• Casual Dating Oulainen

  Antaa persettä sinkku naiset

  antaa persettä sinkku naiset

  Kyse on kuitenkin vapaaehtoisuudesta, kehen tutustuu ja mitä tuttavuuksilleen luovuttaa itseltään. Jos asiaan liittyy fyysinen pakko tai uhka täyttyvät rikoksen merkit. Ellei, niin silloin rikosta ei ole mielestäni tapahtunut. Auervaarat ovat emotionaalisella akselilla toimivia mieshuoria jotka antavat naiselle palvelua ja heidän palkkansa on neuvottelukysymys. On kaikenmaailman pyramidihuijauksia ja muita, joissa ihminen sijoittaa rahaa paskapuheiden perusteella ja kyllä niistäkin oikeusjuttuja tulee.

  No en tiedä tästä tapauksesta, mutta monesti kai huijarit pyytävät lainaa ja lupaavat maksaa takaisin, tai lupaavat ostaa rahoilla jotain toiselle tai lupaavat sijoittaa rahat johonkin mikä tuottaa voittoa. Tai sitten pyydetään lahjoitusta johonkin hyvään tarkoitukseen ja käytetään se muuhun. Huoraaminen taas on Suomessa täysin laillista, jos sen rehdisti tekee.

  Toki verot siitäkin pitäisi maksaa. Siinä yleensäkin homma perustuu siihen että tehdään oikeustoimikelpoinen sopimus, usein kirjallinen ja vahvistettu. Tälläiseen sopimukseen pitää pystyä luottamaan ja siksi se on oikeustoimikelpoinen. Montako avioliittoa on vedetty käräjille siksi että avioliitto katkeaa vasten toisen tahtoa? Ei ainuttakaan, vain omaisuudenjaosta kiistellään. Niitä ei voida arvioida tai pakottaa.

  Vaikkapa se että aviopuoliso pettää ei voi olla oikeusjutun syy, koska ihmissuhteet ja niihin liittyvät henkilökohtaiset odotukset ovat för real arvostelukyvyn tuolla puolen. Tällöin siis ihmissuhteissa ei pitäisi pystyä tekemään rikoksia, ei vaikka valehtelisi ja huijaisi toisia. Jos pystyy, silloin jokainen suhde pitäisi olla arvion kohteena sisällöltään - ja pitäisi olla selkeä asteikko ja tapa määrittää "ihmissuhderikokset".

  Kyse on vain mielipiteestä, joten sosiaalisia keinoa käyttävä, romanttisella akselilla toimiva ei voi tehdä huijausta koska hän ei solmi oikeustoimikelpoista sopimusta. Kyse on siis väistämättä halusta kontrolloida kontrolloimatonta, tunteesta että asiaan liittyy jotain niin väärää että siitä nyt pitäisi tällä kertaa rangaista virallisesti. Tämä ei täytä oikeusperiaatetta monellakaan tasolla. Kyllä se on ihan muuta, kuin Sosiaalista taitavuutta..

  Tuossa kommentissa sitten taas olikin jo TotuudenSiemeniä ja Pohdinnan Arvoisia ajatuksia, joita olen hieman itsekin silloin tällöin pohdiskellut, ihmetellyt ja KuNmastellut.. Onhan noitakin tapauksia, joissa nainen on esittänyt ihastunutta ja kääntänyt miehen rahat.

  Ilmeisesti nekin pitäisi painaa villaisella? Aloittajan mielestähän juuri näin tapahtukin. Tämä aloittajan valheellinen propagandanda varmaan uppoaa hyväuskoisiin ätmeihin, joiden silmissä hän mitä ilmeisimmin pyrkii guruna esiintymään. Kaikki vähänkin järkeä omaavat ihmiset kuitenkin näkevät hänenhuijariluonteensa. Siksi hän tietenkin noita huijarimiehiä puolustelee, kun itse on samanlainen.

  Nuo sinun puheesihan ovat sitä miesvastaista feminististä propakandaa. Jokainen tietää että lain edessä naisella on suomessa paremmat oikeudet kuin miehellä eli lakimme on epätasa arvoinen. Samoista rikoksista mies saa aina suuremman tuomion mitä nainen vastaavassa. Mies nähdään useinmiten syyntakeiseksi ja nainen syyntakeettomaksi. Lue vaikka näitä ykeisimpiä tuomioita. Myös huoltajuuskiistoissa nainen on aina etuoikeutetumpi kuin mies vaikka olisi lapsen kannalta huonompi vaihtoehto huoltajaksi kuin lapsen isä.

  Sen verran tiedän lakia että pelkästään näistä syistä olen tarkoituksella lapseton. Mun hermot ei riittäisi siihen riitelyyn mitä huoltajuusasioissa nähdään ympärillämme kokoajan. Jos avioliitto olisi edelleen kunnioitettava liitto ilman näitä nykypäivän "aidantakana voi olla vielä parempi" suhteita olisin itsekin todennäköisesti lapsia omaava mies. Ja kyllä olen huomannut kuinka moni nainen tulee kanssanikin suhteeseen toiveissa että minä miehenä olen se vastikkeeton ottoautomaatti joka rahoittaa naisen elämää aina tarvittaessa.

  Kun kerrasta lyö rahahanat kiinni lähtee nainen aikas nopeaan kohti uutta uhria. Mutta ettei menisi täysin naisvastaiseksi yleistämiseksi niin ilahduttavan paljon ja enemmistönä on kuitenkin ne naiset jotka eivät hae miestä vain hyötymistarkoituksessa vaan esim syömässä käydessämme toteavat että "maksan kyllä omat syömiseni".

  Koko tarinaa ei voida kertoa koska se osoittaisi että kyse on nimenomaan ollut palvelusuhteesta jossa mies tuottaa romanttista palvelua naiselle joka sitten tohkeissaan maksaa siitä pyydetyn hinnan. Samaten hupaisaa on seuraava annettu lause: Jos taitava pelimies juksaa sataa on se väärin, mutta jos vähän toistaidottomampi juksaa kymmentä niin se ei ole sitten väärin?

  Ei mene muuten ihan noin, ei loogisesti eikä lainopillisesti. Väärä on väärin ja oikea on oikein numeerisista arvoista huolimatta. Kyseessä on alitajuinen miesten kateus menestyksekästä sosiaalinormia rikkoovaa naisia miellyttävää koijaria kohtaan, halu kontrolloida sosiaalisesti ja romanttisesti taitavaa. Tyypillisintä kateutta juuri jäykkäniskaisille poliiseille: Mielestäni röyhkeintä tässä on se kuinka alentavasti poliisi tässä suhtautuu naisten vapauteen päättää omista asioistaan.

  Naiset ovat poliiseille paimennettava toiseus, sellaisia hassuja pikku kanasia joiden kommelluksia patriarkaatti korjailee ymmärtäväisesti: Poliisien toiminnassa näkyy myös patriarkaatin suhtautuminen naisiin: Hassuja pikku kanasia joiden kommelluksia miesyhteisö paimentaa. Kun Kettu-romanttinen peluri pääseekin kanatarhaan niin patriarkaatti suojelee omaisuuttaan liiallisilta seuraamuksilta: Naisille ei anneta vastuuta tai velvollisuuksia koska naiset eivät pysty niistä oikeasti huolehtimaan.

  Eivät edes omien tunteidensa ja romanttisten valintojensa suhteen, patriarkaatin pitää suojella voimattomia pikku kanasia: Elikkäs tarkoitatko että luonteen perusteella pitää tuomita ihmisiä sosiaalisperustaisesti rikosoikeudellisiin seurauksiin?

  Luonnetta voidaan käyttää selityksenä rikokselle - mutta ei ole sellasita asiaa kuin "luonnerikos", se olisi samaa kastia "ajatusrikoksen" kanssa. Jos luonteen perusteella aletaan tuomitsemaan rikotaan jo perustuslakia.

  En minä niin sanonut.. Kunhan vain sanon että tässä jutussa haisee jokin muukin kuin tuon naissankarin teot, monestakin näkökulmasta. Jos vääryyttä on tapahtunut niin sitten voidaan toki sanoa että tuon miehen teot ovat mittakaavaltaan "suuria". Mutta se tarkoittaisi että yhtälailla rangaistavuutta pitäisi olla pienissäkin teoissa.

  Mites on laita silloin kun nainen antamalla ymmärtää seksuaalista jännitettä tai leikkimällä kiinnostusta maksattaa miehellä viinoja, ruokia, kyytejä ja muita hyödykkeitä tai palveluita?

  Kyseessä on täsmälleen sama asia, mutta pienemmässä mittakaavassa. Jos tuon auervaaran toiminta on huijaus ja rikos - niin niin on noitten naistenkin koska manipulaation taso sosiaalis-romanttis-seksuaalis-affektiivinen ja menetetyn hyödykkeen taso rahallinen, materiaalinen on täsmälleen sama.

  Jos se että Aurevaara on pyörittänyt montaa naista samaan aikaan on se raskauttava tekijä, mites naiset jotka tekevät samaa miehille? Minusta tässä haisee juurikin tuplastandardi ja monessa perspektiivissä. Naiset saavar huijata miehiä, mutta miehet eivät saa huijata naisia. Pienimuotoinen toiminta on täysin ok - ellei jopa sanottaisi että maan tapa, mutta suurempi on jotenkin absoluuttisesti väärin vaikka mekanismi on täsmälleen sama? Jos Auervaaran toiminta on rikollista silloin naisvihakin on perusteltua, olkootkin että naiset ovat vain "sosiaalisia näpistelijöitä".

  Noh, ihan hyviä pohtimisen arvoisia pohdintoja ja olen itsekin hieman näitä asioita joskus pohdiskellut.. Kun mies laskelmoidusti huijaa suuria määriä rahaa, satoja tuhansiakin ehkä, on se vähän vakavampi juttu.

  Kun poliisi tarttuu asiaan, ei se suinkaan ole '' tyhmän kanan patriarkaalista hoivaamista. Vaikka näissä jutuissa siis on seksi ja tunteilut mukana, rikosoikeudelliset perusteet täyttyvät. Luulisin että rikollista toimintaa tällaisesta tekee miehen esim ''liiketoimintaan'' liittyvät valehtelut ja muu rikollinen rahan kanssa pelailu.

  Nainen on antanut suuria summia rahaa, ja huomannut sitten valheet. Jos kyse on ainoastaan miehen antamasta seksipalveluista ja miellyttävästä seuranpidosta muuten, ei nainen sellaisesta tee rikosilmoitusta! Naiset kyllä tietävät että mieshuoralle täytyy joskus maksaakin. Eräs varakas nainen sanoi '' en tee rikosilmoitusta omalta osaltani, sain hyvää seksiä koko rahan edestä , mielelläni maksoin''! Sosiaalisuuden vaikeudet Olen saanut kritiikkiä pitkistä kirjoituksistani.

  Se vain tapahtui 1. Nainen ei koskaan itse tee päätöstä, vaan ulkoistaa päätöksen miehelle. Sinä et vain tarpeeksi miehekkäästi uskaltanut tai osannut tehdä tuota päätöstä naisen puolesta ja siksi hänellä tuli ns. Jos naisella tulee vähänkään sellainen tunne, että hän on nyt itse omilla valinnoillaan haluamassa panemista, niin hän lopettaa homman kesken.

  Asioiden pitää "vain tapahtua", eli siis miehen pitää laittaa tapahtumaan. Tämä ei sitten tarkoita raiskaamista. Tässä kommentissa on kyllä perää kun asiaa tarkemmin ajattelee näin naisen näkökulmasta.. Jos mies alkaa hivenenkin epäröidä, niin oma fiilis voi latistua aika nopeaa. Ellei mies sitten erikseen mainitse että on kokematon tms, joka selittää varmojen otteiden puuttumisen. En tosin allekirjoita että tuo pätisi joka tilanteessa. Kyllä nainen saa ja voi haluta ihan oma-alotteisesti, eikä siitä mikään lutkafiilis todellakaan tarvi tulla eikä tule.

  Mutta jos vastapuoli on kovin epävarma, niin se heijastuu toiseenkin. Samoilla linjoilla toisen naisen kanssa. Miehen pitää viedä tilannetta muuten fiilis lässähtää. Eikä kyse todellakaan ole mistään raiskatuksi tulemisen halusta. Olette te naiset kummallisia, mitä enemmän luen teidän kommentteja niin sitä enemmän menetän toivoa. Ei se nyt ihan noin yksinkertaista ole.

  Miehen pitää johdatella tilannetta määrätietoisesti. Jep, eli nyt raiskata kannata. Mutta jos nainen on jo suuseksiä antanut, niin "muina miehinä" painautuu kiinni ja työntää sisälle, lupa on jo käytännössä annettu kun seksi on aloitettu. Ei siinä vaiheessa enää kysytä: Ei nyt tällä kertaa. Vielä kun älyät jättää tuon muina miehinä pois. Se on just sitö haparointia joka ärsyttää.

  Miehen tulee olla määrätietoinen. Ai suihin voi ottaa vaikkei toista niin tuntisikaan? Onpa outoa logiikkaa, minusta suuseksi on intiimimpää kuin penetraatio, siihen kun ei moni ryhdy edes vakiintuneessa suhteessa. Ota nyt näistä selvää.. Miksi sulla ei ole lapsia. Voihan pyllyä antaa ihan satunnais panollekkin. Mutta kun tuon laittamasi linkin aihe oli "vanhempien seksikoulu".. Niin siksi minun ei tarvitse vastata. Naise sanoo että eivät anna persereikää mutta antavat kuitenkin monille kännissä ja se on ällöttävää naida sitä ruskeaa reikää.

  Niin mutta ei kai sitä suklaasilmää ole pakko panna? Vain yhdelle miehelle elämäni aikana. Ihme taivastelua tuostakin jaksosta seurasi. Tää Hintikan ohjelma on oikeastaan aika raikas sisällöltään, eikä kangistu liikaa kaavoihin. Iso osa pareista tuota kuitenkin harrastaa, joten miksi siitä pitäisi tehdä tabu?

  Voi keskustella aiheesta ilman hyssyttelyä ja lapsellista hihittelyä. Kauhee kohu persepanoista vaikka jokainen nainen sitä tehnyt. Inhottaavaa, että tuokin asia noin pitää normalisoida. Se on ollut tyhmä pornojuttu, mutta tämän jälkeen miehet vonkuavat entistä enemmän kakkosta, koska "se on ihan normaalia". Vastaa alkuperäiseen viestiin Naisten pitää antaa miehille persettä http: Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä.

  Antaa persettä sinkku naiset -

  Tuollaiset nelikymppiset miehet saa kyllä naisten pöksyt kostumaan. Auervaarat ovat emotionaalisella akselilla toimivia mieshuoria jotka antavat naiselle palvelua ja heidän palkkansa on neuvottelukysymys. Luonnetta voidaan käyttää selityksenä rikokselle - mutta ei ole sellasita asiaa kuin "luonnerikos", se olisi samaa kastia "ajatusrikoksen" kanssa. Kysy naisilta Miksi naiset palelevat aina? Etsi vain tästä viestiketjusta Etsi vain tästä osiosta Näytä hakutulokset viestiketjuina. Naiset vastaavat Miksi naiset luottavat niin sokeasti omiin tunteisiinsa asiassa kuin asiassa? Josko sinä itse etsit kumppania väärästä naisporukasta? Siis naiset ovat voittajia ja todellisuudessa niitä hyväksikäyttäjiä! Mutta jos vastapuoli on kovin epävarma, niin se heijastuu toiseenkin. Paketissa oli koru ja viesti.

  Omat tunteeni ja mieltymykseni myos osittain tukevat tata nakokantaa. Vaikka tasa-arvo, ja naisen yhteiskunnallinen asema, ja yksilolliset mahdollisuudet ovat kasvaneet, se biologinen tosiasia, etta nainen joutuu aikamoiselle koetukselle tullessaan raskaaksi, ja on heikoimmilla tuona aikana, ei ole muuttunut mihinkaan.

  Se kelpaa edelleen selitykseksi sille, miksi tietyt asiat ja symbolit edelleen saavat naisessa sen primitiivisen kiinnostuksen ja seksuaalisen haluan heraamaan. Miehen henkinen ja fyysinen vahvuus, mika paitsi symboloi vahvoja geeneja mutta myos statusta ja turvaa naiselle, kyky resursseihin ja se miten han tuntuu niita tarjoavan juuri kyseiselle naiselle, mika symboloi sita kuinka paljon mies olisi valmis satsaamaan naiseen ja jalkikasvuun jne jne.

  Itselleni syntyy yllattavia inhoreaktioita heikkoja miehia kohtaan, kiinnostukseni on loppunut seuraavanlaisissa tilanteissa kuin seinaan: En voi sanoin kuvailla miten kuvottavaa sellainen kaikki on, jos se kulminoituu yhteen henkiloon omana tallaisen kokemuksen siksi niskavillani nousevat pystyyn tata kirjittaessani. Harva nainen haluaisi alkaa parittelemaan tai kehittamaan romanssia miehen kanssa, joka on se lapsi jo ihan itsessaan, luuseri toisin sanoen.

  Saattaa olla naisia, jotka nauttuvat aidin roolista, ja tuollaisista miehista joita paasee hoosaamaan, ehkapa nainen itse silloin kokee olevansa vahva ja ns tarpeellinen. Nakisin kuitenkin, etta ns naiselliset naiset vahemman valittavat tuollaisista miehista, ts naiset joiden ei tarvitse olla tarpeellisessa aidin roolissa kokeakseen olonsa miehen rinnalla mielekkaaksi.

  Nainen joka on oma persoonansa, ja ns naisellinen ehka kokee vapautuvansa juurikin kunnon miehen kainalossa. Itse olen tyttomainen, en koe tarpeelliseksi ns kilpailla miesten kanssa missaan asiassa, mutta en myoskaan kasvanut barbinukke roolimallinani, vaan olen reipas ja tyoskentelen miesten kasnsa rinta rinnan, olen vain ihan vapaasti itseni, mutta kuitenkin olen aika herkka ja tyttomainen, varmaan aina tulen olemaankin.

  Siksipa minulle sopii hyvin mies, joka tuntuu vahvalta, ja jonka kanssa voin vapauttaa naisellisuuteni koska minun ei tarvitse hoosata miesta, vaan han seisoo omilla jaloillaan, ja se saa ne minun jalkani vuorostaan notkahtamaan. Jos haluatte äksöniä,tulkaa sohviksen mukaan. Ei huumeita,pornoa,ei mitään skitsoa. Kiitos kaspian kun otit asian esille. En oikeastaan ajattele niin mustavalkoisesti, kuin mita tekstini antaa ymmartaa vaikka ehka alitajuisesti niin teenkin kuten teksistani luit, ehka en vain halua myontaa sita..

  Se taitaa heijastaa lahinna oman turhautumistani siita, etta tunteeni on johdattanut minut valilla hyvinkin raskaan emotionaalisille vesille, ja toisaalta primitiivisemmin sitten sinne miehekkyyden tarjoajille. Kahtiajakoisuus on kai siis itsessani ja siina minkalaisia kokemuksia olen sen johdattamana saanut Kai siita kertoo sekin, etta minulla on ollut hyvia miespuolisia sydanystavia, joiden kanssa on syva yhteys ja henkisesti rikasta vuorovaikutusta, mutta se mika siita taydentaisi ns romanttisen suhteen, ts seksi aspekti on lahinna punastuttanut minua, ja tuntunut hyvin vieraalta Sen sijaan olen elanyt tuota seksi-aspektia intohimoisissa, romanttisissa suhteissa joissa taas se henkinen toveruus ja yhteys on ollut puutteellinen Kumpi sitten lienee ollut ensin, minun oma kahtiajakoisuuteni, vai universaali biologian aiheuttama kaava joka on monelle tuttu Viimeisin suhteen tapaiseni oli hyvinkin emotionaalinen, joskaan ei kovin seksuaalinen, ja minulle hyvin raskas, tama henkilo vielakin ahdistelee minua, yritan vain ignoroida hanet.

  Ja nyt taas olen siina aaripaassa, miehen kanssa joka saa minut haluamaan sita romanttista, jannittavaa ja hauskaa systeemia Onko näin,naiset haluavat sellasen miehen että mies kaiken aikaa jotain jännittävää touhuaa? Onko tämä yleinen haave naisissa? Vanha sanonta,rentut vievät parhaat naiset. Nainen kyllästyy renttuiluun ja häippäsee. Mikä on elämän suola. Itse olen tavallinen tallaaja,silti koen eläväni mielenkiintoista elämää.

  Teen kaikenlaista mistä pidän. En tarvi enempää äksöniä. Jos joku viehko nainen haluaa jännittävän tyypin kamuksi,tänne vaan,lähdetään vaikkapa omenavarkaisiin. Kumpi sortti naisista kiinnostaa miehiä,kiltti vai rambonainen?

  Itse haluan kiltin naisen. Rambojen kanssa voi tulla ongelmia. Olen vahva sälli,siltikään kiltin naisen ottaisin. Nyrkkeilijä naisella on väkivaltainen ja alistava luonne. Itse pullistelin rautojen kanssa. Ei tarvinnut elvistellä yhtään. Josko sinä itse etsit kumppania väärästä naisporukasta?

  Luulisi noilla sinun peruskriteereilläsi löytyvän nainen nopeastikn. Tunnistan itsessäni naisena sen, että rentut tai vaaralliset miehet tietyssä mielessä kiinnostavat, saavat katsomaan pidempään.

  Toisaalta en kuitenkaan missään nimessä perustaisi perhettä heidän kanssaan. Miltä erilaiset penikset tuntuvat seksin aikana — huomaako eroa? Miksi naiset palelevat aina? Luottaisitko mieheen, joka on pettänyt, mutta haluaa muuttaa tapansa? Miksi naisen "kyllä" voi tarkoittaa myös "ei"? Eivätkö paukut riitä seksiin arkena? Seksihetken sopiminen viikonloppuun voi olla hyvä ajatus. Sai vanhemmiltaan härskin videon kymppikerhosta — tyttären twiitistä somehitti: Tämä on asiantuntijan mukaan päivän paras hetki harrastaa seksiä — ota kaikki hyöty irti kesälomalla!

  Mies väittää apteekin kertoneen vaimolle Viagrasta — avioliitto nyt pilalla. Tuoko juhannuksen kukkaseppele sulhon? Testaa keskikesän lemmenloitsut ja juhannustaiat! Iida on raskaana ja Tinderissä — sai osakseen palauteryöpyn: Hayley kutsui ex-poikaystävän häihinsä — mieheltä vitsikäs vastaus. Onko aikuisen mahdollista unohtaa äidinkielensä? Ei liene uutinen, että mitä enemmän juo alkoholia, sitä suuremmaksi kasvaa riski kuolla nuorempana tai sairastua syöpään.

  Se saattaa kuitenkin yllättää, että riski on tuoreen tutkimuksen perusteella pienempi niillä, jotka juovat vähän — yhdestä kolmeen alkoholijuomaa viikossa — kuin niillä, jotka eivät juo koskaan. Humalainen nainen kosi ystäväänsä saatuaan kyydin kotiin, mutta ei saanut mieleistä vastausta. Seurauksena nainen ajoi pois ystävänsä Hummer-maastoautolla. Somessa leviävällä videolla eräs isä näyttää, kuinka saada pöytä ja VIP-kohtelua täpötäydessä ravintolassa. Yhdysvaltalainen hakkeri nimeltä "Bitcoin Baron" saa 20 kuukautta vankeutta useiden kaupunkien viranomaispalveluiden jumiuttamisesta palvelunestohyökkäyksin.

  Kaupungeissa viihtyvät eläimet ovat tarpeeksi älykkäitä sopeutumaan ihmisen luomaan ympäristöön. Niiden äly kuitenkin aiheuttaa kaupunkilaisille päänvaivaa. Perunasalaattia valmistettaessa tärkeintä on legendaarisen julkkiskokki Julia Childin mukaan kiinnittää huomiota perunoiden kyspyyteen ja majoneesin määrään. Mehiläisten sukupuutto olisi kuolemantuomio ihmiskunnalle. Sir David Attenborough kehottaa Facebook-päivityksessään elvyttämään mehiläisiä.

  Muistatko, kun ohjelma loppui, ja putkitelkkarista tuli vain lumisadetta? Kävimme Helsingin Kaupunginmuseossa tuijottamassa avaruuskohinaa ruudulta. Nyt sinäkin voit katsoa sitä videolta! Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

  Miksi miehet ovat bessewissereitä? Hän tekee jotain, mistä en pidä, ja sitten kärttää reaktiotani. Miksi naiset luottavat niin sokeasti omiin tunteisiinsa asiassa kuin asiassa?

  Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

  Voivatko mies ja nainen olla parhaita kavereita? Mutta minä tarkoitan myös yleistä asenneilmapiiriä, - tosin myös tuo 10 vuotiaan tytön tapaus osoittaa kuinka Suomen lakikin korjailee miehen tekemää rikosta määrittelemällä mies syyntakeettomaksi hölmöksi jonka teosta vastuun voi vierittää lapsen harteille.

  Joo ja en yleistä! On selvää että jos on hirviömiehiä, mamu tai suomimies, niin ei siitä kaikkien miesten tarvitse osumaa ottaa. Tuo kommentoijakin kirjoittaa ''naisista'' yleistävään sävyyn. Ehkä jopa tarkoittaa sitä? Ai tulikin viesti kahteen kertaan. Komean miehen on helppo puhua nainen avamaan haarat ja lompakko. Miksi naiset yhä väittää ettei ulkonäöllä ole väliä. Tuollainen hurmuri saa naisten pöksyt märäksi hetkessä. Halun sun kuvasi, en ole keltäkään vielä saanut.

  Ai tuoko on komea? Sulla on melko omituinen miesmaku. Lieneekö edes pannut naisia, kunhan on lupaillut panna. Tosin ajat ovat toiset. Nyt naiset kyllä haluavat näytteen panotaidoista. Samallainen ilme kuin salkkari-Lassella https: Tuon nimestä vielä, "Marco",onko naiset oikeasti niin tyhmiä että kun joku Marko vaihtaa nimensä Marcoksi niin pillua ja rahaa annetaan vaikka mies olisi rumakin?

  Ei oikeastaan tullut mitään noista, katsoin vaan linkin naamaa ja ihmettelin. DeWitin kohdalla sen Marcon voi vielä jotenkin ymmärtää kun eteläistä verenperintöä mutta hietala ja brucströmmi on sen verran pohjoismaalaisia ettei se vaan sovi minusta ollenkaan niillekään. Kari Ketonen ois kiva nähä vara-DeWittinä. Panu Huuhtasta voisi puolestaan tuurata hän: Niin, ajattele, kaikki ne naiset kenet sä olisit halunnu, on valinnu ennemmin tuon linkin jutun miehen.

  No ei ole kyllä minun tyyppiäni. Samanlainen "emmä mittään oo tehny"-ilme kuin tällä: Petteri Orvolla ja Ändi Mäk Oy: No, Rinteen lisäksi muutkin on Antteja. Tulipahan todistetuksi, että naiset hyväksyvät rumatkin miehet, joten turha enää ulista palstalla, että rumat miehet eivät naisille kelpaa.

  Eihän Marco nyt varsinaisesti ruma ole. MInä väitän että miehet kadehtivat tuota miestä ja siksi häntä halutaan rangaista. Kun perusmiehelle on vaikeaa saada naiselta edes huomiota ja seksiä, niin tottakai nämä perusjalmarit ovat heti kaivamassa soihtuja ja talikoita esiin ja alkaa massalynkkaus kun jollain miehellä on taito saada naiset luopumaan niin sydämestään, seksistään kuin rahoistaakin. Samasta syystä pitäisi tuomita Jari Henrik Tiihonen koska hän on huijannut tuhansia ja tuhansia ihmisiä luopumaan rahoistaan saadakseen täysin laaduttomia äänitteitä jotka koostuvat itsekehusta ja Ööh Uuh murahduksista.

  Väitän että Tiihonen on tehnyt suuremman rikoksen kollektiivia vastaan kuin tämä toinen mies joka on joutunut jopa tekemään oikeaa naiseniskemistyötä saadakseen etuisuutensa. Jos Tiihonen saa kutsua itseään artistiksi ja jatkaa maailmankiusaamistaan, niin olisiko kohtuullista että tämän uutisen miehen sallittaisiin olevan myös niinsanottu "romanttinen palvelija" joka suostuu vetämään roolinsa naisille jotka sitä kaipaavat.

  Vastuuhan pitäisi olla sillä kuluttajalla, oli hän sitten käsi levyssä kiinni harkitsemassa ostopäätöstä tai kuuntelemassa jännämiehen paapatusta kahvilassa ja harkitsemassa onko tää mies oikeasti mitään tai kannattako tälle luottaa kovinkaan suuria materiaalisia resursseja. Näkökulmasi on kyllä mielenkiintoinen. Mutta et ota huomioon sitä että ihmiset haluavat pitää kevyttä hauskaa välillä ja mennä sitten jatkamaan tylsempää elämää!

  Sinä tarkastelet tätä juttua ehkä liikaa omasta näkökulmasta ja ihmettelet että miksi jotkut on niin tyhmiä? Useimmat haluavat pitää välillä hauskaa, kuunnella musikkia - kevyttä ja yksinkertaistakin - ostaa fiksua seuraa ja seksiä auervaaralta Jos tilausta on, joku aina keksii miten homma hoidetaan! Viihdyttäjissä ja viihdyttämisessä on aina ollut jokin typeryyden ja hölmöyden leima, ja aina on ihmetelty että miksi joku maksaa siitä että ''minua viihdytetään''.

  Mutta niin se vain on että noilla on tilaus koska tylsyys ja ikävystyneisyys on kauheaa ja kuolettavaa! Nämä auervaarat ja tiihoset - onko se Cheek?

  Naiset kuluttavat auervaaroja, menettävät rahaa, kokevat lopulta häpeää, mutta ryhdistäytyvät sitten, nuolevat haavansa ja jatkavat elämäänsä joka solahtaa normaaleihin uomiinsa. Siis naiset ovat voittajia ja todellisuudessa niitä hyväksikäyttäjiä! Auervaarat sensijaan ovat noidankehässä , limbossa josta eivät pääse irti vaikka kuinka rimpuilisivat, ja sydämessään he tietävät että naiset käyttivät heitä kuin esineitä.

  Kuitenkin he esittävät casanovaa irvissä hampain koska se on ainut keino jatkaa eteenpäin ja säilyttää ylpeytensä rippeet. Psykopaatit tosin ovat eri juttu; he uskovat ''oikeesti'' rooliinsa.

  Ehkä todella miehet kadehtivat auervaaroja He uskaltavat tehdä sitä mistä tavalliset hemmot haaveilevat. Ja kautta aikain tavallisilla hemmoilla on ollut pakottava halu tiputtaa alas ne, jotka ovat muista erottuvalla tasolla, ylemmällä sellaisella - tai siis hemmot ovat muodostaneet sellaisen mielikuvan että auervaaroilla on aina hauskaa ja siksi heidät täytyy ampua alas.

  Tämä etsitty tyyppi oli muistaakseni aikoinaan sinkut palstalla kommentoimassa ihan kuvallisella profiililla ja taisi pitää treffi-ilmoitustakin S24 treffeillä. Niin piti ja noin 10 vuotta sitten menin tuon kusipään ansaan minäkin.

  Ei saanut minulta kuin euroa ja kännykän ja meikä sai jumalattoman kamalan morkkiksen. Että kuin tyhmä voi nainen olla taitavan huijarin käsittelyssä. Tuollaiset nelikymppiset miehet saa kyllä naisten pöksyt kostumaan.

  Kyllähän se on tosiasia, että ihmiset tuntevat vetoa sielunkumppaneitaan kohti, ja siksi tollakin miehellä naisia riittää. Harvemmin tongin historiaa mutta Se mikä miehille on rikos on naisille sankaruutta. Tuollaiset naiset pitäisi polttaa roviolla. Varmaan siksi, että ne on naisia. Jos mies tekee jotain vastaavaa, hän on suuri sankari kyseisen nimimerkin mielestä. Kyllä on niin huijarin näköinen ukko, että ei mitään rajaa.

  En ikinä lankeaisi tuommoiseen niljakkeeseen. Se on kaatanut yli tuhat naista ja miksi poliisikin valehtelee,outo juttu. Jätkä oli hatkassa lähes 6 vuotta. Se sano että oli lähes 10 vuotta asunnoton,nähtiin Sarajevossa.. Viimmeinen rikos e vippi on tapahtunut Pöytäkirjat on luettu. Onko useita rikoksia 10 vaiko enemmän, tuomio tuli 6 petoksesta?? Että ei nyt niin kauhean iso rikollinen.. Taisi poliisia vain ketuttaa kun ei saanut sitä kiinni ja ilmoittautui itse!!

  Onpas miehellä hyvä hiusraja ja tuuheus tuon ikäiseksi mieheksi. Itsellä on 31 vuotiaana jo pitkälle vetäytyneet ohimot ja harva tukka. Jännä juttu puhuuko polisit aina paskaa?? Lö oli etsintäkuulutettu ja häntä on etsitty jo useita kuukausia. Toi jätkä oli, lähes 6vuotta etsintäkuulutettu!! Alle e kaikki yhteensä.

  Ulkonäöllä on se isoin ja merkittävin tekijä. Yleensä ainakin pakkasella naiset eivät ole niin tarkkoja, mitä sisäänsä saavat, kunhan vain on lämmintä, ulkonäköön katsomatta.

  antaa persettä sinkku naiset

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *