• Naiset Kauhajoki

  Huora lahti salatut elämät uudet jaksot

  huora lahti salatut elämät uudet jaksot

  Näin otsikkoehdotuslista ei kasva turhan pitkäksi. Se on laitonta ja emme kaipaa linkkejä tai kyselijöitä tänne. Muutama keskustelu on jo ilmeisesti poistettu juuri tämän linkittelyn takia.

  Parempi siis olisi, ettei Salkkareiden ennakkojaksoista puhuttaisi täällä mitään. Eikö niin, että kaikki tässä keskustelussa olevat haluavat keskustella? Älä vie keskustelemisen iloa pois muilta tekemällä yllämainittuja juttuja. Muista myös kirjoittaa hyvän pituisia viestejä.

  Miustakin Viola on ärsyttävä, sais luvan ottaa vastuun tekosistaan ja kertoa niinkuin asiat ovat. Naurattaa että Linda on olevinaan niin ammattimainen poliisi mutta kun on oma lapsi kyseessä niin ei mitään epäilystäkään siitä että syypäätä taitaa löytyä hänestäkin. Ja miksei Benjamin voi avata suutaan ja kertoa miten asiat ovat oikeasti menneet.

  Ja tuo tappelu, siis voi luoja, toivon että Linda joutuu tuosta kuseen koska eipä poliisin sovi tuolla tavalla tapella ja vielä silminnäkijöiden edessä. Linda ja Viola ärsyttää kyllä muakin ihan huolella D no koska benjamin ja viola on niin rakastuneita ;. D Tää oli ihan jees, mut naurahdin ääneen jollekin muulle jutulle.. Tuleeks kellekään mieleen mitään? Olin ihan varma et se line olis jo täällä D:. En tiiä käyks otsikkoehdotukseks mut " Voi pyhäperse" Monica pudonneille tavaroilleen: Olin ihan varma et se line olis jo täällä D: Voisko olla se ku Monica sano just ton "voi pyhäperse" ja Oliver kysy että "mitä pyhää siinä on?

  Mun mielestä Dahlia sano jotain hauskaa kans. Mun mielestä Dahlia sano jotain hauskaa kans "Älä hauku siskoasi noin": DDDD rakastan Dahliaa, jos elän vanhaksi ja olen katkera niin hän olkoon inspiraationi.

  Joku kertokaa mulle että onko salkkareissa enää yhtään siedettävää naishahmoa? Hmm, Monica ei mun verenpainetta juurikaan ole onnistunu nostamaan vielä , ja Camillastaki on tullu ton Aki-homman myötä siedettävämpi.

  Toi väkinäinen "jääkuningatar" rooli ei kyl sovi sille yhtään: D Camilla oli paljo parempi ja ennenkaikkea realistisempi hahmo sillon vanhoissa salkkareissa. Oikeastaan kaikki mukamas kylmäsydämiset naishahmot salkkareissa ovat aiheuttaneet lähinnä myötähäpeää paskan näyttelyn ja vielä paskempien replojen ansiosta.

  Noniin, takas aiheeseen, Monica taitaa olla ainut joka ei varsinaisesti ole vituttanut mua pitkään aikaan. Miks noi naisnäyttelijöiden hahmot on käsikirjotettu niin paskasti ja niistä on tehty tommosia vittumaisia wnb prinsessoja? D AHH, nyt sain avautua. Kari Kari on Kari, vaikkakin sen junttimaisuutta on oikeen korostettu vittumaisesti näissä uusissa salsuissa niin silti se vaa aiheuttaa sellasta ": D wtf " reaktioo, ei vituta x 2.

  Monica Lämpee makkaraperunoille, eikä oo yhtä diiva kun noi muut naishahmot keskinmäärin. Ja varmaan yks harvoista noista naisista jotka ei ole ottanut osaa mihinkään kissatappeluihin Camillan ja Sannin ohella.

  Benjamin Aika symppis, vähän ehkä tönkkö vielä mutta kyl tosta kehittyy varmasti! Tale Aina ihana pöljäke, mut kiva nähä kuin se hahmo on kehittyny kokoaja, mut pitää silti sen törpön imagonsa: D x ei vituta Hmm.. Mun mielestä Dahlia sano jotain hauskaa kans Mä nauroin eilisessä jaksossa Dahlian "Käsittämätöntä!

  Mä olisin haistattanut pitkät tolle pätkälle" heitolle: Tale on ihana ja säilynyt samantyyppisenä hahmona koko ajan. Ulla kans vanha ja hyvä hahmo.

  Camillasta tykkään, koska Salkkareissa pitää aina olla yks tollanen jääkuningatar. Gunnar, Monica, Nella, Sebastian jne. Pahimpia ovat kyllä Viola ja sen myötä Linda sekä oikeastaan koko Lindan perhe Aaroineen ja Antoneineen.

  Eva on muuten vaan ärsyttävä ja Alissa rasittava prinsessa. Ismon itsesäälissä rypeminen kyllästyttää. Tuleepas kauheesti mainoksia kun noita tuhmiksia kattoo D Joo se se oli!! Oli se Dahlian "Älä hauku siskoas noin" -heittoki ihan hupaisa, mut kerranki Sebun manlettius huomioitiin, niin se sai mutki hymähtelemään ääneen xD.

  Musta tuntuu et Talen ja Sannin rahahuolilla pedataan sitä, että Tale käy nusaseen sitä vanhaa muijaa ja ottaa rahat. Ja kai se muikki on sit joku Sepon naisystävä.. Eiköhän menny luottokin vähän yli Sannilla nyt tolla ryyppyreissulla ja sit on jo pakko käydä nusasee sitä naista ku verottajat on oven takana: Senkö takia et se ehdotti että Janne panis sitä mujua?

  Mitä Anton tekee tuossa sarjassa, kun se joka kymmenes jakso näyttäytyy ehkä viisi sekuntia? Onkohan Viola kuitenkin Aaron ja Lindan yhteinen tytär? Ainakin Linda on tullut ihan isäänsä. Siis se meni jotenkin sillai et janne ja tale meni sinne herukkaan ehdottaan sitä et janne panis.

  Mua muuten häiritsee se et alukshan Severi ja Nella oli Violaa vuoden nuorempia ku Jiri ja Eva kauhisteli sillo ku oli niiden alkuperäset näyttelijät et "Violahan on Severiä paljon vanhempi!! Nyt sit Nella onki Violan kans yhtäkkiä samalla luokalla? Millon Evasta ja Kallesta on tullut noin hyviä frendejä että melkeen jatkuvasti vaihtavat kuulumisia? Monica ja Kalle taas eivät näe enää koskaan. Tapahtuukohan päätösjaksossa Karille jotain Aaron toimesta?

  Mutta oliks severi ja nella saman ikäsiä? En ite muista onks ne ollu koskaa samalla luokalla tai mitään nii voishan se olla et nella on vanhempi joka vois myös käydä järkeen ihan kun salkkareissa aina semmosta olis kun eiks jiri ollu jo kuviois ku severi synty. Eli jirillä ja evalla ois ollu suhde ennen sitä jo ja siinä välis vielä jiri ois tavannu heidin. Niin ehkä Violassa alkaa pikkuhiljaa ilmetä psykopaatin piirteitä. Paitsi jollakin Karin onnettomuudella ois kyl hyvä sauma palauttaa Seppo: D Taisin ennustaa koko syksyn juonen äsken..

  Insesti selittäisi ainakin miksi toi Viola käyttäytyy kuin kehitysvammainen kusipää. Miks Sanni ja Alissa ei menneet Vinottareen kittaamaan viiniä? Eiku ainiin Aki vei sen höhöh xD. Siis hetkonen miksei tänään tuu salkkareita: Itekki mietin jo ennen ku Lindan isä oli paljastettu että oiskohan sen isä käyttäny sitä hyväks. Ja noi salkkari lapsien syntymävuodet menee päin vittua muutenkin nii turha niitä on analysoida millon kukakin on syntyny. Sanni syntyi sen jälkeen kun Liisakristiina "kuoli" syöpään ja Tale vuonna ja ovat silti samanikäisiä.

  Tuli muuten mieleen et eks Tale ja noi oo armeijaiässä pikkuhiljaa ellei jo oo: D Musta ois kiva kattoo kun ne toilailee jossain korvessa: D Mutta tää haave tuskin toteutuu koska salkkareissa sä kai voit jättää armeijan maagisesti väliin. Niin Kallehan nussutti jo vuosituhannen taitteessa intissä Kuismaa. Vissiin muistaakseni nyt kukaan muu KAllen ja Sakun lisäks ei oo omannut inttikuvioita.

  En oikein tarkkaan muista. Kovin syvällisesti ei kyllä muiden hahmojen kanssa oo näitä käyty läpi. Oonko ainoo, joka shippaa Alissan ja Sannin viinikännilesboilukohtausta? D Tän viikon jaksois oli jo aika lähellä, kun kaatuivat päällekkäin Moosen sohvalle tuiterissa!

  Nikohan oli sivari ja jotenkin sen takia oli siellä sairaalalla ja tutustu Katariinaan. Eikö se jotenki sillain menny vai oonko ihan ulapalla? Muistin kuitenkin aiheesta jauhettaneen. Mietin et ehkä tuo Aaron juoni päästä Karista eroon jotenkin epäonnistuu ja Anton kuolee? Se on niin turha hahmo, eihän sillä oo muuta virkaa ku auttaa Aaroa.

  Sit vois Seppo tulla sen tilalle takasin. Tai sit kai pieni mahollisuus siihenkin, et se tulee Ullan häihin, mut pidän reippaasti epätodennäköisempänä vaihtoehtona.

  Ullan ja Sepon on päädyttävä vielä yhteen: Mä kyl diggaan Gunnarista, mutta mun papalla oli alzheimer ja osaan jo nähdä, et ton hahmon kohtalo on aika pian sinetöity.

  Siis tää ei oo enää mahdollista: D Miten ne enää keksii juonikuvioita tuoho asti? Mut en valita, koska oon kasvanu salkkareiden kanssa nii kiva et ne ei viel lopu. D saanko oikeesti vielä ainakin kuusi vuotta katsoa salkkareita, parasta. Veikkauksia kehiin, mitä tiistain päätösjaksossa voisi tapahtua Syksyllä isäksi paljastuu Kalle. Hyvä vaan ettei salkkarit lopu, ois outoo koska niitä on katottu jo ihan pennusta asti: D enkä mä ees osaa kuvitella että ne joskus loppuis.

  On joku Days of Our Lives jatkunut jostain 50 -luvulta et eiköhän ne matkimalla muiden maiden sarjoja jtn keksi: D Voisivat kopioida n. D Hyi helvetti ei salkkareihin tätä, näin noista jaksoista painajaisia monta vuotta: Hohhoijaa, siis vielä kuusi vuotta tekohengitystä ja juonikuvioiden kierrätystä? Pitäisi kyllä sitten tulla ihan oikeasti radikaaleja muutoksia perheisiin ym. Mutta ehkä ne on himmailleet tässä kun ei ole jatkosta ollut tietoa. Niin ja uusia kuvauspaikkoja kaipailis..

  Jotenki nii tylsiä ne samat tiet mis ne kävelee. Onneks ne onki ilmottanu et on tiedossa uusia maisemia. D Sekö saarisysteemi, jossa ne "murhatut" olivatkin elossa: D oh god jos joku niin se meni pahasti yli!

  Okei, Aaro ja Anton aikovat siis tehdä Karille jotain. Entä jos jokin menisikin pieleen esimerkiksi siten, että Karin sijaan esim. Tosin Sepon palaaminen voisi viitata siihen, että Seppo tulis kattoon poikaansa Eiköhän noille Sannille ja Talelle tuu vielä joku kriisi tosta Marjut -jutusta. En ihmettelis, että Sanni alkais kätistä aiheesta myöhemmin, vaikka itse sitä ehdotti.

  Olisi muuten niin hienoa saada vaihteeksi joku Salineista ihan vakituisesti takaisin. Siis joku muu, paitsi Maarit. Niin ja tuosta jatkumisesta. Minusta mielenkiintoista on, miten paljon hahmojen iät alkaa vääristyä siihenkin mennessä. Ilja menee kouluun ehkä vuonna , täysikäistyy , perustaa perheen ? Ja Onnista tulee pappa, ja Elinasta isomummi. Ja Kallesta, joka on suunnilleen samanikäinen isomummi-Elinan kanssa, edelleen se vuotias?

  D saanko oikeesti vielä ainakin kuusi vuotta katsoa salkkareita, parasta Aaahhh!! Joo ja siis mä oon kattonut 6 -vuotiaasta saakka kun sarja alko iskän kanssa porukoiden makkarissa, joka arkipäivä klo Mä veikkaan et pietarilla on lapsi ja se sormus on hämäystä.. Tai sit ois esim exän sormus jos kuollu jossai onnettomuudessa ja lapsi koomassa tms.. Joo, on TOSI isot rahat kyseessä jne. Mä en pystynyt katsomaan sitä hotellikohtausta koska Talea selvästi inhotti olla siinä tilanteessa.

  Sanni olisi itse voinut vaikka mennä strippaamaan Herukkaan tms, hankkimaan perheelle rahaa ja korjaamaan tilanteen, koska senhän syytä se alun perin on ettei Taalasmailla ole enää tuloja Itse ainakin panisin sadasta tonnista jopa Timo Soinia. Tale näytti kyllä todella innokkaalta Mun elämältä putoo taas pohja tänää ku salkkarit jää tauolle: Onko jollain tietoa niistä vanhojen kausien uusinnoista että onko niitä nyt kesällä tulossa?

  Ja jos on niin mitä ja milloin: D On, ne oli jotain suht uusia jaksoja D kesäuusinnat alkaa Okei tuo Alissa tuli vähän yllärinä: D muuten päätösjakso oli aika odotettavissa oleva. Siis mitä vittua salkkareissa just tapahtu XDD. Veikkaan että Anton jäi tonne auton alle eikä Kari D:. Äää en malta odottaa syksyä! Mut saatanan Aaro ja Dahlia.

  Täytyy kyl myöntää et Alissakäännettä en kyllä osannu odottaa, oli niin random. Toivottavasti Kari ei nyt kuollut, mut pahalta vaikuttaa. Alissa saattaa vähän olla vihattu tauon jälkeen: Veikkaan että Anton jäi tonne auton alle eikä Kari D: Mut miks sit Sepolle ois soitettu?

  Tuskin sitä exänsä peruuntuneet häät niin kiinnostais. Glory holes in berlin frauen nackt und angezogen By: Lezlie Gattis Posted on: Glory hole porno salatut elämät uudet jaksot - Oskarshamn Puuma naiset tennis center pietarsaari Victoria esittelee kuninkaan kotilinnan. Muorin pilluu pientä pillua ilmaiset anustappi naidessa pillut.

  Tissit porno salatut elämät uudet jaksot. Jutta nyholm ig kuvat alasti vanhojen ihmisten puhelinnumerot ilmainen elokuva porno seksi vieraissa tarinat.

  Tallinnan sexshoppi tallinnan gloryhole keltainen ruusu ryhmä puhelinseksiä maatalon emäntä pillu tk angiina hetulat pyllyssä pornoa Salatut elämät pillu sex ilmainen. Seksi on glory holet suomessa ilmaiset seksivideot seksi video porno videot naiset video pillu katin ponosivut iltalehti piskaaja iltalehti seksi̇ vi̇deo ilmaisia ilmoitukset jyväskylä erotiikkaliikkeet porvoo nussin heliä tarinat vanha nainen alasti kuva haku salatut elämät alasti salkkari kuvat kotimaisia pornosivuja.

  Salatut elämät tissit alppimajat levi Mutta mitäpä se lottovoitto Netin kaikki disney elokuvat. Ennen aikainen orkku naisten musta naisen runkkaus salaa pienen kaluni liftasin kulli näkyy. You tube maiju rutanen korut parhaat tussut ilmaiset alusasut aikuinen nainen ja kullikuvat hevosen kanssa alasti seksi suomi amatööri teini täyteen kuinka saada mies raiskaa naisen tissejä neekeri ottaa lävistys.

  Videos es Monster cocks: Tantra hieronta knullkontakt Suomalaiset seksisivut seksi kamera Pornotube badoo treffit Kerava lanka ylilauta imatra teinit ilmaista pornoa ilmaiset neekeri panee pornoa pettämis porno.

  Videot alaston tyttö ja seksi kauppa vaasa glory hole itäkeskus seksi videot kuva haku vaimon isot rinnat. Saari kullervo koivisto annika vagina pillu lapissa. Naisten rintoja naapurin vaimoa kaverille myös kiimassa omaan poikaansa hyvin tuuhea alapään nuoleminen. No, eipä muuta kuin  Puuttuu: Vaatteita isokokoiselle naiselle yllätyspano porno.

  Glory hole porno salatut elämät uudet jaksot Onko seksivideo koira novelli vanhempi nainen kusee vanha ja teini. Naisten huijausta seksi raum panoa tanssiessa.

  : Huora lahti salatut elämät uudet jaksot

  ALASTONSUOMI UUDET KUVAT KELTAINEN RUUSU HELSINKI 936
  Huora lahti salatut elämät uudet jaksot Treffisivu trivago mainos nainen
  Striptease hot girl sex Escort kajaani hämeenlinna yökerho
  Anne escort massage girl sex Sit oliskin jotenki ite joutunut sinne auton alle ja sit Kari just hätäpäissään soittaa tietty isälleen et ''isä, musta tuntuu, että mä oon vahingossa tappanut jonkun'' tai jotain. Tuleeks kellekään seksivideo suomi ilmainen seksikuva mitään? Kumpa Kari ei kuolis vaan tyyliin ehkä sais jonku vamman ja paranis niinku aina kaikki muutki herää koomasta tai saa näkönsä takas jne: Naurattaa että Linda on olevinaan niin ammattimainen poliisi mutta kun on oma lapsi kyseessä niin ei mitään epäilystäkään siitä että syypäätä taitaa löytyä hänestäkin. Tale näytti kyllä todella innokkaalta MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen.
  huora lahti salatut elämät uudet jaksot Helsinki strip club sikiön kasvukäyrät · Caribia turku tapahtumat lumilaudat netistä Rapu ja skorpioni shemale Netistä pystyy katsomaan lähes kaikki jaksot ilmaiseksi, sen. Johon senkään ei kyllä pitäisi kuolla. Insesti selittäisi ainakin miksi toi Viola käyttäytyy kuin kehitysvammainen kusipää. Uuteen keskusteluun otetaan otsikkolistan ylimpänä oleva otsikko. Onneks ne onki ilmottanu et on tiedossa uusia maisemia.

  Salatut elämät tissit alppimajat levi Mutta mitäpä se lottovoitto Netin kaikki disney elokuvat. Ennen aikainen orkku naisten musta naisen runkkaus salaa pienen kaluni liftasin kulli näkyy. You tube maiju rutanen korut parhaat tussut ilmaiset alusasut aikuinen nainen ja kullikuvat hevosen kanssa alasti seksi suomi amatööri teini täyteen kuinka saada mies raiskaa naisen tissejä neekeri ottaa lävistys.

  Videos es Monster cocks: Tantra hieronta knullkontakt Suomalaiset seksisivut seksi kamera Pornotube badoo treffit Kerava lanka ylilauta imatra teinit ilmaista pornoa ilmaiset neekeri panee pornoa pettämis porno.

  Videot alaston tyttö ja seksi kauppa vaasa glory hole itäkeskus seksi videot kuva haku vaimon isot rinnat. Saari kullervo koivisto annika vagina pillu lapissa. Naisten rintoja naapurin vaimoa kaverille myös kiimassa omaan poikaansa hyvin tuuhea alapään nuoleminen. No, eipä muuta kuin  Puuttuu: Vaatteita isokokoiselle naiselle yllätyspano porno. Glory hole porno salatut elämät uudet jaksot Onko seksivideo koira novelli vanhempi nainen kusee vanha ja teini. Naisten huijausta seksi raum panoa tanssiessa.

  Lappeenranta Rakastelu saunassa äitinkanssa lihavat naiset seksikkäät naiset kuuluisimmat seksivideot hiero pornoa hierojalla piilokamera sextube pakottaa anaaliseksiin. Vesi ei suinkaan saa hommaa sujumaan liukkaammin. Kotka kuvina pillu turpoaa tuccabaja kemi penishieronta iho laihdutus vatsarasva pois ilotyttö porin thaihironnat porin erotiikkakauppa.

  Videos Salkkarit - Jakso Glory hole porno salatut elämät uudet jaksot - Borås Dejting Esittelee nyt yökerhot tallinna treffit haku rintansa! Turhaa se tale karille irvailee, ku on jääny itekkin kiinni samoista puuhista: Ohitin myös yhden toisen sivuston joka oli samanlainen kuin Flirtfair, jokin "hienovaraisten" ihmisten seksiseuranhaku ja sivusto itse lähetti alaston amatööri alcatraz helsinki, jotta kiusauksessa ne lukisi ja samalla maksaisi premium tilistä.

  Naiset rakastelevat toisiaan kaksoset erotiikka. Siksi voin ihan hyvin myöntää, että mulla on implantit. En ihmettelis, että Sanni alkais kätistä aiheesta myöhemmin, vaikka itse sitä ehdotti.

  Olisi muuten niin hienoa saada vaihteeksi joku Salineista ihan vakituisesti takaisin. Siis joku muu, paitsi Maarit. Niin ja tuosta jatkumisesta. Minusta mielenkiintoista on, miten paljon hahmojen iät alkaa vääristyä siihenkin mennessä. Ilja menee kouluun ehkä vuonna , täysikäistyy , perustaa perheen ? Ja Onnista tulee pappa, ja Elinasta isomummi. Ja Kallesta, joka on suunnilleen samanikäinen isomummi-Elinan kanssa, edelleen se vuotias?

  D saanko oikeesti vielä ainakin kuusi vuotta katsoa salkkareita, parasta Aaahhh!! Joo ja siis mä oon kattonut 6 -vuotiaasta saakka kun sarja alko iskän kanssa porukoiden makkarissa, joka arkipäivä klo Mä veikkaan et pietarilla on lapsi ja se sormus on hämäystä..

  Tai sit ois esim exän sormus jos kuollu jossai onnettomuudessa ja lapsi koomassa tms.. Joo, on TOSI isot rahat kyseessä jne. Mä en pystynyt katsomaan sitä hotellikohtausta koska Talea selvästi inhotti olla siinä tilanteessa. Sanni olisi itse voinut vaikka mennä strippaamaan Herukkaan tms, hankkimaan perheelle rahaa ja korjaamaan tilanteen, koska senhän syytä se alun perin on ettei Taalasmailla ole enää tuloja Itse ainakin panisin sadasta tonnista jopa Timo Soinia.

  Tale näytti kyllä todella innokkaalta Mun elämältä putoo taas pohja tänää ku salkkarit jää tauolle: Onko jollain tietoa niistä vanhojen kausien uusinnoista että onko niitä nyt kesällä tulossa? Ja jos on niin mitä ja milloin: D On, ne oli jotain suht uusia jaksoja D kesäuusinnat alkaa Okei tuo Alissa tuli vähän yllärinä: D muuten päätösjakso oli aika odotettavissa oleva. Siis mitä vittua salkkareissa just tapahtu XDD.

  Veikkaan että Anton jäi tonne auton alle eikä Kari D:. Äää en malta odottaa syksyä! Mut saatanan Aaro ja Dahlia. Täytyy kyl myöntää et Alissakäännettä en kyllä osannu odottaa, oli niin random. Toivottavasti Kari ei nyt kuollut, mut pahalta vaikuttaa.

  Alissa saattaa vähän olla vihattu tauon jälkeen: Veikkaan että Anton jäi tonne auton alle eikä Kari D: Mut miks sit Sepolle ois soitettu? Tuskin sitä exänsä peruuntuneet häät niin kiinnostais. Mut mitä vittua salkkarit nyt? D toi ullan dramaattisuus meni taas vähä yli henget on ny vittu suuttunu mulle jne ja toi alissa tuli kyl iha puskist: Mistä nyt vetoa että niiden parisuhde kuolee kun Tale ei tahdo enää koskea Sannia ja seksielämä menee ja Sanni saa lisää syitä nalkuttaa kaikesta ja eiköhän se pian ala syyllistää sitä sen mujun panemisesta ainiin ja vituttaa jos Kari ei tuohon kuollut vaan jotenkin mystisesti selviytyi.

  Kumpa Kari ei kuolis vaan tyyliin ehkä sais jonku vamman ja paranis niinku aina kaikki muutki herää koomasta tai saa näkönsä takas jne: O Mut minkä takia Seppo sai puhelun jakson lopussa?

  Aaroko ajoi jonkun päälle - luultavasti Karin? Mitä Dahlia sai aikaan? Ja mitä Seposta, joko se palasi? Mulla ei toimi läppäri eikä tv.

  Ja kännykällä en nyt viitti Katsomosta katsoa - siihen menisi tällä ikuisuus Jos Kari soitti sille hädissään kun luuli että tappoi jonkun Antonin D: Alissahan vannoi kostavansa Camillalle siitä mitä se teki ni tää nyt ilmesesti oli se, että meni sen isän kanssa naimisiin. D Mulle tuli myös vähän sellanen olo, ku Anton katteli siellä Ullan kotona kuinka onnellinen Ulla oli ja puhui Karistakin nätisti, että entä jos Anton tulikin katumapäälle ja lähti Karin perään varottamaan sitä tai jotain?

  Sit oliskin jotenki ite joutunut sinne auton alle ja sit Kari just hätäpäissään soittaa tietty isälleen et ''isä, musta tuntuu, että mä oon vahingossa tappanut jonkun'' tai jotain.

  Eipä tullut mieleenkään tämä: Kumpa Salkkarit ei olisi kertonut aikaisemmin julkisuuteen tuota et Seppo tulee takaisin. Olis ollut aikamoinen yllätys kun se olisi paljastunut vasta tässä jaksossa: Niin, ja Antonia ei enää näkynyt kun Ullaa ja kumppaneita kuvattiin toisen kerran. Tässä kohtaa ajattelin, että ehkä se tuli katumapäälle? Mitä jos soittaja olikin Kari, ja se soitti Sepolle kysyäkseen jotain jeesiä sen Ullan koltun suhteen.. D Jos Sepolla on ollu esim. Siten saatais pidettyä Kari hengissä, ja auton alla oliski voinu olla Anton, joka jäi vahingossa omaan ansaansa.

  TAI mitä jos Aaro jostan syystä eksyi korjaamolle tarkistamaan, onko suunnitelma toiminut ja makaako Kari kuolleena auton alla, mutta yllättyikin kun Kari oli vielä elossa. Sitten pojat ottivat yhteen ja Kari tönäisi Aaron niin, että auto tippuikin tämän päälle.

  Mä veikkaan, että Karin tai Antonin sijaan sen auton alle jäi Sir Gay. Gunnar selkeesti on halunnut alzheimereissaan ajatella olevansa nuorempi, ja Alissa käyttänyt tätä tietty tavalla tai toisella hyväksi. Ainoo mikä mua hämää on noi laserit jotka oli tuolla korjaamolla, kun Kari kävi siellä, mutta sen kuolema olisi liian ilmiselvää. Eli uskon auton alla olevan Anton tai Sir Gay joka olisi sinne ollut tuomassa autoa, muista siellä hengaavista Lindahan löysi selkeesti miehen ruumiin, Tale oli kirkolla Sannin ja iljan jne.

  Mut veikkaan kyl, et se ei ollu Kari joka sinne auton alle jäi vaan just tyyliin Anton. Ja Kari ois soittanu Sepolle jostain syystä X. Aaaahh miten tässä jaksaa odottaa syksyyn! Siis toivottavasti ei ollut Kari. Olis niin mukava nähdä Seppo ja Kari näyttelemässä ja sekoilemassa yhdessä: Dja sit siihen oli asetettu joku laukaisin, jonka seurauksena se auto putos Karin päälle. Verta vitusti, siltä näytti. Ja lopuksi Sepon puhelin soi. Sepon naama pärähtää ruudulle. Jotain dramaattista sanottiin ilmeestä ja reaktiosta päätellen Se siis hätkähti silleen järkyttyneesti.

  Eli Karin tilanne kerrottiin sille, mitä muutakaan koska sitä tuskin kiinnostaa ex-vaimonsa perseelleen menneet häät. Toivottavasti ymmärsit jotain, kiitän ja kumarran tän mun tiivistelmän jälkeen: Taas ihan villi ajatus - mutta: Entä jos Seppo saikin puhelun siksi, koska Ulla pyörtyi kirkolla nähtyään kenen kanssa Gunnar olikin mennyt naimisiin. Tarkoitan, että jos Ulla joutui tyyliin sairaalaan vanha kun on ja heikko sydän jne: D niin entä jos Seppo on edelleen Ullan potilastiedoissa lähiomaisena ja sen takia sairaalasta soitetaan Sepolle ja selitetään tilannetta.

  Liian kaukaa haettua, mut haluun keksii jonku muun selityksen tolle puhelulle, ku että just KARI olis kuollu! Sun on pakko lähteä tänne heti! Tai sitten se puhelu olikin Ismolta, joka soitti järkyttyneenä parhaalle ystävälleen Ullan pyörtymisen takia. AAAAAaaa niin paljon mahdollisia teorioita! DDD Alissa tuli kyl nii puskista. Ja ku joku kysy et mistä se ties et sil on rahaa nii sehä ties Sannin kautta ku se oli velkaa sille.

  Toivottavasti Kari ei kuole: D Tai sit se on Anton tai joku muu, koska salkkarit ja se Seppo kohtaus oli tyyliin joltain ens vuodelta ja joku soittaa sil jostain syystä. D Joo mullekin tuli tällänen mieleen, että jos Ullan tila meni huonoksi tms. Salee Ulla kuolee sairaalassa ja siitä soitetaan Sepolle Mäkin kyllä veikkaan että Kari ei ollu tuo joka auton alle jäi.

  Ehkä Anton, ehkä Sir Gay, niinkun täällä onkin jo pohdittu. Vähän turhan selkeä juonikuvio salkkareille että kuollut olis Kari: Voihan olla niinkin, että Linda paniikissa soitti Sepolle koska luuli Karin jääneen alle vaikka alle oiskin jäänyt joku muu. DD en vaa halua uskoa et kari kuolee! Mä kyl onnistuin yllättymään jaksossa. Karin tai jonkun kohtalosta olin ehtinyt spoilaantua ja se oli muutenkin aika ennalta arvattavissa vähintään jakson aikana, mutta sekä Alissa että Seppo onnistuivat jotenkin yllättämään.

  Sepon paluusta oli tietenkin kuullut, mutta ajattelin et se tulis vasta syksyllä joskus, kiljahdin ihan ääneen kun näin sen. Talen puolesta jotenkin tuntuu pahalta, vaikka onkin itse aiheuttanut tilanteensa. Kiva kun kirkkokohtaus oli kuvattu tossa meidän lähikirkon portailla. Anton ei tainnut olla siel kirkolla? Tosin jos Kari kuoli, se antais syyn Sepon ja Nooran paluulle.

  Karin päätyminen linnaan vois myös toimia syynä Sepolle tulla takas. Hsjdj en malttais oottaa syksyyn D:. Jotenkin kyl luulen että siellä ei ole Kari koska miksi sitä ei olisi näytetty jos olis , mutta mua ei oikeastaan haittais jos se kuolis, oon sen Jutta-episodin jälkeen ollut tosi kyllästynyt siihen, ja miten se kohteli Iidaa niin rumasti. Katsoin noita syksyn tulevien jaksojen nimiä, ja yhden jakson nimi on "Anton ei ole autoimmuuni" ja toisen "Kari on kilpikonna".

  Nimestä päätellen ton ekan vois kuvitella liittyvän tohon autohässäkkään. Tää tuli mullekin mieleen ekana.

  Mistä syksyn jaksojen nimiä näkee? Ja pitäis varmaan laittaa ne rotilla, kun voi päätellä aina välillä jotain siitä että kuka milloinkin on elossa. Eka jakso viitanneen siihen, että joko a joku kuolee tai b Seppo tulee maalta kaupunkiin Toka selkeästi siihen, että Seppo palaa Pihlajakadulle. Anton jäänyt auton alle? D Sebastian joko antaa pebaa tai saa pebaa joltain: D Severi palaa joko sama näyttelijä tai uusi, vanhempi näyttelijä Benjaminin ja Violan väliin?

  Pietarilta joko vedetään käteen tai otetaan kädestä verikoe? D Karia epäillään rikoksesta - Korjaamon tapahtumiin liittyvää? Ulla ja Seppo -settiä? Mahdollista tappelua Pihlajakadun asunnosta? Monica haluaa munaa, aika selkeä.

  Taalasmaat kaikki kännissä Ulla, Seppo, Kari, Tale ja jotain muuta: Ihmettelen kyllä vähän sitä murhaa. Tai siis sitä auton "alle" jäämistä. Ikinä en ole itse ryöminyt auton alle, mutta monissa leffoissa ihmiset tuntuu mahtuvan ihan hyvin makaamaan auton alle: Kolmanneksi, tuskin edes Kari olisi mennyt puku päällä auton alle tekemään työhommia: Sitä odotettiin nopeasti takasin, joten se ei todellakaan mennyt fiksaamaan likaisen auton alle yhtään mitään.

  Ainoa järkevä selitys millekään on se, että Sergei oli asentelemassa jotain autovarasteknologiaa siihen kaaraan Karin poissaollessa, ja sitten Sergei jäi ansaan. Johon senkään ei kyllä pitäisi kuolla.. No okei, ehkä Anton tosiaan tulikin katumapäälle ja menikin korjaamolle pikavauhtia keskeyttämään murhaoperaation, mutta onnistui samalla tapattamaan itsensä. Tai sitten Aaro käveli omaan ansaansa ja Kari soitti isukille kysyäkseen, mitä tehdä Aaron raadolle: Antton ja Kari mainitaan jaksoissa, eikä edes ihan alkujaksoissakaan.

  Ensimmäisessä jaksossa kuitenkin joku varmaan haudataan. Eli Anton oli hyvinkin luultavasti se, joka jäi auton alle. Ja Kari varastaa jostain autosta kilvet. Mä en jaksa uskoa, että ketään haudataan, vaikka jakson nimi niin enteileekin. Luulen, että Anton jäi alle ja joutuu sairaalaan pitkäksi aikaa, ja siksi ei ole myöhemmin "autoimmuuni", koska saa jonkun vakavan vaurion tapahtuneen seurauksena tai kuolee kenties myöhemmin.

  Hmm yhden tulevan jakson nimi Nagba rv byr nhgbvzzhhav. Esteettömyystodistukset jne lippuslappusetki pitäs hoitaa Miksiköhän Sepon puhelin oli lattialla? Nurkassa oli tumma pöytälamppu ja hedelmäkori - ne tuskin olis lattialla. D Olisi todellakin, en vain tiedä olisiko se salkkareiden kaltaiselle sarjalle liian hyvä juonikuvio: Ei voi olla Kari se, joka jäi auton alle.

  Siinä oli se punainen laser, jonka yli Karin ei näytetty astuvan. Olisi varmasti näytetty auton tippuminen Karin päälle, jos tuo olisi Karille käynyt.

  Sen sijaan Anton ilmeisesti tosiaan lähti Karin perään "pelastamaan" ennen kuin on liian myöhäistä. Kari nyt vain jäi jumimaan johonkin. Karia tuosta varmaan sitten kyllä epäillään, kun hän on ainut, jonka tiedetään korjaamolla puuhailleen ja lisäksi hänen tiedetään vastustaneen Antonia.

  Katsoin viimein minäkin sen jakson: Eikö nyt oikeesti olisi Helsingistäkin löytynyt joku kirkko jos pihlajakatu kuitenkin sijaitsee Helsingissä niin tuomiokirkkokin olisi uskottavampi kuin lepuski. Toisaalta onhan kauppakeskus kohtausketkin kuvattu Sellossa ja jotkut ulko kohtaukset oli kuvattu lepuskissa asuvan kaverini pihalla eli ei nyt periaatteessa pitäisi tulla yllätyksenä mutta silti ärsyttää: Siis Karihan oli vähän etukenossa sen auton alla, katsoppa uudelleen Jos siitä putoaa auto niskaan niin aika nopeat refleksit saa olla että ehtii selälleen odottelemaan että auto tippuu päälle.

  Aijaa musta se näytti ihan matolta:

  Huora lahti salatut elämät uudet jaksot -

  Blondit nuolevat toistensa pilluja ja bodari survoo kyrpää vittuun. Suosittelemme päivättämään selaimesi uudempaan versioon. Mun mielestä Dahlia sano jotain hauskaa kans. Joo, on TOSI isot rahat kyseessä jne. Skip to content Salattujen elämien sivurooleissa on vuosien varrella esiintynyt monia tuttuja Muistatko vielä Suomen Big Brother -sarjassa vuonna missä on koko jakso. Se on laitonta ja emme kaipaa linkkejä tai kyselijöitä tänne. Tälle lisäosalle voi myös asetuksista määrittää haluamansa pikanäppäinyhdistelmän, jota painamalla tekstit saa käännettyä ilman valikkoa.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *