• Casual Dating Oulainen

  Seksin osto kypsää seuraa

  seksin osto kypsää seuraa

  Sitten koimme jotain todella yllättävää kun yksi pojista ehdotti, että järjestäisivät yllätyksen vaimolleni ja heillä olisi tunti aikaa, koska heillä oli sovittu joukkueen yhteinen kokoontuminen. Hämmennyimme täysin ja katsoimme toisiamme. Tämä poika ehdotti että mentäisiin hyttiimme ja he näyttäisivät yllätyksensä.

  Vaimoni sanoi että kiitos ei hämillään ja en osannut sanoa mitään. Pojat jatkoivat jututtamista ja vaimoni kehumista. Katsoimme toisiamme ja selvästi menimme kumpikin kipsiin. Sanoin että no käydään katsomassa yllätyksenne ja ajattelimme että haluaisivat ehkä halata ja suukottaa vaimoani lisää. Vaimoni nautti selvästi yhä enemmän kehuista ja olimme kumpikin hieman vapautuneita juodessamme illan aikana mutta emme voineet sanoa että olisimme olleet erityisen humalassa.

  Avatessani hytin oven kuulin vaimoni kiljaisun ja tämä poika nosti vaimoni ilmaan vaikka oli hieman rehevä, sellainen ihanan seksikkään rehevä nainen ja kaatoi sängylle suudellen häntä samalla kun nosti vaimoni tiukkaa hametta lantiolle. En tajua vieläkään missä välissä oli kaivanut kovettuneen kyrpänsä esiin ja työnsi sen vaimooni , mutta me kumpikin menimme ihan puihin siinä tilanteessa ja emme pystyneet tajuamaan mitä oli tapahtunut.

  Vaimoni katsoi hämmentyneenä ja pyöräytteli silmiään jolloin tajusin että kokee nautintoa. Kaveri nosti vaimoni jalat kohti hytin kattoa ja näkymä oli uskomaton kun vaimoni laittautuneena stayup sukissa ja korkokengät jalassa oli nuoren kaverin alla joka pumppasi ihan tosissaan. Tämä kaikki tapahtui täysin odottamattomasti.

  Innokkaana hän ei kestänyt kun arviolta minuutin nousten pois päältä kun seuraava kaveri tuli vaimoni päälle ja raotti pikkuhousuja työntyen sisään.

  Pojat vetivät kierroksen jokainen ja aikaa siinä meni noin arviolta viitisen minuuttia kun ajantaju hämäri siinä yllättävässä tilanteessa, mutta kaverit oli nopeita, yhtä nopeita kun he olivat taas valmiina riisuttuaan itsensä ja tunsin kuinka jalkani pettävät alta huomaten kuinka aloittivat uuden kierroksen ja nyt ensimmäinen kaveri, joka selvästi johtajana heidän porukassaan ujutti vaimon pikkuhousut pois jalasta ja silloin vasta tajusin että pojat vetävät paljaana ja laskevat sisään kun näin sen sotkun mitä neljä innokasta nuorta miestä oli saanut aikaan.

  Toisen kierroksen alkaessa vaimoni huudahti että ei herranjumala oletko jo taas valmiina. Vaimoni oli selvästi päässyt pahimman järkytyksen yli ja alkoi ääntelehtimään voimakkaammin. Minä olin istunut jakkaralle kun jalkani ei enää kantaneet ja olin shokissa.

  Olin katselemassa live esitystä ja herran jumala vaimoni kaiken keskipisteenä. Pojat pumppasivat kovaan tahtiin toisen kierroksen ja taisivat tehdä sen samassa järjestyksessä, mutta siitä en ole varma. Tätä tuntui jatkuvan ikuisuuden ja se sotku ja haju mikä valtasi hytin vaikka olikin hieman isompi parivuoteella oli jotain ennen kokematonta. Järkytyin siitä kuinka nämä kaverit tuntuivat olevan heti valmiit uusintaan kun olivat vuoronsa hoitaneet ja heidän seisokkinsa olivat todella tukevia yläviistoon.

  Sitten yksi huudahti että hei kaverit nyt on mentävä ja alkoivat pukemaan kun yksi vielä touhusi vaimoni päällä hoidellen itsensä loppuun. Kaverit suutelivat vaimoani ja toivottivat onnea sanoen kokemusta uskomattomaksi. Vaimoni vastasi hämmentyneenä kiitos samoin. Pojat lähtivät ja en tiedä kuinka kauan olimme hiljaa ja tuijotimme toisiamme vaimoni maatessa sängyllä hame lantiolla valuen runsaasti poikien nesteitä ulos ja sänky oli siltä kohdin kun olisi kastelukannulla vettä kaadettu. Vaimoni oli hiestä märkänä.

  Kumpikin sanoi yhteen ääneen että mitä ihmettä tapahtui. Oli tapahtunut jotain mitä harva edes fantasioissaan kokee ja meillä ei ollut koskaan tullut edes mieleen tuollainen. Sitten vaimoni vasta tajusi että hänet oli maattu paljaalla useaan kertaan ja järkyttyi siitä. Tajusimme myös että vaimollani vaatteet edelleen päällä ja tiukka hame oli vaan rullattu lantiolle ja pikkuhousut limaisena hytin lattialle.

  Stayup sukat ja kengät olivat myös spermassa mutta ei ihme siinä vauhdissa. Avustin vaimoni pesulle pöntölle kun hänellä voimaton olo ja kertoi saavansa usean kunnon orgasmin, joka varmasti rentoutti häntä ja edesauttoi asioiden "suotuisassa" etenemisessä. Tosikertomus jatkuu 2 osassa. Tämä tapahtui silloin, kun minä olin teini. Meillä oli sellainen poikaporukka, jotka kokoonnuimme milloin missäkin. Minä olin porukan nuorin ja elin aina sellaisessa pelossa, että minut potkitaan pellolle koko jengistä.

  Mutta minulla oli yksi valtti, joka avasi minulle ovet tuohon "salaseuraan", minä osasin naurattaa muita. Kerroin huvittavassa valossa tapahtumia ja tilanteita, joihin jouduin alvariinsa, tietenkin niitä täytyi värittää, eivät ne olisi muuten kuulijoihin uponnut. Itseni lisäksi niissä tarinoissa esiintyi toisena päähenkilönä isäni, tietenkin hänen toimenkuvaansa kuului mm.

  Jumalan lomittaminen, ainakin minusta tuntui siltä. Ja monet hänen lentävät lauseensa sinkoilivat meidän keskusteluissa.

  Enpä tiedä, mitä ukko olisi tuumannut, jos olisi saanut tietää minun porukoiden edessä ilveilystä. Porukan vanhin oli Topi, joka oli minua neljä vuotta vanhempi, iso jämäkkä poika, joka oli musikaalinen ja hyvä imitoimaan.

  Hänen kanssaan me kävimme usein keskusteluja, hän esitti ansioituneesti isääni niissä tilanteissa ja minä olin oma itseni. Monenlaisia asioita me käsiteltiin: Yleisöllä oli hauskaa, kun me pääsimme oikein vauhtiin. Kerran me päädyimme keskustelemaan tupakanpoltosta ja siinä tilaisuudessa minulta karkasi tieto, että olen jo kuukausia salaa harjoitellut sitä, olihan puheessani tietysti hyvän miehen lisää, tosi asiassa olin muutaman kerran kokeillut ja tiesin, että jos testiin joudun niin pystyn henkeen vetämään ilman köhimistä.

  Topi alkoi jylyyttämään isäni äänellä, että hän on asiaa kyllä jo epäillytkin, mutta nyt siitä tehdään loppu ja uhkasi antaa minulle kunnolla piiskaa, tämä onkin sitten tämän vuoden ensimmäinen risutus, hän ilmoitti. Kaikkia meitä nauratti moinen uhkaus, jopa minua. Jotenkin Topin sanominen pysäytti tilanteen ja asia oli minusta loppuun käsitelty. Mutta kohta joku porukoista sanoi, että minut on piiskattava, koska isänsäkin piiskaa, niin on sinunkin se tehtävä.

  Ne osasivat kyllä painostaa Topia, epäilivät että sillä ei voimat riitä eikä sillä ole oikein miehen luonnetta, piiskan antaminen vaatii riskin, päättäväisen ja määrätietoisen miehen, löperön on turha sellaiseen ryhtyä.

  Sitten ne kertoivat kuinka isä tapaa minua piiskata. Tosin viimeisestä löylytyksestä on jo vuoren verran, mutta en minä sitä niillen sanonut, se oli sen verran nolo juttu.

  Kävihän se Topi lopulta minuun kiinni ja pyöritti oikein vahvemman oikeudella. Minä tiesin, että se on riski jätkä, mutta nyt minä sen myös tunsin. Joka ainoa yritykseni estää Topia retuuttamasta minua lopetettiin alkuunsa. Kamppaillukaverini oli tuolloin varmaan vuotias, mutta varmasti riskimpi kuin isäni. Ja lopputuloskin selvisi kohta.

  Minä makasin housut linkussa Topin polvilla ja veljellinen koura tanssi pakaroillani ja sellianen ihme tapahtui, että kun minua pyllylle mäiskittiin, niin jostain syystä slmistäni alkoi vuotamaan vesi. Kun Topi nosti minut ylös kaikki näkivät, että jotakin valui poskillani. Topi auttoi minua nostamaan housuni ja veti sitten minut viereensä istumaan ja sanoi: Vajaan kymmenen sekunttia minä melkein uskoin mitä se sanoi ja se lohdutti minua ja torjui sieluani joutumasta hylätyksi yksinäisyyden syövereihin.

  Olen minä Topin kanssa kahdenkesken monta kertaa puhunut tuon illan tapahtumista ja vieläkin minä olen sitä mieltä, että siinä on koko maakunnan riskein ja fiksuin kaveri. Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Ihan tosi härskejäkin tyyliin "saako tulla naimaan". Siis meno on mennyt aivan kamalaksi. Toivotan pojille aina siunausta ja onnea rakkaudessa.

  Opetelkoot seksin salaisuudet aivan oman ikäisten tyttöjen kanssa. Ei aikuisten naisten velvollisuus ole opettaa, mitä naiselle tehdään. Aikuinen mies sen tietää ja nainen nauttii. Mun mielestä on aika säälittävää tuo puumailmiö.

  Mitä aikuiset naiset hakee nuorista miehistä? Tunnetta olla haluttu vielä kerran ennenkuin hauta kutsuu? Turha väittää, ettei nelkyt nainen kelpaa oman ikäiselle miehelle. Nelikymppiset ja vähän päälle miehet on taivaan lahjoja meille naisille!

  Mutta kun tämänikäisille Mulla oli profiili ensin Suomi Sitten laitoin profiilin Match. Noin vuotiaat taas hakevat naisia, jotka ovat iältään vuotiaita. Toki näidenkin miesten joukossa on niitä, jotka hakevat huomattavasti nuorempia naisia.

  Olen siis vuotiaana todella epäsuosittu ikäisteni miesten keskuudessa. Jäljelle jäävät nuo noin vuotiaat vanhempaa naista himoavat ja yli 10 vuotta itseäni vanhemmat. Pidän vanhemmasta lihasta, joten sellaista etsin kun mieli tekee. Ei kai kukaan tyydy tieten tahtoen b laatuun jos tarjolla on myös takuu tuotettakin? Yleensä pyrin saamaan yli 50v naista, mutta kyllä 40v kelpaa kanssa Sen alle en mene.

  Vanhempaa naista Tre Kannattaa lukea täältä mitä nuori mies saa suhteesta vanhempaan naiseen: Lopputulos on kaikkea muuta kuin haluttava. Oikea nainen on ylpeä siitä, että saa näyttää todelliselta naiselta, eikä pikkupojalta kuten tukan lyhyeksi leikkaavat keski-ikäiset tädit. Jotenki on tultu omien tyttö kavereiden kassa siihen että ei nuorempia kun omat lapset eikä vanhempia kun omat isät siitä kun pidetään kiinni niin hyvä on. Nuoret miehet Puumat Huomattavasti vanhemmat vaimot Extreme Cougar Wives - dokumentti ketoo tosielämän Puumista, jotka ovat vakavassa parisuhteessa huomattavasti nuorempien miesten kanssa.

  Kyse on siis ihan oikeista parisuhteista eikä vain seksistä. Ikäerot ovat 30 http: Uskoisitte vaan nuoret miehet että teette itsenne naurunalaiseksi hakeutumalla ja vonkaamalla, tai tarjoamalla seksiä deiteissä. Ehkä te kuvittelette että joku teistä kiinnostuu, mutta ajatelkaa järjelläkin! Vanhempaa voi inhottaa teidän kuvitelmat ja tarjoukset! Mun mielestä noi nuorten miesten viestit on loukkaavia Mä luulen, että jotkut nuoremmat miehet ovat vanhempien naisten kanssa, koska eivät saa nuoria naisia.

  Ota tuo, kun et muuta saa. Ja jotkut vanhemmat naiset ovat nuorempien miesten kanssa, koska tietävät, että kohta he eivät saa heitä. Miksi ottaa puuma, jos saa nuorta? Ja miksi ihmeessä ottaa rehevää, jos saa urheilullista? Toki ainahan sitä saa vouhottaa ja kouhkata, mutta jos ollaan rehellisiä niin jotenkin näin se menee.

  Olen vuotias, normaalipainoinen ja ikäiseni näköinen. Nuoret miehet vastailee deitissä. Ja todella ovat runia, ujoja, usein ylipainoisia, ja omaavat ties mitä komplekseja ja neurooseja, eli: Jopa ikäisensä tytöt nauravat heille Tätä en epäröi heille vastauksissani kertoa, kuin myös sen etten etsi poikieni ikäistä Eivät nuoret miehet oikeasti ole vanhemmista naisista kiinnostuneita, etsivät vain panopuuta, ja ehkä joissain tapauksissa elättäjää.

  Tämä on totuus ja se ei muuksi muutu. Kuka nuori mies oikeasti haluaa viis-kuusikymppisiä luuskia!! On tämä omanlaisensa ilmiö. Itse olen 40 Kun olin 30v pörräsi nuoria miehiä ympärillä ihan melkein haitaksi asti. Luulin, kun ylitän 40v, että se on ohi. Se on muuttunut vieläkin suuremmaksi se ikäeron ja kiinnostuksen saanti.

  Aikamoisia moraalisia hetkiä sitä joutuu käymään kun 19v "mies" on ihan kuumana.. Saman huomasin baarissa eilen. Olen 41 vuotias, ihan kaunis nainen. Olin tosi yllättynyt, kun parikymppiset ja kolmekymppiset pojat tulevat juttelemaan ja iskemään. Minua ei voisi vähempää kiinnostaa itseä niin paljon nuoremmat, kokemattomat miehet. Miksi ihmeessä he tyytyisivät minuun, kun voisivat nuorta, raikasta naista saada. Vaikka olen ikäisekseni erittäin hyvässä kunnossa, en kyllä millään voi kilpailla jonkun parikymppisen kaunottaren kanssa.

  Ei sinun tarvitse kilpailla nuorten naisten kanssa, koska nämä nuoret miehet eivät heistä kiinnostu. Mutta sinänsä, jos muuten ei kiinnosta niin mikäs siinä, ei kukaan pakota.

  Jos todella olet kaunis, niin onhan sinulla vientiä kaikenikäisten joukossa. Mutta miksei kypsät naiset haluu nuorempaa miestä. Mua ei ole onnistunut vielä. Nuoret miehet hakee varttuneemmasta naisesta taloudellista turvaa peruspäivärahalla oleilu ei ole kovin kaksista, vanhemmalla naisella usein varallisuutta, hän ruokkii, pesee pyykin, antaa yösijan. Vanha ketjuhan tämä mutta onhan tätä uudistettu ja koska mulla nyt ei tosiaan mitään tekemistä niin huvikseni luin tän läpi ihan mielenkiinnosta.

  Paljon asiallista juttua ihan perusasiasta "mikä varttuneemmassa kiinnostaa? Väittäisin, että se itsevarmuus naisessa mikä kiehtoo nuorta miestä ja toisaalta sama varmaan pätee sukupuolissa toistapäin. En näe tossa perusasetelmassa mitään tosi outoa. Ymmärrän hyvin ettei parikymmpinen nuorimies ole kiinnostunut ikäisistään vaan nimenomaan hieman vanhemmista. Tietysti jos ikäeroa alkaa olemaan siis valtavasti niin sitte varmaan jotakin muuta siinä, ehkä mummot keittää tosi hyvät kahvit sitte: Hauskaa, miten tähän ketjuun on moneen kertaan kirjoittanut sama vanhempana naisena esiintyvä ihminen, joka hokee tuota "raikasta nuorta naista".

  Peesailee itseään moneen kertaan. Ei se "raikas nuori" ole kaikkien mielestä kovin seksikästä. Itse 40 ja ei todellakaan ole kiinnostusta nuorempiin miehiin, kyllä mä haluan että mies on mies sängyssä ja tietää mitä tekee. Tottakai poikkeuksiakin on mutta en viitsi edes kokeilla ja tarjouksia parikymppisiltä tullut, mutta on myös vanhempia miehiä kenellä sormi menee suuhun, että g piste..

  Halua vaan ihan rauhassa, mutta et saa! Minulla on oma ukko, jolta saan niin paljon kuin huvittaa. Ei kiinnosta korvantaukset märkinä olevat keskenkasvuiset, joilla aivot alapäässä.

  : Seksin osto kypsää seuraa

  Seksitreffit videot porno webcam 331
  Ilmaisia pilluvideoita maajussille morsian Pientä pillua milf home massage
  ILMASET PORNOVIDEOT SUOMI GANGBANG Mutta kun tämänikäisille Ja kuten tiedät, aikuiset naiset ja miehet kun pääsevät vauhtiin, siellä keskustelu yleensä siirtyy luontevasti myös panohommien puolelle. Tämä tapahtui jo viisi vuotta sitten kun vaimoni täytti 50 ja olimme sitä juhlimassa laivalla. Ota tuo, kun et muuta saa. Vaimoni oli selvästi päässyt pahimman järkytyksen yli ja alkoi ääntelehtimään voimakkaammin.
  Seksin osto kypsää seuraa Kyrpä ja pillu latex bdsm
  Keskustelu24 Seksi Kypsät naiset Kypsät naiset Juujuu23 Tiesikö sun nuoruudessa samanikäiset pojat seksistä mitään? Mä luulen, että jotkut nuoremmat miehet ovat vanhempien naisten kanssa, koska eivät saa nuoria naisia. Todelliset pikapanot, mutta silti syntymäpäiväsankari sai usean nautinnollisen orgasmin. Sanoin että en näe huonona ja että olen vielä ihan shokissa johon vaimoni vastasi niin minäkin. Joka ainoa yritykseni estää Topia retuuttamasta minua lopetettiin alkuunsa.

  Seksin osto kypsää seuraa -

  Tietysti jos ikäeroa alkaa olemaan siis valtavasti niin sitte varmaan jotakin muuta siinä, ehkä mummot keittää tosi hyvät kahvit sitte: Vaimoni oli hiestä märkänä. Kaikkia meitä nauratti moinen uhkaus, jopa minua. Sitten koimme jotain todella yllättävää kun yksi pojista ehdotti, että järjestäisivät yllätyksen vaimolleni ja heillä olisi tunti aikaa, koska heillä oli sovittu joukkueen yhteinen kokoontuminen. Huomattavasti vanhemmat vaimot Extreme Cougar Wives - dokumentti ketoo tosielämän Puumista, jotka ovat vakavassa parisuhteessa huomattavasti nuorempien miesten kanssa.

  Kysyy 23v mies Paljon on puhetta siitä kuinka haluttava tai ei-haluttava on 50 täyttänyt nainen sänkykumppanina. Onko pelkkä ulkonäkö ainut tekijä vai esim.

  Harrastaisitko itse seksiä vanhemman naisen kanssa ja millainen tämän naisen silloin pitäisi olla? Vai vaikuttaako oma humalatila kriteereihin? Mä olen vuotias nainen ja mielelläni haluaisin seksiä noin vuotiaan miehen kanssa, mutta yli 15 vuotta nuorempi olisi jo liian nuori. Olen vapaa ja olisi kyllä suotavaa, että mieskin olisi. Hitto että te jaksatte. Puumat taas täällä huuteleepi heti kun joku nuori mies vähänki kertoo kiinnostuksestaan. Itse oilen ihan hyvännäköinen hoikka pitkä 45v nainen ja tällä hetkellä mulle hulluna textittelee 26 mies ja haluais tavata.

  Olalan kerran tavattu ihan ex tempore ja juteltu. En aio tavata, hänelle niin paljon parempi että menee ulos ja nappaa jonkun omanikäisen kauniin ja raikkaan tytön. Heille tulee mukava kesä. Mulla on ihan mukva kesä ilman näitä ukkojakin. Aika oksettava tämä ilmiö, että nuoret miehet etsivät huomattavasti vanhempien naisten seuraa. Minulla on profiili suomi Ihan tosi härskejäkin tyyliin "saako tulla naimaan".

  Siis meno on mennyt aivan kamalaksi. Toivotan pojille aina siunausta ja onnea rakkaudessa. Opetelkoot seksin salaisuudet aivan oman ikäisten tyttöjen kanssa. Ei aikuisten naisten velvollisuus ole opettaa, mitä naiselle tehdään. Aikuinen mies sen tietää ja nainen nauttii. Mun mielestä on aika säälittävää tuo puumailmiö. Mitä aikuiset naiset hakee nuorista miehistä? Tunnetta olla haluttu vielä kerran ennenkuin hauta kutsuu?

  Turha väittää, ettei nelkyt nainen kelpaa oman ikäiselle miehelle. Nelikymppiset ja vähän päälle miehet on taivaan lahjoja meille naisille! Mutta kun tämänikäisille Mulla oli profiili ensin Suomi Sitten laitoin profiilin Match. Noin vuotiaat taas hakevat naisia, jotka ovat iältään vuotiaita. Toki näidenkin miesten joukossa on niitä, jotka hakevat huomattavasti nuorempia naisia.

  Olen siis vuotiaana todella epäsuosittu ikäisteni miesten keskuudessa. Jäljelle jäävät nuo noin vuotiaat vanhempaa naista himoavat ja yli 10 vuotta itseäni vanhemmat. Pidän vanhemmasta lihasta, joten sellaista etsin kun mieli tekee. Ei kai kukaan tyydy tieten tahtoen b laatuun jos tarjolla on myös takuu tuotettakin? Yleensä pyrin saamaan yli 50v naista, mutta kyllä 40v kelpaa kanssa Sen alle en mene. Vanhempaa naista Tre Kannattaa lukea täältä mitä nuori mies saa suhteesta vanhempaan naiseen: Lopputulos on kaikkea muuta kuin haluttava.

  Oikea nainen on ylpeä siitä, että saa näyttää todelliselta naiselta, eikä pikkupojalta kuten tukan lyhyeksi leikkaavat keski-ikäiset tädit. Jotenki on tultu omien tyttö kavereiden kassa siihen että ei nuorempia kun omat lapset eikä vanhempia kun omat isät siitä kun pidetään kiinni niin hyvä on. Nuoret miehet Puumat Huomattavasti vanhemmat vaimot Extreme Cougar Wives - dokumentti ketoo tosielämän Puumista, jotka ovat vakavassa parisuhteessa huomattavasti nuorempien miesten kanssa.

  Kyse on siis ihan oikeista parisuhteista eikä vain seksistä. Ikäerot ovat 30 http: Uskoisitte vaan nuoret miehet että teette itsenne naurunalaiseksi hakeutumalla ja vonkaamalla, tai tarjoamalla seksiä deiteissä. Ehkä te kuvittelette että joku teistä kiinnostuu, mutta ajatelkaa järjelläkin! Vanhempaa voi inhottaa teidän kuvitelmat ja tarjoukset!

  Mun mielestä noi nuorten miesten viestit on loukkaavia Mä luulen, että jotkut nuoremmat miehet ovat vanhempien naisten kanssa, koska eivät saa nuoria naisia. Ota tuo, kun et muuta saa. Ja jotkut vanhemmat naiset ovat nuorempien miesten kanssa, koska tietävät, että kohta he eivät saa heitä. Miksi ottaa puuma, jos saa nuorta? Ja miksi ihmeessä ottaa rehevää, jos saa urheilullista?

  Toki ainahan sitä saa vouhottaa ja kouhkata, mutta jos ollaan rehellisiä niin jotenkin näin se menee. Olen vuotias, normaalipainoinen ja ikäiseni näköinen.

  Nuoret miehet vastailee deitissä. Ja todella ovat runia, ujoja, usein ylipainoisia, ja omaavat ties mitä komplekseja ja neurooseja, eli: Jopa ikäisensä tytöt nauravat heille Tätä en epäröi heille vastauksissani kertoa, kuin myös sen etten etsi poikieni ikäistä Eivät nuoret miehet oikeasti ole vanhemmista naisista kiinnostuneita, etsivät vain panopuuta, ja ehkä joissain tapauksissa elättäjää.

  Tämä on totuus ja se ei muuksi muutu. Kuka nuori mies oikeasti haluaa viis-kuusikymppisiä luuskia!! On tämä omanlaisensa ilmiö. Itse olen 40 Kun olin 30v pörräsi nuoria miehiä ympärillä ihan melkein haitaksi asti.

  Luulin, kun ylitän 40v, että se on ohi. Se on muuttunut vieläkin suuremmaksi se ikäeron ja kiinnostuksen saanti. Aikamoisia moraalisia hetkiä sitä joutuu käymään kun 19v "mies" on ihan kuumana.. Saman huomasin baarissa eilen. Olen 41 vuotias, ihan kaunis nainen. Olin tosi yllättynyt, kun parikymppiset ja kolmekymppiset pojat tulevat juttelemaan ja iskemään. Minua ei voisi vähempää kiinnostaa itseä niin paljon nuoremmat, kokemattomat miehet. Miksi ihmeessä he tyytyisivät minuun, kun voisivat nuorta, raikasta naista saada.

  Vaikka olen ikäisekseni erittäin hyvässä kunnossa, en kyllä millään voi kilpailla jonkun parikymppisen kaunottaren kanssa. Ei sinun tarvitse kilpailla nuorten naisten kanssa, koska nämä nuoret miehet eivät heistä kiinnostu. Mutta sinänsä, jos muuten ei kiinnosta niin mikäs siinä, ei kukaan pakota. Jos todella olet kaunis, niin onhan sinulla vientiä kaikenikäisten joukossa. Mutta miksei kypsät naiset haluu nuorempaa miestä.

  Minä olin istunut jakkaralle kun jalkani ei enää kantaneet ja olin shokissa. Olin katselemassa live esitystä ja herran jumala vaimoni kaiken keskipisteenä. Pojat pumppasivat kovaan tahtiin toisen kierroksen ja taisivat tehdä sen samassa järjestyksessä, mutta siitä en ole varma.

  Tätä tuntui jatkuvan ikuisuuden ja se sotku ja haju mikä valtasi hytin vaikka olikin hieman isompi parivuoteella oli jotain ennen kokematonta. Järkytyin siitä kuinka nämä kaverit tuntuivat olevan heti valmiit uusintaan kun olivat vuoronsa hoitaneet ja heidän seisokkinsa olivat todella tukevia yläviistoon.

  Sitten yksi huudahti että hei kaverit nyt on mentävä ja alkoivat pukemaan kun yksi vielä touhusi vaimoni päällä hoidellen itsensä loppuun. Kaverit suutelivat vaimoani ja toivottivat onnea sanoen kokemusta uskomattomaksi.

  Vaimoni vastasi hämmentyneenä kiitos samoin. Pojat lähtivät ja en tiedä kuinka kauan olimme hiljaa ja tuijotimme toisiamme vaimoni maatessa sängyllä hame lantiolla valuen runsaasti poikien nesteitä ulos ja sänky oli siltä kohdin kun olisi kastelukannulla vettä kaadettu.

  Vaimoni oli hiestä märkänä. Kumpikin sanoi yhteen ääneen että mitä ihmettä tapahtui. Oli tapahtunut jotain mitä harva edes fantasioissaan kokee ja meillä ei ollut koskaan tullut edes mieleen tuollainen. Sitten vaimoni vasta tajusi että hänet oli maattu paljaalla useaan kertaan ja järkyttyi siitä. Tajusimme myös että vaimollani vaatteet edelleen päällä ja tiukka hame oli vaan rullattu lantiolle ja pikkuhousut limaisena hytin lattialle.

  Stayup sukat ja kengät olivat myös spermassa mutta ei ihme siinä vauhdissa. Avustin vaimoni pesulle pöntölle kun hänellä voimaton olo ja kertoi saavansa usean kunnon orgasmin, joka varmasti rentoutti häntä ja edesauttoi asioiden "suotuisassa" etenemisessä.

  Tosikertomus jatkuu 2 osassa. Tämä tapahtui silloin, kun minä olin teini. Meillä oli sellainen poikaporukka, jotka kokoonnuimme milloin missäkin. Minä olin porukan nuorin ja elin aina sellaisessa pelossa, että minut potkitaan pellolle koko jengistä.

  Mutta minulla oli yksi valtti, joka avasi minulle ovet tuohon "salaseuraan", minä osasin naurattaa muita. Kerroin huvittavassa valossa tapahtumia ja tilanteita, joihin jouduin alvariinsa, tietenkin niitä täytyi värittää, eivät ne olisi muuten kuulijoihin uponnut. Itseni lisäksi niissä tarinoissa esiintyi toisena päähenkilönä isäni, tietenkin hänen toimenkuvaansa kuului mm.

  Jumalan lomittaminen, ainakin minusta tuntui siltä. Ja monet hänen lentävät lauseensa sinkoilivat meidän keskusteluissa. Enpä tiedä, mitä ukko olisi tuumannut, jos olisi saanut tietää minun porukoiden edessä ilveilystä. Porukan vanhin oli Topi, joka oli minua neljä vuotta vanhempi, iso jämäkkä poika, joka oli musikaalinen ja hyvä imitoimaan. Hänen kanssaan me kävimme usein keskusteluja, hän esitti ansioituneesti isääni niissä tilanteissa ja minä olin oma itseni.

  Monenlaisia asioita me käsiteltiin: Yleisöllä oli hauskaa, kun me pääsimme oikein vauhtiin. Kerran me päädyimme keskustelemaan tupakanpoltosta ja siinä tilaisuudessa minulta karkasi tieto, että olen jo kuukausia salaa harjoitellut sitä, olihan puheessani tietysti hyvän miehen lisää, tosi asiassa olin muutaman kerran kokeillut ja tiesin, että jos testiin joudun niin pystyn henkeen vetämään ilman köhimistä.

  Topi alkoi jylyyttämään isäni äänellä, että hän on asiaa kyllä jo epäillytkin, mutta nyt siitä tehdään loppu ja uhkasi antaa minulle kunnolla piiskaa, tämä onkin sitten tämän vuoden ensimmäinen risutus, hän ilmoitti. Kaikkia meitä nauratti moinen uhkaus, jopa minua. Jotenkin Topin sanominen pysäytti tilanteen ja asia oli minusta loppuun käsitelty. Mutta kohta joku porukoista sanoi, että minut on piiskattava, koska isänsäkin piiskaa, niin on sinunkin se tehtävä.

  Ne osasivat kyllä painostaa Topia, epäilivät että sillä ei voimat riitä eikä sillä ole oikein miehen luonnetta, piiskan antaminen vaatii riskin, päättäväisen ja määrätietoisen miehen, löperön on turha sellaiseen ryhtyä. Sitten ne kertoivat kuinka isä tapaa minua piiskata. Tosin viimeisestä löylytyksestä on jo vuoren verran, mutta en minä sitä niillen sanonut, se oli sen verran nolo juttu. Kävihän se Topi lopulta minuun kiinni ja pyöritti oikein vahvemman oikeudella.

  Minä tiesin, että se on riski jätkä, mutta nyt minä sen myös tunsin. Joka ainoa yritykseni estää Topia retuuttamasta minua lopetettiin alkuunsa. Kamppaillukaverini oli tuolloin varmaan vuotias, mutta varmasti riskimpi kuin isäni.

  Ja lopputuloskin selvisi kohta. Minä makasin housut linkussa Topin polvilla ja veljellinen koura tanssi pakaroillani ja sellianen ihme tapahtui, että kun minua pyllylle mäiskittiin, niin jostain syystä slmistäni alkoi vuotamaan vesi. Kun Topi nosti minut ylös kaikki näkivät, että jotakin valui poskillani. Topi auttoi minua nostamaan housuni ja veti sitten minut viereensä istumaan ja sanoi: Vajaan kymmenen sekunttia minä melkein uskoin mitä se sanoi ja se lohdutti minua ja torjui sieluani joutumasta hylätyksi yksinäisyyden syövereihin.

  Olen minä Topin kanssa kahdenkesken monta kertaa puhunut tuon illan tapahtumista ja vieläkin minä olen sitä mieltä, että siinä on koko maakunnan riskein ja fiksuin kaveri. Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Seksi Kypsät naiset Kypsät naiset Juujuu23 Onko muita jotka kiihotuu näkemästään ja naiset teetkö sen tahallaan.

  Olis kiva kuulla vastauksia. Kaveruuden hinta Tämä tapahtui silloin, kun minä olin teini. Olis kiva jos työnnät löylykauhan perseeseen. Kyllä varmaan meitä vanhempiakin naisia , joilla rintavarustus on vielä hyvin kiinteät , haluavat olla kesällä ilman rintaliivejä ja näyttää niitä muille. Mäkin mielelläni olen ilman liivejä kesällä. On ihanaa kun huomaa miesten katseen nauliintuvan rintoihin jossa nännit hiukan nöpöttää paidan läpi.

  Tietysti tämä on vain mahdollista niille kellä on kiinteät rinnat. Tiina mitä teet jos näet että miehellä alkaa seisomaan vai sanottu jotain. Lisää kynsien naisten kommentteja kiitos. Minulla kerran satu tapaus. Istuin puiston penkillä johontuli vanhempi lihava rouva rollaatorin kanssa katselin kun isotrinnat heiluvat kun hän nilkutti paikalle, hänkysyi voiko istua sanoin tottakai ja se iso perse heilui ihan mun naaman edessä, vihdoin rouva pääsi istumaan ja pyyteli anteeksi kun pyllisteli, sanoi ei haittaa sain kauniin hymyn.

  Vähän aikaa juteltiin kaiken laista, kunnes mummeli sanoi jos lähtis kahvinkeittoon ja alkoi nousta penkiltä nousin antamaan ja silloin mummelia käsi osui mun seisomaan kalliin mummo sanoi hups johtuuko tuo minusta nyökkäsi hän pyysi kahville ja sanoi mä voi ilmaista pussit tyhjäksi saat maistaa jotain hyvää jos haluat.

  Voin jatkaa jos joku haluaa. Pati lähti mutta missä kypsät naiset.

  seksin osto kypsää seuraa

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *