• Casual Dating Oulainen

  Miten mitata kuppikoko savon sinkut

  Muistathan, että mittaamalla ja laskurilla saatu tulos on aina suuntaa-antava. Sopiva koko löytyy vain sovittamalla! Eivätkö rintaliivisi istu tai oliko tilaamasi koko väärä? Pursuvatko rinnat yli kupeista? Miten rintaliivien koko määräytyy? Miten liivikoko tai kuppikoko mitataan?

  Voinko mitata kuppikoon itse? Miksi laskuri antaa eri tuloksen kuin nykyinen liivikokoni? Kokolaskuri Muistathan, että mittaamalla ja laskurilla saatu tulos on aina suuntaa-antava. Hae tuotteet tässä koossa. Huomaathan, että kokolaskuri on kuitenkin suuntaa-antava.

  Rintaliivin materiaali ja kuppimalli voivat myös vaikuttaa koon valintaan. Jos olet epävarma koostasi, älä epäile ottaa yhteyttä meihin niin pyrimme auttamaan parhaamme mukaan.

  Uima-asuissa kuppikoko ei vastaa välttämättä rintaliivikokoa, vaan elastinen materiaali ja puvun malli vaikuttaa siihen, että suurempi kuppikoko mahtuu pienemmän kuppikoon uima-asuun. Uima-asun kokoon vaikuttaa myös selkäsi pituus:. Uimapuvuissa ota huomioon, jos olet pitkäselkäinen. Jos pituutesi on erityisesti keskivartalonmitassa, kannattaa ottaa yhtä kokoa suurempi uimapuku, jotta puvun pituus riittää.

  Bikinit ja tankinit voit valita rintaliivikokosi mukaan. Voit aina ongelmatilanteissa tulla tarkistamaan kokosi liikkeeseemme tai pyytää lisäohjeita vaikkapa sähköpostitse, facebookissa yksityisviestinä, chatissa tai puhelimitse.

  Rintaliivien ja muiden vaatteiden kokosi saat helpoiten selville mittaamalla rinnan alta ympäryksen. Ensimmäinen mitta kertoo siis sopivan ympärysmitan ja toisen mitan avulla saat selville oikean kuppikoon. Kaikki vaatemerkit eivät käytä oheista kokotaulukkoa, joten kannattaa aina tarkastaa liikkeen käyttämät mitat ennen ostopäätöstä. Pidä ottamasi mitat säilössä esimerkiksi lompakossa, jotta ne ovat aina mukanasi ja voit tarkastaa vaateliikkeen omasta kokotaulukosta sinulle sopivimman kuppikoon ja ympärysmitan.

  Vaikka mitat olisikin ottanut oikein, niin kuppi saattaa silti tuntua liian isolta tai pieneltä, koska muun muassa ympärysmitan kasvaessa myös kupin koko kasvaa. Jos tarvitset esimerkiksi suuremman ympärysmitan, niin voit ottaa pienemmän kuppikoon. Esimerkiksi tällaisessa tilanteessa 70 B vastaa käytännössä samaa kuin 75 A. Jos esimerkiksi käytät liivikokoa 75B, jonka kuppi on juuri sopivankokoinen, mutta ympärys hieman liian löysä, niin parempi kokovalinta on 70C.

  Tästä tunnistaa vääränkokoiset rintaliivit. Noora julkaisi sosiaalisessa mediassa kuvan paketista, jonka hänen ystävänsä lapsi löysi Särkänniemestä. Paketissa oli koru ja viesti. Suvin toiveissa oli rauhallinen synnytys ammeessa, mutta ensiraskauden aikana vatsa vain kasvoi, kasvoi ja kasvoi.

  Nyt Suvi kertoo synnytystarinansa. Ethän säilytä rintaliivejä lipaston laatikossa? Näin ne tulisi oikeasti säilyttää. Naiset paljastivat Twitterissä, kuinka usein pesevät rintaliivinsä — ei ihan suositusten mukaista: Natalie kokeili rintaliivejä kaupassa — inhottava totuus paljastui pian: Näistä merkeistä tunnistat vääränkokoiset rintaliivit.

  Tätä vaatekappaletta ei saisi koskaan laittaa pesukoneeseen: Suomalainen korukeksintö sai inspiraationsa naisen alapäästä — "ei tarvetta lähteä penisrintamalle". Miestä uhattiin aseella — ei silti suostunut luopumaan 1  euron luksuslaukustaan: Nainen heitti vahingossa arvokkaat korunsa roskiin — antoi huvittavat tuntomerkit ulkonäöstä. Tämä laukku kätkee näppärästi sisäänsä jopa viisi litraa viiniä. Luksusmerkin uutuuskassi näyttää aivan muovipussilta — hintaa dollaria.

  Kuplavesi nesteyttää siinä missä tavallinenkin — ota kuitenkin tämä seikka huomioon! Anna, 48, sairasti liki 30 vuotta: Miten toimit, jos lapsi katoaa väkijoukossa?

  Vicky paljastaa tärkeän kikan: Liikkuva kyhmy naisen kasvoissa olikin ihon alle pesiytynyt mato. Sydämen eteisvärinä pysäytti Petrin, 38, kesken loman — varoittaa nyt muita: Ei liene uutinen, että mitä enemmän juo alkoholia, sitä suuremmaksi kasvaa riski kuolla nuorempana tai sairastua syöpään.

  Miten mitata kuppikoko savon sinkut -

  Leave a Reply Cancel reply Your email address will not be published. Oikea koko muodostuu taas keskimäärin neljän sentin välein, joten jos ympäryksesi on vaikkapaon 80 myös rintaliivisi ympärysmitta. Kaikki vaatemerkit eivät käytä oheista kokotaulukkoa, joten kannattaa aina tarkastaa liikkeen käyttämät mitat ennen ostopäätöstä. Naiset vastaavat Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen! Entistä parempaa suuseksiä — naisen saa nauttimaan helpon kikan avulla.

  Miten mitata kuppikoko savon sinkut -

  Nyt Suvi kertoo synnytystarinansa. Liikkuva kyhmy naisen kasvoissa olikin ihon alle pesiytynyt mato. Ei enää vääränkokoisia rintaliivejä: Seurauksena nainen ajoi pois ystävänsä Hummer-maastoautolla. Oikeankokoisten rintaliivien löytäminen ei aina ole helppoa. Your email address will not be published. Hän tekee jotain, mistä en pidä, ja sitten kärttää reaktiotani. Miehet vastaavat Miehet kertovat, mikä on parasta seksissä.

  Koska liivien ympärysmitat ovat 5 cm välein ja kuppikoot cm välein, jo yksi sentti mittaustuloksessa saattaa vaikuttaa tulokseen, kuten myös se, miten tiukasti tai löysästi ja millaiset rintaliivit päälläsi olet mitannut. Myös kehon malli vaikuttaa tulokseen. Esimerkiksi jos selkä on lihaksikas tai siinä on paljon pehmeää kudosta, voi rinnanympärysmitta olla mitattuna liian suuri, sillä laskuri olettaa kaiken mitan tulevan etupuolelle rintoihin.

  Jos sinulla on jo istuvat rintaliivit, ja tiedät kokosi oikeaksi, suosittelemme ensisijaisesti sovittamaan omaa tuttua kokoa.

  Jos kuitenkin epäilet liiviesi sopivuutta, ja laskurin antama tulos kovin poikkeaa tutusta liivikoostasi, suosittelemme, että otat yhteyttä asiakaspalveluumme, niin neuvomme sinua kokojen kanssa henkilökohtaisesti. Muistathan, että mittaamalla ja laskurilla saatu tulos on aina suuntaa-antava. Sopiva koko löytyy vain sovittamalla! Eivätkö rintaliivisi istu tai oliko tilaamasi koko väärä?

  Pursuvatko rinnat yli kupeista? Miten rintaliivien koko määräytyy? Miten liivikoko tai kuppikoko mitataan? Voinko mitata kuppikoon itse? Miksi laskuri antaa eri tuloksen kuin nykyinen liivikokoni? Kokolaskuri Muistathan, että mittaamalla ja laskurilla saatu tulos on aina suuntaa-antava. Hae tuotteet tässä koossa. Uima-asun kokoon vaikuttaa myös selkäsi pituus:. Uimapuvuissa ota huomioon, jos olet pitkäselkäinen. Jos pituutesi on erityisesti keskivartalonmitassa, kannattaa ottaa yhtä kokoa suurempi uimapuku, jotta puvun pituus riittää.

  Bikinit ja tankinit voit valita rintaliivikokosi mukaan. Voit aina ongelmatilanteissa tulla tarkistamaan kokosi liikkeeseemme tai pyytää lisäohjeita vaikkapa sähköpostitse, facebookissa yksityisviestinä, chatissa tai puhelimitse. Rintaliivien ja muiden vaatteiden kokosi saat helpoiten selville mittaamalla rinnan alta ympäryksen.

  Alla oleva taulukko antaa sinulle mittojesi mukaisen vaatekokosi niin EU-mitoissa kuin englantilaisten käyttämissä UK-mitoissakin. Sovellus antaa automaattisesti oikean kokosuosituksen kahden selfien avulla. TailorGuiden ottamat kuvat eivät jää puhelimeen , eikä niitä lähetä puhelimesta. Kuvat tuhoutuvat mittauksen jälkeen yksityisyyden suojaamiseksi. Katso video kuinka TailorGuide toimii. Rintaliiveissä tärkeää on, että liivisi ovat napakat mutta eivät purista.

  Oikean liivikoon löytyminen edellyttää, että mittaat rintojesi alta ympärysmittasi. Ympärykset rintaliiveissä menevät viiden luvun välein esim 75, 80 ja Oikea koko muodostuu taas keskimäärin neljän sentin välein, joten jos ympäryksesi on vaikkapa , on 80 myös rintaliivisi ympärysmitta.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *