• Casual Dating Oulainen

  Ruma pimppi jpg

  ruma pimppi jpg

  Ajattelin, että se oli unohtunut päälle. Valo ei enää palanut ja näin liikettä ikkunassa. Kiirehdin takaisin sohvalle kulli pystyssä ja laiton videon pyörimään. Samalla tihrustin silmäkulmain takaa vastapäistä ikkunaa joka oli pari kerrosta korkeammalla omaamme. Ikkunareunan takaa kurkisteli sama vaalea tyttönen jonka olin monta kertaa bongannut päivisin työajalla. Hän selvästikin katseli touhujani. Tilanne oli todella kiihottava.

  Hellitin aina välillä ihan pakostakin ja annoin kullini sojottaa hänen katseltavaksi. Runkkasin taas itseni melkein valmiiksi ja hellitin viime vedoilla. Käännyin sohvalla selälleni ja nostin toisen jalkani selkänojalle ja toisen annoin taipua lattialle tarjoten näin katselijalleni vielä paremmat näkymät. Näin kuinka tyttö hieroi rintojaan toisella kädellä puseron päältä.

  Valitettavasti en nähnyt hänen toista kättään koska hän oli tuon pari kerrosta ylempänä. Kuvittelin että tuo toinen käsi hyväili nuoren tytön märkää pillua. Lopulta kontrollini petti ja menin rajan yli. Orgasmi tuli voimakkaana ja kouristelin alapäätäni kun runsaat spermat roiskuivat vatsalleni. Jouduin nopeasti ottamaan talouspaperin ja yritin estää spermanoroja valumasta pitkin kylkiäni sohvalle.

  Kun uudestaan katsoin ikkunaa, tyttö oli mennyt. Yritin aina tilaisuuden tullen katsella josko häntä näkyisi, mutta tuo kerta jäi valitettavasti ainoaksi. Toisen kerran minua onnisti ollessamme lomalla Maspalomasissa Kanarian saarilla. Vaimoni oli saanut jonkun vatsapöpön ja sain luvan lähteä käymään yksin rannalla. Olin tietoinen touhuista mitä ko. Pornosivustolta löytyy amatöörien ottamia kuvia ja filmejä sivustolla Dunes Maspalomas.

  Päivä oli vielä aluillaan kun taapersin dyynejä ylös alas. Olin jo luovuttaa ja suunnistin kohti rantaa kun huomasin naisen pusikon suojassa. Totesin hänen makaavan selällään alasti. Lähemmäksi tultuani näin kohteeni olevan jo vanhemman ja tuhdin puoleisen. Näillä amatöörisivuilla kaverit ovat vastaavassa tilanteessa pudottaneet shortsinsa ja alkaneet runkkaamaan itseään.

  Koska muualla näköpiirissä ei näkynyt muita ihmisiä, päätin kokeilla vastaavaa. Ilta- ja aamupanot oli jääneet väliin vaimon taudin takia ja kullini jämähti napakasti pystyyn. Lähestyin kohdetta joka makasi selällään jalat hieman koukussa.

  Rinnat eivät enää olleet terhakkaasti pystyssä vaan enemmänkin lättyinä. Isot ja tummat nännit olivat mukavasti kurtussa. Näköala oli suoraan hänen karvaiseen jalkoväliinsä.

  Nainen oli huomannut minut jo aikaisemmin, mutta vasta nyt hän laittoi kätensä vitulleen ja alkoi hyväillä itseään. Siirryin vielä hieman lähemmäksi ja kuulin ihanan kiimaisen lätinän hänen runkatessa itseään.

  Nainen vinkkasi sormellaan ja taputti paikkaa hänen vieressään. Siirryin ja polvistuin hänen viereensä. Nainen, saksalainen, tarttui kovaan kulliini ja alkoi runkkaamaan.

  Rohkaistuin ja vein sormeni hänen vitulleen. Saimme sen verran kommunikoitua, että hän ei päästänyt naimaan ilman kumia. Kyllä harmitti kun en ollut varautunut asianmukaisesti.

  Vaimon kanssa kun voi painaa paljaalla mäihät sisään. Lopulta annoin spermojen lentää hänen rinnoilleen. Samalla totesin, että olimme saaneet katselijan. Niitä nussitaan, mutta ei ne mihinkään muuhun sitten kelpaakaan. Jos pillu näyttää juuri piimää juoneen bokserin naamalta, sietää asiaa hiukan miettiä.

  Oon itse jättänyt pienen pippelin takia, En vaan ole ikinä ajatellut että joku olis ruman simpukkani takia mut jättänyt! Aina oppii jotain uutta! Eihän teidän ämmien aivoilla mitään pysty itse tajuamaankaan. Mulle tuli nyt paha mieli. Mulla on tollanen "ruma pillu" mut oon kelannu et se on ihan ok mut ei kai sittenkään.

  Vähän isommat häpärit on minun suosiossa, jos pillu on vain sellainen hikinen viiru, niin esileikki jää paljon tylsemmäkisi.. En ole koskaan uimahallin pukuhuoneissa nähnyt häpyhuulia, kyllä ne sinne jalkojen väliin siinä määrin piiloutuu. Milläs sinä niitä oikein kurkit? Eiköhän suurimmalla osalla naisista pillu ole enemmän tai vähemmän epäsymmetrinen ja "standardista" poikkeava mikä tuo standardi sitten onkaan. Mulle tuli kans paha mieli koska tää tunnustus pahoitti joidenkin mieltä.

  Ja itsekkin kommentoin tuolla aiemmin jotain typerää. En tarkottanu sitä, halusin vaan lisätä vettä myllyyn. Jättääkö ihmiset toisiaan sukupuolielinten perusteella? Siis vaikka ois miten upea ihminen sisäisesti ja ulkoisesti niin tuollaisen asian takia? Huhhuh, taidan sittenkin liikkua paremmissa porukoissa.. Itsekin provoakseni kirjoittelen mitä sattuu, en varmasti ole ainoa. Ja muuten, kaikki pillut ovat kauniita, erityisesti isot häppärit.

  Mäkin olen jättänyt kenkien perusteella. Hei mä olen kanssa. Seukkailin sellaisen cm pitkän mimmin kanssa. Tämä käveli kaupungilla sellaisia ylipitkiä askelia. Aihe vapaa ' , aloittaja HYI , Pimpit eivät ole kauniita!!!

  Ei vaikka niitä vahaisi, hieroisi, leikkauttaisi muka kauniimaaksi. Ei vaikka niille puhelisi ja rakastaisi. Niistä ei saa kauniita karvoilla tai ilman.

  Pimppi on kaiken kaikkiaan melko ruma, se on värkki, nahkaa ja ryppyjä, Läpysköitä. Työkalut Ilmoita asiaton viesti.

  ruma pimppi jpg Kieltäni tuohon pesäpalloräpylään laittaisi,edes terävämmät kuvat eivät mieltäni muuttaisi. Miten joku voisi edes harkita työskentelevänsä mm. Näin kuinka tyttö hieroi rintojaan toisella kädellä puseron päältä. Samalla tihrustin silmäkulmain takaa vastapäistä ikkunaa joka oli pari kerrosta korkeammalla omaamme. Olen netitse nähnyt varmaan kaikkiaan tuhansia pilluja, mutta en vielä yhtään rumaa. Siirryin vielä hieman lähemmäksi ja kuulin ihanan kiimaisen lätinän hänen runkatessa itseään. Vilkaisin vielä taakseni ja siellähän se musta perse ruma pimppi jpg ja laski valkoisten ilus vitt seksi tampere välissä.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *