• Prostituuttien puhelinnumero Riihimäki

  Lauttasaari hieronta ilotalo

  Tervetuloa FixU hierontapalveluiden uusille sivuille. Sivustouudistus tapahtui loppuvuodesta ja nyt voit varata ajan myös verkossa! Palveluihimme kuuluu klassista-ja urheiluhierontaa sekä kuumakivihierontaa. Valitsemme hoidon klassisen -ja urheiluhieronnan välillä asiakkaan toiveiden mukaisesti vaikkeivat hieronnat juurikaan poikkea toisistaan. Asiakkaan tilanne kartoitetaan vastaanotolla,tule käymään, katsotaan miten voimme auttaa juuri Sinua. Koulutetut hierojat ovat terveydenhuollon ammattihenkilöitä, näin ollen palvelumme ovat arvolisäverottomia.

  Hieronta sopii lähes kaikille iästä riippumatta. Joskus kumminkin on joitakin sairauksia jonka oireet voi pahentua käsittelystä ja silloin on syytä jättää hieronta tekemättä. Osa vasta-aiheista koskee ainoastaan hierontaa paikallisesti kyseisellä alueella.

  Jos olet epävarma, voit otta yhteyttä hierojaasi tai mielummin lääkäriisi. Eli mikäli sinulla on:. Hieronta saattaa irrottaa verihyytymiä. Verihyytymät voivat kulkeutua verenkierron mukana keuhkoihin ja aiheuttaa hengenvaaran. Vastuu hierontaa estävien tietojen kertomisesta on aina asiakkaalla. Meillä hierojilla on vaitiovelvollisuus kaikissa sinua koskevissa asioissa. Hieronta venyttää myös lihaskalvoja jotka ovat yksi suurimmista asentovirheiden aiheuttajista. Hieronta lisää lämpöä lihakseen, vapauttaa endorfiineja ja näin ollen rentouttaa kokonaisvaltaisesti.

  Hieronnan lisäksi saat hyvät neuvot oikeiden lihasten vahvistamiseksi jotta ryhtikin oikenee. Hyvä urheiluhieroja tietää lajikohtaiset ongelmat ja hierontaa voidaan tehdä osa-alueittain. Olitpa joko urheilija taikka liikunnanharrastaja, hieronta on tärkeä osa vammojen ennaltaehkäisyssä, suorituksesta palautumisessa sekä suorituskyvyn nostamisessa uudelle tasolle. Tuhansia vuosia vanha hoitomuoto jota on käytetty muun muassa Intiassa sekä Havajilla on löytänyt tiensä nykyaikaan.

  Hoidossa käytettävien basalttikivien lämpö vaikuttaa syvälle lihakseen tehden siitä elastisemman, miellyttävä hoito joka vähentää kipua sekä rentouttaa.

  Voit itse valita haluatko kokonaisvaltaisesti rentouttavan kuumakivihieronnan vai yhdistämmekö kiviin tavallisen hieronnan jolloin hoito on tavallista tehokkaampi. Kombinaatio hieronta on loistava ratkaisu jos tiedossa on tietty ongelma-alue johon haluat keskittyä! Kuten kaikissa lämpöhoidoissa hierontaa ei voida tehdä jos lihaksessa on akuutti tulehdus, vaarana tulehduksen leviäminen lihaksistossa.

  Kuumakivihierontaa ei myöskään suositella raskaana oleville, sydänsairaille, tai juuri leikkauksessa olleille. Matilda jää äitiyslomalle kesän lopulla ja Katariina tulee hyväksi vahvistukseksi meidän melko miesvaltaiseen porukkaamme. Katariinasta löydät lisätietoa henkilöstö- sivultamme. Lomailemme hieman eri aikoina, paikalla on kuitenkin aina useampi meistä samaan aikaan.

  Tässä vielä varmistuneita loma-aikoja:. Hierontamesta vahvistuu Kimmo Viitaharjulla. Kimmo tuo toivottua vahvistusta osteopatian saralle sekä taitaa myös urheiluhierojan hommat. Henkilöstö- sivulta löydät Kimmosta tarkemman esittelyn. Aikoja pystyy varaamaan myös Kimmolle jo nyt. Toivotetaan mies tervetulleeksi Mestalle! Äitienpäivä on tulossa su Meiltä saat tilattua lahjakortin joko postin kautta lähetettynä tai sähköisenä.

  Janne on pistänyt putiikin pystyyn Joensuuhun. Rakkaus vei miehen perässään ja Janne on siirtynyt leipomaan Joensuun rankoja suoremmiksi. Yksittäisiä vuoroja siellä täällä saattaa myös tänne Helsinkiin tulla. Jannen tilalle haetaan paraikaa osteopaattia ja tästä on tulossa lisätietoa piakkoin.

  Lauttasaari hieronta ilotalo -

  Hieronta on maailman vanhimpia hoitomuotoja ja sen merkitys nykypäivänä on kasvanut. Eli mikäli sinulla on:. Suuri osa ihmisistä tekee työtään istuen, staattisesti. Eli mikäli sinulla on: Tervetuloa FixU hierontapalveluiden uusille sivuille. Kuten kaikissa lämpöhoidoissa hierontaa ei voida tehdä jos lihaksessa on akuutti tulehdus, vaarana tulehduksen leviäminen lihaksistossa. Hieronnan lisäksi saat hyvät neuvot oikeiden lihasten vahvistamiseksi jotta ryhtikin oikenee.

  Jos olet epävarma, voit otta yhteyttä hierojaasi tai mielummin lääkäriisi. Eli mikäli sinulla on:. Hieronta saattaa irrottaa verihyytymiä. Verihyytymät voivat kulkeutua verenkierron mukana keuhkoihin ja aiheuttaa hengenvaaran.

  Vastuu hierontaa estävien tietojen kertomisesta on aina asiakkaalla. Meillä hierojilla on vaitiovelvollisuus kaikissa sinua koskevissa asioissa. Hieronta venyttää myös lihaskalvoja jotka ovat yksi suurimmista asentovirheiden aiheuttajista. Hieronta lisää lämpöä lihakseen, vapauttaa endorfiineja ja näin ollen rentouttaa kokonaisvaltaisesti. Hieronnan lisäksi saat hyvät neuvot oikeiden lihasten vahvistamiseksi jotta ryhtikin oikenee.

  Hyvä urheiluhieroja tietää lajikohtaiset ongelmat ja hierontaa voidaan tehdä osa-alueittain. Olitpa joko urheilija taikka liikunnanharrastaja, hieronta on tärkeä osa vammojen ennaltaehkäisyssä, suorituksesta palautumisessa sekä suorituskyvyn nostamisessa uudelle tasolle.

  Tuhansia vuosia vanha hoitomuoto jota on käytetty muun muassa Intiassa sekä Havajilla on löytänyt tiensä nykyaikaan. Hoidossa käytettävien basalttikivien lämpö vaikuttaa syvälle lihakseen tehden siitä elastisemman, miellyttävä hoito joka vähentää kipua sekä rentouttaa. Voit itse valita haluatko kokonaisvaltaisesti rentouttavan kuumakivihieronnan vai yhdistämmekö kiviin tavallisen hieronnan jolloin hoito on tavallista tehokkaampi.

  Kombinaatio hieronta on loistava ratkaisu jos tiedossa on tietty ongelma-alue johon haluat keskittyä! Kuten kaikissa lämpöhoidoissa hierontaa ei voida tehdä jos lihaksessa on akuutti tulehdus, vaarana tulehduksen leviäminen lihaksistossa.

  Kuumakivihierontaa ei myöskään suositella raskaana oleville, sydänsairaille, tai juuri leikkauksessa olleille. Jos sinusta tuntuu että päänahkaa kiristää, sitä oikeasti saattaa kiristää ja pikainen päähieronta tuo helpotuksen! Hoidossa käymme läpi triggerpisteitä päänahasta sekä niskasta, tarpeen mukaan voimme myös käydä leukaperien sekä poskien lihaksistoa kevyesti läpi. Hoito voidaan tehdä joko istualtaan tai osittain selinmakuulla ilman väliaineita. Erittäin rentouttava hoito sekä erinomainen keino kireiden lihasten kartoitukseen esimerkiksi hampaiden narskuttelusta kärsiville!

  Ilmoitathan ennen hoitoa jos kärsit migreenistä tai muista päänsäryistä. Tietosuoja asetus Olemme päivittäneet sivuillemme uuden tietosuoja asetuksen mukaisen tietosuojaselosteen. Uusi vuosi, muista lihashuolto! Hierojamme Jessica kävi Unbroken kisassa FixUn hieroja Jessica osallistui crossfitin Unbroken kisaan viikonloppuna ja sijoittui hienosti sijalle 18!

  Uudet nettisivut Tervetuloa FixU hierontapalveluiden uusille sivuille. Lomailemme hieman eri aikoina, paikalla on kuitenkin aina useampi meistä samaan aikaan. Tässä vielä varmistuneita loma-aikoja:. Hierontamesta vahvistuu Kimmo Viitaharjulla. Kimmo tuo toivottua vahvistusta osteopatian saralle sekä taitaa myös urheiluhierojan hommat. Henkilöstö- sivulta löydät Kimmosta tarkemman esittelyn. Aikoja pystyy varaamaan myös Kimmolle jo nyt. Toivotetaan mies tervetulleeksi Mestalle!

  Äitienpäivä on tulossa su Meiltä saat tilattua lahjakortin joko postin kautta lähetettynä tai sähköisenä. Janne on pistänyt putiikin pystyyn Joensuuhun. Rakkaus vei miehen perässään ja Janne on siirtynyt leipomaan Joensuun rankoja suoremmiksi. Yksittäisiä vuoroja siellä täällä saattaa myös tänne Helsinkiin tulla.

  Jannen tilalle haetaan paraikaa osteopaattia ja tästä on tulossa lisätietoa piakkoin. Olemme auki myös pääsiäisviikonloppuna! Aikoja on tarjolla jokaiselle pyhän päivistä.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *