• Casual Dating Oulainen

  Hyvä suihinotto worlds biggest dildo fuck

  hyvä suihinotto worlds biggest dildo fuck

  Unknown Drunken Injuries mustelmia ja muita ruhjeita perjantain jälkeen Volvo Tuning Kaikki volvoista kiinnostuneet ja volvon Ei seksiä ennen avioliittoa. Katto Kassinen tänne jotka haluaa propellin peräsuoleen, Ihania ne keltaset autot;D. Klamydia - Pienen Pojan Elämää. Muusikot vie sun naiset. Mä oon kunnon ihminen ei se Mä oon tällänen ja jos se h Mä oon tällänen ja jos se haittaa niin voi voi! Mä teen niinku musta tuntuu.

  Nenän kaivaminen Ihmisille, joiden mielestä on Elastinen - Anna Soida. Elämä on pelkä koe, pakko o Heuluta sun niitä ihania t Krapula vai kaamea kankkune Kyllä nainenkin saa olla po Voiko tähän nyt sit mitään kuvausta laittaa, Lappeenrannan ammattikoulu Lappeenrannan ammattikoulu.

  Linnankosken Lukio Linnankosken Lukio. Olet söpöin mitä en koskaan Sunnuntaijumitus Ku jumittaa nih jumittaa. Varattu ja helvetin onnelli Varattu ja helvetin onnellinen.

  Venäläinen Jenkkirauta Lada kaikki ketä pitää ladasta tai omistaa niin Anonymous BB-addicts Kun me kaikki tiedämme yhteisestä ongelmastamme Aram vie sun naiset.

  Eks uskalla sanoa päin naamaa? Jokainen pissis on mahdolli Kukapa tätä Sanan Sädehtivän Säilän mestaria ei Kiinalainen ruoka Kiinalainen ruoka. Klubeihin liittyminen Kaikki ketkä liittyy klubeihin niin saa liittyä. Laihdutus ja painonhallinta Jaettuja vinkkejä, kikkoja, tepsiviä keinoja, Mun nyrkki näyttäs hyvältä Simpsonit aivan ehoton ykk Uskalla olla erilainen Kaikille niille jotka ovar eilaisia kuin muut Vaikee ja vittumainen tiety Olen kyllä mukava, mutta osaan myös olla vaikee Vituttaa niin että vois vet Agnostisminen ateismi En usko jumalaan, mutten myöskään kiellä Ei oo hyvä olla helpon näkö Vaikeasti tavoiteltaville tai sitten helposti Ei vain äiti, vaan myös nai Grand Virtanen Grand Virtanen.

  Mitä poliisi sanoi, kuin näki miehen kuolleena Juoppohullun Päiväkirja - J Kukaan ei ole täydellinen Olen varma, että HPK saavut Osaan olla tarvittaessa vit Jos petät tai sua petetään! P Juice Leskinen P Mauri Kutilainen Angstinen taiteilijapaska Angstinen taiteilijapaska. Annan käden, se on sun vali Anteeks annan mut en koskaa Elämä ilman musiikkia, On h Ennen Päivänlaskua Ei Voi.

  Lisää kuviisi naamiokostaja-kuva ja ilmoita Kaikki Herrasmiehet ja ketkä arvostavat tätä Juha Vuorinen - Kaikki Kirjat. Kapasiteettiyksikkö - Sut O Kartanon koulu Kartanon koulu. Kartanon yläaste Kartanon yläaste.

  Kihloissa ja Onnellinen Kaikki ketkä ovat onnellisesti kihloissa: Kyyninen realisti Kyyninen realisti. Minun kaikki kaverit ovat m Niille jotka ovat nähnyt kaikkien omansa Oon virolainen eli saletist Täällä satanistisia ja satanistis-ateistisia Elastinen - Anna Sen Soida. En oo täydellinen, mut et s Jos mä sanon, et nyt ei NAI Kari Tapio - Olen Suomalain Kuningas Alkoholi tänne voi liittyä, jos imaisee tätä ainetta Olet minkä näköinen vain, o Onneks sä oot niin vitun ai Kaikille, jotka ei voi sietää ihmisiä jotka Oon nainen ratissa ja salet Tietokoneella, Oleskelu, Ja kamujen kaa Timo Rautiainen Ja Trio Nis Arjesta irtautuminen Irtaudutaan arjesta hetkeksi,dokataan Kahjot ninjat kyl noi japanilaiset osaa xD.

  My Name Is Earl Kovan onne Nykyään kaikki on niin jännää. Painajainen Elm Streetillä Savonlinnan Taidelukio Savonlinnan Taidelukio.

  Suihkussa laulaminen on mie Suomalainen ja ylpeä siitä! Transsukupuolisuus on normaali hyväksyttävä Vesterinen Yhtyeineen Mitä tapahtui Hokkasen Timolle? Eihän sitä aina voi Ahlmanin ammattiopisto Ahlmanin ammattiopisto. Angelina Jolie maailman Sek Elämä on kovaa, ostaisin ky Elän niin kuin haluan En niin kuin muut Etelä- Hervannan koulu Etelä- Hervannan koulu. Haminan lukio Haminan lukio. Harry Potter Ja Puoliverine Humalahakuinen huominen Humalahakuinen huominen.

  Huuda mun nimee kun masturboit. Judasjones vie sun naiset Elämänkatsomus, sillä tottahan se on! Mainingin koulu Mainingin koulu. Matti Nykänen Fan Club "Ehkä join, ehkä en, so not kunhan hyppy Mikko Hirvonen on maalimanm Nainen ilman tissejä on kui Pahennuksen aiheuttaminen varsinkin täällä Kuvakkeessa hahahahahaaa.

  Petri Nygård - Sanon Suoraan. Pohjankartanon yläaste Pohjankartanon yläaste. Päivänsäde ja Menninkäinen Liikuttava lopputulos, sillä ne molemmat asu Saksalainen hydraliikka Jos tykkäät katsoa K elokuvia, mielellään Seksi ilman kortsua on kuin Näitä "seksi kortsun kanssa" juttuja on jo Syöminen, nukkuminen ja pan En ole koskaan maksanut pil En ole koskaan maksanut pillusta sen takia olen Harvoin on noin suurta muna Hatsalan klassillinen yläaste Hatsalan klassillinen yläaste.

  Hervannan ammattikoulu Hervannan ammattikoulu. Itkin kun Mufasa kuoli Leij Jokanen on hiuka pervo Jos olet pervo,huumori kaksmielestä, toiset Jos rakastat niin voit elää Kaikki ketkä ovat rakastuneet tuntevat joskus Kaarinan sosiaali- ja terve Kaarinan sosiaali- ja terveysalan oppilaitos.

  Kanjonin ala-asta Kanjonin ala-asta. Kirjoittaminen runot Ja No Kivasti puhdas mutta sopiva Klamydia- Pienen Pojan Elämää. Kuningas soundi Mc Nopsajalan isännöimä kesäklubi ravintola Lihava on leppoinen, sil on Mahaton Mies On Kuin Rinnat Maj Karma - Ukkonen. Mun kanssa olis helppo olla Klubin nimi kuvaa just hyvin ajatusta! Musiikki, Kuuntelu Ja Soitt Norjalainen metsäkissa Norjalainen metsäkissa.

  Nukkuminen on kivaa Nukkuminen on kivaa. Olen juuri tällainen kuin olen Olen juuri tällainen kuin olen. Olen nainen ja voin aina mu Olisitko ystävällinen ja pa On ne hylkeetkin rantakunnossa Totta.

  Punainen Kala salmarii 40cl ja loput energiajuomaa battery Queenin fanittajat tänne jotka fanittavat Queenia!! Rakkaudella, Hynynen Rakkaudella, Hynynen.

  Rakkaus on hyvä asia kun on Samppalinnan koulu Samppalinnan koulu. Stand By Me - Viimeinen Kesä. Teenage Mutant Ninja Turtles. TuninG 4 EveR kaikkien tuning autojen ihailijoiden ja Usko Eevertti Luttinen Yksinkertaisesti paras. Uusiin ihmisiin tutustuminen Uusiin ihmisiin tutustuminen. Yksinäinen susi Yksinäinen susi. Ennemmin työnnän Fordia, ku Ennemmin työnnän Fordia, kuin ajan Opelia. Erittäin hyvä ellei täydell Kaikki spesiaali tyypit ovat tervetulleita D mut silti asian voi Haminan ammattiopisto Haminan ammattiopisto.

  Harrastetaan niin hurjaa se Harrastetaan niin hurjaa seksiä et seuraavana Hymyile niin ne luulee et t Jos Panen,Panen Kunnolla toiha sanoo jo kaikki!

  Lukiolainen se vaan tappaa Ettei amikset lähde turhaan pätemään. Metallinen roskalava Olemme nyt myös kuvakkeessa! Musiikki Makuni Ei Rajoitu Mä annan, sä otat Mä oon niin hyytävä, mut ta Sellast sattuu aina välillä. Ja voin kertoo mun Sinulla on tekosyy o Sinulla on tekosyy olla totaalinen Siis niin se on, se oma kulta on täydellinen ;.

  Parkanon yhteiskoulu Parkanon yhteiskoulu. Pulkkinen - Dont Push The R Rento pukeutuminen Rento pukeutuminen. Ryyppääminen Ja Ongelmiin J Sisäinen kauneus on rumien Suomen Nuoriso-opisto Suomen Nuoriso-opisto. Tänne vaan kaikki suklaan ystävät ja suklaan Tatuoidut miehet on NAM!! Teen niinkuin itestä tuntuu Haistakoon ne paskat jotka ei kehtaa tehä Ahdin määrää tahdin ja neliveto suunnan!

  Asiallinen kusipää Asiallinen kusipää. En ole täydellinen, mut et En ole täydellinen, mutta p En Tunnusta Ennen Kun Syyll Eurajoen kristillinen opisto Eurajoen kristillinen opisto. Gallupalueen kuninkaalliset Tänne pääsee vain Kuvakkeen gallupalueen Helsingin normaalilyseo Helsingin normaalilyseo. Helvetin luonnonkiharat ei niistä vaan voi päästä eroon x. Henkinen oksennus Henkinen oksennus. HIM - Synnin Viemää. Hovirinnan ala-aste Hovirinnan ala-aste. Ihminen ilman verta on kuin Il sessantanove impertinente Il sessantanove impertinente.

  Johanna Tukiainen Johanna Tukiainen. Kaarinan lukio Kaarinan lukio. Ihmisille, jotka ovat kaikkien mutta eivät Kajaanin lukio Kajaanin lukio.

  Kovan onnen kundi My name Kuningas alkoholin kaverit Tippa ei tapa,mutta ämpäriin voi jo hukkua! Kuningas meininki Rahaa on aina Juomaan mutta koskaan ei ruokaan Kuninkaanhaan yläaste Kuninkaanhaan yläaste.

  Kymmenen Pientä Neekeri Poikaa. Malminkartanon ala-aste Malminkartanon ala-aste. Menin terassille vaan yhdel Mie oon rehellinen ittellein! Mielummin työnnän toyotaa k Mihin ne onnelliset ajat jäi? Minulla on maailman ihanin Pelimannin ala-aste Pelimannin ala-aste. Pohjanlinnan koulu Pohjanlinnan koulu. P Emilia Eeva Irene Nie Saatanan palvojat Jos tunnet vetoa pimeään tämä on tiesi. Tissien hiplailu, nännien n Kaikille jotka tykkää hipelöidä tissejä ja Vitulla päähän ja kyrvällä Tänne te jonka mielestä ei kannata yrittää: Ahdin määrää tahdin ja taka Alle 80kg Punnitaan Neuvolassa.

  Tartteeko enempää esityksiä ;D. Cheek - Mä Oon Niin Leija. Eletään niin ettei tarvi va Enon ala-aste Enon ala-aste. Enon yläaste Enon yläaste. Etelä-Hervannan koulu Etelä-Hervannan koulu. Filantrooppinen misantropia Ihmisystävälliset ihmisvihaajat. Harry Potter Ja Azkabanin V Hekzanin enkelit ja demonit Kaikki jotka tuntee mut niin tänne vain. Hermannin yläaste Hermannin yläaste.

  Italialainen ruoka Italialainen ruoka. Itsensä Huijaaminen Mennäänkö Yhdelle? Jokirannan koulu Jokirannan koulu. Jope Ruanansuu - Isä. Juhamatti Aaltonen 50 Juhamatti Aaltonen Kajaanin Ammattikorkeakoulu Kajaanin Ammattikorkeakoulu. Klassillinen yläaste Klassillinen yläaste. Kruununhaan yläaste Kruununhaan yläaste.

  Kuninkaantien lukio Kuninkaantien lukio. Kyllä se vaatteet päällä nä Luonnonkauneus kunniaan Luonnonkauneus kunniaan, mitä vähemmän tervaa Maanantai viikon paras päivä antaa sen vituttaa: D sillä vitutus on hymyni Maunun koulu Maunun koulu. Minun rakkaus ei kuulu huij Niille jotka ovat ollut valehtelijoiden kans Mä oon niin leija et mun ni Nanun ala-aste Nanun ala-aste. Oma murunen on parhaimman m Panen parasta, eli sua ;.

  Poikamainentyttö eli tänne kaikke ne tytöt jotka on Pulp Fiction ja kaikki Tara P Arttu Jurvanen s. Ruununmyllyn ala-aste Ruununmyllyn ala-aste. Sinkku joten naiset viestiä Sinkku joten naiset viestiä mulle. Tervekätinen nainen ei exiä Uni on vain kofeiinin korvike. Kaikille tämän mustan elämäneliksiirin ystäville.

  Vaikeneminen on kultaa, vas Vittuile Mulle Kerran Niin Niin siinä voi käydä: Kuvakkeen kuvatekstit senku paranee: Aamut on nukkumista varten Aamut on nukkumista varten. Allerginen pissiksille ihq daa pissikset syökää burberryn Amoral ja ari koivunen ari koivunen on uusi laulaja Amoral.

  Ei ne vaatteet, vaan ne aat En ole hieno nainen Kaikki leidit jotka eivät joka ainut autuas Et voi olla kissanainen, jo Kehräyksen valtakunnassa olevat mirrit. Heikki Silvenoinen hieno artisti. Jos ylläolevaa kuvaa tuijotetaan Hervannan ammattiopisto Hervannan ammattiopisto. Homopäteminen aina pitää tulla niiku pätee jostai lukijo homo Irwin Goodman Ja Esa Pakarinen. Jos nainen on yli 5m kauemp Jyväskylän Normaalikoulu Jyväskylän Normaalikoulu.

  Kawasaki Ninja kaikki kellä peli tallista tahi nurkista löytyy Kohtuuton nesteen kulutus kaikki jotka tuntee samoin. Kommenttien poistaminen Kommenttien poistaminen. Kuningaspähkinä Ja Setä Tamu. Kyminkartanon koulu Kyminkartanon koulu. Lagaava glitterperhonen Voi bongata vaikka McDonaldsista baari-illan Linnanpellon yläaste Linnanpellon yläaste.

  Läyhääminen Tunnustan itsekin harrastavani tätä Big Kaikille, jotka menettivät neitsyytensä Millä perusteilla te haukut Niille jotka tietävät miltä vammaisista tuntuu Muusikot vie sun naisen. Ninjailua ja kaljaa Ninjailua ja kaljaa. Nukkuminen ja musiikin kuun D nännilävärit on hot: Oisitsä mun neljäs kalapuikko?

  Onko liiasta huulipunan käy Parempi yksi ruuvi löysällä Periksi ei anneta, ennen ku Pianon soitto, Flyygelin so Pianon soitto, Flyygelin soitto, Rivitanssi, Pinnan Alla - Into The Blue.

  Pohjois-hervannan koulu Pohjois-hervannan koulu. Punane Laaki Kyseessä siis Varsinais-suomen länsirannikon Päivärannan ala-aste Päivärannan ala-aste. Rakastuminen on luonnon tem Näin se vain menee. En sano, että se olisi Ruma kuin rullatuoli ja naa Ruma kuin rullatuoli ja naama kuin nastarengas. Ruoka on hyvää ja syöminen Shetlanninlammaskoirat Tervetuloa mukaan kaikki Shelttien omistajat, Syvällä Pelissä mutta kenen Kaikki saa liittyä ken tahtoo: Tais mennä nenä hommiks niin käy joskus.

  Tarvittaessa vittumainen Tarvittaessa vittumainen. Tuijottelin noit sun "takat Tuningheaven Autohin ja varsinkin voimaan nimestä Turmion Kätilöt - Pirun Nyrkki.

  Tytöt ovat kuin mopoja, jok Ulkoilu ja luonnossa liikku P ; tästä ei tarvitse edes keskustella miten V. Ystävä on sellainen joka lu Ystävä on sellainen joka lunastaa sinut Älä huuda mulle, oon herkkä Älä turhaan anna minun raka ÄLÄ leiki minun kanssani jos et ole tosissasi. Aina valmis kunnon bileisii Aina valmis kunnon bileisiin! Allerginen idiooteille Nimi kertoo kaiken. Amicus amico non deerit in Analoginen Valokuvaus On Si Aninkaisten koulutalo Aninkaisten koulutalo.

  Annan käden,se on sun valin Annan käden,se on sun valinta et tartutko siihen. Bisseillä on enemmän valinn Ei minun vika, ydinreaktori Eilen melkeen räjähdin, Tän Elastinen - Mä Vien. Elias Hämäläinen hyvä laulaja,sais voittaa X factorin! Elämä on elämisen arvoinen! Emmä mitään mettää näe, kun Niin no, blondit ja piilo blondit tervetuloa ;. Emppuliinin kaverit Tähän saa liittyy jos tuntee minut tai tietää En koskaan ota kuin yhden p En ole ikinä saanut kunnon Niille jotka ei ole ikinä saanut kunnon Ennen kyylättiin avaimen re Enon lukio Enon lukio.

  Enontekiön lukio Enontekiön lukio. Ensi silmäyksellä ihastuminen tai rakastuminen. Eteläinen ala-aste Eteläinen ala-aste. Gti magazine ja tuning. Sillä niin on ALKO ihmisiä rakastanut, Helsingin luonnontiedelukio Helsingin luonnontiedelukio. Hermannin koulu Hermannin koulu.

  Hämeenlinnan Lyseo Hämeenlinnan Lyseo. Hämeenlinnan Lyseon lukio Hämeenlinnan Lyseon lukio. Ihminen, koiran paras ystävä näin se menee.

  Ikuinen romantikko Ikuinen romantikko. Ikä on vaan numerot Ikä on vaan numerot. Ja anna meille meidän jokap Äläkä saata meitä kiusaukseen myydä itseämme, Jalkarannan ala-aste Jalkarannan ala-aste.

  Japanilainen katumuoti Japanilainen katumuoti. Japanin Kieli Ja Kulttuuri. Jeesiönrannan yläaste Jeesiönrannan yläaste. Jos minä en nuku,ei nuku ku Jos minä en nuku,ei nuku kukaan muukaan! Jos Rakkaus on sokea niin m Jos Rakkaus on sokea niin miksi mä sitten näen Juhani "Tami" Tamminen Perusprinsiipit! Kanjonin koulu Kanjonin koulu.

  Kitisenrannan koulu Kitisenrannan koulu. Kivirannan ala-aste Kivirannan ala-aste. Koiran onnellinen omistaja Kaikki jotka omistaa ihmisen parhaan ystävän, Kotiruoka kunnon ruokaa Kotiruoka kunnon ruokaa. Kreikkalainen ruoka Kreikkalainen ruoka. Kunhan pidät omasta persees Kuninkaanhaan Lukio Kuninkaanhaan Lukio. Laulaminen Itsekseni Ja Kav Laulaminen Tiedä Nyt Sit Si Lihava, mutta onnellinen, s Lukeminen ja elokuvat Lukeminen ja elokuvat.

  Matti Nykänen - Ehkä Otin, Mc Mane -Viimeinen Kerta-sa Mc Mane -Viimeinen Kerta-sanat-guumaz-. Miehen mitta on Nainen "What's that up in the sky? Is it a BMW? Miljoona Tuning ja Drifting Jo yhdeksättä kertaa järjestettävä Miljoona Mitä se sellanen selkäranka Jos sitä yrittetää olla selkärankkaa suomelle, Mun lerssi, sun naamas LOL'ed.

  Mussa asuu toinenkin persoo Joo se toinen persoona joka tulee parhaiten Nunnavuoren ala-aste Nunnavuoren ala-aste. Elikkäs tämä on fani klubi nuuskamuikkuselle ja Olen nainen ja voin aina muuttaa mieleni.

  Olen rantakunnossa, sano Um Oon pyöree, mut ihanan pehm Kaikki mun ja jussin kamut saa liityä tänne Paanan Koulu Paanan Koulu. Parempi aito vihollinen, ku Näinhän se asia menee Poltan sun pajat ja panen s Poltan sun pajat ja panen sun muijaas Ratsastus Hevonen Alla Tai Saanks sun numero, satuin u Saanks sun numero, satuin unohtaa omani "!

  Itse seurustelin mieheni kanssa reilut kolme vuotta niin, että asuimme eri kaupungeissa. Kun sitten muutimme yhteen, tosi moni kommentoi jotain sellaista, että kyllä kaikilta löytyy jotain luurankoja kaapista, odottakaa vaan.

  Olettivat siis, että emme tuossa yli kolmessa vuodessa olisi vielä oppineet tuntemaan toisiamme kunnolla, vaan että siihen vaadittaisiin ehdottomasti yhdessä asumista.

  No ei vaadittu ja ei ollut luurankoja sellaisia, joista ei siis jo etukäteen olisi tiedetty. Yhteen muuttaminen kuitenkin pelasti meidän suhteemme, koska jatkuva ravaaminen kaupungista toiseen nakersi kumpaakin ja pahasti. Vaihtoehdot olivat tuolloin 9 vuotta sitten ero tai sama kämppä. Näin minäkin kovasti ajattelisin - mutta kummasti sitä tuntuu monilla olevan asiaan nokankoputtamista Ja etäsuhteet voivat kyllä olla sen verran raastavia, että ymmärrän oikein hyvin yhteenmuuttamisen jos vaihtoehdot ovat tuossa.

  Hyvä että päädyitte teille sopivimpaan! Ei kai sitä mikään pakko koskaan ole. D Toki se tuntuu vähän oudolta ajatukselta Ehkäpä ihan jo siksi, että monilla ei tokikaan kaikilla on suunnitelmissa lapsen hankkiminen vakavassa suhteessa jossain vaiheessa, joten ei kai sitä nyt lasta asunnosta toiseen heiteltäisi jne.

  Me muutettiin mieheni kanssa yhteen molemmat vielä ihan lapsuudenkodeista suoraan, oltiin vuotiaita yhteen noin 1,5 vuoden seurustelun jälkeen Olihan se paljon halvempaa muuttaa heti yhteiseen kotiin kuin että molemmat olisivat maksaneet oman asunnon vuokraa.

  Eli jo siinä oli yksi hyvä syy. No, nyt ollaan oltu yhdessä yli 8 vuotta ja siitä osa naimisissa. Yksi lapsikin löytyy, joten selvää, että yhdessä asutaan ja arki jaetaan, kun ei eronneita olla. D Eikä seksielämäkään ole kuollut, mutta eihän se toki niin aktiivista ole kuin suhteen ensimmäisinä vuosina rakastumishuumassa. Arki on toki täynnä rutiineja ja esim. Snadisti off-topic ehkä, mutta tämä lapsia-tilanteessa-jossa-ei-asuta-yhdessä -kela on mielestäni tosi mielenkiintoinen.

  Osaan kyllä hyvin kuvitella senkin, että pariskunnalla olisi lapsia ilman että asutaan saman katon alla. Onhan sitä nykyään kaikenlaisia avioero- ja uusperheitä ja ties mitä, joten keinot varmasti aina löytyvät. Itse asiassa muistelen lukeneeni joskus lehdestä kertomuksen perheestä, jossa vanhemmat asuivat kämppää vuoroviikoin, niin että lapsen ei tarvinnut muuttaa ollenkaan.

  Aika kiinnostavaa - sekä parisuhteita että perheitä kun on nykyään niin kovin monimuotoisia! Mulle on tulossa lapsi, jonka isän kanssa emme ole yhdessä, kun emme oikeastaan ehtineet niin pitkälle tapailussamme että olisi sovittu seurustelusta ja viikkoa ennen raskaustestin tekemistä päätettiinkiin olla vain kavereita. Isä on kuitenkin todella aktiivisesti mukana sekä raskaudessa että tulevassa arjessa vauvan kanssa. Unelmatilanne olisi asunnot vierekkäisistä taloista. Ja sitten jos joskus tapaan uuden kumppanin, en pidä mitenkään välttämättömänä yhdessä asumista.

  Itseäni vaan ahdistaa sellainen jatkuva kyhnyttäminen. Toisen seuraa arvostaa eri tavalla, kun sen aamutoimia vessassa ei tarvitse kuulla päivittäin. Hienoa kuulla, että olette löytäneet hyvän ratkaisun potentiaalisesti hankalassa tilanteessa!

  Ja lähekkäin asuminen auttaisi varmasti - olen myös kuullut ihmisistä, jotka ovat eron jälkeen muuttaneet saman kerrostalon eri kerroksiin jotta lasten arki olisi mahdollisimman helppoa kahden kodin kanssa. Kuulostaa ainakin minun korvaani aika ideaalilta tavalta hoitaa asia. Minulla ei ole käynyt oikeastaan mielessäkään jatkaa ns.

  Se ei nyt kuitenkaan ollut syy, miksi halusin kommentoida. Esität siis asian jotenkin näin; "En usko, että loppuelämän kestäviä onnellisia parisuhteita on olemassa tai se on hyvin epätodennäköistä , mutta minua se ei estä rakastamasta täysillä kumppaniani, ja asumme erillään vain siitä syystä, että tarvitsemme niin paljon tilaa". Voisi tosiaan kuvitella, että jos ei usko rakkauden kestävän, sitä ei vaan haluaisi antautua suhteeseen kovinkaan paljon.

  Sitten vielä mietin, että miten parisuhde voi olla "vakava" jos se ei perustu haluun olla yhdessä nyt ja aina.

  Minusta se nyt vaan on vakavan parisuhteen määritelmä, niin olen ainakin aina luullut… No, yhdessä asumisesta voin sanoa ainakin oman kokemukseni perusteella sen, että se auttaa jos rakkaus on kärsivällinen, ja kertoo avoimesti omista tunteistaan niin noloja kuin ne ovatkin: Täytyy sen verran kommentoida, että on eri asia haluta olla toisen kanssa aina ja ikuisesti, kuin uskoa siihen.

  Ihmiset muuttuvat ja kasvavat koko ajan, joskus yhdessä, joskus erikseen. Henkilökohtainen mielipiteeni on se, että on vain realistista tiedostaa, ettei suhde  välttämättä  kestä koko elämää. Tietysti itsekin tiedostan ettei monikaan suhde kestä loppuelämää, eikä siis välttämättä omanikaan.

  On varmaan kuitenkin hyvä tiedostaa kummalta pohjalta itse on suhteessa: Se vaikuttaa moneen asiaan. Minä olen sellaisella mentaliteetilla liikenteessä että kyllä parisuhteen saa kestämään kun pistää kestämään. Ei sillä että oma suhteeni suuria effortteja vaatisi ainakaan vielä , ei juuri koskaan edes riidellä poikaystäväni kanssa. Kun ihan rationaalisesti asiaa ajattelee niin suurella todennäköisyydellähän suhde tulee jossain välissä päättymään. Kivahan se toki olisi jos kestäisi loppuelämän ajan, mutta nykyaikana on niin monta eri muuttujaa jotka saattavat koitua suhteen kohtaloksi.

  Ihmiset muuttuu, tilanteet muuttuu ja ympäristö muuttuu. Jonain päivänä sitä saattaa huomata että kas, tää tyyppi jonka kanssa aloin seurustelemaan 20 vuotta sitten on ihan erilainen kuin ennen ja tietystihän se onkin, huolestuttavaa olisi jos ihminen ei tuossa ajassa yhtään muuttuisi. Mutta siinä vaiheessa voi myös tajuta että sillä uudella tyypillä ei itseasiassa olekaan enää mitään yhteistä kanssasi.

  Ehkä rakkauden tilalle on tullut turtuneisuus ja inho. Eikä siinä vaiheessa enää auta kaiholla muistella niitä menneitä ja sitä ihmistä jonka kanssa alkoi silloin kultaisessa menneisyydessä seurustella. Sitä ihmistä kun ei enää ole. Nooo ehkä mielipiteeni haiskahtaa pikkasen kyyniseltä, mutta itse haluaisin ajatella olevani vain realisti. Tulevaisuudessa voi tapahtua mitä vain, mutta asenne suhdetta kohteen on sellainen, että me ollaan yhdessä aina.

  Ja vaikka tiettyinä hetkinä olen kyyninen ja äärirealisti, haluan vielä 7 vuoden jälkeenkin välillä tipahtaa sinne ihanaan rakkaushuumaan Ihmiset on erilaisia, mutta minä en halua elää sellaisessa parisuhteessa, jossa tulevaisuuden kuvat on "sitten kun erotaan", "jos vielä ollaan yhdessä" jne. Minäkin olen pitkälti sitä mieltä, että kestämiseen voi vaikuttaa - sehän juuri on sitoutumista, että on valmis tarpomaan niiden vaikeidenkin aikojen lävitse yhdessä, sen sijaan että lähtisi litomaan välittömästi.

  Mutta en näe miksi tämän olisi jotenkin pakko kestää loppuelämän, ihan sama mitä tapahtuu. Kuten sanoit, muutokset voivat olla vuosie saatossa todella suuria - miksi se olisi ainoaa oikeanlaista sitoutumista, että silloinkin suhteeseen jäätäisiin, vaikka se ei enää sopisikaan kummallekaan osapuolelle tai tekisi heitä onnelliseksi?

  No, meitä on moneen junaan, ja onneksi kaikkien mielipiteiden ei tarvitse osua yksiin. Kunhan kumppani on samaa mieltä, se olisi varmaan ihan hyvä juttu. Omalle kohdalleni on onneksi osunut ihan yhtä realistinen tyyppi jonka kanssa ollaan sitoutuneita - vaan ei olla lyöty kättäpäälle ja tehty verivalaa, että loppuelämä yhes perkele , ihan sama vaikka menis millaiseksi kärvistelyksi.

  Ymmärsit ehkä vähän väärin Ei me olla ikinä sovittu, että ollaan aina yhdessä vaan se on vain tunne ja ajatus ja asenne ja nämä voi toki muuttua vaikka vuoden päästä ja sitten suhde päätetään, kun siinä ei haluta olla. En vain näe mitään syytä miksi tuota vaihtoehtoa edes pitäisi pitää esillä, koska mieluummin elämme tällä hetkellä sitä toista skenaariota. Ei minulle tulisi mieleen tehdä mitään valoja, että hautaan asti ollaan yhdessä, vaikka tällä hetkellä se onkin ihan realistinenkin kuva.

  Mutta olen huomannut, että tässä blogissa kaikkea rakkauslässytystä pidetään tyhmänä. Mä luulin, että te olette itse asiassa hyvin pitkälti samaa mieltä tästä asiasta. Eli että totta kai suhteessa ollaan tosissaan, mutta kuitenkin tiedostetaan se, että mistään ei tässä elämässä voi olla täysin varma. Heh, en toki pidä "rakkauslässytystä" mitenkään tyhmänä - haluatko avata enemmänkin, että mistä sanomisistani tällainen mielikuva nousee?

  Tai mitä termillä meinaat, että varmistamme puhuvamme samasta asiasta? Se on kyllä totta, että olen sellaista normatiivista rakkauskuvaa vastaan, jonka mukaan "oikea rakkaus" tai "todellinen parisuhde" toimivat tietyllä tavalla ja vain se tapa kelpaa. Mielestäni yhteiskunnassamme koetetaan kovasti ahtaa ihmisiä tietynlaisiin muotteihin, ja jostakin syystä erityisesti mitä esimerkiksi rakkauselämään tulee - eli yhdessä on asuttava, naimisiin on mentävä, ja jos ei puhuta loppuelämästä niin sitten ei kannata puhua ollenkaan.

  Ja siitä en tykkää yhtään. Mutta niin, minun puolestani kukin saa toimia miten tahtoo, ja jos rakkauslässytys toimii suhteen osapuolille, niin antaa lässyttää just niin paljon kuin mieli tekee! Itse suhtaudun asiaan vähän samalla tavalla kuin uskontoihin ja muihin ihmisten omiin elämäntapavalintoihin: On myös kerrassaan mahdollista olla suhteessa siltä pohjalta, että se kestää Ilman että ajattelee sen olevan pakko kestää loppuelämän.

  Tämä ilmeisesti kummastuttaa monia, mutta itse en totta puhuakseni näe asiassa minkäänlaista ristiriitaa. Ja minusta on täysin mahdollista panostaa suhteeseen täysillä ilman happily ever after -tyyppistä unelmointia.

  Tämä lienee monien mielestä taas ns. Ei kaikkien tarvitse määritellä suhteen vakavuutta samojen määreiden mukaan. Asumme siis kalliissa kämpässä, kalliissa kaupungissa, yksiössä. Suhde on läheinen ja arkikokemusten jakaminen tuntuu intiimiltä ja turvalliselta.

  Jaetaan kotityöt ja molemmat pesevät omat pyykkinsä. Seuraavaan kämppään vaadimme kuitenkin ne tästä puuttuvat asiat: Toisen huoneen ehkä jopa kolmio! Rispektiä samassa huoneessa asumisesta! Itse repisin luultavasti pelihousuni toisena päivänä moisessa järjestelyssä. Ymmärrän siis oikein hyvin, että seuraavassa kämpässä ylimääräinen huone houkuttelee.

  Mä oon näissä kahdessa elämäni parisuhteessa huomannut, että suhde, jossa periaatteessa ei edes ollut mitään vikaa, parani aivan käsittämättömästi yhteenmuuton jälkeen.

  Tietysti riippuu täysin ihmisistä onko yhdessä asuminen hyvä idea vai ei, enkä mä ketään kritisoisi erillään asumisesta, vaikka on kyllä totta, että jotenkin olettaa pitkään seurustelleiden asuvan yhdessä..

  Ja oikeestaan, kun nyt mietin, niin kyllä musta tuntuu vähän omituiselta, että ihmiset jotka haluaa elää toistensa kanssa, ei kuitenkaan haluais asua yhdessä.

  Koen jotenkin, että sillon jää niin käsittämättömän paljosta paitsi. Mun omissa suhteissani yhteenmuuton jälkeen ainakin riitely on vähentynyt ja seksielämä parantunut valtavasti. Niinhän se tapaa mennä, että jengi olettaa yhteistä kämppää välittömästi.

  Ja hienoa kuulla, että joillekin yhdessäelo sopii noin hyvin. Itse taas tykkään nimenomaan jakaa elämäni toisen kanssa, mutta en asuntoani. Ja joo, vessaharjakeskusteluja kykenen minäkin käymään. Taisi linkkaamani jutun kirjoittajalla olla jonkinlaisia vessa-aiheisia traumoja Ei oman tilan ja ajan tarvitse loppua siihen, että muuttaa yhteen eikä myöskään kaikesta tekemisestä tarvitse tehdä yhteistä, seksielämän ei tarvitse väljähtyä jne.

  Vaikka asuu yhdessä, tulee aikoja, jolloin toista ei näe kuin vilaukselta ja ehtii jo ikävöidä aikaa kun ollaan kahden. Eli aivan yhtä tyhmiä oletuksia siitä miten suhde laimenee, kun muutetaan yhteen kuin, se että suhde on laimea ja siksi ei muuteta yhteen. Ihmiset tekee itse suhteensa ja voivat tehdä paljon sen eteen millainen suhde on. Minusta myös asenne "olemme yhdessä hautaan asti" auttaa kriisitilanteiden yli ja tuo suhteellisuudentajua, vaikka tietenkin tiedän, että saatamme joskus erota ja siksi esim.

  Ei suhde tietenkään automaattisesti rutinoidu tai väljähdy yhteenmuuton myötä - olen toki nähnyt oikein hienosti saman katon alla toimivia suhteita, ja peräti sellaisessa ollut itsekin! Olen samaa mieltä, että ihmiset tekevät suhteensa itse. Nämä stereotypiat molempiin suuntiin toki ärsyttävätkin eniten juuri siksi, että ne yrittävät tunkea jengiä tietynlaisiin muotteihin ja kertoa heille miten pitää elää, sen sijaan että kaikki saisivat etsiä itselleen ja parisuhteelleen sopivimman toteuttamismallin.

  Ei munkaan mielestä ole mikään pakko. Mun äitinikin on ollut naimisissa miehensä kanssa jo lähemmäs kymmenen vuotta ja edelleen miehensä asuu viikot Vaasassa, jossa käy töissä ja tulee viikonloppuisin Tampereelle. Mun poikaystävä taas lähtee kolmeksi päiväksi viikossa töihin toiseen kaupunkiin. Ja mua se ei haittaa - päinvastoin, musta on ihanaa kun toista ehtii tulla ikävä ja sitä yhteistä aikaa arvostaa huomattavasti enemmän.

  Oon töideni puolesta tutustunut muutamiin suomalaisiin "setämuusikoihin" ja viime kesänä istuttiin terassilla Dave Lindholmin ja tämän naisystävä kanssa. He ovat olleet yhdessä jo lähemmäs 20 vuotta, mutta eivät edelleenkään asu yhdessä, eikä heillä kuulemma ole mitään aikomustakaan muuttaa yhteen.

  Sanoivat, että miksi ihmeessä muuttaa yhteen ja alkaa tappelemaan tiskeistä, laskuista, siivoamisesta ja muista asioista, mistä yleensä ihmiset riitelevät. Että noin on hyvä - ei heidän tarvitse asua yhdessä ja tietää missä toinen ja mitä toinen tekee joka sekunti elämästä. Että noin he voivat päättää milloin näkevät ja milloin viettävät aikaa yhdessä. Monesti ihmiset ottaa esiin luottamuksen, kun puhutaan yhdessä asumisesta.

  Jotenkin niin, että jos pariskunta  ei  asu yhdessä, niin parisuhde ei voi olla hyvä ja luottamuksellinen. Mä näkisin itse niin, että vahvempi luottamus silloin on, kun yhdessä ei tarvitse viettää jokaista hetkeä vain tietääkseen  mitä toinen nyt tekee.

  Osittain samaa sain eilen selittää käydessäni viihteellä, kun kysymystulva alkoi siitä, että miksi poikaystäväni ei ole mukanani.

  Kyllä meillä on ihan omat elämämme silti, vaikka seurustellaankin. Ei meillä ole mitään tarvetta viettää jokaista hetkeä yhdessä - vastaavasti poikaystävä kävi baarireissulla kavereidensa kanssa perjantaina, kun mä olin Helsingissä Assemblyillä.

  En minä ainakaan aina tiedä missä mieheni on eikä me soitella koko ajan perään. Viikonloppuisin voidaan olla molemmat omissa menoissa ja viikolla tullaan kotiin silloin kun tullaan.

  Toki sitä useimmiten kerrotaan menoista, mutta ei se mikään välttämättömyys ole. Kotona ollessa saatetaan olla tuntitolkulla tekemässä omia juttuja, joten omaa tilaa ja aikaa meillä kyllä on yhdessäasumisesta huolimatta ja uskon, että jos saamme lapsia, omaa aikaa jää edelleen molemmille, vaikka tietenkin vähemmän.

  Tiskeistä, laskuista tai muusta arkisesta emme riitele. Tärkeintä lienee siis se, että löytää oikean ihmisen, jonka kanssa arki rullaa sellaisena kuin kumpikin haluaa ja vapautta ja läheisyyttä on tarpeeksi. Jotenkin niin, että jos pariskunta ei asu yhdessä, niin parisuhde ei voi olla hyvä ja luottamuksellinen. Mä näkisin itse niin, että vahvempi luottamus silloin on, kun yhdessä ei tarvitse viettää jokaista hetkeä vain tietääkseen mitä toinen nyt tekee. Mä taas näkisin tämän asian niin että varmaan riippuu pariskunnasta onko suhde hyvä ja luottamuksellinen vaikka asuttaisiin yhdessä tai erikseen.

  En oikein näe mitään hyvää siinä, että lähdetään arvottamaan kumpi tapa on parempi tai rakentamaan stereotyyppiä onnellisemmasta ja paremmasta erillään asuvasta pariskunnasta vrt.

  Voisiko tämä tyypittely kenties olla se syy, miksi joitakin ihmisiä jotka haluavat asua yhdessä kumppaninsa kanssa, saattaa ärsyttää koko aihe? Erikseen asuminen kun tekee pariskunnasta tasan tavallisen. Ei tule susiparimerkkiä tai saa murrettua inhaa muottia todellisesta parisuhteesta, vaan saa itselleen toimivan ratkaisun.

  Mua häiritsee tässä keskustelussa se, miten parisuhteita on lähdetty vertaamaan jotenkin tähän tyyliin: Jeminan aiempaa kommenttia mukaillen: Kun asenne on tämä, niin ei varmaan tule yllätyksenä, että jotkut niistä konservatiivisiksi leimatuista pareista voi ajatella ihan samalla tavalla tästä aiheesta.

  hyvä suihinotto worlds biggest dildo fuck

  : Hyvä suihinotto worlds biggest dildo fuck

  VALINTATALO HÄMEENLINNA KOVAA PANEMISTA You must have Javascript enabled to use this form. Eräskin tuttavapariskuntani osti juuri kaksi kämppää - pienet ja omat, saman kadun varrelta kumpikin. Osaan olla tarpeen vaatiess Jos ylläolevaa kuvaa tuijotetaan Hmm ymmärrän kyllä pointtisi ja ärtymyksesi?
  Seksiä netistä kuuma blondi Klassillinen koulu Klassillinen koulu. En Ajattele Mitä Sanon Vaan Ahdin määrää tahdin ja neliveto suunnan! Mä teen niinku musta tuntuu. Juhani "Tami" Tamminen Perusprinsiipit!
  Hyvä suihinotto worlds biggest dildo fuck Yli-kartanon koulu Yli-kartanon koulu. P ; tästä ei tarvitse edes keskustella miten V. Ahlmanin ammattiopisto Ahlmanin ammattiopisto. Ikä on vaan numerot Ikä on vaan numerot. Rispektiä samassa huoneessa asumisesta!
  Puumanainen Loistava uus sarja: Teleks - Tuulilasin Nurkkaa Boondock Saints - Etelä-Bos Tatuoidut miehet on NAM!! Jokainen päivä on yksi uusi

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *