäisin mut talvella annan karvojen kasvaa koska kylmät ilmat ei oo hyväksi. Kesät aivan eri asia koska lämmintä ja kulli hikoaa paljon ja muutenkin silloin mukavampi olla! Kerrottakoon kaikille, jotka uskovat, että karvaton on hygieenisempi, niin väärässä ootte.

  Karvat vähentävät hikoilua, ja parantavat ilmankiertoa vaatteiden alla. Lisäksi posliinksi ajeltu mies on sellainen tunnelman latistaja, ettei pahempaa löydy.

  Lisäksi en oo vielä tavannut niin hyvin ajeltua miestä, ettei kuitenkaan joku karva olisi osunut suuhun. Päinvastoin ainakin kainalokarvojen tapauksessa. Ja haju on pienempi. Toinen tykkää karvaisesta ja toinen karvattomasta, joku tummastam, joku toinen vaaleasta. Bad hair day 2. Karvat pois jotka haluu. Antaa luomujen rehottaa niin että on pulisongit polviin.

  Se on valintakysymys joka on meidän kaikkien oikeus. Valitaan sitten kumppanimme sen mukaan. Ja annetaan kaikkien jatkaa elämäänsä karvojen kanssa tai ilman. Itse siistin itseäni, omaksi ja puolisoni iloksi. Pidän aina ajeltuna ;. Haluuko joku nainen tulla katsomaan.?

  En jumankauta rupee posliiniksi Siistin toki karvoitusta alapäästä sopivasti, mutta posliiniksi en ala missään nimessä! Olen muutenkin joka puolelta erittäin karvainen ja olo tuntuu miehekkäältä! Itse joudun ajamaan alapään karvat pois tuon siveyvyön takia.

  Muuten aina siellä välissä ja ikävästi nipistelee. Omakohtaisena kokemuksena voin kertoa, että eilen ajelin palleista karvat pois. Nyt kun käy kusella ja nostaa pallien alta niin nihkeän hikiset ne on. Karvallisena tuntui miellyttävän kuivalta. Eli ei ne karvat siellä turhaan ole. Olet oikeassa, itse ajalen karvojani säännöllisesti, tulee seksikkäämpi ja viriilimpi olokin En sentään ihan kaikkia, jätän pienen tupsukan kalun päälle "hämäykseksi" Muuten on sileää ja siistiä, hygienisempääkin Ensuosittele täys koko sheivausta kenellekkää.

  Tietysti siit täytyy siistiä ettei se oo iha kauhee. Koko sheivauksessa on paljon huonoja puolia. Mies tai nainen näyttää joltain hemmetin ylikasvaneilt 6 vuotiailt , vähänki ku ne karvat kasvaa ni niist tulee ilkee terävii , kauheessa tapauksessa koko paska tulehtuu. Tänki koko muoti ilmiön syy on jotku yliarvostetut posliini porno tähdet. Et pieni karvotus pitää aina olla molemmilla sukupuolil.

  Itse olen jo 3v yhdessä ollut ensimmäisen tyttöystäväni kanssa eikä meistä kumpikaan halua leikata aivan kaikkia pois, silti 69 on sujunut taivaallisesti. Kesällä ei turkkia tarvita. Mä sheivaan pallit melkein päivittäin, samoin kullin varren. Kainalot trimmaan lyhytkarvaisiksi, mutten kokonaan pois sheivaa, koska se ei ole mielestäni miehekästä. Kullin juuresta trimmailen korkeintaan pisimmät karvat pois. Joskus olen ajatellut vetää kokonaan posliiniksi, mutta se lie näyttäisi aika naurettavalta, koska olen muuten hyvin karvainen enkä todellakaan ala koko kroppaa sheivaamaan.

  Sheivatut pallit on oivat onanoidessa. Toisella kädellä kun runkkaa ja toisella sivelee paljaita palleja, niin orgasmi on taattu! Jos yhtään tuntuu pallit sänkisiltä, niin ei hyvä: En edes muista koska aloitin pallien sheivaamisen, mutta on siitä vuosia.

  Mä sheivaan yleensä myös pallien ja persreiän välisen osuuden, koska sekin on naminamiherkkä paikka koskettelulle, silloin kun se on sheivattu. Kirjoittaja on poistanut tämän viestin. No ei pesulla tietenkään.

  Se pilaa täysin tunnelman. Minä ainakin tykkään, kun mieheni esinahan alta lähtee voimakas, mutta taivaallinen löyhkä. Haen makuelämyksiä suihinoton aikana myös peräaukkoa nuolaisemalla. Meillä käydään energian säästämiseksi kerran viikossa pesulla, ja loppuviikosta alkaa olla maku kohdallaan.

  Minäkään en kyllä pesemätöntä kusiletkua suuhuni ota, en myöskään anna mieheni nuolla jos en ole juuri käynyt pesulla. Mukavampaa puhtaana, nauttiikin enemmän sekä saaja, että antaja. Ei tulis pieneen mieleenkään alkaa vaatia mieheltä pesua ennen touhuamista, tai juosta itse suihkuun kun tilanne ajautuu siihen pisteeseen. Minä käyn pesulla aina, lääkärikin näin on määrännyt tulehdusriskin välttämiseksi. En ymmärrä miten virtsainen ja kakkainen alapää olisi kiihottava, varsinkin jos vielä valkovuotoa pukkaa.

  Helpostipa lässähtää , Eipä sitä himoissaan tuollaisia ajattele. Kun pitää huolta hygieniastaan, ei sieltä mitään isompia sissijuusto nökäreitä löydy. Olen saattanut ehdottaa miehelle, kun kerran käyty suihkussa aamulla ja suuseksiä haluaisi antaa puolen yön aikaan, että voin käydä pesulla, mutta mies ei ole halunnut että lähden mihinkään.

  Kannattaa kyllä käydä pissalla aina ennen seksiä, ihan tulehdusriskin minimoimiseksi. Meillä mies haluaa nuolla aina kun tulen suihkusta tai saunasta. Olemme joskus kokeilleet suuseksiä yhdynnän jälkeen. Kyllä tekee hyvää nuolla pimpsaa, kun on juuri lauennut sinne. Samoin "kusiletkussa" on oma vivahteikkuus yhdynnän jälkeen, erityisesti anaali. Etkö se pyyhi pilluasi kun käy vessassa ja mistä sitä paskaa sinne muuten pääsee?

  Ihan päivittäin käydään suihkussa, muttei tulis meleenkään antaa ennen pesua, hyi stana: X Melko sikasta porukkaa täällä. Luuletko että pillun pitää tuoksua "ei miltään"? Kyllä sinne kuuluu aivan ominainen tuoksu, ihan ihminen itsessäänkin tuoksuu. Joka päivä kjehhhh Vieras. Huhhei, vai että pimppiä ja munaa pesemättä täällä nautitaan. Pissaa, valkovuotoa, sissijuustoa, nammm, kylläpä siinä on luonnollisia aromeja kerrakseen.

  Joka päivä kjehhhh , Edes käsisuihku ei saa välttämättä pestyä alapäätä kunnolla, sinne jää sitä tavaraa.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *