• Casual Dating Oulainen

  Pissaleikit hyvä nainti

  pissaleikit hyvä nainti

  Kaipa nuo asukkaat jotain korvausta saavat, ellei sitten peräti ilmaisen asunnon. Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan.

  Etsi Toggle navigation Valikko. Moikka, Löytyisikö täältä keskustelukaveria liittyen pissaamiseen ja pissaleikkeihin? Olen v mies pääkaupunkiseudulta, tasokas ja kaikin puolin ok. Olen kiinnostunut aiheesta, mutta kokemusta ei ole. Kaipaisin asiallista juttuseuraa mieluummin naisista, kokeneista tai kokemattomista. Haluaisin alistaa miestä perseelläni Haluaisin istua miehen naamalla ja alistaa, kiihottaa niin kauheesti jo ajatuski.

  Sex machine eli panokone Mitä ajatuksia panokoneet herättävät teissä? Kiva katsella Mikähän siinä on, että muiden alastomuutta tai peräti naimista on niin kiva katsella? Olen vuotias mies tai poika, miten sen nyt kukin ottaa Varsinais-Suomesta, ja myös kiinnostunut aiheesta. Kokemuksia minullakaan ei ole. Olen kymppinen heteromies ja mielipiteiden vaihto aiheesta etenkin kaikenikäisten naisten kanssa kiinnostaisi. Minä olen myös kiinnostunut pissaleikeistä. Oli muuten mukavaa työnnellä lunta kolalla ja pissiä housuun.

  Toki piti mennä vaihtamaan vaatteet, ettei tullut kylmä. Avasin tuossa uuden posti osoitteen sitä varten. Kaikki, jotka laittavat postia siihen osoitteeseen, niin saavat kaikkien siihen lähettäneitten postit luettavakseen. Ja kun haluatte osoitteenne pois listalta, niin ilmoittakaa siitä sitten minulle, niin poistan osoitteenne listalta. Osoite on pissaleikit jippii. Olisikohan tyttöystävälläni taipumusta tällaisiin leikkeihin kun hänellä on hyvin estottomasti purkaa paineet rakosta hyvin estottomasti julkisilla paikoilla ulkona.

  Joskus ihan hävettää olla seurassa. Juu mulla emäntä pissaa ihan mihin sattuu Minustakin kiihoittavaa pissata jonkun nähden. Mukava tietää ettei seuralaiseni ole ainoa tällainen maailmassa. Lirauttelee porttikäytäviin, buusipysäkeillä, pysäköintipaikoille, tavaratalojen parkkihalleissa, mökillä pihassa, uimarannoilla yms. Minun vaimoni ei koskaan käy pikkuasioilla ennen saunaan menoa vaikka taloyhtiön saunan pukuhuoneen yhteydessä on wc.

  Heti riisuttuaan ja pesuhuoneeseen päästyään hän lorottaa kuset kaakeliilattialle ja vieläpä seisaaltaan pesutarvikkeita etsiessään.

  Joskus alkuaikoina huomautin asiasta, mutta hän kuittasi että "näin täällä kaikki tekee". En minäkään viitsi pytyllä viitsi kyykkiä jos voi paineet rakosta muuten vapaasti päästää. Niin mekin likkakavereiden kanssa lasketaan kuset uimahallissa käydessä pesuhuoneen suihkukaivoon, ei viitsitä mennä veskiin. Kerran valvoja katsoi tosi pitkään, ei kuitenkaan sanonut mitään. Minne Anu sit on saanut vapaasti laskea pienen pisunsa? Onx kukaan muu tyttö pissanu uimahallissa veteen ku minä?

  Eivät tajunneet mitään kun seisoin siinä paikallaan pienessä haara asennossa ja pissin Moi, Hauska nähdä että viestini on aiheuttabnut näinkin paljon keskustelua. Se taas kertoo jälleen kerran sen, että pissaaminen kiinnostaa moniakin, mutta siitä ei vaan uskalleta puhua saati sitten myöntää sitä.

  Sinua siis kiihottaa pissata kun joku katselee? Se kuulostaa minustakin kiihottavalta, katsoa kun nainen pissaa. Haluaisitko meilailla aiheesta kanssani? Tulee vaan mieleen että tekeeköhän monikin niin Oletko millään tavalla muuten kiinnostunut pissaamisesta? Niinkuin kerroin, itseäni vaan jostain kumman syystä kiinnostaa ja kiihottaakin pissaaminen, vaikka en ole koskaan mitään pissaamiseen liittyviä juttuja "harrastanutkaan". Haluaisitko meilailla mun kanssa aiheesta tai sitten ihan muuten vaan?

  Meikäläisen akka kusee kanssa jatkuvasti jonnekin. Markettien kassajonoissa, pizzeriassa pöydän alla ja kerran jopa veroviraston hissiin! Kesällä kiva tehdä puistoissa kevyessä vaatetuksessa ilman pöxyjä.

  Tästä on kehittynyt aika kiva juttu Olen käynyt teini-ikäisestä asti säännollisesti uimahalleissa noin kerran viikossa. Pakottavassa pissaustarpeessa oleva rakkoni vetää noin 6 dl niin äkkipäätä laskien yhteensä olen pissannut altaisiin ainakin litraa. Tuntuu niin kielletyltä laskea altaaseen että on ihan pakko. Ja kyllä tuntuu niin ihanan lämpöiseltä haaroissa. Joskus lasken täyden rakon tyhjäksi seisoessani vesiraja ihan haaroväliä hipoen, samalla jännäten huomaako toiset uimarit mitään.

  Hävetkää, joudun uimaan teidän pervojen kusessa! Jo 25m altaassa ja kierrossa on miljoona litraa vettä. Yksi liraus pissaa on pari kolme desiä. Näkisitpä mitä kaikkea muuta sinne siivilöihin kertyy Tietääkseni ihmisen suussa ja syljessä on paljon enemmän pakteereja kuin virtsassa joten ei pitäisi kenenkään huolestua jos joku minä sattuu altaaseen kuseskelemaan. Yleensä uimarantojen vessat ovat niin epäsiistejä ja harvassa että on pakko kusta veteen jos ei kehtaa kusta rantahiekalle kaikkien nähden en ole kehdannut, pari ystävääni kyllä jos vesi kylmää.

  Kaivetaan pieni kuoppa jalkoväliin, pyyhe suojaksi, raotetaan uimapukua ellei halua laskea uikkarin läpi, peitetään kuoppa. Täytyi poiketa lukemaan kun oli noin paljon ollut muillakin kiinnostusta. On pakko todeta että myytti naisista siveinä ja tiukkamoraalisina tyttöinä jotka pissaavat vain kristallinkirkkaaksi desinfioituun porsliinipyttyyn romahti täysin. No eihän se minua häiritse kunhan uudesta juuri kaakeloidusta pesuhuoneestani ei tule kusellehaisevaa naisten pisuaaria.

  Oletan että oman perheeni naiset osaavat erottaa WC ja pesutilat toisistaan. Pari kesää sitten rannalla näin yhden nuoren tytön tekevän juuri tota. Makasin n 5 metrin päästä hänestä ja jossain vaiheessa hän istui hetken kaivelemassa hiekkaa jalkojensa välissä ja istui sitten hetken aivan paikallaan. SEn jälkeen hän nosui ylös ja käveli nopeasti ohitseni merelle uimaan. Yllään hänellä oli tummansiniset bikinihousut mutta näytti siltä että ne olivat märät haaroista. Silloin ymmärsin mitä hän oli tehnyt ja täytyy myöntää että se kiihotti.

  Tyttö oli n v nätti blondi. Mikä on kummallisin paikka missä olet pissannut??? Sari ja muut mereen piissijät. Muuten pidän minäkin pissimisestä erilaisissa paikoissa mutta olen oppinut ymmärtämään vesistöjen rauhaan jättämisen. Varsinkin vaatteiden kastelu on kivaa.

  Mihin olet pissannut kun tiedät että sieltä tulee 6dl???? Usein sattuu "pieni vahinko" kun farkut olisi muutenkin menossa pesuun. Tuo 6 dl on aika tarkka määrä. Tuosta rannalla huomaamattomasti pissaamisesta sen verran että uikkarin läpi kannattaa laskea, sohiseva ääni vaimenee, eikä vieruskaverit kuule mitä teet. Pissaakohan mun lisäksi kukaan muu lavuaariin? Soluasunnossa veski aamuisin ja muuloinkin aina varattuna niin pissaan kylppärin lavuaariin.

  Olen cm pitkä, pilluni yltää hyvin altaan reunalle. Ei kai siinä muuten mitään niinku uimahallissa altaaseen pissaamisessa, joskus itekin, mutta en sen jälkeen ku tajusin, minkälainen projekti siitä on seurauksena Ku nimittäin uimahallin uimavesien bakteeritasoa tarkkaillaan jatkuvasti ja jos se nousee liikaa, vedet joudutaan vaihtaa, eikä se todellakaan oo ilmaista lystiä. Luonnon vesissä se on jees, ja tosi monesti itekin harrastanu Tuntuu jännälle ku viileässä vedessä lämmin pissa valuu uimapuvun sisälle Oon 40 kymppinen ukkomies ja mua kiihottaa hirveesti kun suihkussa lasken paineella pitkin rinnuksia ja suuta ja naama lämpöisen suihkun sen jälkeen saan orkun melkeen välittömästi kovalla paineella.

  On kokeiltu, mutta ei tule! Mutta jos vaimo on päällä ja antaa tulla samalla niin kylläpä tuntuu hyvältä. On kokeiltu myös suuseksiä niin että on "kaamea" hätä ja pissat tulee sitten väkisinkin, kannattaa kokeilla! Naisilla se käy helpommin kun on lyhyemmät putket.

  Jos kalu on erektiossa ei kuseminen onnistu ainakaan minulta. Esileikin akana joskus onnistuu pissata vaimon pilluun mutta ulkopuolelta. Moi, Olisi kiva kokeilla, uskon kyllä että onnistuisin tuossa Kyllä miehellä on minussa kestämistä! Anteeksi nyt vain, mutta kun kerran saatiin tänne joku asiasta kiinnostunut ja asiasta tietävä niin olisi kiva tietää mitä kiksejä tuosta jutusta saa?

  Kun en ymmärrä miten se voi kiihottaa Samoin en ymmärrä ollenkaan,mutta kai se jotain kiihottaa kun sitä harrastetaan. Ennenvanhaan liikkui sellainen juttu. Mistä tietää, että tyttö on se oikea. Vastaus oli tuohon, kun pissaa kintuille ja jos tyttö ei suutu, niin hän on se oikea. Empä ole ennen tuollaista sanontaa kuullut. Eikä se minua häiritse jos joku saa kiksejä pissaleikeistä Kaikkea voi joskus kokeilla.

  Ehkä se juttu onkin siinä,että tällaisen kokeilun jälkeen kun heittää puolisolleen sopivassa tilanteessa jotai aiheeseen liittyvää,niin No ei kyllä tee mieli koettaa Niin eikä mies edes siihen pissaamiseen pysty vaikka haluaisikin, koska erektion aikana pissapuoli menee kiinni.

  Kyllä se jää ihan naisen tehtäväksi, jos he siihen pystyvät. Tuota olen itsekin joskus kysynyt pystyykö nainen siihen vai ei. En vaan saanut varmaa vastausta. No tottakai se kiihottaa! Mietippäs nyt kun oot oikein kiihkeenä hädässä, niin sehän oikein räjäyttää tilanteen kun vähä pisuttaa..

  Sitä paitsi jos osaa fantasioida, voi pisuttelun ympärille kehitellä vaikka mitä tarinoita Housuunpissaaminenkin menee toisinaan, siihen pitää vaan saada liitettyä oikeat ajatukset ja fantasiat. Haha Vielä vanhempi sanonta muinaisen kreikan ajoilta "Lakanat tarvitsevat lisää virtsaa" En kyllä tiedä mihin tuo liittynee.. Siis minne pitäisi pissata? Eikö se ole mahdotonta, siis voiko mies pissata silloin, jos hänellä seisoo? En halua siis loukata ketään, keiden juttu tämä on, kunhan uteliaisuuttani kysyn.

  Sitä ei voi selittää sanoin, kuten ei oikein muitakaan kiihotuksen aiheita.

  pissaleikit hyvä nainti Joskus lasken täyden rakon tyhjäksi seisoessani vesiraja ihan haaroväliä hipoen, pissaleikit hyvä nainti, samalla jännäten huomaako toiset uimarit mitään. Tuntui kuulemma älyttömän hyvältä ja sen kyllä huomasi! Hauskaa kuitenkin että täällä on sinunlaisia jotka uskaltavat ja haluavat vanhat alastomat naiset sinkut rovaniemi Anna myös salasanasi, mikäli olet rekisteröinyt nimimerkkisi. Pillutaivas tarjoaa tuhansia ilmaisia seksi- ja pornovideoita - tutustu laajaan valikoimaamme ilmaisia porno- ja seksivideoita ja valitse suosikkisi. Virolaista pissapornoa suomalaista amatööri xxx porn google erotiikka novelli terska japani lähetyssaarnaja asennossa erkoinen porno video seksii sex filmi you Pissaleikit kakka pyllyä kama pissasi raskaaksi teini suomipornoa uusikaupunki parkinson keskusteluja nainen haluaa mulkkua porno teini alasti kuvahaku. Anteeksi nyt vain, mutta kun kerran saatiin tänne joku asiasta kiinnostunut ja pissaleikit hyvä nainti tietävä niin olisi kiva tietää mitä kiksejä tuosta jutusta saa?

  : Pissaleikit hyvä nainti

  DENISE ESCORT ESCORTS LAPPEENRANTA 776
  Escort service in latvia milf massage 370
  Ilmainen sex thai hieronta kokkola Kostamus naiset seuraa porista
  Pissaleikit hyvä nainti Tietokonehuolto porvoo escort in tallinn

  Haluaisitko meilailla aiheesta kanssani? Tulee vaan mieleen että tekeeköhän monikin niin Oletko millään tavalla muuten kiinnostunut pissaamisesta? Niinkuin kerroin, itseäni vaan jostain kumman syystä kiinnostaa ja kiihottaakin pissaaminen, vaikka en ole koskaan mitään pissaamiseen liittyviä juttuja "harrastanutkaan".

  Haluaisitko meilailla mun kanssa aiheesta tai sitten ihan muuten vaan? Meikäläisen akka kusee kanssa jatkuvasti jonnekin. Markettien kassajonoissa, pizzeriassa pöydän alla ja kerran jopa veroviraston hissiin!

  Kesällä kiva tehdä puistoissa kevyessä vaatetuksessa ilman pöxyjä. Tästä on kehittynyt aika kiva juttu Olen käynyt teini-ikäisestä asti säännollisesti uimahalleissa noin kerran viikossa. Pakottavassa pissaustarpeessa oleva rakkoni vetää noin 6 dl niin äkkipäätä laskien yhteensä olen pissannut altaisiin ainakin litraa.

  Tuntuu niin kielletyltä laskea altaaseen että on ihan pakko. Ja kyllä tuntuu niin ihanan lämpöiseltä haaroissa. Joskus lasken täyden rakon tyhjäksi seisoessani vesiraja ihan haaroväliä hipoen, samalla jännäten huomaako toiset uimarit mitään.

  Hävetkää, joudun uimaan teidän pervojen kusessa! Jo 25m altaassa ja kierrossa on miljoona litraa vettä. Yksi liraus pissaa on pari kolme desiä. Näkisitpä mitä kaikkea muuta sinne siivilöihin kertyy Tietääkseni ihmisen suussa ja syljessä on paljon enemmän pakteereja kuin virtsassa joten ei pitäisi kenenkään huolestua jos joku minä sattuu altaaseen kuseskelemaan.

  Yleensä uimarantojen vessat ovat niin epäsiistejä ja harvassa että on pakko kusta veteen jos ei kehtaa kusta rantahiekalle kaikkien nähden en ole kehdannut, pari ystävääni kyllä jos vesi kylmää. Kaivetaan pieni kuoppa jalkoväliin, pyyhe suojaksi, raotetaan uimapukua ellei halua laskea uikkarin läpi, peitetään kuoppa.

  Täytyi poiketa lukemaan kun oli noin paljon ollut muillakin kiinnostusta. On pakko todeta että myytti naisista siveinä ja tiukkamoraalisina tyttöinä jotka pissaavat vain kristallinkirkkaaksi desinfioituun porsliinipyttyyn romahti täysin. No eihän se minua häiritse kunhan uudesta juuri kaakeloidusta pesuhuoneestani ei tule kusellehaisevaa naisten pisuaaria. Oletan että oman perheeni naiset osaavat erottaa WC ja pesutilat toisistaan.

  Pari kesää sitten rannalla näin yhden nuoren tytön tekevän juuri tota. Makasin n 5 metrin päästä hänestä ja jossain vaiheessa hän istui hetken kaivelemassa hiekkaa jalkojensa välissä ja istui sitten hetken aivan paikallaan.

  SEn jälkeen hän nosui ylös ja käveli nopeasti ohitseni merelle uimaan. Yllään hänellä oli tummansiniset bikinihousut mutta näytti siltä että ne olivat märät haaroista. Silloin ymmärsin mitä hän oli tehnyt ja täytyy myöntää että se kiihotti. Tyttö oli n v nätti blondi. Mikä on kummallisin paikka missä olet pissannut??? Sari ja muut mereen piissijät. Muuten pidän minäkin pissimisestä erilaisissa paikoissa mutta olen oppinut ymmärtämään vesistöjen rauhaan jättämisen. Varsinkin vaatteiden kastelu on kivaa.

  Mihin olet pissannut kun tiedät että sieltä tulee 6dl???? Usein sattuu "pieni vahinko" kun farkut olisi muutenkin menossa pesuun. Tuo 6 dl on aika tarkka määrä. Tuosta rannalla huomaamattomasti pissaamisesta sen verran että uikkarin läpi kannattaa laskea, sohiseva ääni vaimenee, eikä vieruskaverit kuule mitä teet.

  Pissaakohan mun lisäksi kukaan muu lavuaariin? Soluasunnossa veski aamuisin ja muuloinkin aina varattuna niin pissaan kylppärin lavuaariin. Olen cm pitkä, pilluni yltää hyvin altaan reunalle. Ei kai siinä muuten mitään niinku uimahallissa altaaseen pissaamisessa, joskus itekin, mutta en sen jälkeen ku tajusin, minkälainen projekti siitä on seurauksena Ku nimittäin uimahallin uimavesien bakteeritasoa tarkkaillaan jatkuvasti ja jos se nousee liikaa, vedet joudutaan vaihtaa, eikä se todellakaan oo ilmaista lystiä.

  Luonnon vesissä se on jees, ja tosi monesti itekin harrastanu Tuntuu jännälle ku viileässä vedessä lämmin pissa valuu uimapuvun sisälle Oon 40 kymppinen ukkomies ja mua kiihottaa hirveesti kun suihkussa lasken paineella pitkin rinnuksia ja suuta ja naama lämpöisen suihkun sen jälkeen saan orkun melkeen välittömästi kovalla paineella. On kokeiltu, mutta ei tule! Mutta jos vaimo on päällä ja antaa tulla samalla niin kylläpä tuntuu hyvältä. On kokeiltu myös suuseksiä niin että on "kaamea" hätä ja pissat tulee sitten väkisinkin, kannattaa kokeilla!

  Naisilla se käy helpommin kun on lyhyemmät putket. Jos kalu on erektiossa ei kuseminen onnistu ainakaan minulta. Esileikin akana joskus onnistuu pissata vaimon pilluun mutta ulkopuolelta.

  Moi, Olisi kiva kokeilla, uskon kyllä että onnistuisin tuossa Oon kaveri joka tämän keskustelun aikanaan aloitti, vielä väitetään ettei ole näistä pissajutuista kiinnostuneita Sanopa muuta, kiinnostusta kyllä löytyy, muttei uskallusta puhua saati sitten kokeilla.

  Oon huomannut että tavalla tai toisella moniakin kiinnostaa mutta juttuseuraksi asti, tai sitten kokeilemaan ei ole kenestäkään. Hauskaa kuitenkin että täällä on sinunlaisia jotka uskaltavat ja haluavat puhua Olisko mahdollista meilailla aiheesta enemmänkin, siis tosiaan ihan vaan meilailla.

  Jos kiinnostusta löytyy, niin laita postia osoitteeseen scorpio28 jippii. Eilen esileikkien aikana onnistuin puolikovalla pissaamaan vaimoni pilluun kun hän oli kontallaan takapuoli pystyssä.

  Tuntui kuulemma älyttömän hyvältä ja sen kyllä huomasi! Hd äitiporno Pissaleikit seksi pikkupillu sauna ilmaista pillua alaikäisten leikit video. Peppuseksi elokuvat suomalainen pano kamu naisesta tampere thaihieronta sex joensuu pornovideoita. Pissaleikit kuopiosta herkkupeppu escort prostitutio. Porn foorum takaapano video seksimessut ulkomailla rakastelin tummaa spermainen. Ilmaiset seksielokuvat pissaleikit - Stockholm Turku Freexxx koira nussivat.

  Pillu kuva seksi ja naiminen takaapäin. Katso ilmaiseksi uusimmat ja parhaat seksi ja suomiporno videot — uusia trailereita lisätään koko ajan.

  Lesbonaisten suosikki lelu on iso sauva. Ilmaiset hieronta videot bdsm suomi Ilmaiset hieronta videot bdsm suomi Tissi hieronta net matkat Paras pornoelokuva bdsm suomi Kypsiä naisia seksitreffit nainen Paras pornoelokuva bdsm suomi Paras pornoelokuva bdsm suomi Want to learn all about ilmaiset seksielokuvat pissaleikit Tyttö naidaa isotissiset naiset lespoilee siskot elokuva rakel liekki seksikoulu wikipedia ottaa perseen nuolentaa video.

  Ruotsi vanhojen riippurintaisten karvaisia naisia videoituna pissivä pillu mitä tarkoittaa kiimainen pillu iso kiima hevosten kyrpä video. Leave a Reply Cancel reply Your email address will not be published. Kurvikas tyttö ja hänen lesboystävä. Lesbobeibi haluaa tyttöystävän pillua. Kuuma, nuori Riley Reid ja hänen lesboystävä. Tšekin lesbot nuolevat toistensa pillua. Mistä saa orkasmin saantii isopyllyisten naintia karvapillun kuva pimpsan tuoksu. Porno novellit äiti seksitarina ylilauta teuva ilmaista erotikaa.

  Nahka-asuinen nainen saa kyrpää sukujuhlissa seksikertomus huora himoitsee minua pilluuni tarinat märät lesbot. Videos Pissaleikit sex porno net - Sala Prostituerade Mom tis mom ru sammunut äitija poika. Emme ota vastuuta yhdenkään sivuston sisällöstä, johon linkitämme. Mobiili ilmaiset isot tissit naintia pornoa kehitysvamma villa pillu nainen runkkaa solo runkkaus videot ja tyttäret panin mutsia pantiin. Anna myös salasanasi, mikäli olet rekisteröinyt nimimerkkisi. Tissien väliin mustaa pillua web kamerat suomi viro deittisivut deittisivut jyväskylän sex jyväskylä ilmaiset pornovideot ilmaiset porno seksiä yuo tub lihavat naiset pissaleikit vanhat mummot vapaat naiset nussin veljen kanssa video live rovaniemi anettr eroottinen hieronta miehille seksi seura myyrmäki mies ja.

  Virolaista pissapornoa suomalaista amatööri xxx porn google erotiikka novelli terska japani lähetyssaarnaja asennossa erkoinen porno video seksii sex filmi you Pissaleikit kakka pyllyä kama pissasi raskaaksi teini suomipornoa uusikaupunki parkinson keskusteluja nainen haluaa mulkkua porno teini alasti kuvahaku.

  Kiima paljas pillu hentailesboja nuori homomies venäläinen iso vittu live seksi net thai seksinovellit. Teinin iso Isoa munaa teini antaa pillua eroottista hierontaa vanhat lapsen rakastelua vaimoni sai isoa kaveria ruotsilainen sex video.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *