• Naiset Kauhajoki

  Www iskuri fi nainen venäjältä

  www iskuri fi nainen venäjältä

  Aloittajan tarina kuulostaa tutulle. Minulle on tullut neljältä venäläiseltä naiselta kuvia ja viestejä. Huvikseni myös aikani vastailin viesteihin ja katsoin miten tarina etenee. Lopuksi ilmoitin, että olen nainen, niin jo loppui yhteydenpito: Onko tällä sivustolla tapahtunut tietovuoto, vai mitä kautta ovat osoitteeni saanut? Osoitettani en todellakaan levittele sinne tänne. Kyllä pari kuukautta sitten suomi24, joutui ison "hyökkäyksen" kohteeksi, lisää voit lukea: Sen jälkeen kun suomi Olkaa vain varovaisia ja poistakaa ne välittömästi!

  Otin asioista selvää ja nykyään onkin tarkempi kontrolli, ettei avioIduta vain kansalaisuuden saamiseksi. Tämä kaunis Olga oli muuten ihan rehellinen Mutta erehtyikin lähettämään ilmiselvän scammin minun toiseen senssipalstaan Kuvasta tunnistin samaksi naiseksi ja kerroin hänelle itselleen, hänenhän piti harjoitelleá englantia puolen vuoden ajan Tota juuh, mä käänsin tän kusetuksen pääläelleen Jo Ekasta viestistä lähtien tajusin et kyseessä ei oo todellinen henkilö Copy paste nimet, valmiisiin kirje pohjiin ilmesesti?

  Koskapa mä en oo ikinä rekisteröityny Suomi 24 sivuille! Mä olen pyytäny sitä ottamaan kaikkia outoja kuvia, ja oon muutaman saanukki Lmao: Spend time, not your 4. Eli jos on hetkikään ylimääräistä aikaa ja saatte näitä viestejä, mutta teillä ei ole tarkoitustakaan tutustua.

  Keksikää kaikkea pikkutekemistä näille huijareille. Jos saatte heidät käyttämään omaa aikaansa kaiken näköisiin turhuuksiin edes 15min päivä, on se muiden kusettamisesta pois.

  Vaikka joku sanoisikin, että oma moka jos näihin tarttuu, niin haluatteko että joku venäläinen äijä kusettaa rahaa suomesta, vai että joku viaton vaikkakin vähän tyhmä menettää rahaa. Tyhmyydestä sakotetaan, mutta onhan se reilua että vaikka kirkko kusettaa rahat, kuin venäjän mafia!!!! Itse sain tämänlaista; Ekaterina niminen nainen kertoi ensimmäisessä viestissään saaneensa nimeni suomi Siellä mikään venäläinen äijä ole kusettamassa.

  Olisin erittäin varovainen ja suorastaan karttaisin tutustumista venäläisiin deittipalstojen kautta. On nähtävä livenä ja arvioitava kenen kanssa on tekemisissä ja mitä siitä seuraa. Sukulaisen suuren luokan ongelmia vuosikausia selvittäneenä, kun hän aloitti suhteen venäläiseen sanon, että pysykää erossa, jos voitte.

  Tai sitten tutustukaa turvallisesti ja pitkällä aikavälillä. Tuli viestejä samalta Irinalta kuin enssimmäisessä viestissä ja sain jopa kuvan passista. Kyseessä saattaa olla ihan oikea nainen, mutta en usko hänen olevan kuin rahan perässä.

  Jonkun Sergey Yansubaev nimisen tyypin nimen hän antoi myös. Mietin, että kuinkakohan paljon tuolla tienaa? Eiväthän he muuten noin toimisi. Tässä on yksi esimerkki hänen vastauksesta, ku vähän kuumottelin. Onko tämä kaunis irinasi vai joku äijä hikisessä kopissa?

  And you only as donkeys and sheep inflate Therefore you pay money, because you sheep and donkeys. In Russia all is good!!!!!!!!! And at you in Finland muzhiks all cowards and sheep All your women and girls are ready only to sex and more are able nothing All Finnish women can carry out with any sex Because whores and prostitutes: Ha ha ha ha ha!!!

  You muzhiks cannot find normal women Russian women the best in the world Remember you a sheep!!! Todella fiksua käytöstä ; kun sit hermostuu.. Tämä Irina jonkun kanssa kirjoittelee? Itsekin kirjoittelin muutaman viikon sen kanssa ja oli oikein hempeitä viestejä.

  Mitä lie muille kertonut nimensä olevan? Nyt vähän psykologista silmää äijät Paljon on eri sivustoilla myös venäläisiä jotka haluavat parantaa englanninkielentaitoaan ja tutustua ihmisiin, siinä sivussa voi käydä tuuri ja löytyäkin joku Näitten kanssa tulee chattailtua jonkun verran ja mukavia ovat, tulee opittua venäjää itse samassa.

  Nää sähköpostit kannattaa jättää omaan arvoonsa Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Onkos kukaan saanut postia"Katy Fedorovalta"-Natalia. Jos kukaan ei varoita niin hähelle menettää vielä moni rahansa. Yliopiston käynyt opettajan tutkinnon suorittanut näytti kuvatkin yliopston todistusten jaosta ja kertoi opettavansa lapsia siis varmmaan ensiluokkalaisia.

  Kuvia lähetti minulle likemmäs ja skypessä näin saman henkilön. Piti maksaa asunnon loppuvelka ja olisi asunnon myynyt ja tullut luokseni rahojen kanssa ja myi asunnon muka. Mutta kun naisen piti tulla luokseni rahojen kanssa niin nainen ei koskaan saapunut ja menetin euroa. Lähetti muka tililleni jo euroa ja aidon näköisen kuitin jossa pankin aidon näköinen leima. Näytin pankissakin kuitin eivätkä hekään huomanneet että jokin on vialla.

  Rahoja ei koskaan saapunut tililleni. Sähköpostikin vain etunimi Maria on oikea. Se on varmaan sama irina jonka kans minä kirjoittelin ehkä viikon. Nätti tyttä oli jos nyt sama oli kun kuvassa. Kaverini osasi varottaa noista venakoista mutta annoin hänen lähetellä kuviaan ja yhtenä päivänä kyllästyin vaan kirjoitteleen hänelle.

  Yksi vihainen viesti tuli huonolla suomella ja parin päivän päästä kokeilin uutta profiilia niin sama irina taas lähettelee yhteystietojaan. Kyllä niitten kanssa varovaisia saa olla eikä mitään rahaa saa lähetellä. Venäläisten omille vastaaville sivuille. Harva venäläinen uskaltauu tänne, koska kielitaito on mitä on. Olen nyt vuoden verran pyörinyt siellä ja tavannut 5 tai 6 tyttöä. On sitten meno muuten ihan toista kuin täällä. Ja en puhu itse venäjää.

  Englantikin joten kuten, mut kyllä sillä treffeille pääsee. Jos sieltä Pietarista joku tyttö kirjoittelee, niin junalla pääsee vajaassa 5 tunnissa suuntaan tai toiseen Ai niin, olin muuten Irinan luona kylässä mennä viikonloppuna Olen tässä nyt tovin kirjoitellut huvikseni venäläisen naisen kanssa, tietäen nämä huijaukset yms mutta nyt tuntuu että onko tämä nainen sittenkin tosissaan? Eihän siinä numeron antamisessa pitäis mitään varaa olla vai?? Kaikella kunnioituksella kerron tässä, että kaikki yhdeydenotot kauniine kuvineen Venäjältä ovat pelkkää buissnestä.

  Eli siellä vaan tyypit väsäävät yhteen erilaisista kuvista, joskus omistakin jo vanhoista kuvista ja kirjoittavat joskus aivan arkipäiväistäkin juttua. Lopulta vain haluavat että pääsevät lähempään tuttavuuteen juuri pyytäen puhelinnumeroasi tai soittamaan hänelle.

  Varmaan täällä löytyy naisia tai nainen. Se on varmempi ja antaa huijareiden vetää lyhyempi tikku. Eri asia on jos joku todella haluaa suomalaisen miehen sieltä: Ja jos kiinnität kirjeeseensä huomiota niin huomaat kuinka rakkaudesta kyllä puhutaan, mutta vastaako hän kysymyksiisi todella? Voithan kokeilla ja kannattaakin: Minä olen vastaillut noihin ihan piristääkseni päivääni, tiedän että Sergeihän se siellä lirkuttelee, mutta nättejä naisenkuvia aina lähettelee.

  Sitten lopetan kun tulee ohjeet miten rahat siirretään hänelle Ukrainaan että saa maksaa viisumin ja ostaa matkalipun: Mun venäläinen naisystävä ei ole koskaan suostunut ottamaan rahaa vastaan vaan omalla kustannuksellaan on aina tullut minun luo. Tätä on nyt jatkunut kohta 2 vuotta. Sori,jos menee ohi alkuperäisen aiheen. Pietarilainen naiseni,hänen palkkansa on max. Eikä millään pahalla sinulle otsikko "höhöhöpö",ehkä sinun naisellasi on parempi?

  En ole sen kummemmin kysynyt mutta 12 tuntisia työpäiviä tekee. Viimeaikoina olen kyllä itse vieraillut Pietarissa ihan tasapuolisuuden nimissä. Venäjällä on vähän eri tavat, siellä asuntoja ei monasti omisteta yksin vaan on ehkä monenkin sukulaisen omistama,tai ystävien kanssa yhteinen.

  Jep, mutta kun nämä huijarit ovat kertaa aktiisempia kuin tavalliset naiset. Yhtenä päivänä saattaa olla 30 miestä kierrossa. Valmiit rikollisten tekemät huijauspaketit lupaavat keskimäärin taalan viikkotuloja. Moni mies on tullut huijatuksi, kun on tavannut deittipalstalla venäläisen naisen.

  Joissakin tapauksissa totuus on valjennut vasta pitkän ajan kuluttua, sillä huijarit ovat taitavia kirjoittamaan ja hoitamaan tarvittaessa puhelinkeskustelutkin. Vaikka kaikki venäläiset naiset eivät tietenkään huijaa, niin kannattaa alkaa ottaa asioista selvää viimeistään silloin, jos nainen pyytää lähettämään rahaa. Rahapyyntö matkalippuihin, viisumikuluihin tai vaikkapa sairaalamaksuihin saattaa tulla pitkän "tuntemisen" jälkeen.

  Toiminta on osittain pitkälle järjestäytynyttä eikä esimerkiksi Western Unionin kautta huijarille lähetettyjä rahoja saa koskaan takaisin. Nettihuijarien kohdalla kyse ei siis ole prostituoiduista tai rikasta miestä metsästävistä onnenonkijoista, vaan rikollisista, jotka haluavat vain rahasi.

  Heidän käyttämänsä kuvat voivat olla kenen tahansa joskus jopa huijarin itsensä. He eivät myöskään lue kirjeitäsi, vaan lähettelevät samat vastauksensa kaikille miehille. Opit tunnistamaan tyylin, kun tutustut useamman huijarin tuotoksiin esimerkiksi oheisista linkeistä. Yleisesti ottaen tyyli on jaaritteleva etkä saa vastauksia esittämiisi kysymyksiin ainakaan ensimmäisissä kirjeissä.

  Lisätietoa, apua ja neuvoja: Yksittäisen tapauksen kohdalla voit aloittaa selvittämisen googlaamalla sähköpostiosoitteen sekä osia saamistasi kirjeistä. Aina voi myös lähettää koeviestin toisesta osoitteesta ja katsoa, saako vastaukseksi identtisiä viestejä.

  Mitä tahansa teetkin, älä lähetä rahaa. Ja maalaisjärjen käyttö on sallittua, sillä tuskin maailman kaunein, kuten he kuvissa aina ovat, olisi valmis matkustamaan tänne näkemättä miestä Olisihan se ihanaa, samoin kuin voittaa lotossa 5 kertaa peräkkäin täyspotti: Ihmeen pitkään yksi jaksoi kirjoitella ihan niitä näitä, varmaan jopa kuukauden ajan, niin nyt on alkanut ottamaan selvää että saa töistä vapaata milloin vaan, ja alkaa selvittelemään muita asioista, eli normit viisumimaksut ja matkakaulut: On mahdotonta sanoa, kuinka moni on tullut huijatuksi, koska kaikki tapaukset eivät päädy poliisin tietoon.

  Huijareita on kuitenkin valtava määrä. Käytännössä jokainen, joka nettideittailee, joutuu jossain vaiheessa huijausyrityksen kohteeksi. Myös poliisi varoittaa nettihuijauksista: Nykyisin toimii tällä samaisella palstalla nimimerkillä "lask".

  Aina vain kömpelömmiksi huijausyritykset menevät. Olen nyt parille naisella kirjoittanut muutaman kirjeen, jossa esitin lukuisia kysymyksiä. Yhteenkään kysymykseen ei ole vastattu. Kirjeissäni kerroin puuta heinää kokomuksistani toisessa maailmansodassa, jossa haavoituin pahoin. Toiselle naiselle kerroin olevani nuijasodan veteraani. Ilmeisesti vastapuoli ei edes lue kirjeitä, vaan lykkää ne samat tyhjänpäiväiset vastaukset ties kuinka monelle miehelle.

  Pieleen meni,heh heh 6. Kirjoittelin myös sattumoisin Irina nimiselle venakolle jo muutaman viikon. Rupesi myös ihmetyttämään,kun kysymyksiin ei tullut vastauksia ja nainen oli aivan hulluna minuun,vaikka ei oltu tavattukaan. Ristiriitaista oli myös hänen työssäkäyntinsä,tietokonealan konsultti,mukamas.

  Yhtäkkiä vaan keskellä viikkoa nukuttiinkin pitkään ja käyskenneeltiin puistossa haaveilemassa minusta. Nyt tuli jo kiihkeä tapaamistoive ja kuinka ollakaan matkatoimiston "luotettava" hoitaja on nimeltään Sergey Yansubaev.

  Ei muuta kuin Sergey-toverin kautta sattumoisin euroa menemään ja kaunis Irina onkin jo täällä "talvilomalla". Verkkoa kudottiin pitkään ja hienotunteisesti,mutta kun en yleensäkään rahojani olan yli heittele aloin linkittää nimeä Yansubaev ja löysin tämän varoituksen. Olkaahan muutkin tarkkana näiden "Irinoiden" kanssa!!!! Ainahan sitä voi yrittää huijata. Oli oikein passistakin ottanut kuvan ja laittanut liitteeksi.

  Yhteenkään kysymykseeni ei kuitenkaan ole vastannut, eikä reagoinut mitenkään niihin älyttämyyksiin, joita kirjeisiini olen laittanut. Eli Igor ei edes lue kirjeitä. No pyydin nyt valokuvia, jossa tyttö pitää kädessään paperilappua, jossa on käyttämäni nimi ja pyysin myös hieman vähentämään vaatetusta kuvaa otettaessa.

  Katsotaan mitä vastaukseksi tulee. Voi tulla tuttuja kasvoja esille! Jos haluat kokouksessa ja sen jälkeen näemme toisiamme alasti. Venäjällä ei ole samanlainen työviikko kuin suomessa,ei siellä ole mitään viikonloppuvapaita,vaan vapaat on vähän miten sattuu. Joku saattaa tehdä joskus 2viikkoa putkeen töitä 12h joka päivä ja sitten on muutaman päivän loma. Olen 3vuotta ollut venäläisen naisen kanssa ja nämä asiat on tullut tutuiksi. Hei Tutun kuulosta tekstiä. Olen huomannut, että useita venäläisiä huijareitä liikkuu deittipalstoilla.

  Olen selvittänyt miten huijarin tunnistaa, kun kysyt paljon kysymyksiä, niin huomaat että et saa kaikkia vastauksia. Mitenpä tämä Smirnov ehtisi vastailla kaikille sadalle suomalaiselle päräkammarin pojalle. Älä missään nimessä lähetä rahaa! Eräs venäläinen nainen pyysi kovin käymään luonaan. Hän tuntui viestissä todella määräilevältä. Piti soittaa hänen antamaansa numeroon. Lisäksi hän sopi omatoimisesti kysymättä minulta mitään tapaamisemme.

  Nainen ei pyytänyt rahaa, enkä olisi mistään hinnasta maksanut hänelle penniäkään. Minusta nainen hätäili liikaa nähdäkseen minut.

  Syntyi kuva, että minun olisi pakko soittaa hänelle puhelimella. Haluan kirjoitella hieman kauemmin ja tutustua ihmiseen. Huijarit eivät jaksa pitkään kirjoitella ilman tuloksia. Tuttavani sai noita huijausposteja ja aloimme pilailla, kun se ei vastannut kysymyksiin. Kirjoitimme sille, että "Minulla on kolme sisiliskoa.

  Sininen, punainen ja vihreä. Rakentaisin sille hiekkaerämaan eteiseen. Tykkään myös alistaa ja piestä naisia. Olet niin ihana mies"-sepustuksia. Kuka ihme tuollaiseen lankeaa. Venäläiset naiset ovat yrittäneet huijata minua useasti, mutta en ole antanut heille rahaa. Suhtaudun näihin naisiin varauksella, vaikka lupaavat rakastaa minua. Terve järki kannattaa säilyttää. Hauskinta oli,että eräs nainen pyysi minulta rahaa viisumiin, joka hänellä jo oli. Erityisesti haluan varoittaa naisista, jotka lupaavat saapua lentokoneella.

  He voivat antaa jopa puhelinnumeronsa. Tuo puhelinnumero saattaa olla väärä tai heillä on salainen numero. Jos joku näistä naisista tulee sähköpostiisi, niin älä vastaa heille. He tahtovat vain rahaa. Itselle tuli raha kirje joitakin kuukausia sitten sitä edelsi tietenkin pidempi kirjeen vaihto, en lähettänyt. Toinen nainen alkoi kirjoittamaan, ja koska sähköposti osoite oli eri.

  Huomautin kohteliaasti että onko sinulla kaksois sisko kun samanlaisen kirjeen sain jo kaksi kuukautta sitten, lisäsin vielä että lähettäisitkö sinä rahaa "näissä" olosuhteissa.

  Yllättävän vähän he vaihtelevat kirjeiden sisältöä. Olen huomannut,että ip-osoitteen jäljittäminen on hiukan ongelmallista. Sain kerran luotettavan viestin Phnom Penhissä olevasta internet shopista jäjittäessäni yhtä huijaria.

  Ei ole kuitenkaan mitään syytä epäillä tämän viestin lähettäjää. En kyllä keksi,miksi se on noin. Toinen havaintoni on,että tätä yhtä lukuunottamatta kaikki n. Sitten kokeilin mihin minun ip.

  Se johtaa muutaman kilometrin päähäni kotoani. Sitten kokeilin poikani ip. Se johti aivan samaan paikkaan. Kerran ajellessani siellä päin katsoin,mitä siinä paikassa on. Siellä oli joku puhelinlaitoksen kaappi. Sitten vielä yksi ongelma on mobiililiittymät. Niistä ei käy selville mitään muuta kuin se missä sen operaattorin palvelin on. Kokeilin jäljittää oman mokkulani sijaintia.

  Se löytyi jostakin itä-Suomesta,vaikka asun etelä-Suomessa. Sitten kokeilin jäljittää kaverin mobiililiittymän osoitetta. Kaveri asuu tällä hetkellä Thaimaassa ja on lähettänyt mulle sähköpostia. Hänen osoitteensa viittaa Helsinkiin.

  Eli jos Irina sanoo asuvansa Moskovassa ja ip. Jos saatte tällaisen viestin,niin se on huijarilta. Olen saanut sen jo kolme kertaa eri nimillä ja eri kuvilla.

  Ip-osoitteen mukaan viestit tulee Englannista Hello. If fairly to admit, I did not expect today to see your reciprocal letter to me. I thought that I will be not interesting to you and you will not write to me. To me as many letters come and at times I even am surprised, all these letters whence undertake? Personally I any more do not pay attention to such letters and simply I delete them. It is very glad that you have not arrived as, after all if you remove my letter I now would not write you this letter.

  Unless I am not right? So I wish to tell to you thanks that you to become interested in me and certainly separate thanks for your letter. I would not like to begin now with you dialogue, therefore I will begin the story about myself. So, with what to begin my first story about itself I at all I do not know. Such dialogue through the Internet new to me and I even have a little started to be confused.

  Never before had such dialogue, but to me to seem that acquaintance through the Internet rather interesting. Well, I will follow to rules of etiquette and I will begin my story about myself with the most important thing.

  As you already know my name Anna. To me of 29 years. My date of birthday on August, 30th I quite formed woman, with good work and with good sense of humour. I do not drink I admit, only sometimes on holidays , I do not smoke and never used drugs. I mention now drugs because now such terrible time that many women have sunk in drugs. Personally I have been brought strictly up by my parents so I since the childhood do not use anything that could harm my health.

  On a nationality I Russian also live in city Habarovsk. It in Russia if you do not know. I quiet, counterbalanced and to all to it the cheerful woman. I probably now describe myself, as the princess, though it not so.

  I have lacks, but about it can be later. I do not wish to speak to you about the lacks at once. Unfortunately I not married and still much to our regret I have no children. I to write a word "unfortunately" because I very much want in marriage, but here so left in my life that I have not met till now the suitable man. Certainly, as any woman at me had serious relations with men here, but these relations came to an end as quickly as began.

  Probably I simply have not met that man who could love and appreciate me sincerely. I quite provided woman also have good work. I work as the seller-adviser in large shop, I sell home appliances. Very much to be pleasant to me my work, I quite am able to communicate with people. There can be you will are surprised to my hobby a little, but this my hobby and I cannot make with myself anything any more.

  Since school times we with girlfriends liked to collect leaves of trees. At first it was children's hobby, but in due course for me this hobby has turned to a hobby. I collect leaves of trees and I put them in books. So they remain and do not change the form. Here such at me a strange hobby, but I hope, what you will not think of me because of my hobby, how about the strange woman?

  Please do not think of me so. Simply my hobby and the leaves collected by me sometimes me even calm it, when I look at them. Except this hobby I as have many other interests.

  For example I like to dance and during free time from work I attend dancing school. Dances support my figure and still it too sports. Katainen puhui ihan viisaita Kultarannassa. Katainen oli aivan oikeassa parissa esille tuomassaan näkokohdassa. Etenkin tässä nykyisessä geopoliittisessa tilanteessa, jossa USA, Venäjä ja Kiina taistelevat geopoliittisesta valta-asemasta ja maailmanherruudesta.

  Mitä tässä tilanteessa Eurooppa ja EU voi mitään muuta tehdä, kuin alkaa organsisoitua ja ryhtyä puolustustoimiin, ihan kaiken varalta. Jotta ei käy niin, että esim. Venäjä alkaakin osoittaa militarisoitumisen merkkejä meidän maatamme kohti. Katainen oli oikeassa myös siinä, että EU: Itse asiassa yllätyin oikein positiivisesti. Vaikka aiemmin minulla oli hänestä aivan toisenlainen käsitys, etenkin kaiken kulttuurin eteenpäinmenemisen suhteen.

  Ja olen hänen kanssaan hänen esille tuomissaan asioissa täysin samaa mieltä! Etsi Toggle navigation Valikko. Täältä löytyy kaikille seuraa!

  Naiset, jos olette vailla miestä Kuopio-Siilinjärvi: Mä olen saanut mulkkua paljon tota kautta. Kiimaisia naintihetkiä toivottelee aikuinen nainen. Katainen puhui ihan viisaita Kultarannassa Katainen oli aivan oikeassa parissa esille tuomassaan näkokohdassa. Määhhän ottammaa liäkkees ja sitten päeväunille ni helepottaa: Minä haluaisin myös sellaisen miten joka kestää ainakin tunnin.

  Ja olen hänen kanssaan hänen esille tuomissaan asioissa täysin samaa mieltä! Etsi Toggle navigation Valikko. Täältä löytyy kaikille seuraa! Naiset, jos olette vailla miestä Kuopio-Siilinjärvi: Mä olen saanut mulkkua paljon tota kautta. Kiimaisia naintihetkiä toivottelee aikuinen nainen. Katainen puhui ihan viisaita Kultarannassa Katainen oli aivan oikeassa parissa esille tuomassaan näkokohdassa.

  Määhhän ottammaa liäkkees ja sitten päeväunille ni helepottaa: Minä haluaisin myös sellaisen miten joka kestää ainakin tunnin. Semmosta saa vain harvoin. Sellaista ei ole olemassakaan, että jollakin erektio kestäisi tunnin. Ei pidä paikkaansa, eikä toteudu yhdelläkään ukolla, eikä minkään biologian, eikä missään nimessä reaalimaailmassa. Jos jollakulla todella seisoo tunnin , niin vain ottamalla kolme viagraa nakkiin. Siitä tulee ja seuraa vain sydänpysähdys. Siis ottako viagraa enemmän, kuin mitä on lääkäri potilasohjeessa määrännyt.

  Jos naiset haluaa vähintään puolentunnin kovaa niin ottakaa yhteyttä. Vastaa alkuperäiseen viestiin Täältä löytyy kaikille seuraa! Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Teitä vain käytetään hyväksi eikö se mene jo perille, sitäkö haluatte??? Olen ite venäläinen ja tiedän mistä puhun. Vielä kymmenen - seitsemän vuotta sitten nettiä käytettiin pääasiassa isoissa kaupungeissa kuten esim.

  Moskovassa ja ainoastaan varakkailla oli siihen varaa. Siihen aikaan ne naiset jotka halusivat tutustua ulkomaalaisiin käyttivät apuna tutustumistoimistoja.

  Toimisto auttoi hoitamaan kirjeenvaihdon, ehkä jopa käännöksen ja mahdollisen tutustumismatkan, en tiedä sitten kuka maksoi mitäkin, todennäköisesti mies joutui jotakin matkakuluja maksamaan tai jonkun palkkion tutustumisfirmalle. Venäläisillä on yleisesti ottaen paljon huonompi englannin kieli taito kuin suomalaisilla joten kirjeet olivat yleensä 'huono suomea, saksa tai englantia' Nykyisin kun netti on yleistynyt keskiluokan keskuudessa niin periaatteessa voisi olettaa että kielitaitoiset venäläiset jotka haluavat tutustua ulkomaalaisiin käyttävät nettipalstoja ilman välikäsiä Tiedän että kielitaitoiset kaverini ovat kaikki hyvissä työpaikoissa Venäjällä ja eivät vielä tähän asti halunnet lähteä Venäjältä.

  Eli oletan että jos osaat kieliä niin löydät hyvät työpaikat Venäjällä ja jos yhtäkkiä haluat tutustua ulkomaalaiseen niin laitat ilmoituksen kansainväliselle nettipalstalle ja odotat vastauksia. Kun on aika tutustua lähemmin niin nainen itse maksaa matkat niin fiksu nainen tekee!!! Entäs ne naiset jolla on netti mutta on huono kielitaito ja silti halua tutustua ulkomaalaiseen Jos heillä on huonokielitaito niin he ilman mitään apua edes pysty itse luomaan nettiprofiilia ja ylipäätään löytämään oikean treffisivuston.

  Eli he pyytävät sitten joltakin apua. Hyvä jos on joku kielitaitoinen sukulainen tai kaveri, mutta jos ei ole niin en tie mitä he sitten tekevät. On varmaan ehkä niitä vanhanmallisia tutustumisfirmoja Ensimmäisen kirjoittajan esimerkissä on kuvattu selvä huijaus.

  Aina niitä huijareita löytyy. Eli olkaa varovaisia jos joku pyytää teitä lähettämään rahaa! Pitää olla hyvin varma toisesta, käykää vaikka itse ensin siellä Jonkun oikean toimiston kautta hommat varmaan hoituu hyvin, mutta pitää olla varma että toimisto on oikea. Kyllä Suomen matkatoimistotkin järjestävät matkoja sinne ja sieltäkin Aloittajan tarina kuulostaa tutulle.

  Minulle on tullut neljältä venäläiseltä naiselta kuvia ja viestejä. Huvikseni myös aikani vastailin viesteihin ja katsoin miten tarina etenee. Lopuksi ilmoitin, että olen nainen, niin jo loppui yhteydenpito: Onko tällä sivustolla tapahtunut tietovuoto, vai mitä kautta ovat osoitteeni saanut?

  Osoitettani en todellakaan levittele sinne tänne. Kyllä pari kuukautta sitten suomi24, joutui ison "hyökkäyksen" kohteeksi, lisää voit lukea: Sen jälkeen kun suomi Olkaa vain varovaisia ja poistakaa ne välittömästi! Otin asioista selvää ja nykyään onkin tarkempi kontrolli, ettei avioIduta vain kansalaisuuden saamiseksi.

  Tämä kaunis Olga oli muuten ihan rehellinen Mutta erehtyikin lähettämään ilmiselvän scammin minun toiseen senssipalstaan Kuvasta tunnistin samaksi naiseksi ja kerroin hänelle itselleen, hänenhän piti harjoitelleá englantia puolen vuoden ajan Tota juuh, mä käänsin tän kusetuksen pääläelleen Jo Ekasta viestistä lähtien tajusin et kyseessä ei oo todellinen henkilö Copy paste nimet, valmiisiin kirje pohjiin ilmesesti? Koskapa mä en oo ikinä rekisteröityny Suomi 24 sivuille!

  Mä olen pyytäny sitä ottamaan kaikkia outoja kuvia, ja oon muutaman saanukki Lmao: Spend time, not your 4. Eli jos on hetkikään ylimääräistä aikaa ja saatte näitä viestejä, mutta teillä ei ole tarkoitustakaan tutustua.

  Keksikää kaikkea pikkutekemistä näille huijareille. Jos saatte heidät käyttämään omaa aikaansa kaiken näköisiin turhuuksiin edes 15min päivä, on se muiden kusettamisesta pois. Vaikka joku sanoisikin, että oma moka jos näihin tarttuu, niin haluatteko että joku venäläinen äijä kusettaa rahaa suomesta, vai että joku viaton vaikkakin vähän tyhmä menettää rahaa.

  Tyhmyydestä sakotetaan, mutta onhan se reilua että vaikka kirkko kusettaa rahat, kuin venäjän mafia!!!! Itse sain tämänlaista; Ekaterina niminen nainen kertoi ensimmäisessä viestissään saaneensa nimeni suomi Siellä mikään venäläinen äijä ole kusettamassa. Olisin erittäin varovainen ja suorastaan karttaisin tutustumista venäläisiin deittipalstojen kautta. On nähtävä livenä ja arvioitava kenen kanssa on tekemisissä ja mitä siitä seuraa. Sukulaisen suuren luokan ongelmia vuosikausia selvittäneenä, kun hän aloitti suhteen venäläiseen sanon, että pysykää erossa, jos voitte.

  Tai sitten tutustukaa turvallisesti ja pitkällä aikavälillä. Tuli viestejä samalta Irinalta kuin enssimmäisessä viestissä ja sain jopa kuvan passista. Kyseessä saattaa olla ihan oikea nainen, mutta en usko hänen olevan kuin rahan perässä. Jonkun Sergey Yansubaev nimisen tyypin nimen hän antoi myös. Mietin, että kuinkakohan paljon tuolla tienaa? Eiväthän he muuten noin toimisi. Tässä on yksi esimerkki hänen vastauksesta, ku vähän kuumottelin.

  Onko tämä kaunis irinasi vai joku äijä hikisessä kopissa? And you only as donkeys and sheep inflate Therefore you pay money, because you sheep and donkeys. In Russia all is good!!!!!!!!! And at you in Finland muzhiks all cowards and sheep All your women and girls are ready only to sex and more are able nothing All Finnish women can carry out with any sex Because whores and prostitutes: Ha ha ha ha ha!!!

  You muzhiks cannot find normal women Russian women the best in the world Remember you a sheep!!! Todella fiksua käytöstä ; kun sit hermostuu.. Tämä Irina jonkun kanssa kirjoittelee? Itsekin kirjoittelin muutaman viikon sen kanssa ja oli oikein hempeitä viestejä. Mitä lie muille kertonut nimensä olevan? Nyt vähän psykologista silmää äijät Paljon on eri sivustoilla myös venäläisiä jotka haluavat parantaa englanninkielentaitoaan ja tutustua ihmisiin, siinä sivussa voi käydä tuuri ja löytyäkin joku Näitten kanssa tulee chattailtua jonkun verran ja mukavia ovat, tulee opittua venäjää itse samassa.

  Nää sähköpostit kannattaa jättää omaan arvoonsa Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Onkos kukaan saanut postia"Katy Fedorovalta"-Natalia. Jos kukaan ei varoita niin hähelle menettää vielä moni rahansa. Yliopiston käynyt opettajan tutkinnon suorittanut näytti kuvatkin yliopston todistusten jaosta ja kertoi opettavansa lapsia siis varmmaan ensiluokkalaisia. Kuvia lähetti minulle likemmäs ja skypessä näin saman henkilön. Piti maksaa asunnon loppuvelka ja olisi asunnon myynyt ja tullut luokseni rahojen kanssa ja myi asunnon muka.

  Mutta kun naisen piti tulla luokseni rahojen kanssa niin nainen ei koskaan saapunut ja menetin euroa. Lähetti muka tililleni jo euroa ja aidon näköisen kuitin jossa pankin aidon näköinen leima. Näytin pankissakin kuitin eivätkä hekään huomanneet että jokin on vialla. Rahoja ei koskaan saapunut tililleni. Sähköpostikin vain etunimi Maria on oikea. Se on varmaan sama irina jonka kans minä kirjoittelin ehkä viikon.

  Nätti tyttä oli jos nyt sama oli kun kuvassa. Kaverini osasi varottaa noista venakoista mutta annoin hänen lähetellä kuviaan ja yhtenä päivänä kyllästyin vaan kirjoitteleen hänelle. Yksi vihainen viesti tuli huonolla suomella ja parin päivän päästä kokeilin uutta profiilia niin sama irina taas lähettelee yhteystietojaan.

  Kyllä niitten kanssa varovaisia saa olla eikä mitään rahaa saa lähetellä. Venäläisten omille vastaaville sivuille. Harva venäläinen uskaltauu tänne, koska kielitaito on mitä on.

  Olen nyt vuoden verran pyörinyt siellä ja tavannut 5 tai 6 tyttöä. On sitten meno muuten ihan toista kuin täällä. Ja en puhu itse venäjää. Englantikin joten kuten, mut kyllä sillä treffeille pääsee. Jos sieltä Pietarista joku tyttö kirjoittelee, niin junalla pääsee vajaassa 5 tunnissa suuntaan tai toiseen Ai niin, olin muuten Irinan luona kylässä mennä viikonloppuna Olen tässä nyt tovin kirjoitellut huvikseni venäläisen naisen kanssa, tietäen nämä huijaukset yms mutta nyt tuntuu että onko tämä nainen sittenkin tosissaan?

  Eihän siinä numeron antamisessa pitäis mitään varaa olla vai?? Kaikella kunnioituksella kerron tässä, että kaikki yhdeydenotot kauniine kuvineen Venäjältä ovat pelkkää buissnestä. Eli siellä vaan tyypit väsäävät yhteen erilaisista kuvista, joskus omistakin jo vanhoista kuvista ja kirjoittavat joskus aivan arkipäiväistäkin juttua.

  Lopulta vain haluavat että pääsevät lähempään tuttavuuteen juuri pyytäen puhelinnumeroasi tai soittamaan hänelle. Varmaan täällä löytyy naisia tai nainen. Se on varmempi ja antaa huijareiden vetää lyhyempi tikku. Eri asia on jos joku todella haluaa suomalaisen miehen sieltä: Ja jos kiinnität kirjeeseensä huomiota niin huomaat kuinka rakkaudesta kyllä puhutaan, mutta vastaako hän kysymyksiisi todella? Voithan kokeilla ja kannattaakin: Minä olen vastaillut noihin ihan piristääkseni päivääni, tiedän että Sergeihän se siellä lirkuttelee, mutta nättejä naisenkuvia aina lähettelee.

  Sitten lopetan kun tulee ohjeet miten rahat siirretään hänelle Ukrainaan että saa maksaa viisumin ja ostaa matkalipun: Mun venäläinen naisystävä ei ole koskaan suostunut ottamaan rahaa vastaan vaan omalla kustannuksellaan on aina tullut minun luo.

  Tätä on nyt jatkunut kohta 2 vuotta. Sori,jos menee ohi alkuperäisen aiheen. Pietarilainen naiseni,hänen palkkansa on max. Eikä millään pahalla sinulle otsikko "höhöhöpö",ehkä sinun naisellasi on parempi? En ole sen kummemmin kysynyt mutta 12 tuntisia työpäiviä tekee. Viimeaikoina olen kyllä itse vieraillut Pietarissa ihan tasapuolisuuden nimissä.

  Venäjällä on vähän eri tavat, siellä asuntoja ei monasti omisteta yksin vaan on ehkä monenkin sukulaisen omistama,tai ystävien kanssa yhteinen. Jep, mutta kun nämä huijarit ovat kertaa aktiisempia kuin tavalliset naiset. Yhtenä päivänä saattaa olla 30 miestä kierrossa. Valmiit rikollisten tekemät huijauspaketit lupaavat keskimäärin taalan viikkotuloja. Moni mies on tullut huijatuksi, kun on tavannut deittipalstalla venäläisen naisen. Joissakin tapauksissa totuus on valjennut vasta pitkän ajan kuluttua, sillä huijarit ovat taitavia kirjoittamaan ja hoitamaan tarvittaessa puhelinkeskustelutkin.

  Vaikka kaikki venäläiset naiset eivät tietenkään huijaa, niin kannattaa alkaa ottaa asioista selvää viimeistään silloin, jos nainen pyytää lähettämään rahaa. Rahapyyntö matkalippuihin, viisumikuluihin tai vaikkapa sairaalamaksuihin saattaa tulla pitkän "tuntemisen" jälkeen. Toiminta on osittain pitkälle järjestäytynyttä eikä esimerkiksi Western Unionin kautta huijarille lähetettyjä rahoja saa koskaan takaisin.

  Nettihuijarien kohdalla kyse ei siis ole prostituoiduista tai rikasta miestä metsästävistä onnenonkijoista, vaan rikollisista, jotka haluavat vain rahasi. Heidän käyttämänsä kuvat voivat olla kenen tahansa joskus jopa huijarin itsensä.

  He eivät myöskään lue kirjeitäsi, vaan lähettelevät samat vastauksensa kaikille miehille. Opit tunnistamaan tyylin, kun tutustut useamman huijarin tuotoksiin esimerkiksi oheisista linkeistä. Yleisesti ottaen tyyli on jaaritteleva etkä saa vastauksia esittämiisi kysymyksiin ainakaan ensimmäisissä kirjeissä.

  Lisätietoa, apua ja neuvoja: Yksittäisen tapauksen kohdalla voit aloittaa selvittämisen googlaamalla sähköpostiosoitteen sekä osia saamistasi kirjeistä. Aina voi myös lähettää koeviestin toisesta osoitteesta ja katsoa, saako vastaukseksi identtisiä viestejä.

  Mitä tahansa teetkin, älä lähetä rahaa. Ja maalaisjärjen käyttö on sallittua, sillä tuskin maailman kaunein, kuten he kuvissa aina ovat, olisi valmis matkustamaan tänne näkemättä miestä Olisihan se ihanaa, samoin kuin voittaa lotossa 5 kertaa peräkkäin täyspotti: Ihmeen pitkään yksi jaksoi kirjoitella ihan niitä näitä, varmaan jopa kuukauden ajan, niin nyt on alkanut ottamaan selvää että saa töistä vapaata milloin vaan, ja alkaa selvittelemään muita asioista, eli normit viisumimaksut ja matkakaulut: On mahdotonta sanoa, kuinka moni on tullut huijatuksi, koska kaikki tapaukset eivät päädy poliisin tietoon.

  Huijareita on kuitenkin valtava määrä. Käytännössä jokainen, joka nettideittailee, joutuu jossain vaiheessa huijausyrityksen kohteeksi. Myös poliisi varoittaa nettihuijauksista: Nykyisin toimii tällä samaisella palstalla nimimerkillä "lask". Aina vain kömpelömmiksi huijausyritykset menevät. Olen nyt parille naisella kirjoittanut muutaman kirjeen, jossa esitin lukuisia kysymyksiä. Yhteenkään kysymykseen ei ole vastattu. Kirjeissäni kerroin puuta heinää kokomuksistani toisessa maailmansodassa, jossa haavoituin pahoin.

  Toiselle naiselle kerroin olevani nuijasodan veteraani. Ilmeisesti vastapuoli ei edes lue kirjeitä, vaan lykkää ne samat tyhjänpäiväiset vastaukset ties kuinka monelle miehelle. Pieleen meni,heh heh 6. Kirjoittelin myös sattumoisin Irina nimiselle venakolle jo muutaman viikon. Rupesi myös ihmetyttämään,kun kysymyksiin ei tullut vastauksia ja nainen oli aivan hulluna minuun,vaikka ei oltu tavattukaan. Ristiriitaista oli myös hänen työssäkäyntinsä,tietokonealan konsultti,mukamas.

  Yhtäkkiä vaan keskellä viikkoa nukuttiinkin pitkään ja käyskenneeltiin puistossa haaveilemassa minusta. Nyt tuli jo kiihkeä tapaamistoive ja kuinka ollakaan matkatoimiston "luotettava" hoitaja on nimeltään Sergey Yansubaev. Ei muuta kuin Sergey-toverin kautta sattumoisin euroa menemään ja kaunis Irina onkin jo täällä "talvilomalla".

  Verkkoa kudottiin pitkään ja hienotunteisesti,mutta kun en yleensäkään rahojani olan yli heittele aloin linkittää nimeä Yansubaev ja löysin tämän varoituksen. Olkaahan muutkin tarkkana näiden "Irinoiden" kanssa!!!! Ainahan sitä voi yrittää huijata. Oli oikein passistakin ottanut kuvan ja laittanut liitteeksi. Yhteenkään kysymykseeni ei kuitenkaan ole vastannut, eikä reagoinut mitenkään niihin älyttämyyksiin, joita kirjeisiini olen laittanut.

  Eli Igor ei edes lue kirjeitä. No pyydin nyt valokuvia, jossa tyttö pitää kädessään paperilappua, jossa on käyttämäni nimi ja pyysin myös hieman vähentämään vaatetusta kuvaa otettaessa. Katsotaan mitä vastaukseksi tulee. Voi tulla tuttuja kasvoja esille! Jos haluat kokouksessa ja sen jälkeen näemme toisiamme alasti.

  Venäjällä ei ole samanlainen työviikko kuin suomessa,ei siellä ole mitään viikonloppuvapaita,vaan vapaat on vähän miten sattuu.

  Joku saattaa tehdä joskus 2viikkoa putkeen töitä 12h joka päivä ja sitten on muutaman päivän loma. Olen 3vuotta ollut venäläisen naisen kanssa ja nämä asiat on tullut tutuiksi. Hei Tutun kuulosta tekstiä. Olen huomannut, että useita venäläisiä huijareitä liikkuu deittipalstoilla. Olen selvittänyt miten huijarin tunnistaa, kun kysyt paljon kysymyksiä, niin huomaat että et saa kaikkia vastauksia. Mitenpä tämä Smirnov ehtisi vastailla kaikille sadalle suomalaiselle päräkammarin pojalle.

  Älä missään nimessä lähetä rahaa! Eräs venäläinen nainen pyysi kovin käymään luonaan. Hän tuntui viestissä todella määräilevältä. Piti soittaa hänen antamaansa numeroon. Lisäksi hän sopi omatoimisesti kysymättä minulta mitään tapaamisemme. Nainen ei pyytänyt rahaa, enkä olisi mistään hinnasta maksanut hänelle penniäkään. Minusta nainen hätäili liikaa nähdäkseen minut. Syntyi kuva, että minun olisi pakko soittaa hänelle puhelimella.

  Haluan kirjoitella hieman kauemmin ja tutustua ihmiseen. Huijarit eivät jaksa pitkään kirjoitella ilman tuloksia. Tuttavani sai noita huijausposteja ja aloimme pilailla, kun se ei vastannut kysymyksiin.

  Kirjoitimme sille, että "Minulla on kolme sisiliskoa. Sininen, punainen ja vihreä. Rakentaisin sille hiekkaerämaan eteiseen. Tykkään myös alistaa ja piestä naisia. Olet niin ihana mies"-sepustuksia. Kuka ihme tuollaiseen lankeaa. Venäläiset naiset ovat yrittäneet huijata minua useasti, mutta en ole antanut heille rahaa.

  Suhtaudun näihin naisiin varauksella, vaikka lupaavat rakastaa minua. Terve järki kannattaa säilyttää. Hauskinta oli,että eräs nainen pyysi minulta rahaa viisumiin, joka hänellä jo oli. Erityisesti haluan varoittaa naisista, jotka lupaavat saapua lentokoneella. He voivat antaa jopa puhelinnumeronsa. Tuo puhelinnumero saattaa olla väärä tai heillä on salainen numero.

  Jos joku näistä naisista tulee sähköpostiisi, niin älä vastaa heille. He tahtovat vain rahaa. Itselle tuli raha kirje joitakin kuukausia sitten sitä edelsi tietenkin pidempi kirjeen vaihto, en lähettänyt. Toinen nainen alkoi kirjoittamaan, ja koska sähköposti osoite oli eri.

  Huomautin kohteliaasti että onko sinulla kaksois sisko kun samanlaisen kirjeen sain jo kaksi kuukautta sitten, lisäsin vielä että lähettäisitkö sinä rahaa "näissä" olosuhteissa. Yllättävän vähän he vaihtelevat kirjeiden sisältöä. Olen huomannut,että ip-osoitteen jäljittäminen on hiukan ongelmallista.

  Sain kerran luotettavan viestin Phnom Penhissä olevasta internet shopista jäjittäessäni yhtä huijaria. Ei ole kuitenkaan mitään syytä epäillä tämän viestin lähettäjää. En kyllä keksi,miksi se on noin. Toinen havaintoni on,että tätä yhtä lukuunottamatta kaikki n. Sitten kokeilin mihin minun ip. Se johtaa muutaman kilometrin päähäni kotoani. Sitten kokeilin poikani ip.

  Se johti aivan samaan paikkaan. Kerran ajellessani siellä päin katsoin,mitä siinä paikassa on. Siellä oli joku puhelinlaitoksen kaappi. Sitten vielä yksi ongelma on mobiililiittymät. Niistä ei käy selville mitään muuta kuin se missä sen operaattorin palvelin on. Kokeilin jäljittää oman mokkulani sijaintia. Se löytyi jostakin itä-Suomesta,vaikka asun etelä-Suomessa. Sitten kokeilin jäljittää kaverin mobiililiittymän osoitetta. Kaveri asuu tällä hetkellä Thaimaassa ja on lähettänyt mulle sähköpostia.

  Hänen osoitteensa viittaa Helsinkiin. Eli jos Irina sanoo asuvansa Moskovassa ja ip. Jos saatte tällaisen viestin,niin se on huijarilta. Olen saanut sen jo kolme kertaa eri nimillä ja eri kuvilla. Ip-osoitteen mukaan viestit tulee Englannista Hello. If fairly to admit, I did not expect today to see your reciprocal letter to me. I thought that I will be not interesting to you and you will not write to me.

  To me as many letters come and at times I even am surprised, all these letters whence undertake? Personally I any more do not pay attention to such letters and simply I delete them. It is very glad that you have not arrived as, after all if you remove my letter I now would not write you this letter. Unless I am not right? So I wish to tell to you thanks that you to become interested in me and certainly separate thanks for your letter.

  I would not like to begin now with you dialogue, therefore I will begin the story about myself. So, with what to begin my first story about itself I at all I do not know. Such dialogue through the Internet new to me and I even have a little started to be confused. Never before had such dialogue, but to me to seem that acquaintance through the Internet rather interesting. Well, I will follow to rules of etiquette and I will begin my story about myself with the most important thing.

  As you already know my name Anna. To me of 29 years. My date of birthday on August, 30th I quite formed woman, with good work and with good sense of humour. I do not drink I admit, only sometimes on holidays , I do not smoke and never used drugs. I mention now drugs because now such terrible time that many women have sunk in drugs.

  Personally I have been brought strictly up by my parents so I since the childhood do not use anything that could harm my health. On a nationality I Russian also live in city Habarovsk. It in Russia if you do not know.

  : Www iskuri fi nainen venäjältä

  Kypsää seuraa pissa seksi Halpa puhelinseksi bb tissit
  SEKSITREFFIT OMAKUVA SUOMI TREFFIT KOKEMUKSIA Toiselle naiselle kerroin olevani nuijasodan veteraani. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Kirjeissäni kerroin puuta heinää kokomuksistani toisessa maailmansodassa, jossa haavoituin pahoin. Especially this letter has already turned out long and you probably have already got tired to read my literary trash. Semmosta saa vain harvoin.
  PORNO DOMINA SUOMI FACEBOOK Tallinna vanha kaupunki pienet pillut
  Etenkin ulkomaiset nuoret naiset haluavat avoimestikin tutustua lähinnä yli vuotiaisiin sinkkumiehiin. I collect leaves of trees and I put them in books. Pyörittävät yksinkertaisesti monia miehiä samaan aikaan todella taitavasti. Heidän käyttämänsä kuvat voivat olla kenen tahansa joskus jopa huijarin itsensä. Kirje muuten identtinen, mutta pikkukylä on vaihtunut toiseen ja opettaja lastentarhanopettajaksi. Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Eli jos päätätte ottaa riskin ja alkaa tutustumaan venäläiseen naiseen. www iskuri fi nainen venäjältä

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *