• Escort-puhelinnumero Kotka

  Gosupermodel suomi fistaus

  DD pakko mennä kattoo. Täl kertaa oikeesti vai? Hienosti vääristelty otsikko taas, kun gosulla on 2 vaihtoehtoa. Lapset ja nuoret pakotetaan käyttämään oikeaa rahaa tuohon mestaan.

  Aika törkeältä tuntuu painostaa lapsia tuolla tavalla, että "tarpeeksi monen on sitouduttava käyttämään tätä ja maksettava", onkohan tuo edes luvallista? Sinänsä ymmärrän että yrityksen tavoite on tuottaa voittoa, mutta silti.

  Samalla voisi miettiä, että jos demi ilmoittaisi samalla tavalla Oli pakko käydä tsekkaamas jollain miljoona vuotta vanhalla mallilla että onks tää totta: Jos tänne demiin nyt alkaa sitten virrata näitä myrtyneitä gosulaisia ovista ja ikkunoista niin huhhuijakkaa.

  Mutta no, olihan itelläniki siellä joskus pienempänä malli jopa tasolla 7, ja olin siitä tosi ylpeä:: Tein kanssa jotain elämäni häpeällisimpiä keskusteluita ja pelasin backstagea kaverien kanssa.

  No Demihän saa rahansa lehdestä, toisin kuin gosu, niin tuskinpa ne ryhtyy tätä sivua muuttamaan maksulliseksi.

  Ellei mursut ala epätoivoisiksi Demi saa rahansa lehdestä - kuinkahan kauan? Foorumin mainoksista aika suuri osa tuloista varmaan tulee kuitenkin. Eikös niitä missujakin tullut, kun MissMix suljettiin? Voi kauhee paikka, on mulla malli mutten oo sillä koskaan käyny aktiivisesti, onhan tämä varmaan suuri suru monelle, uskon niin. Tuskin kuitenkaan tulee tarpeeks maksajia kun varmaan monen vanhemmat ei anna maksaa, eivät ymmärrä miten tärkeä joku random nettisivu voi olla kuten demi minulle: Ja nyt loputkin 10v gosulaiset siirtyvät tänne?

  Jessus, ehkä poistun mielenterveyteni säästämiseksi. Ei sillä, etteikö tuo kakkosvaihtoehto olisi melko Tää särähti ehkä korvaan eniten "Ilmapiirikin paranisi, sillä vain goSusta oikeasti välittävät tyypit jäisivät jäljelle. D Jotenkin ihan uskomattoman lipevän kuuloinen se tiedote kyllä. Painostuksen ja manipuloinnin ilmapiiri - "maksakaa meille rahaa tai kaikki katoaa iäksi".

  Kuitenkin kyse on alaikäisille suunnatusta sivustosta, jossa raha - jos sellaista käytetään - tulee käyttäjien vanhemmilta. Voin kuvitella, että tuollaisen painostusilmoituksen jälkeen tyttölapset ovat mankumassa vanhemmiltaan hilloa että sivusto saadaan pelastettua. Ja sitten vielä tuo että "Meistä on hienoa, että goSupermodel merkitsee teille niin paljon. Siksi pääsette mukaan tekemään tärkeää päätöstä.

  Jotenkin en osaa edes sanallisesti kuvailla sitä inhoa, mikä nyt kohdistuu tuon palvelun ylläpitoon. Puhumattakaan siitä, että osahan siellä aivan varmasti saa vanhemmiltaan manguttua ne rahat ja sitten maksellaan jostain VIP ominaisuuksista nyt muna pystyssä koko kesä, kunnes syksyllä tulee ilmoitus "lol ette maksaneet tarpeeksi bye" ja sivusto suljetaan. Tuo tiedote ei ole tietysti mainos, mutta: Minun mielestäni ei nimittäin ole.

  Varsin todennäköistä, että näin käy. D feeling so rich. Laita ihmeessä ilmoitusta menemään! Tuo on kyllä niin ristiriidassa kuluttajaviraston säädösten kanssa: Saadaan pahvipäät vastuuseen teoistaan: Näköjään ilmoitus epäasiallisesta markkinoinnista olikin aika helppo tehdä verkossa.

  Laitettu on, tiedä sitten onko tästä iloa tai onko kyseessä edes varsinaisesti epäasiallinen markkinointi, mutta ainakin on yritetty tehdä jotain eikä seisottu tumput ojossa odottamassa, että GoSu Finland aka watAgame ApS. Toivottavasti lasten vanhemmat ovat sen verran viisaita, etteivät hassaa rahojaan tuohon palveluun.

  Enpä ole ennen moista tehnyt. Harvoin tulee näin paha mieli lapsille kohdistetusta mainonnasta kuitenkaan. D feeling so rich pitäisköhän mennä itekki kuluttaa vanhan mallin gorahat. Käykö joku muka vielä gosupermodelissa?

  Ei, sen takiahan se suljetaankin. Mä olin siel ala-asteel ihan sika paljon: Olen vaan seurannut, että mitä mieltä tuosta avauksesta on oltu. D taitaa tulla vanhemmilta vihaista palautetta kun asia tajutaan kunnolla. Noi kommentit tuon ilmoituksen alla: DDD "Eiks tätä vois vaan jättää nettiin lojumaan". Mitenhän pitkään selviää tuolla? Onhan se joo kieltämättä aikamoinen harmi mutta toisaalta se on myös hyvä asia, nyt ihmiset ainakin viettää enemmän aikaa ulkona ja unohtaa sen mallimaailman.

  Okei, myönnän että itsekin siellä pienempänä kävin ja vietin siellä kamalasti aikaa ja onhan se joo kieltämättä kyllä harmi. Minun mielestä sitä ei kuitenkaan oltu sulkemassa, mitä minä nyt ohimennen pikkusiskoni keskustelua kaverinsa kanssa kuulin niin se tulee maksulliseksi.

  Sinänsä siinä ei ole kyllä mitään järkeä, koska onhan siellä ollut jo kauan aikaa se ihme menetelmä, että jonkun vipin voi ostaa ihan oikealla rahalla ja varmasti moni on ostanut mutta siltikään se ei ole auttanut.

  Minä olen sitä mieltä, että se suljetaan lopullisesti tämän vuoden aikana ja vaan siksi, että kävijämäärä romahtaa vielä enemmän siksi kun se tulee maksulliseksi ja kukaan tuskin kuitenkaan haluaa maksaa siitä vaikkei se nyt niin hulluna päivässä maksa mutta kyllä se sitten maksaa kun sen käyttämisestä on vuoden maksanu.

  Harmi sinänsä niille, joiden lapsuus on tullu vietettyä gosun parissa. Ite en oo koskaa tohon sivustoon koskenu, eli ei vaikuta mun elämään millää lailla. D Suurempia tunteita aiheuttais varmaa joku habbon sulkeminen.

  Lähinnä sellaisia ajatuksia, että nyt nyhdetään jonkun aikaa rahaa vaikka ne ekat 90 päivää tai esim. Todennäköisesti tarkoitus on vain pienentää tappion määrää hieman, eikä gosua ole oikeasti edes tarkoitus pitää hengissä kovin kauaa. Tuskin tuota tekohengitystä ainakaan vuotta kauemmin jatketaan, kävijämäärät tulevat romahtamaan huimasti.

  Oo se oli rakkautta! Mun sisko voitti aina niitä puku-piirto kisoja: Se oli ihan paras peli ;. DD ah haluun gosuun takas. Alotin goSuilun ja siitä asti roikuin sil sivustolla. Harmittaa vieläkin kun se on lopetettu, kävisin varmaan yhä siellä jos ois mahdollista. En muistanut et oli kaikki nää lehdetki ym. D foorumil oli aina ihanaa ettii kaikkii keskustelui ja rakastin aina pitää arvontoja!

  Sit ku "loppasin" lopullisesti joskus nii tein forkalle keskustelun et kaikki jotka kommentoi saa sen viikon tai miten ne nyt menikään sen uniikkiasun ja ostin sen varmaan useemmalle kymmenelle ennen ku rahat loppu. Niin samaistun tohon et koulusta nopee kotiin ja gosuttaa, onpa ikävä sitäki paikkaa: Ikävä sitä aikaa, sniif , herranen aika kaheksan vuotta, mulla oli varmaan ties kuinka monta mallia siellä, mutta en ikinä omistanu mitään hienoa, koska olin ihan helkkarin pihi.

  Onks sitä muuten olemassa enää millään kielellä? Ei ainakaan Suomeks, Ruotsiks eikä Englanniks. D alotin siellä käymisen joskus Enhä mä ollu tyylii sillon ees koulusxD. Harmitti kyllä ihan sikana, kun siitä tuli maksullinen ja lopulta poistettiin D:. Ei helvetti hirvee ikävä. Se sulki just ku olin vihdoin saanu tigat: D joka oli todella suosittu. Aina ku jokin päivitys oli tulossa forkat täytty pommisuojista, gosu oli vaan niin hyvä paikka. Just ku se poistettiin toukokuus se oli maksuton pari tuntia niin oi että oli ihanaa käydä..

  Decorissa on myös hyvät muistot jaettu ja vihattiin demi. D Ja muistan niin hyvin miten kerran pyysin mun kaverii meille kattoon ku mä pelasin ja sen piti aina huutaa POSSU jos tuli sellane lentävä possu et sain varmasti ne kiinnixD Ja lehtien tekeminen oli parasta, tein niitä ihan sikana ja kävin ostaan ne kaikilla feikkikäyttäjillä ja kommentoimas kaikkee "paras" "ihan sairaan hyvä" yms yms.

  D Yhh, ikävä on kova. NYYh gosu oli aivan parasta ja ne keskustelut oli oikeesti mielenkiintosii: Ai että uniikit oli ihanii!! Se oli just parasta aikaa! Demi ei vaa korvaa gosuu, ei millää:

  Gosupermodel suomi fistaus -

  Siksi pääsette mukaan tekemään tärkeää päätöstä. Ei helvetti hirvee ikävä. Voi eiiiii mä en kestä: Onks sitä muuten olemassa enää millään kielellä? En ehtinyt lahjottaa mun uniikkeja ja jos en pääse mallilleni enää.

  Jos tänne demiin nyt alkaa sitten virrata näitä myrtyneitä gosulaisia ovista ja ikkunoista niin huhhuijakkaa. Mutta no, olihan itelläniki siellä joskus pienempänä malli jopa tasolla 7, ja olin siitä tosi ylpeä:: Tein kanssa jotain elämäni häpeällisimpiä keskusteluita ja pelasin backstagea kaverien kanssa. No Demihän saa rahansa lehdestä, toisin kuin gosu, niin tuskinpa ne ryhtyy tätä sivua muuttamaan maksulliseksi. Ellei mursut ala epätoivoisiksi Demi saa rahansa lehdestä - kuinkahan kauan?

  Foorumin mainoksista aika suuri osa tuloista varmaan tulee kuitenkin. Eikös niitä missujakin tullut, kun MissMix suljettiin? Voi kauhee paikka, on mulla malli mutten oo sillä koskaan käyny aktiivisesti, onhan tämä varmaan suuri suru monelle, uskon niin. Tuskin kuitenkaan tulee tarpeeks maksajia kun varmaan monen vanhemmat ei anna maksaa, eivät ymmärrä miten tärkeä joku random nettisivu voi olla kuten demi minulle: Ja nyt loputkin 10v gosulaiset siirtyvät tänne?

  Jessus, ehkä poistun mielenterveyteni säästämiseksi. Ei sillä, etteikö tuo kakkosvaihtoehto olisi melko Tää särähti ehkä korvaan eniten "Ilmapiirikin paranisi, sillä vain goSusta oikeasti välittävät tyypit jäisivät jäljelle. D Jotenkin ihan uskomattoman lipevän kuuloinen se tiedote kyllä.

  Painostuksen ja manipuloinnin ilmapiiri - "maksakaa meille rahaa tai kaikki katoaa iäksi". Kuitenkin kyse on alaikäisille suunnatusta sivustosta, jossa raha - jos sellaista käytetään - tulee käyttäjien vanhemmilta. Voin kuvitella, että tuollaisen painostusilmoituksen jälkeen tyttölapset ovat mankumassa vanhemmiltaan hilloa että sivusto saadaan pelastettua.

  Ja sitten vielä tuo että "Meistä on hienoa, että goSupermodel merkitsee teille niin paljon. Siksi pääsette mukaan tekemään tärkeää päätöstä. Jotenkin en osaa edes sanallisesti kuvailla sitä inhoa, mikä nyt kohdistuu tuon palvelun ylläpitoon.

  Puhumattakaan siitä, että osahan siellä aivan varmasti saa vanhemmiltaan manguttua ne rahat ja sitten maksellaan jostain VIP ominaisuuksista nyt muna pystyssä koko kesä, kunnes syksyllä tulee ilmoitus "lol ette maksaneet tarpeeksi bye" ja sivusto suljetaan. Tuo tiedote ei ole tietysti mainos, mutta: Minun mielestäni ei nimittäin ole.

  Varsin todennäköistä, että näin käy. D feeling so rich. Laita ihmeessä ilmoitusta menemään! Tuo on kyllä niin ristiriidassa kuluttajaviraston säädösten kanssa: Saadaan pahvipäät vastuuseen teoistaan: Näköjään ilmoitus epäasiallisesta markkinoinnista olikin aika helppo tehdä verkossa. Laitettu on, tiedä sitten onko tästä iloa tai onko kyseessä edes varsinaisesti epäasiallinen markkinointi, mutta ainakin on yritetty tehdä jotain eikä seisottu tumput ojossa odottamassa, että GoSu Finland aka watAgame ApS.

  Toivottavasti lasten vanhemmat ovat sen verran viisaita, etteivät hassaa rahojaan tuohon palveluun. Enpä ole ennen moista tehnyt. Harvoin tulee näin paha mieli lapsille kohdistetusta mainonnasta kuitenkaan. D feeling so rich pitäisköhän mennä itekki kuluttaa vanhan mallin gorahat. Käykö joku muka vielä gosupermodelissa? Ei, sen takiahan se suljetaankin. Mä olin siel ala-asteel ihan sika paljon: Olen vaan seurannut, että mitä mieltä tuosta avauksesta on oltu.

  D taitaa tulla vanhemmilta vihaista palautetta kun asia tajutaan kunnolla. Noi kommentit tuon ilmoituksen alla: DDD "Eiks tätä vois vaan jättää nettiin lojumaan". Mitenhän pitkään selviää tuolla? Onhan se joo kieltämättä aikamoinen harmi mutta toisaalta se on myös hyvä asia, nyt ihmiset ainakin viettää enemmän aikaa ulkona ja unohtaa sen mallimaailman.

  Okei, myönnän että itsekin siellä pienempänä kävin ja vietin siellä kamalasti aikaa ja onhan se joo kieltämättä kyllä harmi. Minun mielestä sitä ei kuitenkaan oltu sulkemassa, mitä minä nyt ohimennen pikkusiskoni keskustelua kaverinsa kanssa kuulin niin se tulee maksulliseksi.

  Sinänsä siinä ei ole kyllä mitään järkeä, koska onhan siellä ollut jo kauan aikaa se ihme menetelmä, että jonkun vipin voi ostaa ihan oikealla rahalla ja varmasti moni on ostanut mutta siltikään se ei ole auttanut. Minä olen sitä mieltä, että se suljetaan lopullisesti tämän vuoden aikana ja vaan siksi, että kävijämäärä romahtaa vielä enemmän siksi kun se tulee maksulliseksi ja kukaan tuskin kuitenkaan haluaa maksaa siitä vaikkei se nyt niin hulluna päivässä maksa mutta kyllä se sitten maksaa kun sen käyttämisestä on vuoden maksanu.

  Harmi sinänsä niille, joiden lapsuus on tullu vietettyä gosun parissa. Ite en oo koskaa tohon sivustoon koskenu, eli ei vaikuta mun elämään millää lailla. D Suurempia tunteita aiheuttais varmaa joku habbon sulkeminen. Lähinnä sellaisia ajatuksia, että nyt nyhdetään jonkun aikaa rahaa vaikka ne ekat 90 päivää tai esim. Todennäköisesti tarkoitus on vain pienentää tappion määrää hieman, eikä gosua ole oikeasti edes tarkoitus pitää hengissä kovin kauaa.

  Tuskin tuota tekohengitystä ainakaan vuotta kauemmin jatketaan, kävijämäärät tulevat romahtamaan huimasti. Siskoni tosin käytti gosua aika innolla nuorempana. Tosin Aapelissa tuota tekohengitystä on jatkettu varmaan jo viis vuotta maksullisia ominaisuuksia lisätty, hintoja nostettu, koko aika jotkut tarjouskampanjat päällä jne.

  Onneksi ei ole koskaan tullut käytettyä mihinkään tällaisiin rahaa. Olisi sama kuin rahan heittäminen uppoavaan laivaan tai nuotioon. Nyyh mun kaheksan vuotta vanha malli hävii ku tuhka tuulee: Jessus, ehkä poistun mielenterveyteni säästämiseksi D: Oikeestaan, ihan hyvä että lopetetaan. Onpahan sitten yksi lapsia koukuttava paikka vähemmän. En muistanut et oli kaikki nää lehdetki ym. D foorumil oli aina ihanaa ettii kaikkii keskustelui ja rakastin aina pitää arvontoja!

  Sit ku "loppasin" lopullisesti joskus nii tein forkalle keskustelun et kaikki jotka kommentoi saa sen viikon tai miten ne nyt menikään sen uniikkiasun ja ostin sen varmaan useemmalle kymmenelle ennen ku rahat loppu. Niin samaistun tohon et koulusta nopee kotiin ja gosuttaa, onpa ikävä sitäki paikkaa: Ikävä sitä aikaa, sniif , herranen aika kaheksan vuotta, mulla oli varmaan ties kuinka monta mallia siellä, mutta en ikinä omistanu mitään hienoa, koska olin ihan helkkarin pihi. Onks sitä muuten olemassa enää millään kielellä?

  Ei ainakaan Suomeks, Ruotsiks eikä Englanniks. D alotin siellä käymisen joskus Enhä mä ollu tyylii sillon ees koulusxD. Harmitti kyllä ihan sikana, kun siitä tuli maksullinen ja lopulta poistettiin D:.

  Ei helvetti hirvee ikävä. Se sulki just ku olin vihdoin saanu tigat: D joka oli todella suosittu. Aina ku jokin päivitys oli tulossa forkat täytty pommisuojista, gosu oli vaan niin hyvä paikka. Just ku se poistettiin toukokuus se oli maksuton pari tuntia niin oi että oli ihanaa käydä.. Decorissa on myös hyvät muistot jaettu ja vihattiin demi. D Ja muistan niin hyvin miten kerran pyysin mun kaverii meille kattoon ku mä pelasin ja sen piti aina huutaa POSSU jos tuli sellane lentävä possu et sain varmasti ne kiinnixD Ja lehtien tekeminen oli parasta, tein niitä ihan sikana ja kävin ostaan ne kaikilla feikkikäyttäjillä ja kommentoimas kaikkee "paras" "ihan sairaan hyvä" yms yms.

  D Yhh, ikävä on kova. NYYh gosu oli aivan parasta ja ne keskustelut oli oikeesti mielenkiintosii: Ai että uniikit oli ihanii!! Se oli just parasta aikaa!

  Demi ei vaa korvaa gosuu, ei millää: XDD muistan kans ku tuli se momio ja sai jotai tuotteita jos kirjautu sinne, no mä menin askii ja pyysin ihmisii kirjautuu nii sain siitä niitä tuotteita vai rahee: Mut lopulta kuitenki kävi nii et momiosta tuli tärkeempi ku gosu. Kelatkaa nyt et joku moviestarplanet on pystyssä ja gosu ei: Se oli mun lapsuus D: Weylen nimisenä liikuin siellä vuodesta Voi sitä kun sain hajuvesipullon ja tuntemattoman!

  Gosupermodel suomi fistaus -

  GoSupermodel oli tarkoitettu kaikenikäisille tytöille, mutta suunnattu etupäässä noin vuotiaille. En päässyt vanhalla supermallillani sisälle nyyh:

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *