• Paikallinen Jämsä

  Kotiin takaisin juonipaljastuksia mummo seksi

  kotiin takaisin juonipaljastuksia mummo seksi

  Tässä herkkuja tulevalta kaudelta — mutta varo juonipaljastuksia! Kotiin takaisin pe 5. Viidennen kauden alkaessa törmätään uskonnollisiin ristiriitoihin. Sarah ja George ovat saaneet toisensa, mutta onko pitkään kestänyt kaipaus hämärtänyt heidän suunnitelmiaan? Edessä on vaikeita päätöksiä mm. Uutena keskushahmona nähdään Leah, nuori juutalaistyttö, joka seurustelee eriuskoisen nuorukaisen kanssa.

  Sarah on huolissaan siitä, mitä uppiniskaisuus saa aikaan. Regina on mielisairaalassa, muttei kauan. Lääkärit ilahtuvat potilaan kohentuneesta kunnosta, ja George hämmästyy, kun kuulee, että Regina on valmis avioeroon.

  Voiko paholainen parantua noin vain? Entä missä ilkeä sir Richard lymyää? Vaaroja on luvassa… Myös Reginalle!

  Takana Jack Craig Hall, vas. Mainos Teksti jatkuu alla. Kommentit Näytä lisää Kommentointi on päättynyt. Georgella on vaikeuksia sulattaa Sarahin paljastusta, ja Sarah päättää muuttaa pois Ash Parkista joulupyhien ajaksi.

  Elizabeth muistelee menneitä, jolloin hänellä oli romanttisia hetkiä Jackin isän kanssa. Annaa tavoitteleva Andrew saapuu jouluksi Ash Parkiin, mutta Anna päättää nöyryyttää häntä saapumalla perheaterialle Ginon kanssa. Jack osallistuu Carolynin kutsumana sateenkaarijuhliin ja tilanteen käytyä intiimiksi heidän välillään Jack pakenee paikalta. Perhe juhlii uutta vuotta Kaksi viikkoa myöhemmin Elizabeth järjestää Prudence Swansonin kanssa puutarhakutsut aikomuksenaan osoittaa, että Sarah, työläisjuutalainen, ei sovellu Sydneyn seurapiireihin.

  Olivian epäilykset osoittautuvat oikeaksi kun selviää, että hänen ja Jamesin syntymätön lapsi on kuollut kohtuun. Hän kertoo asiasta Andrew'lle, mutta ei Jamesille. Andrew hautoo kostoa Annalle, joka ei suostunut kosintaan. Jack kertoo Carolynille miksi hänen on vaikea olla toisen ihmisen kanssa intiimisti, ja paljastuksen jälkeen he harrastavat seksiä.

  Regina palaa Ranskasta ja kertoo Elizabethille mitä sai selville Sarahista. Regina on saanut selville, että James on homoseksuaali ja kiristää tiedolla Elizabethia, joka haluaisi häätää hänet Ash Parkista.

  Hän kertoo myös, että Sarahin aviomies René onkin elossa. Sarah lähtee Eurooppaan tapaamaan miestään, ja Sarah ja George purkavat kihlauksen. Anna ja Gino ovat päättäneet hääpäivän, mutta Elizabethia ei ole kutsuttu.

  Elizabeth tajuaa tehneensä virheen. Andrew ehdottaa Olivialle, että tämä synnyttää kuolleen lapsen, mutta synnytyksen jälkeen vauva vaihdetaan toiseen eikä kukaan saa ikinä tietää. Sarah saapuu Pariisiin ja muuttaa Renén ja tämän siskon luokse. Anna ja George eivät ole antaneet Elizabethille anteeksi Sarahin lähtöä, ja George sanoo hänelle suorat sanat.

  Annalle selviää, että Jack on hänen biologinen isänsä. Olivia synnyttää kuolleen lapsen, joka vaihdetaan elävään. Regina kertoo löytäneensä uuden miehen Adamin, mikä on osa hänen suunnitelmaansa saada George itselleen. Kuuden viikon poissaolon jälkeen Sarah palaa Invernessiin aivovaimmainen aviomies René mukanaan, ja he muuttavat Royn luokse. Olivia ei saa vauvaa rauhoittumaan ja uskoo sen johtuvan petoksesta eli siitä, että ei ole kertonut vauvojen vaihtamisesta. Andrew, joka tietää totuuden, vierailee useasti Ash Parkissa, jolloin mustasukkainen James pyytää Oliviaa lopettamaan yhteydenpidon.

  Annan ja Ginon hääpäivä koittaa, ja Anna kutsuu Elizabethin häihin viime hetkellä. Regina käskee Adamin pahoinpitelemään itseään. Olivia kertoo Andrew'lle, etteivät he voi enää tavata, sillä tapaamiset herättävät liikaa epäluuloja.

  Elizabeth antaa Georgelle Ash Parkin luovutuskirjan ja kertoo muuttaneensa testamenttinsa takaisin. Elizabeth ilmoittaa samalla lähtevänsä maailmalle, sillä hän on ollut koko ikänsä Ash Parkin Elizabeth Bligh ja haluaa viimein selvittää, kuka Elizabeth Bligh todellisuudessa on.

  Ennen lähtöä Elizabeth sopii erimielisyytensä Sarahin kanssa. Carolyn suostuu Jackin kosintaan. George tajuaa Reginan pyrkimykset, ja Regina jää kyynelehtimään kun George ratsastaa pois. Olivia ja James hoivaavat lastaan Georgieta ja ovat iloinen perhe.

  Kun George ilmoittaa lähtevänsä Ash Parkista, Elizabeth muuttaa testamenttinsa takaisin ja kertoo lähtevänsä itse. Jack kosii Carolynia, joka ei suostu kosintaan. Andrew tuo Annalle kirjeen, jolloin Anna saa tietää Olivian vauvavaihdosta. George lähtee ratsastamaan, ja Regina seuraa perässä. René menee ulos aseen kanssa ja pian kuuluu laukaus, jolloin Sarah seuraa perässä ja näkee Renén, asetta pitelevän Reginan ja pahoin haavoittuneen Georgen. Haavoittunut George kiidätetään sairaalaan Sydneyyn.

  Regina kertoo Sarahille varmistavansa, että René saa kuolemanrangaistuksen murhasta, jos George ei jää henkiin. Uutta elämää aloitteleva Elizabeth joutuu palaamaan saatuaan tiedon tapahtumista. Anna kertoo Ginolle Jamesin homoseksuaalisuudesta ja järkyttyy tämän reaktiosta.

  James ja tohtori Henry Fox Tim Draxl viettävät yhteisiä hetkiä sairaalassa. Olivia palkkaa sisäkön, Rosen. Sarah voi huonosti ja Jack epäilee hänen olevan raskaana. George aikoo lähteä politiikkaan ja järjestää asian kunniaksi päivällisen, johon hän kutsuu vanhan ystävänsä Sir Richard Bennettin, joka osoittautuu myös Reginan vanhaksi tutuksi. Richardin mielestä leskeksi jäänyt George parantaisi mahdollisuuksiaan tulla valituksi vaaleissa, jos tämä ottaisi uuden vaimon.

  James ja Olivia pyytävät Annaa ja Ginoa lapsensa kummeiksi, mutta Gino ei voi vieläkään hyväksyä Jamesin suuntautumista. Raskaus tuo Sarahille vanhat keskitysleirimuistot pintaan ja hän suunnittelee aborttia kertomatta muille raskaudesta.

  Elizabeth aloittelee uutta elämäänsä Sydneyssä ja tutustuu seurapiireissä Douglas Goddardiin, jonka sotaveteraanien tukikeskuksessa hän käy vapaaehtoistyössä. George aavistaa, että Jack on Annan biologinen isä. Gino haluaa ryhtyä viininviljelijäksi Toscanan -setänsä tavoin. Carolynin taiteilijaystävä Lloyd Ellis Parker saapuu maalaamaan perhepotrettia Bligheistä ja yllättäen suutelee Oliviaa. Sir Richard tarjoaa Carolynille taidekriitikon pestiä lehdestään, joskin Elizabeth epäilee, että Carolynin liberaaleista näkemyksistä ei pidetä.

  Olivia hätääntyy, kun Georgie ei ole omassa sängyssään, ja lopulta vauva löytyy Rosen vierestä. Sarah ei pysty aborttiin ja nuori tyttö, joka on kuolemaisillaan laittoman abortin jälkikomplikaatioihin, ottaa häneen yhteyttä. Sarah kertoo Renélle odottavansa toisen miehen lasta. Elizabeth ja Douglas lähentyvät yhteisellä päivälliselle. Anna kertoo Olivialle lukeneensa Andrew'n kirjeen ja tietävänsä vauvan vaihtamisesta.

  Parisuhteen ongelmat ajavat Olivian Lloydin syliin. Jack ja Sarah matkustavat Sydneyyn tekemään lopun laittomasta aborttiklinikasta, joka johti nuoren tytön kuolemaan. Carolyn tekee lehteen kirjoituksen naisesta, jolla ei ole ystäviä ja joka haluu tietyn miehen rahoineen, ja saa Reginan raivonpartaalle. Sarahin kunto huononee raskauden myötä ja George epäilee, että Sarah jättää jotain kertomatta. Olivian hairahdus paljastuu Jamesille, jolloin James hakee lohtua Henryn luota.

  Rose uskoo, että Blighien vauva on hänen synnyttämänsä ja kaappaa vauvan. Elizabeth jatkaa työskentelyä veteraanien tukikeskuksessa. George on saanut tietää tulevansa isäksi lapselle, jonka Sarah aikoo kasvattaa Renén kanssa, mikä herättää Georgessa muistoja hänen omasta lapsuudesta ja isästään. Aivovammainen René haluaa leikkaukseen ollakseen hyvä isä ja aviomies, mutta leikkaus voi viedä hänen henkensä.

  Regina epäilee Henryn ja Jamesin välillä olevan jotain ja aikoo käyttää tilannetta hyödykseen. Carolyn kutsuu Sir Richardin luokseen keskustelemaan työasioista, joka käy juovuspäissään hänen päällensä.

  Ash Parkissa juhlitaan vauvan ristiäisiä. Annan ja Ginon viinitarha on vaikeuksissa, ja Anna saa tietää että he ovat veloissa. George ehdottaa Reginalle järkiavioliittoa vaalikampanjan vuoksi, ja Regina haluaa naimisiin ennen kuin tieto Renén leikkauksen onnistumisesta leviää. George aikoo mennä Renén hautajaisiin mutta Regina ei pidä ajatuksesta.

  Regina saa tietää syntymättömästä lapsesta ja päättää viimein saada Georgen pauloihinsa. Annan ja Ginon liitto alkaa rakoilla rahavaikeuksien ja Annan julkaisemattoman romaanin myötä.

  George herää Reginan viereltä tämän huumattua hänet. Regina tajuaa Georgen yhä rakastavan Sarahia ja yrittää saada Sarahin päiviltä. Elizabeth suunnittelee matkaa Douglasin kanssa, mutta terveys reistailee. Anna saa kirjeen kustantamolta, joka haluaa julkaista hänen kirjansa. Carolyn avautuu Jamesille kokemuksistaan Sir Richardin kanssa.

  Jamesin ja Olivian avioliitto rakoilee jälleen, kun James saa tietää että Georgie ei ole ehkä hänen lapsensa ja viettää yön Henryn kanssa. Lloydin luokse karannut Olivia harkitsee kertovansa totuuden lapsensa alkuperästä muille Bligheille, koska uskoo näin pystyvänsä pitämään lapsen itsellään avioeron jälkeen. Sarah sijaistaa Reginan rotanmyrkkyyn kuollutta opettajaa Milly Davisia ja epäilee, että opettajan kuolema ei ehkä ollutkaan itsemurha.

  Kuolemantapausta saapuu tutkimaan ylikonstaapeli Brian Taylor Rohan Nichol , jolla on ennakkokäsityksiä Sarahista. Anna menee Sydneyhyn tapaamaan kustannustoimittajaa, ja sillä välin Regina yrittää saada Ginoa ja Rosea lähentymään. Sairaalaan joutunut Elizabeth puhuu Jamesin kanssa Henrysta. Anna tapaa, vaston Carolynin tahtoa, Sir Richardin, jolta hän toivoo apua kirjan julkaisemisessa. James viettää aikaa Henryn ja tämän kavereiden kanssa ja tulee mustasukkaiseksi.

  Jack ja Carolyn puhuvat avioliitosta. Olivia avautuu Jamesille vauvasta. Ash Parkissa valmistaudutaan pääministerin illalliseen, joka saattaa varmistaa Georgen valinnan parlamenttiin. Myös Olivia palaa Ash Parkiin vauvan kanssa, jotta perheen tilanne ei aiheuttaisi hämminkiä vaalien alla. Juutalainen Sarah joutuu jättämään koulun, ja hänen puolestaan kerätään vetoomusta. Bert Fordin katoamistapauksen tutkinta aloitetaan uudestaan ja Sarah menee Sydneyhyn tapaamaan Bertin ex-vaimoa Eveä.

  Carolyn avautuu Elizabethille kokemastaan vääryydestä Sir Richardin taholta. Pääministerin vierailu on käsillä, ja Elizabethilla on suunnitelma Reginaa varten.

  Elizabeth haluaa tasata tilit myös illalliselle osallistuvan Sir Richardin kanssa. Seuraavana päivänä George järjestää perhepalaverin, jossa hän sanoo suorat sanat itse kullekin. Regina on jäämässä koukkuun morfiiniin , joka on tarkoitettu Georgelle särkyyn ampumahaavan varalta.

  Sydneyn-matkallaan Sarah löysi sairaalasta lähes kuoliaaksi hakatun Even veljen ja Jamesin ex-rakastajan Harry Polsonin, jonka Sarah haluaa siirtää Invernessiin, jotta tämä voi toipua ilman homouden aiheuttamaa häpeää.

  Ash Parkista vierasmajaan karkotettu Regina hakee lohtua samassa juonessa olevalta Sir Richardilta, mutta lohtusanojen sijasta tarjolla on moitteita epäonnistumisesta. Sir Richardin luo saapuu myös Carolyn, joka on saanut uhkaavan kirjeen. Elizabeth, Sarah ja Anna laativat uutta suunnitelmaa pannakseen pisteen Reginan touhuille, ja suunnitelman keskeinen osa on Annan tuleva kirja. Henry tulee Ash Parkiin hoitamaan Georgea, ja Olivia haluaa tavata hänet.

  James ei näytä tunnistavan Harrya aiemman sähköshokkihoidon takia. Elizabeth haluaa hätistää Harryn pois, koska uskoo hänen voivan vaarantaa Jamesin tulevaisuuden ja Georgen poliittisen uran. Anna ja Gino suunnittelevat jälkikasvua. Tutkinta sairaalassa aborttiin kuolleen tytön tapauksesta aloitetaan ja Jack pelkää menettävänsä lääkärinlupansa, mutta saa apua yllättävältä taholta. Douglas on palannut Invernessiin Elizabethin yllätykseksi. Jack ja Carolyn viettävät hääjuhlaansa. Anna ei tiedä pystyykö tarjoamaan Ginolle tämän haluamia asioita ja purkaa Carolynille sydäntään.

  Lentoupseeri Walsh on vakuuttunut Sarahin syyllisyydestä ja alkaa tarkkailla häntä kostaakseen vaimonsa Millyn kuoleman. Regina viettelee ylikonstaapeli Taylorin. Elizabeth epäilee, että Rose nuuskii talossa Reginan puolesta. Sarahin laskettu aika lähestyy. Gino ja Anna ovat lähdössä Italiaan. Muistinsa palauttanut James haluaa selvittää välit Harryn kanssa. Henry joutuu morfiiniin koukuttuneen Reginan kiristyksen kohteeksi. Äänivyöryllä parlamenttiin valittu George matkustaa Reginan kanssa Canberraan virkaanastujaisiinsa.

  Tukikeskus joutuu vaaraan, kun Elizabethille kostoa vannova Sir Richard kehottaa lahjoittajia vetäytymään, jolloin Douglas ja Jack päättävät ottaa oikeuden omiin käsiin. Doris ymmärtää väärin Royn puheet ihastumisesta. Sarahin synnytys käynnistyy kolme viikkoa etuajassa ja synnytyksessä ilmenee ongelmia. George ei kunnioita Sarahille antamaansa lupausta ja Sarahin närkästys saa Georgen pohtimaan onko heillä tulevaisuutta. Olivia on onneton edeltä Lontooseen lähteneen Lloydin vuoksi.

  Elizabeth viihtyy Douglasin seurassa, ja Douglas järjestää hänelle mieluisan yllätyksen. On kulunut kaksi viikkoa Sarahin synnytyksestä, ja hän harkitsee yhä lapsen sukunimeä.

  Vastakihlautuneet Douglas ja Elizabeth suunnittelevat tulevaisuuttaan. Anna ja Gino ovat joutuneet palaamaan ennenaikaisesti Italiasta Elizabethin suunnitelman vuoksi Reginan kukistamiseksi.

  Kotiin takaisin juonipaljastuksia mummo seksi -

  Carolyn avautuu Jamesille kokemuksistaan Sir Richardin kanssa. Richardin mielestä leskeksi jäänyt George parantaisi mahdollisuuksiaan tulla valituksi vaaleissa, jos tämä ottaisi uuden vaimon. Carolyn muuttaa Ash Parkiin ja kertoo lopulta Jackille, että heidän yhteinen tyttärensä on Anna. Elizabeth on lähettänyt Reginan Eurooppaan etsimään tietoja Sarahin menneisyydestä estääkseen Georgea naimasta tätä. Australiassa sarjaa on esitetty neljä tuotantokautta. Elizabeth ja Douglas lähentyvät yhteisellä päivälliselle. Vaikka Anna kieltäytyy kosinnasta, ei Andrew aio jättää Annan tavoittelua. Tutkinta sairaalassa aborttiin kuolleen tytön tapauksesta aloitetaan ja Jack pelkää menettävänsä lääkärinlupansa, mutta saa apua yllättävältä taholta. George tajuaa Reginan pyrkimykset, ja Regina jää kyynelehtimään kun George ratsastaa pois. Jakson lopussa Bert löytyy kuolleena järvestä. Carolyn suostuu Jackin kosintaan.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *